Analog kaffe er blevet et populært datoplads i kvarteret Capitol Hill i Seattle

11 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Seattle singler behøver ikke at bruge en formue til wow en person på en første date. De kan gå til Analog Kaffe til at tage deres date erfaringer op et hak og få en god samtale brygning. Denne gammeldags, kvalitets-drevet kaffehus opfordrer folk til at slappe af med en klassisk kold bryg i hånd. Analog begyndte som en pop-up-café på topmødet Avenue i 2011, og det nu indtager en lys og moderne cafГ © i Capitol Hill kvarter.

Planlægning af en første date kan være stressende, fordi du ikke ved, hvordan det kommer til at gå. Du kunne blive fejet væk af en interessant samtale, eller du kan tjekke dit ur og kløe til at forlade inden for fem minutter. Derfor er mange kyndige singler vælger afdæmpet dato pletter, ligesom kaffehuse eller stænger, hvor de kan blive underholdt i timevis hvis datoen går godt - men har også en nem flugtvej hvis datoen går dårligt.

load...

Ifølge en undersøgelse foretaget af dating app Clover, foretrækker 52% af online daters vil kaffebarer på deres første datoer. En sådan afslappet blev foster samtale uden at sætte par på uret. Caféer er også budget-venlige dato spillesteder, så daters ikke behøver at spendere på et måltid, hver gang de ønsker at møde nogen nye.

Analog Kaffe er et kvarter tilholdssted, hvor par kan finde et pusterum fra hverdagen.

Hvis du er single og bor i Seattle, du har masser af kaffe huse at vælge imellem - der er omkring 843 kaffebarer i det tætteste postnummer i Seattle - så du ikke behøver at gå til den nærmeste Starbucks for en god tid. Du kan klasse op din første datoer ved at vælge et lokalt ejede kaffebar, der tjener unikke bryg.

load...

Analog Kaffe tilbyder et stimulerende miljø, hvor folk kan chatte roligt over en kvalitet kop kaffe. Analog specialiseret sig i koldt bryg, som det tjener på tryk, og de friske kaffe varianter virkelig pack en punch og vågner folk op. Analoge stærke drikke kan energize par på et tidspunkt og hjælpe dem med at holde deres kløgt om dem, som de kommer til at kende hinanden.

”Vi ønskede at åbne en moderne café, hvor fokus var på kundeservice, drikke kvalitet, og samfund,” sagde Analog Kaffe holdet. ”Vi forsøgte at skabe en butik, hvor menuen var enkel og fokus var på kaffe.”

Nyd Kolde Brews & Chill Vibes

Analoge ejere Tim Hayden og Danny Hanlon var baristaer, før de besluttede at åbne deres egen moderne café i Seattle. De begyndte at gøre håndlavede kolde brygger ved langsomt at infusion af groft formalet kaffe i små partier. Det tog tid til at gøre dette, men de var forpligtet til at gøre en drink kvalitet. Deres pop-up-café åbnede i januar 2011 om topmødet Avenue. De tjente kaffe på en lille tæller om morgenen og arbejdede derefter på at konstruere en reel, brevpapir kaffe hus i løbet af resten af ​​dagen.

load...

”Mange af regulære vi stadig ser hver dag startet ved at besøge os på vores lille improviseret kaffe set-up”, ejerne sagde i et Instagram indlæg. ”Vi vil være evigt taknemmelig.”

Analog Kaffe sælger frisk bagværk i tillæg til sine klassiske kolde bryg.

Nu Analog Kaffe indtager en slank, minimalistisk plads i Capitol Hill kvarter. Det er åbent fra 7 am indtil 18:00 hver dag, og mange par stoppe ved her at nyde tilfældige datoer pakket med personlighed.

Mange unge fagfolk, studerende, kunstnere og musikere bor i Capitol Hill, og de nyder at have et køligt sted, hvor de kan nyde en kold bryg og har en rolig samtale. Et flertal af Analog kunder er i 20'erne og 30'erne.

Analog menu skifter med årstiderne, men det er altid fuld af flavorful, stærk, og lokalt fremskaffede kaffe. Uanset om du er på udkig efter en hurtig pick-me-up eller en rig, langsom-ristede bryg, kan du regne med Analog til at strejke netop den rette balance.

”Vores kolde bryg er meget populært på solrige dage, og lige nu har vi også en speciel hibiscus kold bryg sodavand på tryk, som vi gør i hus,” Analog holdet fortalte os.

