9 tegn på et ”giftigt” forhold (fra en ekspert)

2 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er ikke sådan noget som den perfekte partner, som vil gøre hver eneste lille ting rigtigt. Selv sunde, glade relationer har en vis grad af konflikt, men giftige relationer er konsekvent usundt og kan gøre betydelig skade over tid.

Ofte er der advarselsskilte tidligt i dating , men giftige partnere kan også være på deres bedste adfærd i starten af forholdet, som er en del af deres handling. Så deres giftige adfærd eskalerer og forværres som forholdet skrider frem.

load...

Når du er i et giftigt forhold, kan det være en udfordring at identificere tegn, fordi utilpasset adfærd og misbrug behandling fra din partner bliver din normen. Mange usunde partnere er ikke giftige 100% af tiden, så de gode tider kan skabe forvirring, håb og længere end tilladt.

Benægtelse kan ofte sparke i at holde dig sikker og beskyttet, men ulempen er, at det kan være svært at se situationen klart. Hvis du er klar over, at du er i et giftigt forhold, kan du føle bange for at forlade, spørgsmålstegn ved din værd, eller føler, at dette forhold er bedre end ingen sammenhæng overhovedet, så du holder dig. Uanset hvordan du føler, at du fortjener et forhold fyldt med respekt, tillid, empati, venlighed, ærlighed, kærlighed og gensidig indsats.

load...

Nedenfor er ni tegn på, at du er i et giftigt forhold. Disse tegn almindeligt forekommende sammen og eksisterer på et kontinuum. Du behøver dog ikke at have alle tegn til at betyde et giftigt forhold; selv jævnligt oplever et par skilte er problematisk.

Det er vigtigt at tage skiltene alvorligt og overveje at forlade forholdet eller få professionel hjælp, såsom rådgivning som en individuel og par , til at reparere det, fordi opholder sig i et giftigt forhold er til skade for dit velbefindende. Det ændrer den måde, du tænker om dig selv og kan gøre et nummer på dit selvværd.

1. Din partner Kører Show

Dette kan omfatte at have en partner, der forsøger at udøve magt over dig, styrer du, chef dig rundt, eller manipulere dig. Dybest set, det er din partners måde eller motorvejen. ”Nej” er en af din partners foretrukne ord, og passiv-aggressiv adfærd er ofte bruges til at manipulere dig til at få hans eller hendes måde.

load...

Du har meget lidt indflydelse på beslutninger, du holdt ud af løkken (f.eks med hensyn til økonomi eller planer), og din partner udviser en generel manglende evne til at gå på kompromis. Det er vigtigt at forstå, at disse adfærdsmønstre er i overensstemmelse med grænsebetingelser afgange og krænkelser, der kan efterlade dig følelsen disempowered, ligegyldig, eller fanget.

En giftig partner vil ofte forsøge at fortælle dig hvad du skal gøre, hvor de skal gå, og hvem der skal være.

I sunde relationer, begge parter gør kompromiser og ofre, og du behøver ikke at opgive de fleste af hvad du ønsker at bevare forholdet intakt.

Hvis du opdager, at du er den eneste, der giver og foretage ændringer af hensyn til forholdet, du beskæftiger sig med en giftig partner. Prøv at spørge dig selv, hvis din partner ville gøre det samme for dig sammen med disse andre spørgsmål for at sikre, at du at ofre af de rigtige årsager og holde dit forhold sundt. Dine følelser, behov, og udtalelser bør værdiansættes.

2. Din partner er Følelsesmæssigt ustabil

Derfor er du nødt til at gå på æggeskaller. Du føler bange og bange for at være dit sande jeg, som er et stort rødt flag i et forhold.

Du føler på kant om forurolige din partner eller gør ham eller hende gal. Der er et mønster af uforudsigelighed som et minut alt er OK, og så er det ikke.

Det ene øjeblik han eller hun græder, og derefter den næste minut alt er OK.

Mindre ting indstille din partner off, forårsager dit forhold at føle sig som en følelsesmæssig rutschebane. Din partner er humørsyg, vred, eller let fornærmet, så du forsøger at holde fred og ikke utilsigtet forårsage konflikt.

