Abcs af tiltrækning lærer asiatiske-amerikanske mænd at skabe deres liv i deres drømme

7 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: JT Tran, bedre kendt som ”USAs # 1 Asian dating coach,” forstår, hvad det vil sige at være en overset asiatisk-amerikansk dater. I årevis arbejdede han for at overvinde sin egen dating dilemmaer, hvoraf nogle var blevet indgroede ved opfattede holdninger til asiatiske mænd. For at hjælpe andre som ham, JT udviklet ABC Type , dating Bootcamps for mænd, der søger at øge deres selvtillid og succes retten kvinder gennem autenticitet. Han underviser daters strategier til at ændre deres tanker, handlinger og kommunikation - de tre niveauer af dating spillet. JT ønsker at skabe tillid asiatiske-amerikanske rollemodeller, der kan til gengæld inspirere yngre mænd til at tage en ære i sig selv og deres arv.

Det er ingen hemmelighed, at nogle singler har lettere ved at navigere online dating-platforme, men en grim hemmelighed, der kan gøre en dater mindre ønskeligt? Hans løb.

”Når det kommer til online dating, asiatiske mænd er i bunden,” siger JT Tran, grundlægger af ABC Type. ”Hvis jeg vil have den samme svarprocent som en hvid mand, jeg har brug for at gøre $ 247.000 mere end ham. Dybest set, det betyder mit profil billede skal omfatte en Bentley.”

load...

Med denne statistik i tankerne, JT erkendt, at de asiatiske mandlige daters behov for mere effektive metoder til at tiltrække de kvinder, de ønskede. Nogle gange, har disse daters ikke har redskaberne til at tiltrække de samme kvinder, at mænd fra andre baggrunde kan.

Det er derfor, JT holder ABC Seværdighed Bootcamps og ugelange kurser, der hjælper primært asiatiske daters overvinde problemer tillid og kommmenterer. Efter træningen, kan deltagerne ansætte strategier, der vil gøre dem skiller sig ud mere - både online og i-person.

JT Tran s ABC Seværdighed Bootcamps kan hjælpe asiatiske mænd overvinde racemæssige stereotyper og få tillid og autoritet til at tiltrække kvinder.

load...

De Bootcamps er typisk rettet mod de asiatiske og asiatiske-amerikanske mænd, som står over for et bestemt sæt af udfordringer, mens dating i USA.

”Det er ikke ligesom coaching hvide fyre,” siger JT. ”Det handler om at hjælpe asiatiske mænd beskæftige sig med unikke forhindringer, som andre fyre ikke står over for.”

De fleste deltagere er i 20'erne eller 30'erne og er karriere-drevne mænd, der blev undervist om, at hvis de havde gode jobs, gode huse, og prangende biler, ville de tiltrække veninder eller hustruer.

Men nogle af disse fagfolk er ikke uddannet i de områder, det tager at finde den rigtige kvinde.

”De er fyre, der har succes, men de er kun store kærester på papir. De har aldrig arbejdet på socialisering eller dating færdigheder,”siger JT.

I løbet af de tre-daybootcamp, deltagerne lære strategier til vellykket dating. Før de opfylder nogen kvinder, deltagerne deltage i foredrag, øvelser og praksis, der forbereder dem til typiske dating atmosfærer - som barer eller klubber. De lærer at nappe deres kropssprog, nærmer kvinder, og gøre small talk.

load...

Efter sessioner, deltagerne gå ud i dating vilkår for praksis - både om dagen og om natten.

”Vi satte dem ud i vandet og se om de kan svømme,” siger JT.

Bootcamps Cover forskellige niveauer af dating spil

Den ABCs af Type bootcamp dækker de tre vigtigste faktorer i en vellykket kur og bejlen en kvinde: tænker meget på dig selv, der handler kraftigt, og tale selvsikkert.

Der er flere niveauer af hver af de tre strategier, som JT beskriver som inderste spil, ydre spil, og verbal spil. Overvejer ens indre spil betyder kæmper med problemer, der kan være opstået fra traumer eller internaliseret racisme. Ydre spil og verbale spil deal med strategier for at møde og tale med kvinder.

Deltagerne har forskellige udgangspunkter for hvert af disse tre niveauer, når de begynder på bootcamp - afhængig af deres tankegang kommer.

