Aktive singler og par i san francisco finder romantik på ekstranomiske ture

26 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Under din næste tur til San Francisco, eller hvis du allerede bor der, du kan opleve den vin land i Napa og Sonoma med lethed og ekspertise gennem Extranomical ToursВ®. Selskabets Wine Lover Tour har en luksuriøs fornemmelse uden den ublu pris. Extranomical Tours leverer rummelig og elegant transport, underholdende ekspeditionsledere, og en kurateret oplevelse, der kan hjælpe dig og din udkårne vokse tættere. Uanset om det er en en- eller to-dages tur, vil du nyde den unikke topografi nordlige Californien og særlig pleje du vil modtage.

Når du tænker på romantik og Californien, ingen tvivl den smukke vinmarker i Napa og Sonoma dale kommer til at tænke. For ikke at nævne vin har tendens til at fremkalde en følelse af lidenskab. Fra erotik af antikke græske guder til en middag picnic i parken under stjernerne, har vinen altid været synonym med romantik.

load...

Med sit rullende bakker og vinmarker sæt mod en fantastisk bjergrige baggrund, Californiens vindistrikt tilbyder par en smag af intimitet. Planlægger en tur til Napa eller Sonoma kan dog være stressende.

Der er så mange vingårde og vinsmagninger, at det kan være overvældende at forske destinationer - meget mindre bog og betale en driver for dagen. Plus, kan går i gang med vin ture i store grupper føler sig uinspireret, generiske, og skuffende.

Extranomical Tours giver de besøgende en dybere forståelse af Californiens vindistrikt.

For en ægte, personlig vin land erfaring, en god mulighed er en mindre, intim turné, der giver dig særlig adgang og og har en fin stemning - til en pris, der ikke vil presse din tegnebog for tynd. Extranomical Tours har specialiseret sig i disse high-touch, elegant udformede erfaringer, der ramte alle de rigtige toner.

load...

Ture til folk, der ikke gør Tours

Ikke alle kan lide at tage meget populære ture, når de besøger et nyt sted. Du kender den slags; hvor du kører fra den ene attraktion til den næste med knap en øjeblik til at trække vejret - meget mindre have en meningsfuld oplevelse.

Holdet på Extranomical Tours kender denne erfaring godt og har specialiseret sig i at skabe udflugter for folk, der generelt ikke kan lide at tage ture. Det holder grupperne små, så gæsterne får personlig opmærksomhed og eksklusive oplevelser, som folk i større grupper ikke gør.

I modsætning til mange ture i Napa og Sonoma områder, Extranomical Tours er intimt og billige.

De mindre ture har også en mere intim, venlig atmosfære. Gæsterne interagere og komme til at kende hinanden, så alle nyder erfaringen, at meget mere.

”Vi forsøger at forbinde mennesker med deres rejsefæller og folk på tour med dem. Vi tror folk er på ferie at gøre stærkere forbindelser med andre, så det er, hvad vi forsøger at levere,”siger Gary Lillian, Extranomical Tours administrerende direktør.

load...

Extranomical Tours også omhyggeligt curates ture til at hjælpe gæsterne maksimere deres tid og se de bedste steder i en no-stress, høj-sjov, eftergivende atmosfære. Desuden gæster får en dejlig blanding af gruppe tid og uafhængig tid, så de kan skabe deres egne erfaringer baseret på aktiviteter, de elsker - som vandreture, shopping eller bare tage i skønhed.

Drik i Romance på en vinelsker Tour

Par søger at antænde den lidenskab i deres relationer kan gå i gang med den vinelsker Tour, en lille gruppe fremtræden, der er mere intimt end andre, de måtte have oplevet. Denne tur forkæler par med VIP-behandling, masser af plads, og en stor lydsystem. Perfekt til vin kendere og neophytes ens, alt det der kræves er en ivrig ganen.

Gæsterne besøger Napa Valley, Sonoma Valley, eller begge - afhængigt af tidspunktet på året, og de fremhævede vingårde. Din vin område vil blive udvidet ved at besøge ikke kun store vingårde, men også mindre, boutique vingårde, hvoraf mange er fra den slagne vej væk fra de større ture. Din guide vil tilpasse turen for dig - at vælge de bedste steder på dagen for din tur.