Dette er problematisk, fordi du forsømme dine egne behov for at undgå et udbrud i en anden. Det kan også medføre, at du overanalyze enhver bevægelse, holde munden lukket, og lever i konstant frygt og angst for din partner lange ud. Til gengæld er det svært at slappe af og stoler på din partner.

3. Forholdet Føles Udtømme

Du føler drænet, deprimeret, og dårligt om dig selv. Mens alle relationer gå gennem stadier og udfordringer, og dit forhold vil ikke altid gøre dig glad, konflikten i dit forhold forbliver uløst og forværres over tid.

Du har lidt energi til at give, fordi du har lært med tiden at tale op for, hvad du har brug for, tilgivende din partner, og gøre andre reparationsforsøg kun forlade dig følelsen såret, afvist, og uopfyldte.

En giftig forhold kan efterlade dig følelsesmæssigt og fysisk drænet.

Du er i stigende grad udmattet fordi intet synes at ændre langsigtet trods dine bestræbelser på at løse tingene. Din partner er i stand til at deltage i konstruktiv kommunikation , så mange spørgsmål står tilbage uløst. Samlet, du føler dig utilfreds med dit forhold og dig selv.

4. Din partner Konstant kritiserer du

Din partner sætter dig ned , eller din partner forsøger at ændre dig. Til gengæld du går rundt føler nedbrudt, og dette forværres over tid.

Du føler slået ned og begynde at sætte spørgsmålstegn ved dit værd. Du tvivler dig selv og din virkelighed, fordi din partner gør du føler skøre, alene, og værdiløs.

Hvis din kæreste eller veninde altid kritiserer dig, det er ikke et godt tegn.

Din partner bruger sarkasme eller ydmygelse og tildeler skylden til dig. For eksempel, når du taler op om dine behov og bekymringer, din partner beskylder dig for at være trængende og gør det dit problem, ikke hans eller hendes.

Eller måske han eller hun tager små jabs på din personlighed og udseende. Din partner skal ikke være ansvarlig for at opfylde alle dine behov, men dine behov bør tages alvorligt. Din partner skal løfte dig op, ikke rive dig ned.

5. Din partner er grov

Dette kan omfatte en partner, der bruger vold, fysisk aggression, voldtægt, forfølgelse og andre skadelige, farlige adfærd. Din partner kan forsøge at overbevise dig om, at du ”skylder” ham eller hende sex, skyld dig til at få deres vej, og ikke respekterer dine grænser eller det faktum, at ”ingen måde nogen.”

Det er vigtigt at forstå, hvad samtykke betyder. Også forstå fysisk, seksuel og følelsesmæssige misbrug er aldrig OK.

Fysisk og følelsesmæssigt misbrug er blandt de øverste røde flag.

Word forsigtighed: Det er en myte, at misbrug relationer har et forudsigeligt mønster eller cykle. Men det er vigtigt at bemærke, at de rolige faser i dit forhold og din partners undskyldninger (pæne ord, gave at give, kind fagter, mm) ofte ikke det samme som ændret adfærd og kan være en del af din partners mønstre. Derfor tror ændret adfærd, ikke undskyldninger eller mere tolerable korte mellemrum af tid.

Læs mere om de tegn på vold i hjemmet her :

6. Du er ikke længere lever et sundt liv

Og andre dele af dit liv lider. Dit forhold forstyrrer dine andre relationer og andre forpligtelser såsom skole eller arbejde.

Du vokser mere og mere isoleret fra venner og familie. Din partner er kontrollerende om, hvem du kan se og hvornår. Din partner saboterer karrieremuligheder og dine vigtigste relationer.

At være i et giftigt forhold kan medføre, at du forsømme dit helbred, karriere, og familie.

Du finder dig selv at forsvare din partner til deres kære , der udtrykker gyldige bekymringer og bekymring. Du har lidt at ingen tid til egenomsorg, motion, et socialt liv, og andre aktiviteter for at fylde din energi.

7. Du er den eneste, der gør en indsats

Du tror, ​​at hvis du prøver hårdt nok, kan du gemme forholdet og gøre det føles godt igen. Desværre er dette ikke sandt.

