9 (must-know) lesbiske dating regler

27 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er en rigtig måde og awrong måde at starte dating og begina forhold. Her er min top 9must-know regler for at gøre det på den rigtige way.These regler willmake dit liv bedre og gladere -og gøre dating en masse mindre skør!

9. Slut Én Forholdet før du begynder en anden

Med andre ord, være virkelig enkelt-ikke bare næsten enkelt men helt enkelt. Det er mere almindeligt at se ”adskilt” i online dating disse dage, men aldrig i mit liv ville jeg date en person, der var bare adskilt.

Fortæl mig det er gjort, og igen og du identificerer som single og klar. Hold op med at holde fødderne i begge verdener. Foretag en beslutning om at komme ud, eller komme derind og arbejde på at gøre det bedre.

load...

Hvis du er single og leder, ikke gå og få dit hjerte er knyttet til en person, der ikke er sikker på hun har gjort endnu.

Hvis du er single og leder, ikke gå og få dit hjerte er knyttet til en person, der ikke er sikker på, om hun har gjort, hvem der bare tjekker enkelt scene for at beslutte, om hun har gjort for sikker, eller hvem kan ikke skade hende nuværende kæreste bare endnu, men lover hun vil slå op med hende næste uge. Yuck!

Vent med at finde nogen, der er virkelig enkelt, eller hvis det er dig, være virkelig enkelt. Periode.

8. Tag din tid

Det er nemt at haste - haste ind dating, haste ind sex, haste ind engagement. Farende aldrig hjulpet nogen, når det kommer til lesbisk dating. Det tager tid at lære at kende nogen, og ærligt de fleste kvinder ikke kender sig selv meget godt enten.

load...

Farende aldrig hjulpet nogen, når det kommer til dating.

At være tankevækkende betyder, at du har brugt tid ser tilbage på dit liv og ved, hvad der virkede og hvad der ikke gjorde i dine relationer. Det betyder også, at du har kigget på din side i det, der ikke fungerede. Du er forbi skyde skylden alt på din tidligere kæreste, og du er faktisk villig til at eje, hvordan du rodet op, også.

7. Få dig klar til dating

Hvad betyder det? Tja, hvis du kommer til at gøre online-dating, så useGREAT billeder af dig selv. Det betyder en rigtig god headshot med dig smiler og dit ansigt virkelig synlig, så jeg kan se, hvad du virkelig se ud. Ingen solbriller eller baseball cap skjule dit ansigt!

Det næste vigtigste billede er et organ skudt. Ja, jeg mener dit fulde krop, hvordan det ser ud lige nu!

Her er pointen - hvis nogen kommer til at afvise dig på grund af din krop type, lad hende gøre det online, før du selv mødes. Den værste følelse er at møde nogen, har hende til at se dig op og ned, og indse datoen er forbi, før det er endda begyndt. Lad det ske online.

load...

For det andet går gennem dit skab og sammensætte et par store outfits. Et afslappet og en elegant i hvad din stil er.

Prøv dem på, skal du kontrollere pasform, og sørg for at føle sig godt i tøjet. Det er ikke, om du iført shorts, jeans, eller en nederdel; du har brug for at føle sig godt, fordi det vil gøre dig føle sig mere trygge. Og skal du ikke fortælle mig, du viser op til en første dato i det tøj, du har været havearbejde, maleri eller kører rundt i hele dagen.

Hvis du ikke har opdateret din stil i fem eller seks eller endda 20 år komme ud og købe et par nye outfits. Dette er ikke valgfrit. Det er et must-lige som at have de rigtige billeder til online dating.

Det betyder ikke noget, hvis you'reshopping på Goodwill (jeg finde store ting der hele tiden!) Eller Nordstrom. Pointen er at have et par feel good-outfits klar til at gå vil gøre din dating liv lettere.

6. Få ud af huset

Online dating er stor, men det er kun én måde at møde enlige kvinder. You got at få en plan sammen for at få helvede ud af huset og skal seen.That kan involvere sammenføjning meetup grupper og derefter rent faktisk deltager dem. Vær med er ikke det samme som at blive set. Du bliver nødt til at dukke op.

Få online og google det lesbisk scene i din by eller nærmeste storby til dig. Tingene vil poppe op, fra den lokale LGBT bar og Pride-arrangementer, at LGBT community centre og meetup grupper. Grave i og finde arrangementer du kan deltage. Så dukker op.

You got at få en plan sammen for at få helvede ud af huset og blive set.

Kvinder har brug for at vide, du er fri, klar og tilgængelig, og en del af, der bliver set på begivenhederne. Hvis du skal, bringe venner til at skubbe dig forbi din generthed og være din Wing'Maam.

Og husk det er, når du kan bære en af ​​de store outfits, du allerede har sat sammen.

