Ægteskabs- og familieterapeut engagerer mennesker i helbredende coaching-sessioner, sjove workshops og interaktive begivenheder

29 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Esther Boykin er uddannet ægteskab og familie therapistwith en dyb forståelse af, hvilke handlinger sustainfulfillingrelationships. I hendes Washington, DC, privat praksis, hun trænere singler og couplesto kommunikere på sundere måder og korrekt negativ dating patterns.Her mål er at gøre therapeuticassistance mere tilgængelig for alle, så hun er også udviklet en omfattende vifte af arrangementer og ressourcer for par i den USA, Canada og Storbritannien. Ved sjove middag begivenheder og weekend retreats, tilbyder nem at forstå tips i afslappede omgivelser Esther puljer viden om forholdet eksperter og. Uanset om de lytter til hendes podcasts eller deltage hendes workshops, forholdet-minded kunder føler sig motiveret af Esther B. S relatable disposition og handlingsrettede råd til at ændre deres kærlighed liv til det bedre.

Middagsselskaber skabe en intim atmosfære, hvor voksne blander sig i god mad, god vin og god samtale. Det er en aften af ​​latter og indulgence.And, i Washington, DC, har en flittig terapeut forvandlet middagsselskaber i en pædagogisk begivenhed så godt. Fordi folk er mere modtagelige for nye ideer, når vinen er involveret.

load...

Esther Boykin lærer forholdet færdigheder gennem coaching sessioner, podcasts og begivenheder.

På hendes signatur Samtaler fra sofaen middagsselskaber, Esther Boykin par en sjov aften ud med salvie forholdet rådgivning. Som par grave i en gourmet middag, gæst forholdet eksperter grave i spørgsmål af sårbarhed, romantik, og engagement. Den personlige, afdæmpet indstilling gør vægtige emner føles lettere og terapeutiske arbejde synes ikke så skræmmende for par.

Esther B. , en licenseret ægteskab og familie terapeut, søger at bringe professionel terapi og handlingsrettede forholdet rådgivning toaverage peopleacross nationen. Fra en ung alder, hun knewshe ville arbejde med par og helliget sig til at studere, hvad der gør real-life relationer kryds.

load...

I dag, Esther er grundlægger og CEO for Group Therapy Associates, en privat psykoterapi og coaching agentur i Washington, DC. Hun kører flere workshops og arrangementer til at engagere sig i samfundet i meningsfulde personlige diskussioner andencourage par til at søge professionel vejledning i spørgsmål af hjertet.

”Vore relationer er grundlæggende for alt, hvad der gør livet glad og tilfredsstillende,” sagde hun. ”Jeg har en passion for det. Jeg gik i skole, fordi jeg virkelig ønskede at forstå dynamikken, der sker, når mennesker er i forhold til hinanden.”

At give klienter konkrete planer for at nå deres Relationship Goals

Uanset om deres coaching sessioner foregår over Skype, via telefon eller personligt, Esters kunder benefitfrom en nysgerrig, opmærksom og vidende støtte system.Most af hendes klienter tendens til at være veluddannede mennesker i 30'erne og 40'erne. Disse forhold-minded adultsenroll i private coaching sessioner , fordi de ønsker at vende kontakten og opretholde en sund partnerskab. De er ivrige efter at lære og vokse fra professionel coaching.

load...

Esthers klinisk baggrund som terapeut giver hende en undersøgende syn på dating og forholdet coaching. Hun virkelig lytter til hendes klienter og graver dybt i, hvad der holder dem tilbage i deres personlige relationer. ”Mine coaching klienter uddanne mig om, hvem de er, og hvad de vil,” sagde hun, ”og jeg kommer op withconcreteaction planer for dem.”

Ved at rådføre sig med Esther, par få klarhed om, hvad der gør langsigtede relationer lykkes.

Den dygtige ægteskab og familie therapistis dygtige til at give spidse råd og motiverende couplesto foretage varige ændringer i deres liv. Under dybdegående sessioner, hun asksopen-ended spørgsmål for at lette selv-udforskning og problemløsning. Hendes medfølende bistand ofte leadsmen og kvinder til at ændre deres tankegang, så de kan ændre deres erfaringer.

Du kan få et smugkig på Esters ekspert coaching ved at tage den 14-Day Lovers Challenge , en gratis e-mail-abonnement fremme strategier for dyb intimitet og varige relationer. Det er ligesom hendes private praksis i bid-størrelse formular.

”Når jeg coaching, jeg er opmærksomme på, at vi skal udvikle konkrete mål. Det er ikke meningen at være terapi,”sagde hun. ”Jeg er virkelig vejlede dem til deres forhold mål.”

En række forskellige ressourcer Adresse Hver Love-relaterede spørgsmål

Hvad er imponerende om Esther'scouples rådgivning praksis er det store udvalg af tjenester til par. Hun klæder hendes terapeutisk rådgivning op i alle forskellige emballager til at appellere til indadvendte og udadvendte, nygifte og fraskilte, og alle i mellem. Hendes særlige begivenheder, workshops og seminarer giver par masser af nyttige muligheder, hvilket gør behandlingen mere tilgængelig for alle.

Under sloganet ”Terapi er ikke en beskidt ord,” Esther B.organizesengaging Q & A Happy Hours , hvor par kan stille spørgsmål til de lokale psykoterapeuter. Arrangementet kombinerer de oplysende ressourcer i et panel af psykologi fagfolk med munter iver af et cocktailparty for at skabe en helt unik ramme for læring og voksende.

På Esters begivenheder, par deltager i smart diskussioner om dating, kærlighed og parforhold.

