Afkodning af hans blandede signaler

30 januar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den mest integrerende aspekt af enhver forholdet er kommunikation. Vi møder en person og tale med dem, så vi kan lære dem at kende. Vi er klar over, vi kan lide dem og kommunikere vores tiltrækning gennem kropssprog og samtale. Der er ingen anden måde at blive forelsket i en person, og de med dig, end at udveksle tanker, ideer og signaler.

Den vanskelige del er imidlertid kommunikation kan være forvirrende. Afsendelse og modtagelse af blandede signaler er almindelig i kommunikation, især mellem mænd og kvinder, der lige har startet dating. Men hvad er den bedste måde at afkode din date signaler?

load...

1. Han kalder ikke, da han sagde, at han ville.

Vi kan alle huske en tid, hvor du møder en stor fyr, der lover at ringe. Men en uge går og lige omkring den tid, du konkludere han må have mødt en utidig ende i en freak helikopterstyrt, kalder han og beder dig til middag. Hvad giver?

Denne ene er nemt. Mænd er blevet undervist kvinder er slået fra som fyre, der synes mere end ivrige så de spiller det sikkert. Den fyr kan meget vel have været tælle ned minutter, indtil den syvende dag, da det endelig blev anset for ”cool nok” til at ringe til dig, men du vil aldrig vide det.

Et godt råd er altid at give dit telefonnummer med nogen forventninger. Aldrig sidde ved telefonen og vente på en fyr til at ringe. Husk, når du afleverer dine cifre, kan han aldrig kalde. Har holdningen hvis han kalder, det er fantastisk. Men det er hans tab, hvis han ikke gør.

load...

Også, hvem bekymrer sig? Kort sagt, det var bare ikke meningen at være, og du bør gå videre, hurtigt. Der kan være en række årsager, han ikke kalder. Må ikke antage, fordi han ikke kalde det har noget at gøre med dig.

2. Han annullerer alle dine date planer.

Så er der den fyr, der altid bryder din date planer. Hvad sker der her? Almindelig og enkel, noget er op. Måske har han en kæreste, og han forsøger at føle dig ud for at se, om du er en bedre fangst. Hvem ved?! I stedet for at spilde kostbar tid på at forsøge at finde ud af det, ved, at dette - Mænd, der er interesseret, kan ikke vente med at være i din virksomhed. De behøver ikke stå dig op. Drop den fyr og komme videre.

”Når en mand er interesseret

i dig, vil du vide det.”

3. Han kan ikke starte.

Og hvem har ikke faldet i den fælde, hvor du møder en fyr, som du er helt vild med? Han er smuk, intelligent og gør dig til at le, men han viser ingen tegn på at indlede datoer eller tilbagegående interesse. Hvad er det scoop? Han tror, du er svulme og alle. Han ønsker ikke at såre dine følelser, men han er bare ikke interesseret. Flyt på, søster, og ikke tage det personligt. Hvis du holder kalde ham, vil du kun være ydmygende dig selv og forlænge det uundgåelige.

load...

4. Telefonopkald opgør.

Det værste scenarie er, når du har været dating en fyr i et stykke tid, og du har etableret en rutine. Du taler i telefon hver dag og ser hinanden ofte. Så du beslutter at have sex med ham. Han kalder ikke den næste dag, og du nægter at kalde ham. Dage passerer, og han er stadig mangler i aktion.

Du har nu et valg. Enten påtage sig værre og overbevise dig selv han mødte en utidig ende i en freak helikopter ulykke (naturligvis, dette er min personlige favorit blandt latterlige undskyldninger vi kvinder gør på vegne af mænd) eller tage telefonen, ringe til ham og bede ham om at forklare ham selv.

Desværre, og det sker hele tiden, kan du er blevet narret. Der er masser af mænd derude, der er villige til at gå til enhver længder at få en pige i sækken og ikke har nogen skam forlader hende højt og tørt med nogen forklaring.

5. Du vil vide, når han er interesseret.

Som det vedrører mænd og blandede signaler, min tommelfingerregel er, når en mand er interesseret i dig, vil du vide det utvetydigt og uden skyggen af ​​tvivl. Når det kommer til den mandlige overtalelse, er de kablede at jage efter, hvad de ønsker. De vil ringe til dig, når de siger, de vil, vil de ikke stå dig op, og de vil forfølge dig i indlysende, uomtvistelige måder.

Når de ikke gør det, de er bare ikke ind i dig. Når du er i tvivl, så spørg direkte spørgsmål. Det meste af tiden mænd vil være ærlig og forklare sig selv. Dette sætter en øjeblikkelig stopper for forvirringen blandede signaler kan bringe.