Hvis du føler, at du er nødt til at arbejde hårdere, siger de rigtige ting igen og igen, gå på kompromis med de fleste ting, og gøre mere for din partners kærlighed og respekt, giv dig selv lov til at give slip på byrden. Dette er en dysfunktionel måde at leve og tilgang relationer.

Det tager to personer til at lave et sundt forhold arbejde.

Sunde relationer tager to. Det er vigtigt at spørge dig selv, hvis dette forhold er at tilbyde dig nok, og hvis svaret er nej, vurdere, hvorfor du opholder sig i en ensidig relation.

Udforskning dine grunde vil give vigtige oplysninger om dine intentioner og følelser og kan faktisk motivere dig til at afslutte forholdet.

8. Du har Trust & Privacy Issues

Dette kan ske med en eller begge parter, hvilket betyder din partner ikke har tillid til dig, eller du ikke har tillid til din partner eller begge dele. Måske er din partner snydt eller udviser upålidelige adfærd, såsom at sende flirtende tekster til andre, bryde planer ofte, liggende, udstiller inkonsekvent adfærd, eller ikke holder hans eller hendes ord.

Måske har din partner beskylder dig for snyd, selvom du ikke har. Han eller hun bombarderer dig med snyd beskyldninger, er utrolig paranoid, og mener ikke sandheden.

Tillid er en af ​​de vigtigste fundamenter i et forhold.

De har tillid til dig, når de har alle dine passwords og personlige oplysninger , og kan spore, hvor du er på alle tidspunkter eller omvendt. De udspionere dig og er besat med at vide, hvor du er.

Du har meget lidt frihed til at have et liv uden for forholdet, eller du ikke har tillid til din partner til enten. Hele din forhold bliver en undersøgelse med en eller begge af du hele tiden på anklagebænken.

Desuden kan du ikke stoler på din partner til at behandle dig og dine følelser med den omsorg og medfølelse, du fortjener. Relationer kan ikke trives og overleve uden tillid.

9. Du Living Helt Separate Lives

Du har mistet den sunde balance af tid sammen og tid fra hinanden. Du er både teknisk i forholdet, men du er ikke længere arbejder på at gøre tingene bedre og sætte lidt indsats i forholdet.

Du behøver ikke længere bruge tid sammen, planlægge romantiske datoer eller ferier, eller se frem til hinandens selskab. Du er i forholdet, men ikke fysisk til stede, og din kærlighed er falmet.

Du kan fysisk være sammen med din partner, men dit hjerte er ikke i forholdet.

Du kan endda indrømme til dig selv, at du holder dig i forholdet til økonomiske eller logistiske årsager, for at undgå at være alene, eller fordi det er alt for følelsesmæssigt eller fysisk skræmmende at forlade. Eller måske du gøre op undskyldninger for din partners giftige adfærd og overbevise dig selv tingene vil blive bedre igennem magisk tænkning og falsk håb.

Beslutning Næste trin kan være udfordrende, men det kan gøres

At være i et giftigt forhold kan være skræmmende, og det kan være følelsesmæssigt udmattende. Trods af at vide du har god grund til at gå væk , kan giftige relationer være den mest vanskelige at afslutte eller reparation.

Det er naturligt at føle, at din tillid er blevet udhulet, og bange for, at der ikke er nogen vej ud. Imidlertid kan de ovennævnte tegn hjælpe validere, at hvad du går igennem er ikke OK og er ikke din skyld.

Du må ikke være i stand til at styre, hvordan andre behandler dig, men du er i kontrol over, hvem du lader ind i dit liv, og hvilke typer af relationer, du er villig til at deltage i. Desværre kan det være en barsk og skuffende virkelighed når kærligheden ikke fører til en glad, sundt forhold, men kender du fortjener den samlede pakke. Kærlighed skal ikke være giftige og smertefuld. Overvej, hvordan du kan få din magt tilbage.

Tjek også, National Domestic Violence Hotline , National Teen Dating misbrug Helpline , den Voldtægt, misbrug & Incest Nationale Netværk , og National Resource Center på vold for mere støtte og information.