Abcs af online dating

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

En af de fedeste ting ved chatte online er brugen af ​​et særskilt sprog kun tales på internettet, et sprog, jeg tror faktisk forenkler og strømliner dating-processen.

Online dating skaber den perfekte atmosfære for to personer til sikkert få at vide en masse om hinanden i en forholdsvis kort periode. Alle forudsætninger er forvist under online-kommunikation, fordi det meget kommer til hjertet af sagen uden fysiske distraktioner.

load...

Mens de fleste mennesker har en generel forståelse af cyber-kommunikation, andre er helt uvidende om det. I dagens verden, skal du være uddannet i online- etikette , hvis du planlægger at dato og chatte online. Eller du kan bare udskriver denne artikel og lægge den ved din computer til at bruge så hurtig og nem reference!

Den vanskelige del om chatte online er at holde kontakten med de nyeste dating akronymer og bliver velbevandret i cyber symboler og forkortelser. Hvis du ikke er forsigtig, kan du snuble blindt ind i en pinlig situation, du ellers kunne have undgået med blot en hurtig gennemgang af nogle almindelige forkortelser.

load...

Før du logger ind.

Der er et par ting, du bør tage til efterretning af, når du surfer på nettet for din soulmate. Først, visse bogstaver og bogstavkombinationer har meget specifikke betydninger og er generelt accepteret universelt, ofte på tværs af mange sprog. For det andet kan chatter akronymer undertiden være vildledende eller ligefrem dum, men ikke desto mindre er umiskendelig til cyber dating veteraner.

Hvis du misbruger dem, vil de få øje på det med det samme og kan endda afbryde samtalen. Også mange mennesker på dating sites forkorte deres fysiske udseende, religiøse status eller seksuelle præferencer med kendte akronymer. Dette område er af særlig betydning, så sørg for at være opmærksom.

Når sigtning gennem profiler Følg disse retningslinjer og du vil aldrig gå galt, når du søger efter Mr. Right.

”Disse chats bør være

load...

sjov og munter.”

Beskrivelser.

OK, lad os nu identificere nogle almindeligt anvendte blurbs, der vil gøre samtalen kører mere jævnt. Hvis du ikke er sikker på en eller andens brug af et akronym eller du ikke se det her, tager sig tid til at slå det op, før du antager du er i know.

Udtryk.

Tro det eller ej, kan din brug og forståelse af disse akronymer i flirtende samtaler hjælpe eller skade udviklingen af dit forhold , afhængigt af udførelse og levering af dem.

Kvinder har en tendens til overforbrug LOL, indsætte det i online-samtaler på upassende steder eller bruge det, når de ikke tror faktisk noget er sjovt. Dette kan være en reel turn-off til en mand, hvis han mener dine LOL'er indikerer du er en ditz. Nervøst bruger LOL, eller OMG for den sags skyld, for at undgå blanke pletter i samtalen er et no-no.

Sæt dine egne regler.

Nogle mennesker tager online akronymer alvorligt og bogstaveligt i chats, mens andre bruger dem i en mere figurativ, legende sans. Vær sikker på at sætte dine egne regler om online akronymer og samtaler, og være tro mod dem under dit online dating rejse. Disse chats skal være sjovt, munter og i sidste ende føre til en bedre forståelse af den person, du kommunikerer med.