Aetherius-samfundet: en international organisation forener åndelige mænd og kvinder på en kosmisk mission

26 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 1954 modtog Dr. George konge en besked fra den ukendte kald på ham for at bringe fred til verden og udvide menneskets forståelse af universet. Han grundlagde en nonprofit organisation kaldet The Aetherius Society til at dele læren af et overjordisk intelligens og hjælpe fordomsfri individualsembark på en rejse af åndelig opvågnen. I årtier har foreningen indsamlet positive energi fra hundredvis af tilhængere og venner, der bekymrer sig dybt om at gøre verden til et mere kærligt sted. Hvis dette humanitær mission taler til dine værdier, kan du lære at tjene årsagen ved at deltage i en lokal kapitel i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Japan, Sverige og andre lande verden over. Fra ugentlige bøn sessioner til årlige pilgrimsfærd, The Aetherius Society haner i et kosmisk viden og åndelig kraft, der er uforståeligt.

Kærlighed er en mystisk kraft i universet. Kærlighed forbinder mennesker, motiverer handlinger, og giver mening til millioner af liv. Selv om vi måske ikke altid forstår det, kærlighed er afgørende for, hvad det vil sige at være menneske, og hvad det betyder at være i live. Richard Lawrence, eksekutivsekretariat Den Aetherius Selskab for Europa, sammenlignet kærlighed til vand i en af hans prædikener: ”Ligesom livet som vi kender det på Jorden kunne ikke eksistere uden vand, intet i universet kunne eksistere uden kærlighed.”

load...

Den Aetherius Society er et mangeårigt religiøs organisation centreret omkring åndelig forståelse og humanitære handlinger. Medlemmer af Samfundet tror på en højere kald til at tjene menneskeheden ved at indsamle og udsende positiv energi. I 1955, en visionær yoga mester ved navn Dr. George konge grundlagde den internationale åndelige samfund, efter at han har modtaget telepatisk kommunikation fra en højere fremmed intelligens. Han mente, at det var hans pligt at dele væsenets håbefulde budskab om medfølelse, fred og kærlighed.

Medlemmer af Den Aetherius Society tror kollektiv åndelig energi kan ændre verden.

load...

I dag, den Aetherius Samfundet har en tilstedeværelse i London, Los Angeles, og flere byer rundt om i verden. Dets medlemmer ofte kommer sammen for at sprede kærlige og helbredende energi i deres lokalsamfund og i hele verden. Hvis du føler dig tiltrukket af denne hellige mission, kan du gå til et foredrag, deltage i en pilgrimsrejse, eller blive involveret i de andre helbredende ritualer nonprofit organisation. Alle, uanset deres baggrund eller tro, er velkomne til at deltage i The Aetherius Samfundets indsats, forbedre deres åndelige forståelse, og finde et højere formål i livet.

”Fra get-go, har vores primære tese været service til verden,” sagde pastor Oscar E. LeГіn af The Aetherius Society. ”Vi er her for at forsøge at sende så meget høj åndelig energi til verden, som vi kan.”

Dr. George konge grundlagt den religiøse bevægelse i 1955

I maj 1954 en meddelelse kom til Dr. George King, som var en mester i yoga og en trance medium, mens han var i hans lejlighed i London. En blid, men fast, stemme uden for hans krop sagde til ham: ”Forbered dig! Du er at blive talerør for interplanetariske Parlamentet.”

load...

Nu, George havde aldrig hørt om en interplanetarisk parlament, men de æteriske ord forlod ham bedøvet. Han vidste, at han ikke havde forestillet sig dem, men han kunne ikke begribe, hvad de mente. Han tilbragte resten af ​​sit liv forsøger at realisere den plan fremsat af den profetiske indledende kontakt. Selv om han ikke kunne forklare hvorfor, sagde han, at han forstod uden tvivl, at han var blevet kontaktet af en fremmed og stærk kraft til at hjælpe med at bringe menneskeheden tilbage fra randen af ​​ødelæggelse.

Ved at dyrke sin åndelige forståelse og smedning telepatiske kanaler, George hørt mange andre meddelelser fra udenjordiske kommunikatører, herunder en venusianske Master kaldet Aetherius, som er et græsk ord, der betyder rejsende gennem æteren.

George officielt begyndte Den Aetherius Society 1955. Hans mål var at udbrede læren af ​​fremmede guder og lede andre ned ad en sti af oplysning og fred. Organisationen er siden vokset til en international bevægelse, der omfatter flere hundrede sjæle dedikeret til at leve og at elske på et højere åndeligt niveau.

Du kan læse den utrolige historie om Dr. George Kings livsværk her. Som George selv sagde: ”Jeg beder ikke den ikke-troende til at tro på en gang, men kun anmode om, at han anvender det, som Aetherius siger til sin egen fornuft.”

