Aldersgap er kun et antal - hos toyboy-lagerholdere finder cougars og legetøj romantik online

31 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Alder-kløften romantik kan være svært at finde i den virkelige verden, men Toyboy Warehouse giver et sted at flirte med tillid og lethed. Denne kvinde-venlig dating site respekterer kraftcenter kvinder og deres tiltrækning til yngre mænd. Siden 2007 har sitet medlemskab taget - bekæmpelse af stigmatisering againstcougars og Toyboys. I dag, Toyboy Warehouse er den største cougar-dating site i UK, med over 150.000 medlemmer. Slip din indre cougar og velkommen til at forfølge den person, du virkelig ønsker på Toyboy Warehouse.

I en røgfyldt bar, svagt oplyst i skumringen, en cougar stilke sit bytte. Hun ser den ungdommelige ansigt, pasform fysik, og hun nuller i, målbevidst i sin stræben. Den stakkels dreng har ikke en chance, når hun pounces, charmerende ham ind i en døs af lyst.

Mindst, det er hvad peopleimagine sker, når tænker på cougar dating.

load...

På trods af dette stereotype billede, dog ikke alle kvinder er så fed en jæger. Den drevne, selvsikker, og forførende cougar er en truet art rarelyseen i wild.In de fleste tilfælde, når A50-årig kvinde ser en ung, attraktiv mand på tværs af en overfyldt bar, hun ikke nærme ham. Hun hænger tilbage, bange for at blive hånet eller afvist.

Omvendt kan en ung 23-årig, der er tiltrukket af mere erfarne kvinder ikke gøre en bevægelse enten-fordi han er lige så intimideret. Han kan ikke være sikker på, at han er, hvad hun søger, og risikerer ydmygelse ved at spørge.

Den sociale stigmatisering mod alder-gap relationer pres ældre kvinder og yngre mænd til at benægte deres inderste ønsker og holde sig til deres egen aldersgruppe. Men i Storbritannien, onedating websted fungerer, at gøre op med den stereotype og tilskynde forbindelse med den person, du er tiltrukket af.

load...

Direktørerne for Toyboy Warehouse, James Vardy og Mike Bandar, elsker webstedets frække ånd.

Upending social konvention, Toyboy Warehouse er et dating site betød for cougars og Toyboys (eller ”boytoys”, som vi siger i USA). Startede i 2007 som en pioner i rummet, i dag er det den største cougar dating site i UK

With150,000 medlemmer til deres navn, Mike Bandar, direktør for Toyboy Warehouse, er stolt af, hvad hjemmesiden har udført i lidt over ni years.The netværk har hjulpet mange enkeltpersoner finde den person, de virkelig ønsker i en tillid-styrke, judgment- friplads.

”Du behøver ikke gå rundt iført en badge siger 'Jeg er interesseret i ældre kvinder eller yngre mænd,” sagde Mike. ”Så det er derfor, du tilmelder dig Toyboy Warehouse.”

I hendes tidlige 50'erne, Julia spidsen OnlineCougar Dating i Storbritannien

Julia Macmillan var i hendes tidlige 50'erne, da hun besluttede at prøve online dating. Hun havde altid været mere fysisk og mentalt tiltrukket af yngre mænd, føler hun relatedbetter med dem. Dog fandt hun det svært, når online for at forbinde på grund af en uoverensstemmelse af forventninger og ønsker.

load...

Julia Macmillan grundlagt Toyboy Warehouse i 2007.

Selv som en evigt enkelt, ikke på udkig efter noget alvorligt eller lang sigt, Julia måtte søge længe og hårdt for at findmen der wantedage-kløften romantik. Det var 2007, og der var ikke en hjemmeside, der udelukkende taget hensyn til cougar dating.

”På det tidspunkt, det var massivt underforsynede som en niche i online dating,” Mikeexplained.

Julia forsøgte at hjælpe singler som sig selv ved at skabe Storbritanniens første toyboy datingside: Toyboy Warehouse.

Fra starten var det en kvindelig-venlig plads, med megen respekt for cougars. ”Først og fremmest, det var en toyboy hjemmeside, som jeg ved ikke oversætte så godt på din side af dammen,” Mikesaid med en kluklatter. ”Boytoy, hvis du vil.”

Dette fangede Mike opmærksomhed. Han beundrede Julias motivation til at fjerne den røveriske konnotationer fra cougar dating og normalisere alder-gaprelationships. Han og hans forretningspartner, James Vardy, ønskede at bringe i deres forretning kyndige til at tage sitet til det næste niveau.

I 2013, James og Mike erhvervede Toyboy Warehouse og har siden arbejdet for at holde ægtheden af ​​Julias intentioner samtidig med at udvide rækkevidden af ​​webstedet til mennesker over hele Storbritannien. Han er glade for at arbejde i sådan en sjov rum, hvor han kan gøre rigtig godt for singler.