Ture omfatter langt mere end blot at smage, som gæster lære om vinfremstilling processen første hånd. Mens besøger de to første vingårde i din udflugt, har du mulighed for at turnere en vinkælder, grotte, eller tønde rum - og endda få en chance for en tønde smagning. Derefter kan du nyde en picnic frokost på en vingård, før du går videre til to flere vingårde i eftermiddag.

”De fleste af de erfaringer er mere end blot vinsmagning. Det er at lære om vin og med samtaler med vinproducenter. Det handler om at lære historierne om vin,”siger Gary. ”Så det er en mere fordybende Napa og Sonoma Valley erfaring end den typiske vin tour. Folk vil komme væk at have lært noget, og som har en fælles oplevelse om vin.”

Vin Plus: Ture At Pair Vin med sjove aktiviteter

Udvid romance med en af Extranomical Tours' udflugter at parret vin med andre passioner - såsom mad, natur, eller San Francisco attraktioner. For to dage med sjov, bestille vinelsker Tour Med flygte fra Rock. På den første dag, vil du svælge i vinelsker Tour, så overnatte på en smuk boutique hotel i San Francisco.

Den næste morgen, vil du gå i gang med den Flygte fra Rock Cruise og tage i berømte steder såsom Golden Gate Bridge, Treasure Island, Sausalito, og få en 360-graders visning af Alcatraz Island. Du vil lære om historien om øen uden at forlade komforten i båden.

Hvis du og din partner er i udendørs, overveje Redwood og vin land undslippe. Start dagen udforske Coastal Redwoods godt før turist skarer overtage. Watch som tågen løfter over de historiske træer, mens du nyder en time for at ramme de stier, før offentligheden ankommer.

Ud over Napa og Sonoma, kan par udforske San Francisco gennem Extranomical Tours.

Efter at have besøgt redwoods, guiderne gør Napa Valley og Sonoma Valley del Tour en reel gang-i-en enestående oplevelse. Tre vingårde tilbyder gæsterne forskellige erfaringer, fra overdådige til butik. Du vil lære historierne bag vingårde og smage særlige markeringer fra vinproducenter selv.

Derefter kan du nyde en privat mad og vin parring på en berømt restaurant Sonoma Valley med klassiske retter og perfekt parrede lokale vine. På vej tilbage til San Francisco, kæle op med din kæreste og nyde en tur til en naturskøn udkigspunkt med en betagende udsigt.

Extranomical Tours tilbyder en unik Kig på San Francisco

Extranomical Tours giver en bred vifte af ture for at udforske San Francisco og de omkringliggende områder - fra vin ture til cykel ture til Yosemite og mere. Virksomheden er altid tilføje nye ture at holde øje med.

”Vi vil lancere nye og mere fordybende speciale ture. Disse er ture i fyrtårne ​​i Bay Area eller missioner i det nordlige Californien,”siger Gary. ”De vil være langt mere erfaringsbaseret og ikke bare se steder, men få under huden på kulturen.”

Administrerende direktør Gary Lillian sagde selskabet altid lancere nye ture.

Med mere end 80 sider af anmeldelser fra glade, passionerede kunder, Extranomical Tours afgjort bringer sin mission til livet.

En taknemmelig gæst, Gabriana, elskede Redwoods og vinelsker Tour og sagde: ”Jeg er en person, der grundigt forsker inden jeg går på en tur, og lad mig fortælle dig, at Redwoods, hjælp Sonoma, og Napa Valley er ærligt den bedste bang for pengene! Jeg kiggede på over 50 ture, og dette var den bedste prissat. Med hensyn til den faktiske tour... Det var AMAZING og en uforglemmelig oplevelse.”

Par kan give Extranomical Tours en prøve med en $ 10 rabat bare for vores site læsere. Brug rabatkoden DATING når du tjekker ud.

Gary ved, at dem, der ønsker at oprette en forbindelse vil blive begejstret.

”Vi lover du vil være mere i kærlighed, når du kommer tilbage, end da du gik, eller pengene tilbage,” sagde han.