Find Healing & Purpose på pilgrimsrejser til hellige bjerge

Hvad binder medlemmer af Aetherius Society sammen er en stærk, inderlig ønske om at hjælpe andre og gøre verden til et bedre place.People fra alle samfundslag, fra kvækerne til ateister, finde vej til The Aetherius Society. ”Vores medlemmer kommer fra forskellige baggrunde og med forskellige grader af åndelige fremskridt,” Oscar sagde: ”men de deler alle den indre viden eller opfordre til at være af åndelig tjeneste til verden.”

Organisationen gør det nemt for nytilkomne at blive involveret ved at byde dem til at deltage i gudstjenester eller bøn ritualer. Hele ugen lang, kan medlemmerne fordybe sig i de prædikener, foredrag, workshops og åndelige foretagender i foreningen. Du kan se op begivenheder online og finde ud af, hvornår din lokale afdeling indkalder. Den pædagogiske og venlig atmosfære tilskynder mænd og kvinder til at deltage i de visualiseringer, mantraer og bønner med fokus på at skabe fred i verden.

”Det er alle meget positive,” Oscar fortalte os. ”Vi har masser af dynamiske bønner og traditioner, der anvendes til at rense ånden og helbrede verden.”

I løbet af året, The Aetherius Society arrangerer pilgrimsrejser til hellige bjerge i de britiske øer, USA, New Zealand, Afrika og Europa.

En af The Aetherius samfundets mest hævdvundne traditioner er sine pilgrimsrejser til hellige bjerge , der indeholder store mængder af åndelig energi. Organisationen anerkender 19 bjerge ladede med enorm åndelig betydning. Siden 1959, har hundredvis af medlemmer rejste til bjergene for at genoplade og fremme deres spiritus.

I tider med krise, Society trækker fra disse hellige steder for at frigive positiv energi til verden for at opveje naturkatastrofer, krigstid konflikt, politiske omvæltninger, og andre menneskelige katastrofer.

”Nogen af ​​nogen grad af avancement kan gå til bjergene og indgå i en uselvisk handling tjeneste at kontakte de åndelige energier, der er indeholdt i det,” Oscar fortalte os. ”Oplevelsen varierer fra person til person, men det er altid meget positiv og opløftende. Folk fra alle trosretninger, eller nogen særlig tro, er velkomne til at deltage i disse pilgrimsrejser.”

Fordomsfri Enkeltpersoner Tilbyd deres forståelse og support

Fra Californien til Australien, har hundredvis af gennemtænkte individer bliver tilhængere af The Aetherius Samfund og fundet fælles fodslag med spirituelle mennesker, der deler samme tro. Nogle gange har organisationen selv fremmet engagerede romantiske relationer.

Den Aetherius Society hilser medlemmer og venner fra alle samfundslag.

Oscar fortalte os, han mødte sin kone på en Aetherius Society begivenhed. Hun var en ven af ​​et af medlemmerne og deltog i en Operation Power bøn begivenhed, fordi hun var nysgerrig foreningen. Hendes ægte interesse og positiv holdning fanget Oscar opmærksomhed. Han fortalte os, han sætter sin evne til at forstå hans tro og dele sine mål.

Nu er de lykkeligt gift og engageret i den samme årsag til at fremme fred i hele verden. ”Hun anerkender betydningen af ​​at tjene menneskeheden,” sagde han. ”Vores forhold har været uvurderlig for min egen spirituelle udvikling. Det har været en velsignelse på så mange måder.”

Gennem Aetherius Society, har utallige godhjertet personer fundet samfund og kammeratskab. Organisationen nedbryder barriererne mellem mennesker og opfordrer tilslutning på et højere åndeligt plan.

”Det er meget vigtigt på dette tidspunkt i vores historie at bringe folk sammen og nå ud over grænserne,” Oscar sagde. ”På forkant med den Aetherius Society lære er, at vi er en menneskelige race, og vi er nødt til at samarbejde mere med hinanden.”

Den Aetherius Society Bringer oplysningstiden gennem tjeneste

”Kærligheden er en alt-gennemtrængende energi, hvilket er over tankerne,” Dr. George konge sagde engang i en prædiken. ”Det er den store energi i kosmos.”

Selvom George døde i 1997, hans afgørende budskab lever videre i The Aetherius Society. Ønsket om at gøre godt, deler kærligheden, og forene menneskeheden driver organisationen fremad, og nu en ny generation af åndelige individer har optrappet til at lede foreningen i det 21. Århundrede.

Gennem regelmæssige prædikener, pilgrimsrejser og andre hellige bestræbelser, er The Aetherius Society fremmet de åndelige rejser på hundredvis af mennesker over hele verden. Alle kan forbinde med folk i dette samfund og finde værdi i dens lære om kærlighed, fred og accept.

”Det er en kosmisk mission, men det er åbent for alle,” Oscar fortalte os. ”Vores medlemmer, besøgende og sympatisører deler et ønske om at tjene og hjælpe med at helbrede verden gennem en større kosmisk forståelse af universet.”