9 almindelige senior dating fejl (online og offline)

11 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvis du spørger, vil de fleste senior singler fortælle dig, at kigge efter kærlighed er meget anderledes i dag , end det var, da de var i 20'erne og 30'erne. Ikke alene er der forskellige processer, men online dating har kastet en masse mennesker en curveball.

For at hjælpe dig med at navigere denne nye dating scene, har jeg samlet en liste over ni almindelige fejl midlife singler bør forsøge at undgå.

1. At undlade at udnytte Online Dating

Mens dating begyndte at blive mere mainstream hele vejen tilbage, når Meg Ryan mødte Tom Hanks i ” Du har Got Mail ,” der er mennesker, der stadig ikke er aflytning i denne ressource, især dem blandt de over-55 befolkning.

load...

Hvis du er en af disse mennesker, er tiden aldrig været bedre til at tilmelde sig en dating site eller app. Vi har skrevet et væld af artikler og anmeldelser specielt til seniorer for at finde den bedste platform for dem.

Online dating er den bedste måde at møde en masse mennesker hurtigt.

Jeg anbefaler at starte med et sted at få havet ben, og derefter tilføje et andet websted eller to for at maksimere dine chancer for at finde en moden liv partner.

load...

2. Du har en forældet Dating

Hvis du bruger billeder fra mere end 10 år siden, er du skyldig i at have en forældet dating profil. Jeg har set alt for mange midlife singler sat en profil på et dating site, og så bare lade det der i måneder uden jævnligt at opdatere det.

Opdatering af din profil hvert par måneder eller deromkring vil sætte dig i toppen af ​​resultaterne.

Hvis det har været fire til seks måneder, og du stadig bruger de samme billeder og information, er det tid til at skifte tingene op. Tænk på de hobbyer, du nyder at gøre , og derefter sætte op en nylig billede af dig at gøre det. Eller måske du har set en ny film eller læse en ny bog - det er værd at nævne!

load...

3. Under henvisning om Hvad Venner siger om dig

Alt for mange modne singler bruger sætninger som ”Mine venner fortæller mig jeg er...” i deres dating profiler. Ved nu, bør du vide, hvad dine bedste egenskaber og karakteristika er.

Sokrates sagde ”Kend dig selv.” Potentielle datoer - og du selv - forventer folk på dating sider for at være i stand til autoritativt skildre, hvem de er.

Prøv at beskrive dig selv online uden at sige ting som ”Mine venner fortæller mig jeg er...”

Læs nogle artikler om hvordan man skriver en dating profil , eller hyre en professionel til at gøre det for dig. Må ikke falde tilbage på clichГ © s, eller du risikerer at blive Scannet på.

Advarsel: Hvis du er en nylig enke eller enkemand over 80, vil jeg sige du lov til at sige ting som ”Mine børnebørn fortæller mig jeg er...” i din dating-profil. Fra dig, kan det være charmerende.

4. Du er for Passiv Online

Ofte vil senior singler skrive en dating profil og forsøge at nederdel skulle betale medlemsbidrag ved at vente, indtil nogen nærmer dem. Og så er det kun fordi de er nødt til, vil de punger ud nogle penge. Online dating ikke optimalt på den måde. Hvis hver senior single er passiv, hvordan vil nogen af ​​jer nogensinde mødes til en dato?

Hvis alle var passiv online, ville ingen få en dato.

Online dating fungerer bedst, hvis du er proaktiv. Først nærmer potentielle datoer med en god åbning linje. Så følger op med dem regelmæssigt med det mål er at komme til den første dato inden for en kort tidsramme.

5. Brug Too Many filtre

Online dating er ikke det samme som at arbejde med en matchmaker, der får at vide, at du og har en Rolodex af singler i din aldersgruppe. Faktisk er matchmakere typisk mere udfordret til at holde denne stabile fuld af kvalitet senior mænd og kvinder.

Må ikke gå overbord med profilen filtre på dating sites.

Målet med online dating er at komme til den første date. Målet er ikke at bruge hver profil filter, du kan for at imødekomme ”The One”. Ja, du bør sigte efter kvalitet datoer, men ikke spilder din tid og energi ved at filtrere profiler, så meget, at du aldrig selv komme til en første dato. Hvis du har været på mindre end en dato en måned, så du kan være skyldig i at gøre dette.