5. Vær kreativ Om disse tidlige datoer

Tidlige datoer er når du kommer til at vise dine ting, og hvis hun er en person, du virkelig er interesseret i, så du ønsker at få det gjort rigtigt.

Hvis du er på en date med en person, du virkelig er interesseret i, så du ønsker at gøre det rigtigt.

Ifyou're mødes for legendariske Firstdate, og det er til kaffe, finde de mest interessante, sjove, og unik café i byen og mødes der. Eller finde ud af, hvordan hun kan lide sin kaffe, samle den op, og møde hende i en smuk park, offentlig park eller på en vandresti.

Vær kreativ og gør det sjovt. Finde ud af, hvordan du kan gøre hende føler særlige uden at gå overbord. Måske nævnte hun en bog, hun elsker, og du fandt det på Amazon bruges til $ 1. Køb det og bringe det til hende med kaffen. Store point!

4. Hør, hør, hør

Mens du først får hinanden at kende, lytte opmærksomt. Kvinder har en masse at sige, at bruge masser af ord, og komme ind i detaljerne, og det hele er vigtigt for de fleste kvinder.

Hvis din date er en af ​​disse kvinder, LISTEN.If hun er ikke en af ​​disse kvinder, stadig lytte. Lad hende gøre 80 procent af de taler. Du vil lære tonsvis om hende, at du har brug for at vide. Hun vil fortælle dig, hvad hun er god og ikke god til. Hun vil fortælle dig ting som hun er en møtrik om at være på tid eller at hun aldrig holder sine forpligtelser og altid kører sent, fordi hun bookinggarantien.

Lad hende gøre 80 procent af de taler. Du vil lære tonsvis om hende, at du har brug for at vide.

Vær opmærksom på detaljerne i, hvad hun deler med dig. Gentag derefter en del af hendes historie tilbage og sige noget i retning af ”Fortæl mig mere...”

Og mens hun fortæller dig disse ting, lyt. Du må ikke manipulere oplysningerne i dit hoved. Du må ikke sige til dig selv ”Det bliver anderledes med mig...”, fordi det ikke vil.

Du kan lære så meget i de tidlige dating dage, hvis du bare lytte mere og tale mindre.

3. Stop hoppe ind i seng!

Sikker på, der kan synes at tage alt det sjove ud af dating, men det helt sikkert holder en masse smerte ud af dit liv, når tingene ikke fungerer ud et par uger ind i det.

Vores kroppe er kemiske fabrikker, og sex er fuld af stærke kemikalier. Oxytocin frigøres, når vi orgasme, og det skaber tilknytning. VEDHÆFTET FIL! Har du lyst til at være knyttet fysisk og følelsesmæssigt til en, du knap nok kender?

Venter kan være svært, men det er umagen værd at holde ud i et stykke tid, indtil du lærer mere. Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange kvinder, jeg har mødt, der var alt i mig, og jeg var i dem, men to uger senere ville de loseinterest. Jeg er så glad for jeg har holdt mine bukser på under et vilkårligt antal dating erfaringer.

2. Har kun sex, når du er klar til Monogamy

Den smukkeste del af et forhold er begyndelsen. Det feel-good periode, når du først går ud, liking hinanden, kan ikke vente med at se hinanden, deler jeres liv og historie, og nedsænket i den vidunderlige følelse af forelskelse thatcould blive til langvarig kærlighed.

Når du vente med at have sex , indtil du er både parat til at være monogame, det skaber et grundlag af tillid, der er virkelig stærk til, når tingene bliver ujævn nede ad vejen.

Når du vente med at have sex, indtil du er både parat til at være monogame, det skaber et grundlag af tillid.

Husk, hvad jeg sagde i om at hoppe i seng. Introduktion til det sted, hvor du er parat til at bruge udtrykket ”kæreste” om denne kvinde betyder det tid til sex og mere sex.

Og du vil få mulighed for at forlænge denne fantastiske følelse af forelskelse meget længere. Det er ventetiden værd.

1. Ud med det gamle, og med den nye

Nu nogle kvinder hader legetøj, men andre elsker dem. Jeg er et stykke legetøj slags kvinde. Jeg tror, de har en bestemt plads i en sjov sexliv, men når du starter et nyt forhold, er det ud med det gamle og ind med nye... Sexlegetøj, der er.

Kæmp ikke mig på dette. Det er ligegyldigt, hvor meget, at dildo omkostninger - få en ny til din nye kæreste. Hun vil elske dig for det. Hun vil elske at hun hjalp vælge det ud. Hun vil føle sig rigtig godt om at være den eneste kvinde du har delt, at legetøj med.

Det handler om at gøre din nye kæreste føler virkelig elskede.

Foto kilder: premiumcablereviews.blogspot.com, mic.com, autostraddle.com,
beautyheaven.com.au, tumblr.com, eltic-dragon.ca, prettylittleliars.alloyentertainment.com, thenypost.wordpress.com