Ægthed fører til romantik: patti feinstein tilbyder 20 års coachingerfaring til singler

17 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Patti Feinstein har været i dating coaching branchen i over 20 år og har bevist sin evne til at hjælpe singler finde kærlighed og lykke. Uanset om du har brug for hjælp med dit udseende, en online profil makeover, eller endda matchmaking, vil Pattis bred vifte af dating-tjenester får du klar til den første date. Hendes erfarne og autentiske mannercompetentlydirects hendes klienter til at forbedre deres kommunikation, kropssprog, og appearance.Dubbed ”Amerikas Dating Coach,” Patti sparker et direkte tilgang til dating coaching og ærligt fortæller hendes klienter, hvad de kan gøre for at lykkes i nutidens komplekse dating miljø.

Beingsingle meansyou kan ofte finde dig selv på endnu en dårlig dato, omrøring din drink sløvt som den person over for dig enten taler uophørligt om ingenting eller sidder i en lignende tilstand af frustrerede tavshed. Især med alle de valg, der tilbydes af så manydating hjemmesider, er det nemt at føle sig overvældet eller brændt ud.

load...

Singler i dag jonglere flere medier-flirte på hjemmesider, apps, og i-person- og stadig kan finde sig tilbage på udgangspunktet for enden af ​​en kedelig aften.

Patti Feinstein finpudset sine talenter som en dating coach ved at arbejde for en matchmaking forretning.

Sommetider singler bare brug for en peptalk eller lidt vejledning, og det er hvad Patti Feinstein har dedikeret sit liv til for de sidste 20 år.

Patti er ”Amerikas Dating Coach,” tilbyder dating coaching, Internet profil ledelse, og endda nogle matchmaking for bestemte kunder. Hendes mål er at give ærlige, ubøjelige adviceto enkeltpersoner og helpthem pinpointtheir dating fejl, så de kan finde romantisk succes i fremtiden.

load...

”Jeg ønskede at udfylde en niche,” sagde hun, da vi talte med hende på telefonen. ”Jeg så en mulighed for nogen, der virkelig ønsker at hjælpe daters og forstår, hvad de går igennem.”

At tage en interesse i singler, Patti trænere hendes klienter med ægthed og en ugudelige sans for humor, tillid i sin evne til at bringe det bedste frem i dem, der har brug for det mest.

En Desireto Help: Patti Blev Amerikas Dating Coach i 2002

I 90'erne, før dating var udbredt, Patti arbejdede for et boutique dating service og ofte befandt sig draget mod coaching og matchmaking side. Hun så en mulighed for at gå i dybden med klienter, ikke bare matche dem med folk, men virkelig at give dem redskaber til at lykkes på dating nogen, de ønsker.

Hun byggede sin dating imperium i 2002, usingher ekspertise til at motivere og rådgive enlige mænd og kvinder.

”Jeg vidste ikke, jeg var en dating coach, på det tidspunkt,” mindes hun. ”Jeg sagde bare 'Jeg har tænkt mig at hjælpe mennesker, der er frustrerede over deres dating liv.'”

load...

Med direkte rådgivning, Patti får til hjertet af hendes klients issueand ikke vige tilbage fra at fortælle sandheden.

Patti hadseen nok succes og fiasko i dating spillet for at finde ud af de rigtige strategier til at anbefale til alle føler sig tabt. I første omgang havde hun ikke har et ord for det, hun gjorde - hun var en dating coach før dating coaching var udbredt.

”Medierne startede faktisk at henvise til mig som 'Amerikas Dating Coach,” sagde hun. ”De fortalte mig, hvad jeg gjorde, og hvem jeg var. Det slags skete ved et uheld, ligesom de fleste ting i livet.”

Gennemprøvet, Indsigtsfuld, og direkte rådgivning - Med en skefuld sukker

Som en dating coach, Patti isstraightforward, tellingsingleswhat de har brug for at høre. Hun har haft tusindvis af kunder og kan vurdere folk hurtigt og præcist.

”Jeg er en no bullshit slags person,” sagde hun. ”Jeg ved, hvem jeg er og hvor jeg passer ind. Jeg er mere sikker på mig selv, fordi jeg har bevist mig selv.”

Da hun sætter sig ned med en klient, hun ikke kan lide at spilde tid eller bødesystem omkring sandheden om dating i det 21. Århundrede. Hun har set de samme adfærdsmønstre dukker op igen og igen i løbet af årene, og forstår, hvad løser at gøre for en persons problems.She kan virke som et sind læseren til nogle klienter, men hun er bare meget god til hvad hun gør.

”Historierne er utroligt ens, baseret på den person, og måske med et par forskellige nuancer,” siger hun, ”men folk generelt falder i kategorier, så du kan fastgøre det ned med det samme.”


Selvom mediet af dating har forvandlet, er Patti ikke tro dating forventninger mænd og kvinder har ændret sig meget. Alle er stadig på udkig efter respekt og hengivenhed. Moldingher virksomhed til gavn de forskellige behov for moderne singler, Patti tilbyder en række tjenester, special designet til klienter.