6. Du mødes til middag for første date

I min coaching praksis, jeg se, at nogle ældre singler føler sig presset til at gå ud til middag på en første date. Efter min mening, en middag dato blot tilføjer økonomisk pres på de spændinger, der allerede er der.

Det er en betydelig investering af dig og din date tid når der virkelig skal du blot mødes til dyrlæge for in-person kemi og god samtale. Lad middag datoer og alvorlig samtale til en anden eller tredje dag. Mit råd til en første date er at mødes til kaffe i de tidlige aften på en dejlig cafe eller restaurant med en visning.

Kaffe datoer vil lægge mindre pres på jer begge.

Ved at sænke baren for den første dato, du er mere tilbøjelige til at gå på flere datoer, møde flere mennesker, og opbygge din dating tillid.

7. At sige ”Nej” Too Much

Dette er et mønster, som mange mennesker falder i, især enker og enkemænd. De har en idé i deres sind en perfekt makker, der skal se ud og opføre sig som deres tidligere partner, så de siger nej til en masse datoer eller ikke-romantiske gruppeaktiviteter.

At sige ja til så mange ting i livet, som du vil kan åbne en masse døre.

Det er bedre at sige ja til livet og komme tilbage derude, så du kan øve dine sociale og flirte færdigheder. Lave noget kvalitet sorg arbejde , og derefter sigte til dato igen. Prøv at have nogle forskellige forhåbninger om den slags liv følgesvend, du søger nu. Måske har du ikke lyst til at gifte sig igen, men deler liv og intimitet med en person ville være fantastisk ville det ikke?

8. Du Lad Optrædener falde ved vejen

Ja, mine damer og herrer, er du ikke længere 20, en alder, hvor du sandsynligvis ikke behøver at gøre meget med dit hår, makeup, eller tøj. Det er OK ikke at være, at i optrædener, men prøv at gøre lidt noget før hver dato.

Selv en lille gestus, som at sætte på mascara eller trimning dit skæg, vil signalere til folk, at du holder af at tage vare på dig selv. Som Joan Rivers bruges til skævt minde os , ”Tag nogle læbestift. Det ville ikke dræbe dig at bære et par hæle.”

Du behøver ikke at bære slips eller hæle på første datoer, men sætte i nogle indsats.

Nogle enlige mænd og kvinder over 50 har tilstod mig: ”April, jeg er doven nu. Jeg ønsker ikke at have til at bære et slips (eller hæle) på en dato længere.”Jeg har skrevet om dette i fortiden, men nu, Casual fredag er meget almindeligt i virksomhedens liv , mange mænd og kvinder ikke længere for vane at bære slips eller hæle dagligt, endsige for en dato.

De, der don en uafgjort eller hæle for en dato er folk efter mit eget hjerte, men helt ærligt du ikke længere behøver at bære disse elementer. Men du stadig nødt til at spiff lidt op. Mænd, måske bære en blazer eller en sports frakke. Kvinder, kan du bære nogle gode lejligheder. Dybest set, pointen er at vise din date, at du er der for at imponere ham eller hende.

9. Gør en Bucket-liste Konto for en første date

En første date er ikke tid til at gå skydiving ligesom par gøre på nogle tv-shows. I stedet har til formål at sætte hinanden på lethed. Selv hvis du lever et mere eventyrlystne livsstil og søge en moden kammerat, der ville dele noget af det med dig, har du en chance for at dele disse interesser på et andet tidspunkt.

Brug ikke første datoer som en mulighed for at tjekke tingene fra din spand liste.

Jeg tror, ​​en anden dato, kan være et godt tidspunkt at vise din vitalitet for livet. Du kan leje cykler og få en dejlig tur i dit centrum, og så kan du få et dejligt måltid på en midprice-range restaurant.

Når du er proaktiv og fordomsfri, kan du nemt finde den kærlighed du ønsker

Årtier siden blev senior singler afbildet af samfundet og Hollywood som værende romantisk pensioneret, men det er ikke sandt. Midlifers forventer og aktivt søge en romantisk liv - bare i forskelligt tempo end deres yngre kolleger.

Uanset forhold, du leder efter på midtvejskrise, når du er proaktiv og holde et åbent sind og åbent hjerte, du virkelig kan finde den kærlighed, du søger.