”Alt, hvad vi gør i to timer er besvare folks spørgsmål,” Esther forklaret. ”Vi tilbyder ekspertrådgivning i en sjov, afslappet, og lavtryks-indstilling.”

Inspireret af succesen med hendes Samtaler fra sofaen begivenheder, Esther designet en weekend par retreats rundt fine restauranter, fritidsaktiviteter, og oplysende workshops. Par kan fordybe sig i luksuriøse omgivelser og dedikerer sig til at forny deres engagement, omfavne eventyret, og genopdage romantik.

Forholdet terapeut finder, at retreats hjælpe par føler ophidset, forynget, og selvsikker. Det åbner deres sind for at ændre og beriger deres bevidsthed med et nyt perspektiv. Den før jeg gør halv-dages retreat er designet til engageret par, der søger førægteskabelig rådgivning for at få deres ægteskab ud på højre fod.

Hvis du er mere af en lærer-til-din-egen type person, kan du lytte til med dette er sagt podcasts , mens derhjemme eller på farten. Esther B. Fylder episoder med smarte, autentisk, og relatable indsigter fra perspektivet af uddannede terapeuter. Lyttere kan deltage i samtalen bycalling ind med personlige spørgsmål eller ved at dele en episode med en elsket.

Derudover Esthers bog ” The Date Deck ” giver par ideer til at komme ud af deres rutiner og nyde dato nætter gjort rigtigt. Den par terapeut gør enkle og slagkraftige anbefalinger at krydre kærlighedslivet af ægtepar overalt.

”Efter en lang uge på arbejde, tænker på middag idéer og holde op med børnene, det er fantastisk at have en ressource til rådighed til at hjælpe med at holde tingene sjove i mit ægteskab,” Erin H. Skrev i en bedømmelse.

Viser singler & par der Terapi er ikke en Dirty Word

Esthers kreative vifte af dating og forholdet ressourcer har yieldedmeaningful resultater i livet for mange mennesker rundt om i verden. Hun har earnedhigh ros fra sine kolleger samt hendes klienter.

”Jeg elskede at arbejde med Esther,” siger Kevin Carr , forfatter og dating ekspert. ”Hun bringer en meget indbydende og beroligende tilstedeværelse og bare har en uhyggelig måde at få hendes budskab igennem.”

De, der investerer i parterapi og følge op på Esters kærlighed lektioner ofte seeimmediate udbytte i deres personlige liv. Kendskab til de indre funktioner af relationer giver par til at forbinde på dybere niveauer. ”Tak for at være ægte,” en begivenhed deltager sagde. ”Jeg ville aldrig har gjort dette på min egen, men jeg er så glad for, at jeg er her. Du har hjulpet mig til at se mig selv, og vores forhold, forskelligt.”

”Esther engagerer folk på en måde, der opfordrer dig til at vokse, have det sjovt, og lære at have sundere relationer.” - Maimah Karmo, Tigerlily Foundation

Når vi talte med hende, fortalte Ester historien om en tidligere kunde, der kom til hende efter en skilsmisse. Den nyligt enkelt kvinde var blevet forrådt af sin eks og steg ind i en anden giftig forhold. Hendes selvværd var på et historisk lavt, og shefelt det var umuligt for hende at have et godt forhold.

Ester arbejdede sammen med hende i omkring otte måneder taler hende gennem healing forbi traumer og finde tilgivelse, så hun kunne komme videre. Kvinden langsomt blev mere villige til at sætte sig selv derude, og hun selv joineda dating site (med lidt opmuntring). Til sidst, en ven satte hende op med en person, der var den rigtige pasform, og hun er nu i en tilfredsstillende forhold, der gør hende glad. ”Jo større succes, for mig, er, hvordan hun følte om sig selv ved udgangen af ​​vores sessioner,” esther sagde. ”Hun troede på sig selv igen, og det er alt.”

Hjælpe daters ændre deres tankegang andsubsequently ændre deres liv er navnet på spillet for Esther. Hun sagde, at hun har set så mange væg blomster blomstre i årenes løb. ”Med undtagelse af mine børn, disse succeser er min største glæde,” sagde hun. ”Det gør mig ligesom jeg har en større formål i det arbejde, jeg gør.”

Esther B. Tilbyder en medfølende perspektiv på kærlighed

Samtaler fra sofaen er ikke dit gennemsnitlige middagsselskab, men det er ikke en straight-up terapi session enten. Natten byder på en hybrid af gode tider og gode råd. Esters innovative middagsselskaber invitere par til at slappe af og lære i en afslappet social miljøet.Den aften fremhæver forholdet indsigter af uddannede terapeuter, som, viser det sig, er lige så imødekommende og humoristisk som normale mennesker.

Selvfølgelig, hvis du foretrækker mere en-til-en hjælp, kan du altid tage Esther op på hendes fortrolige terapi og coaching sessioner. Forholdet ekspert gælder hendes psykologiske forståelse for at hjælpe folk finpudse deres kommunikationsevner og opbygge et solidt fundament for varig partnerskaber. Par kan også opsøge hende ned-på-jorden rådgivning i podcasts, retreats og andre begivenheder. Gennem årene har hun udvidet hendes indflydelse internationalt ved at være vært tidsubegrænsede begivenheder i USA, Canada og Storbritannien.

Som helhed, Esthers interactivecounseling giver et behageligt sted at tale om dating udfordringer og forholdet spørgsmål. ”Jo flere access folk har til terapi, coaching, og andre ressourcer, jo bedre succes, de vil have i deres relationer,” sagde hun. ”Jeg elsker at tale om kærlighed, fordi det er kernen i alle de ting, der virkelig betyder noget.”