9 måder at få vist ”falske” datingprofiler (fra billeder til beskeder)

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Analytisk data bugner på realiteterne i dating - og ikke alle af det er gode nyheder. For eksempel 10% af dating profiler er falske, og over 50 millioner $ er tabt hvert år fra ulemper ifølge FBI, som modtager tusindvis af romantik scam klager årligt.

Mens disse er nogle overvældende statistik, der er ting, du kan tage for at sikre, at du eller nogen du kender, vil ikke blive draget fordel af. Vi viser dig, hvordan du fortælle, hvis en dating profil er falsk, uanset om du kigger på personens fotos, Om mig sektion, eller beskeder.

1. Er de fra et andet land, især Nigeria?

Søger Arrangement og TC Logiq, en baggrund-screening selskab, revideret 60.000 forbudte profiler for at se, hvad de har til fælles, og fundet 28% var baseret i Nigeria, 23% i Ukraine, og 21% i Filippinerne.

load...

Undersøgelser har fundet et flertal af dating svindlere er fra lande uden for USA, så tage ekstra forholdsregler, når det er nødvendigt. Foto kilde: KatieOrr.me.

Vi siger ikke alle online dater fra Nigeria, Ukraine, Filippinerne, eller ethvert andet fremmed land er en svindler, men du bør holde øje med, især hvis internationale dating er ikke, hvad du leder efter.

2. Findes der Tomme Sektioner på deres profil?

Folk, der virkelig ønsker at møde nogen speciel vil sætte i den tid og indsats, det tager at gøre deres profil perfekt. De vil ikke lade sektionerne tom eller springe en masse spørgsmål.

load...

Nogen, der ønsker at finde deres perfekte match vil sørge for deres online dating profil er udfyldt og en A + - en svindler vil ikke. Foto kilde: OnlineDating.org.

Hvis du støder på en profil, der er for det meste tomme (bortset fra deres navn, alder og placering), er det et tegn på, at den person, skyndte sig at få det op og måske ønsker at komme til messaging del hurtigt, så han eller hun kan con nogen.

3. Er Tekst fyldt med Grammatik & stavefejl?

Vi er ikke alle professionelle forfattere og redaktører, så et par grammatiske fejl og stavefejl er ikke noget at flipper ud forbi. Men hvis det sker en masse, og du kan fortælle, at engelsk ikke er forfatterens første sprog, er det ikke noget.

Stavefejl er bundet til at ske, men hvis personens profil er fyldt med dem, er det et tegn på, at de kunne være falsk. Foto kilde: HubSpot.com.

load...

En undersøgelse fra Grammarly viser, at kun to fejl betyder mænd er 14% mindre sandsynlighed for at få et svar. Det er en vanvittig statistik, og man skulle tro, at en person, der virkelig bekymrer sig om online dating ville køre deres profil gennem en grammatik værktøj, bede en ven til at se på det, eller i det mindste se ud for den røde krusedulle.

4. Har de kun sende ét foto?

Billeder på en dating profil er som øjne på en person - de er vinduerne til sjælen. Når nogen uploader bare ét foto eller et par, der er stort set alle de samme (fx headshots), du er ikke at lære noget om dem.

Hold øje med profiler, der har et foto eller et par billeder, der alle stort set det samme og ligner de er fra en bestand site. Foto kilde: HowDoIDate.com.

Rigtige mennesker med rigtige dating profiler vil uploade en række billeder for at fremvise deres personlighed og fritidsinteresser - men falske mennesker med falske profiler ikke ønsker at tage chancen for at blive fanget ved at uploade for mange stjålne fotos. Det kunne rejse en masse spørgsmål.

5. Er At Foto ligne en Stock-foto?

Stikning med foto tema, bør alarmer gå ud i dit hoved, hvis en profil har billeder, der ser alt for perfekt. Professionelt udført fotos er stor, men du kan se forskel på professionelt udført fotos og stock billeder.

Headshots, hvide baggrunde, en velkendt ansigt - ja, det kunne være en bestand foto.

Stock billeder har normalt plain baggrunde (fx hvid) og mennesker, der synes bare en lille smule bekendt (fordi du har set dem i andre stock billeder). Det er ikke svært at tage billeder fra en bestand foto site (eller et andet sted, for den sags skyld), så drage fordel af ressourcer som TinEye og Googles omvendt billede søgning.