”Studerende kommer ind på forskellige niveauer. Jeg har haft Bootcamps hvor ikke en eneste elev talte engelsk som første sprog,”siger JT. ”Eller jeg vil have asiatiske-amerikanere, der er høj og attraktiv, men fordi de er opvokset her, de tror, ​​de er andenklasses sociale borgere.”

Under Bootcamps, deltagerne tage deres færdigheder ud i marken for at lære mere om deres spil.

Hvis daters ønsker en mere længere periode til at praktisere de tre strategier, kan de tilmelde sig en Euro-program eller en Vegas-program. Disse programmer fokusere endnu mere på indre spil.

”Vi gør alt inderste spil, dykke ned i vores internaliseret racisme, frigiver traumer og udløsende begivenheder,” siger JT. ”Mange mænd ender bare skriger deres problemer og bliver stærkere mænd i overfor deres frygt.”

JT er sikker i hans program, fordi han har set effekterne, da han udviklede strategier. Ligesom de asiatiske-amerikanske mænd, han mentorer, JT vidste meget lidt om romantik eller hvordan at få øje på det. Han vidste ikke engang hans college kæreste kunne lide ham, indtil hun var meget sløv om hendes følelser.

Efter dette forhold sluttede, men JT var tilbage i ukrudt. Han undlod på online dating og speed dating, så han opsøgte måder, at han kunne blive en bedre dater. Som tidligere raket videnskabsmand, JT var overbevist om, at han kunne knække dating kode.

Tilbyder Håb for en romantisk fremtid

Efter at have studeret psykologi, kommunikation og pick-up strategier, JT 's dating succes hurtigt steget, men han var stadig overrasket over, at han kunne lære at datere samme måde, som han lærte andre fag.

”Det var en åbenbaring for mig, at det var noget, man kunne lære,” siger JT. ”Jeg troede, der var noget håb for dig, hvis du ikke allerede har det.”

JT ønskede ikke at holde disse dating hemmeligheder til sig selv, så han præsenterede disse strategier til andre daters på sin blog, The Asian Playboy. JT beskriver bloggen som Sex and the City for asiatiske mænd. Det fremhævede JT egne triumfer i dating, men også hans Forlegenhed og fiaskoer.

Derfra blev ABC Type født.

En af de bootcamp'ssuccess historier er, at William. Selv om han var fagligt vellykket, William havde problemer med at tiltrække kvinder, når han gik ud for at klubber med sine venner. Selvom han arbejdede på Wall Street og ejede en ejerlejlighed, han var så skuffet over, at han overvejede at flytte til Taiwan og opsøge et postordrefirma brud.

”Han beregnede han gik på to datoer hvert år af sit liv,” siger JT. ”Ikke dating to kvinder, som går til to kopper kaffe.”

Efter en af ​​hans venner overbeviste William til prøve ABC Type, begyndte han at gå på datoer med de typer af kvinder, han ønskede. Kort efter, erkendte han, at han ønskede at blive gift og slå sig ned. Og da han fandt den kvinde, han ønskede at gifte sig, han opsøgte den mand, som han krediteres for sin succes.

Det er derfor, JT blev bedt om at være officiant hos William bryllup.

ABC Type viser, at Self-Love oversætter til tillid

Fordi de asiatiske mænd, der ofte søger JT hjælp er så ned på sig selv som daters, han foreslår sine Bootcamps gøre mere end hjælpe deltagerne finde sexpartnere, men i stedet forbedre deres liv.

”Det er glædeligt at gå fra at se vores kunder deprimeret at være rollemodeller for andre asiatiske mænd, opfylde denne vigtige rolle,” sagde han.

ABC Type ikke blot tilbyde deltagerne en række dating tips, og værkstederne er ikke udelukkende om dating. I stedet er programmerne om at finde tillid til din arv og tiltrækningskraft.

JT minder en asiatisk-canadisk mor, der ville have ham til at hjælpe hende teenagesøn, der kæmpede med dating og tillid spørgsmål.

”Jeg vidste, at jeg var nødt til at udvikle en strategi, der ville hjælpe ham vokse uden at gøre ham til en pickup kunstner,” sagde han. ”Så jeg udviklet et holistisk system, der er mere godt afrundet. Noget, der tog hensyn til hans baggrund og gjorde ham stolt af at være asiatisk.”