”Vi skaber relationer mellem mennesker, og begrebet, der gør dating industri skiller sig ud,” sagde han. ”Fordelen ved dating industrien er stort, og det er en konstant skiftende mellemrum.”

TheTeamTakes en personlig interesse i Ethvert medlem profil

Mens Julia stadig forbliver involveret med webstedet i anadvisory rolle, James og Mike er i øjeblikket den onesoverseeing dag-til-dag forretning. Mike har fokus på markedsføring og opsøgende, mens Jakob arbejder på webstedets design og udvikling.

Selvfølgelig kan disse direktører ikke gøre det alene, bygger på en hengiven team af udviklere, forfattere, bloggere og andre, der investerer deres energi i at gøre Toyboy Warehouse et værdifuldt sted at besøge.

Især Matthew de Noronha, Business Manager betyder en lotto holde sitet bevæger sig fremad. ”Han er dybest set den drivende kraft bag alt, hvad der er flot, at du ser på hjemmesiden,” sagde Mike.

Elle Cuthbert-Edkinsis chefen for Kundeservice og Fællesskabet. Når folk havea klage eller kompliment for webstedet, hun er den, de taler med. Der er en instant chat tilgængelig på Toyboy Warehouse, der forbinder brugerne direkte til Elle. Hendes tid og energi går i tale til medlemmerne og hjælpe dem med at finde det, de leder efter.

Den Toyboy Warehouse hold vandt Bedste Kommerciel Dating Blog samt Entrepreneur of the Year på de britiske Dating Awards 2015.

”En af de ting, der som et hold, vi er ganske stolte af og fokuseret på er vores kundeservice,” sagde Mike. ”Vi har en masse indsigt, og vi er stadig lille nok til at bekymre sig om hvert enkelt individ medlem.”

Holdet faktisk går igennem hver profil til aktivt at screene de billeder, bio og andre attributter. Hvis denne profil er at se et lavt niveau af interaktion, Toyboy Warehouse er mere end glade for at nå ud og tilbyde nogle tips til at forbedre profilen og tiltrække mere opmærksomhed.

Udviklingen holdet også enjoysrolling nye funktioner, der imponerer og letter daters på sitet.

”Vi helt som at have elementer af ekstra overraskelse og wow,” Mike fortalte os. ”Så medlemmer af Toyboy Warehouse løbende får en større dybde af dating oplevelse.”

Toyboy Warehouse ambassadører Champion Age-Gap Dating

Udveksling af erfaringer er en af de måder, Toyboy Warehouse chips væk på den stigmatisering af cougar dating. Den Toyboy Warehouse blog er fyldt med positive artikler, råd og nyheder. ”Fokus for vores blog,” Mike fortalte os, ”er at lade vores samfund taler til vores samfund.”

Holdet har dyrket en dedikeret gruppe af ambassadører, som frivilligt bidrager med tid til at sprede ordet om alt det gode, Toyboy Warehouse gør i dating verden. Det er et varieret rum med mange forskellige mennesker, der kommer frem til at repræsentere, hvad cougar dating kan betyde i form af kærlighed, begær, romantik, og ægteskab.

Forlovet, James og Alligevel Wha fundet kærligheden gennem Toyboy Warehouse.

”Ganske ofte en masse af vores ambassadører er ganske vokal,” sagde Mike. ”De elsker at give os feedback på tingene.”

Disse passionerede individer er store fortalere for sitet, fremme alder-gap relationer af alle typer.

Mike pegede på inspirerende eksperter som Cindy og Wendy, der låner deres voiceand råd til webstedet. Powerhouse cougars og lidenskabelig toyboyschampioning sitet med deres egen storiescredence til mission Toyboy Warehouse.

Uanset om det er en enkelt kvinde i hendes 70'erne eller en lykkeligt gift alder-hul par, ambassadører bringe deres egne personlige erfaringer og perspektiv til cougar dating. Det giver de stigmatiserede relationer et ansigt og en stemme, der er ganske tvingende.

For eksempel par ambassadører, James og Alligevel Wha deler en smuk kærlighedshistorie. Efter mødet på sitet, disse to fundet ægte kærlighed i en tid-kløften romantik. Tyve år i alder kan skille dem ad, men i deres hjerter en obligation dannet, overgået alder.

”I starten var der spænding med hullet. Efter en periode, tanken om kløften alder forsvundet,”James skrev:”og nu er vi kun se hinanden som mennesker og elsker den person, vi er med. Når ægte kærlighed sætter ind, du og din partner ikke længere se forskellene.”

James og Alligevel Wha er engageret til at blive gift. Toyboy Warehouse opfordrer alle typer af relationer i et støttende fællesskab af ældre kvinder og yngre mænd.