I løbet af de seneste to årtier, har hun set ethvert problem under solen og ved, hvordan man tackler det effectively.From online-profiler til første-dates strategier, hun confidentlycoachessingles og får deres kærlighed liv tilbage på sporet.

”Jeg fortæller dem, hvad problemet er, og de kan enten acceptere det eller ej,” hævdede hun. ”De fleste mennesker vil lytte. En ting jeg gør er jeg siger, hvad alle andre ikke har den frækhed at sige.”

Erfarne Dating Coaching

Først Patti mødes med klienter over Skype eller in-person, toassess deres dating styrker og svagheder. Hun kan fokusere på sundere måder at kommunikere eller hun kan tilbyde strategier for at møde nye mennesker. Det afhænger af den enkelte.

Målet er at oprette en persons potentiale for at gøre et godt første indtryk og opretholde et solidt forhold. ”Dating coaching handler ikke kun om adfærd, det handler også om perception,” ifølge hendes hjemmeside.

Med upfront råd og image rådgivning, Patti pigkæppe folk til at præsentere sig selv på den bedst mulige lys, så enhver dato vil være øjeblikkeligt imponeret.

Hands-On Internet Profile Management

Fra denne dating coach, kan den moderne dater gethelp med online dating. Patti vil hjælpe dig med at vælge den rigtige dating site for dine behov, give din profil en makeover, og endda skabe opsøgende e-mails, som du kan sende til potentielle datoer.

”Ofte er folk ikke forstår, at når du er online dating, er du markedsføring dig selv,” forklarede hun, ”Folk vil bare sige, hvad de leder efter i stedet for at tænke over, hvad en anden person er på udkig efter.”

Kommer op med strategier til at navigere online dating, hun guider singler der kan føle sig dårligt rustet til at opfylde deres kamp på en online platform.

Premium Matchmaking for mænd

Patti er selektiv om matchmaking hun gør. Hun vil kun tage på mandlige klienter whomshe virkelig tror hun kan hjælpe.

Hendes matchmaking tjenester arefor mænd interesseret i nogle hands-on hjælp. Du kan klippe det drama og stress af dating ved at have kampe bragt til dig af denne deluxe tjeneste.

Generel matchmaking er normalt forbundet med nogle coaching tjenester. Kvinder kan tilmelde dig til at blive annonceret for gratis - alt hvad du skal gøre, er at e-mail Patti på [email protected]

Tilpassede Dating Planer Monter en DiverseClientele i alle aldre

Patti tager kunder fra sag til sag, decidingwhat hun kan tilbyde dem, og hvad den bedste fremgangsmåde er at i sidste ende få dem, hvor de vil hen.

”Alle er anderledes, og alle ønsker noget andet,” Pattisaid. ”Alle kommer til mig, fordi de har brug for forskellige ting:. Måske de vil have en peptalk, deres online-profil færdig, eller endda en matchmaker”

Hendes brugerdefinerede tjenester er designedto passe en forskelligartet klientel, med Anage spænder fra slutningen af ​​20'erne til begyndelsen af ​​60'erne. For nylig har Patti set en tilstrømning af fraskilte, der er ældre og ser at dykke tilbage i en dating miljø, der er ændret væsentligt siden sidste gang, de var single.

”Jeg kan fortælle Patti noget og være sikker på det vil blive afholdt i strengt fortroligt. Hun aldrig dommere, og hun aldrig fortæller mig, hvad jeg bør eller ikke bør gøre ”. - Kathrine, asatisfied klient

Singler kommer til Pattis dating coaching sitewith alle mulige behov, og hun gør sit bedste for at give en catch-all service, som de kan stole på helt.

”Dating problemer omfatter så mange ting,” toldus hun. ”Som en dating coach, Jeg er temmelig velbevandret i, hvordan man kan få øje på problemet og derefter løse problemet med klienter.”

Patti har hjulpet tusindvis af singler Find Romantic succes

Med sine mange års erfaring, ærlig rådgivning, og hands-on matchmaking, Patti fortsætter hjælpe daters undslippe disse kedelige første datoer og opdager, at nogen special.When spurgte, hvad råd hun ville gerne give til singler, sagde hun bare, ”Giv aldrig op."

Hvad hun har lært efter to årtiers dating coaching er, at folk i alle aldre og baggrunde ofte finde kærligheden i uventede og ekstraordinære måder. Det vigtigste råd hun kan give, er at holde ud. Selv efter en perlerække af dårlige tidspunkter, kærlighed er stadig derude, så du skal ikke blive afskrækket.

”Hvis du søger til dato, og du møde taber efter taber, det er hvad dating er,” siger Patti. ”Jeg ved, det er clichГ ©, men for hver taber du møder, er du flytter et skridt tættere på den perfekte person for dig.”