Analog er blevet en elsket kvarter dagligt syn med mange mennesker starter deres dag med en kold bryg og en croissant fra cafГ ©. Daters ofte drage fordel af dette unikke sted at give sig selv en godbid mens møde nogen speciel.

”Vi planlægger at holde gør den bedste kaffe, som vi kan og tjene samfundet,” sagde Analog Kaffe holdet. ”Vi er altid at få nye kaffe i, så menuen er altid under forandring. Og vi har altid et par overraskelser ærmerne op.”

Et venligt personale gør folk føler sig hjemme

Analog Kaffe bringer folk sammen og opfordrer dem til at prøve kaffe fra rundt om hjørnet eller rundt om i verden. Holdet gør kaffe ”den analoge måde”, hvilket betyder, at hver kop er lavet med kærlighed den traditionelle måde. De behøver ikke skære hjørner eller spare på ingredienser. Disse cafГ © aficionados vide, hvordan at maksimere smag og udnytte kaffebønner er koffein magt for at tilfredsstille kaffeelskere af alle typer.

Fra den økologiske mælk i cafe latte til det findelte espresso bønner, Analog Kaffe virkelig betaler opmærksomhed på detaljerne for at skabe en perfekt bryg hver gang.

Analog Kaffe team bliver aldrig træt af at lave kaffe for fællesskabet.

Den analoge ledergruppe vælger teammedlemmer med omhu, fordi personalet er hjertet og sjælen i kaffe hus. Det er deres smil og håndværk, der gør Analog Kaffe så speciel. Analog team sætter en ære i sit arbejde, og mange medarbejdere har været med kaffen huset siden sin tidlige dage.

Analog ejer sagde, at de har været så heldig at have smarte, sjove, og pålidelige medarbejdere til at understøtte kaffe husets kvalitet-drevet mission. Alle bringer deres egen smag til holdet, som de arbejder sammen om at gøre usædvanligt lækre drinks. Disse venlige teammedlemmer velkommen regulære og nytilkomne hver dag, hvilket bringer en optimistisk og naboskabsånd til cafГ ©.

”Analog er den sande perle af Seattle,” siger Jafar Fallahi i en Facebook-gennemgang. ”Jeg har ikke fundet et andet sted, der skal sammenlignes med dets kvalitet og charme.”

Gennem årene har den analoge hold er unikt placeret til at se folk vokse og gøre et liv for sig selv i Seattle. Nogle par gik der på en første date, og derefter holdt kommer tilbage gennem hele deres relationer.

”Det føles utroligt at blive accepteret og omfavnede i et fællesskab,” siger Analog team. ”Vi har set kunder skifter job, møde kærligheden i deres liv, og selv har børn, der vokser op gennem årene. Det er ret specielt.”

Analog Kaffe Giver Par en ny start

Hvor du vælger at tilbringe din første date siger en masse om, hvem du er og hvad du ønsker. Det er vigtigt at sende det rigtige signal til din knuse og lad ham eller hende vide, du er en person med kræsne smag og en unik sans for stil. Efter at have gået på flere datoer på Starbucks, kan det være forfriskende at bryde op standard dating rutine ved at besøge en fornemme kaffe hus som Analog Kaffe.

Par kan holde jordforbindelsen ved at planlægge sjovt alligevel tilfældige datoer på Analog Kaffe.

Analog Kaffe sætter stemningen med blød musik, frisk kaffe lugt, og en all-around venlige vibe. Du kan slappe af, mens de baristaer piske op lækre kopper kaffe, der går den ekstra mil for at imponere. Disse stærke brygger og pour-overs holde folk kommer tilbage efter mere, og det er svært ikke at blive afhængig af den vidunderligt rige varianter.

Uanset om du håber på en hurtig møde eller en lang samtale, kan du begynde at skabelsen af ​​en stimulerende romance på Analog Kaffebar i Seattle.This samfund hub giver kaffeelskere noget, de kan nyde i godt selskab. Det er en mindeværdig sted at have en dato og få et nyt forhold siver.

”Analog Kaffe historisk har altid været et godt sted at møde folk,” sagde Analog holdet. ”Vores fokus er at gøre folk føler velkommen og hjemme. Dejlige mennesker, store kaffe, god musik på stereoanlægget - forekommer os som en fin miljø for en dato ”.