Med fornyet tillid, Cougars er på strejftog Online

Toyboy Warehouse har samlet mange lykkelige par, og selv har et par ægteskaber blandt succeshistorier.

”Det bjælker et smil på alle på kontoret, når vi får en anden succeshistorie,” Mike sagde, ”hvilket sker oftere og oftere.”

Succes for denne niche hjemmeside kan også være simpelthen upping et medlems konfidensniveau.

I et månedligt runde af kundeinterviews, en kvinde, Vanessa alder 53, fortalte Mike at Toyboy Warehouse havde ændret hendes liv. ”Hun sagde faktisk disse ord, og det sidder fast i mit sind,” Mikeremembered.Many af kvinderne, ligesom Vanessa, befinder sig selvstændige og smigret af den opmærksomhed, de samle på Toyboy Warehouse.

”Fordi vores mandlige medlemmer virkelig finde ældre kvinder attraktive - for deres tillid, erfaring og visdom,” Mike forklarede, ”kvinderne får en masse opmærksomhed, så snart de slutte sig til stedet.”

”Efter en periode, tanken om kløften alder forsvundet, og nu vi kun se hinanden som mennesker og elsker den person, vi er med. Når sande kærlighed sæt i dig og din partner ikke længere se forskellene ”. - James, A Toyboy Warehouse medlem

Indstillingen af ​​Toyboy Warehouse er temmelig indbydende til kvinder, der ikke altid forvente at være så oversvømmet med flatterende messages.A nye kvindelige medlem kan modtage et sted mellem 50and100 meddelelser inden for den første uge for at deltage.

Den engageret samfund på Toyboy Warehouse kan være en bemyndigelse ego løft for en ældre kvinde, der kommer ud af en skilsmisse eller en yngre mand uerfaren med et forhold. Customerfeedback fra mænd og kvinder er overvældende positive, som de finder det lettere at tale med folk, der ønsker en lignende type relation.

”Når vi hører thateven have en profil har givet et medlem en enorm mængde af tillid,” sagde Mike, ”det er en massiv succes for os som et team.”

Hjemmesiden Vokser, men dens integritet forbliver den samme

Med lidenskab og ægthed, Toyboy Warehousehelps singler forfølge kærligheden, begær, eller romantik de virkelig ønsker.

Hvad er spændende for holdet er, at deres marked altid er voksende. Som stigmatisering falder og online dating bliver mere populært, Toyboy Warehouse forventer, at antallet af mennesker på udkig efter alder-kløften romance til at vokse så godt. ”Vi ønsker at dele de fantastiske casestudier, de gode historier, erfaringerne fra vores andre medlemmer,” Mike sagde, ”at dele den tillid, folk har opnået fra Toyboy Warehouse.”

Ivrig efter at være gennemsigtig og uafhængig, har Toyboy Warehouse ikke gået affiliate rute, men foretrækker at vokse sitet organisk gennem sine egne meritter og goodwill af sine medlemmer.

”Vi har aktivt valgt at holde sig så autentisk som muligt,” sagde Mike. ”Vi har aldrig gjort falsk profilering eller annoncering via midler, der får os færre medlemmer kvalitet.”

Toyboy Warehouse har til formål at normalisere alder-kløften kærlighed, vokser deres eget marked af åbensindede daters.

Mens overvejende fokuseret på cougar dating i England, fortalte Mike os, at Toyboy Warehouse er også interesseret inexpanding deres netværk internationalt. Holdet bare ønsker at være sikker på, at en sådan vækst vil være værdifuld for medlemskab og ikke blot vækst af hensyn til vækst.

”En vigtig ting for os er at fastholde vores integritet og ægthed,” Mike noteret. ”Vi ønsker altid at tilbyde, fra et teknisk synspunkt, den bedste dating service, som vi overhovedet kan.”

I øjeblikket, betyder det at bygge ud større mobil støtte for brugerne. Et flertal af Toyboy Warehouse medlemmer bruger mobil i nogle respekt, så gør den oplevelse så brugervenlig som muligt er en høj prioritet.

Toyboy Warehouse: Storbritanniens største CougarDating site

Toyboy Warehouse prale af den største online netværk af cougars. Når du er logget ind på webstedet, er der ingen frygt eller stigmatisering. I et sikkert rum, kan ældre kvinder og yngre mænd flirte med hinanden og finde forholdet, der virkelig tilfredsstiller deres ønsker.

Fordi alle medlemmer på denne niche dating site er åbne for alder-kløften dating, hvilket gør den tilgang og starte en samtale online bliver langt mindre nerve-wrackingfor cougars og Toyboys ens.

”Manglen på tillid er en vigtig ting, der holder folk tilbage,” sagde Mike. ”Vores budskab er, at hvis du nogensinde interesseret i dating en ældre kvinde eller yngre mand at bare sætte dig selv derude og give det en chance.”