6. Er deres budskaber Generisk?

Tid er fællesnævneren her - de fleste svindlere ikke ønsker at sætte i timer på deres profil eller meddelelser. Så hvad vil du ende med at få noget, der er kopieret og indsat, og som erstatter dit navn med den sidste person, de kommunikerede med.

Hvis du får en meddelelse, der lyder som det kunne være beregnet for alle, kan du have at gøre med en person, der har dårlige hensigter.

Har de nævner noget fra din profil eller fotos? En interesse, dit job, noget? Hvis svaret er nej, det er årsag til et øjenbryn raise. Hvad sker der, når man spørger dem spørgsmål om deres liv? Har de altid kommer tilbage med generelle ting som film og bruge tid med venner? Vi har alle lyst til at gøre det, så vær på udkig hvis de holder skubbet detaljer, der gør dem unikke.

7. Er der forskelle i deres historie?

Liggende på nogen online er let, fordi du ikke skulle se dem i øjnene, men hvis du gør det længe nok og til en masse mennesker, det vil indhente dig. Hvis en online kamp siger lidt forskellige ting om hans eller hendes liv, end hvad du husker, ikke gør lyset af det. Pludselig har de en kat i stedet for en hund, deres livret er pasta i stedet for tacos, eller de er det mellemste barn i stedet for den ældre.

Når de får detaljer i deres historie forkert, og tingene er ikke tilføje op, bør der være grund til bekymring. Foto kilde: YourWeatherBlog.com.

Må ikke ignorere at funny følelse indeni din tarm. Gå tilbage til tidligere meddelelser for at se, hvad der oprindeligt blev sagt, og derefter bede dem om at afklare. Hvis de begynder at tale i cirkler, er det ingen bueno.

8. Har de beder om penge?

Online dating svindlere temmelig meget arbejde døgnet rundt, så de får rigtig god til at komme op med disse hulke historier, der er svært at vende det blinde øje til. Du bliver nødt til bekæmpe trangen til at hjælpe, selvom du er en stor softy.

Hvis en online kamp beder dig om penge, er de sandsynligvis forsøger at con dig - uanset hvor trist deres historie synes at være. Foto kilde: ClydeFitchReport.com.

Uanset om det er, at de sidder fast i et misbrug husstand eller har ekstrem gæld fra hospital regninger og bare har brug for nogle penge for en flyvning for at komme til dig, ikke give efter for dem. Tilbyd op andre ressourcer, der ikke involverer din tegnebog, kreditkort eller bankkonto.

9. Har de synes også perfekt?

Ikke for at være en Debbie Downer her, men hvis du tror, ​​denne person er for godt til at være sandt, at de bare kunne være. De er høje, blonde og blåøjede (eller hvad din præference er), de siger alle de rigtige ting, de har alle de samme interesser, og deres religiøse og politiske synspunkter slutter perfekt din.

Har de et perfekt udseende og livsstil ligesom Barbie og Ken? Mere end sandsynligt, de er for godt til at være sandt.

Ja, det kan ske, men det betyder ikke, du skal lade din vagt ned. De måske har studeret din profil nok til at vide præcis, hvad de skal sige og gøre for at få dig til at falde for dem. Dette ville være et godt tidspunkt at spørge nogen, du stoler for deres mening om situationen. En outsider perspektiv kan hjælpe.

Med disse tips, vil du lære at være din egen detektiv & Aldrig falde for en falsk dating profil!

Det er en skam, at vi er nødt til at skrive denne artikel, og at der er folk derude, der ønsker at drage fordel af dem, der er på udkig efter kærlighed, men det er den verden, vi lever i lige nu. Dating hjemmesider gør deres bedste for at holde deres medlemmer pengeskab (gennem kontrolsystemer, blokering og rapportering funktioner, etc.), men der er en masse, som du kan gøre det så godt. Hvis vi alle arbejder sammen, til sidst kan vi sænke antallet af falske profiler og mængden af ​​penge mennesker mister til romantik svindel!

Cover image source: HuffingtonPost.com