Analytics lyver ikke: hvordan ez dating coach Mike Goldstein opretholder sin succesrate på 83%

23 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Alle reagerer på afslutningen af et forhold på forskellige måder; nogle mennesker græder i ugevis, andre går igennem pounds af is, nogle gør begge dele. Men da Mike Goldstein gik gennem en breakup, gjorde han forskning - til sidst at blive ekspert på dating og relationer kendt som EZ dating coach. I dag, Mike har en imponerende 83% succesrate som en dating coach, med hver otte ud af 10 kunder ender i et forhold. Mike har fastholdt sin succes ved at bruge omfattende analyser baseret på oplysninger fra de største dating websites for at hjælpe kvinder finder den kaliber af mænd, de ønsker og fortjener. Han kender de stats på alt, fra billederne for at få flest hits til hvor mange datoer at give en fyr, før de giver op. Mike har perfektioneret sine statistisk afprøvede metoder over 10 år, når du udformer en coaching proces, der virker for kvinder overalt.

Min værelseskammerat sidste forhold var en ordentlig tragedie: der var jalousi, intriger, selv flyvende tallerkener; og bruddet var, at alle konti, værdig til en Hollywood-romance. I ordentlig måde, hun tilbragte en solid tre måneder hulkende på sofaen, sorg hendes forsvundne forhold, og spørger - gentagne gange - det samme spørgsmål, vi alle synes at føle behov besvaret: Hvad gik galt?

load...

Når EZ dating coach Mike Goldsteins fem-årige forhold oplevede sin død, han også anmodede om, at berygtede spørgsmål. Den store forskel mellem min værelseskammerat, og Mike? Han arbejdede for at finde svaret.

”Jeg læser hver bog du kunne muligt forestille, studerede eksperterne,” Mike forklarede. ”Jeg blev meget vidende om dating og relationer.” Det var ikke længe, ​​før Mike var den go-to ressource for sine venner, og han begyndte at hjælpe dem med at finde relationer. ”Jeg fik endda seks af dem gift!”

Mike Goldstein, EZ Dating Coach, vendte en mislykket forhold til en blomstrende dato coaching karriere.

load...

Med sådanne ubestridelige resultater, hans venner foreslog han skulle vende sin hårdt tilkæmpede visdom ind i en karriere. Mike blev EZ dating coach og var snart en førende ekspert i online dating.

I dag, Mike har en succesrate på 83%, med otte af sine seneste 10 kunder i relationer. Han er opnået, at ved udelukkende at fokusere på, hvad der har vist sig at fungere. Han sørger for alle dele af processen har data til at understøtte dens effektivitet.

”Jeg har ikke tænkt mig at give nogen nonsens rådgivning,” sagde Mike. ”Hvis jeg giver råd, har jeg prøvet det. Hvis det ikke virker for 97,5% af befolkningen - Jeg vil ikke give det råd. Jeg vil tage det tilbage til tegnebordet, nappe det, og gøre det bedre.”

Dato Coaching Opfylder data Crunching: Processen, der tog 10 år til Perfect

Mikes processen starter med tallene. Han har data fra de største dating-tjenester, og han sætter den til at arbejde for sine klienter. ”Jeg kender ikke nogen, der har gennemført de analyser, jeg har,” sagde han. Selvfølgelig er der meget mere i det end aritmetik.

load...

”Det er ikke noget, jeg gjorde natten over,” sagde Mike. ”Det tog mig omkring 10 år til fuldt ud at finjustere min proces, at kalibrere den, så den virker så effektivt og så ofte.”

De fleste af Mikes coaching foregår i person, en-til-en. Han arbejder med hver enkelt kunde i seks måneder, møde mindst hver anden uge. Han hjælper dem sat op online-profiler, skal du vælge de billeder for at skrive, og selv udforme den perfekte beskeder til at sende til potentielle kampe.

Med Mikes hjælp, betyder det ikke tage lang tid, før de finder det rigtige match. ”Jeg har konstateret, at mine kunder kun behøver at gå på om seks til otte datoer for at finde en person med hvem de ønsker at bevæge sig fremad.”

Ifølge Mike, de fleste kunder ind monogame forhold omkring måned tre eller fire - men hans coaching slutter ikke, når de forlader enkelt liv bag.

”Fem og seks Vi bruger måneder gør, at de er at håndtere eventuelle konflikter, der kommer op og virkelig få alt, hvad de har brug for ud af forholdet,” sagde han.

Hvad tallene siger - 3 statistisk bevist Tips til vellykkede Online Dating

Med al den snak om analytics, vi fik nysgerrig - hvad gør tallene faktisk sige? Her er nogle af Mikes bedste, statistisk bevist, råd til at finde din næste forhold online.

1. Sig ”Nej” til Selfies

Mens mange online daters er blevet fortrolig med den statistik, der profiler med billeder er ni gange større sandsynlighed for at modtage beskeder , betydningen af de typer af billeder er mindre kendt.

”Tro det eller ej, bør dit ansigt kun være omkring 8-15% af dine billeder,” Mike afsløret. ”Effektivitet begynder til væsentligt frafald som du kommer for tæt på kameraet.” Oversættelse: ikke mere selfie nærbilleder. Dit billede skal have en egentlig baggrund (men ikke dit badeværelse, venligst) og omfatte mindst en del af din krop.

Ifølge Mike, du bør gøre en interessant aktivitet i 20% af dit profil billeder.

Du bør også omfatte så mange billeder som du kan; hvis hjemmesiden tillader 10 billeder, uploade 10. Men sørg for at variere indstillingerne og situationer.

”Omkring 80% af dine billeder skal være du ser fantastisk,” Mike forklarede. ”Den anden 20%, skal du gøre noget interessant. Du ønsker det skal være 'Wow, denne person er smuk,' men du også ønsker 'Kig på alle de seje ting vi kunne gøre sammen!'”

2. Vær opmærksom på kompatibilitet

Når det kommer til online-dating, mange af de mest populære steder har arbejdet på at udvikle en omfattende kompatibilitet software - drage fordel af det! Mike sagde du have meget mere succes, hvis du går efter kampe, der har mindst en kompatibilitet sats 90%.

”Mit data har vist, at hvis du går på en date med en 90% match eller højere, så omkring 85% af den tid, du kommer til at have en god samtale,” sagde han. ”Du må ikke falde i kærlighed, men hvis 85% af tiden, er du have stor samtaler på en dato - du behøver ikke virkelig nødt til at gå på for mange datoer for at finde nogen.”

3. Giv dem en chance

Når du finder en person med hvem du har stor kompatibilitet, give dem en chance. En af de største fejltagelser Mike har set, især hos kvinder, er at give op på en potentiel match for tidligt.

”Som en mand - vi får nervøse, vi gør gøre dumme ting; især på en første date, når vi er virkelig nervøs,”sagde Mike. Bare fordi nogen ikke var en perfekt dato, betyder ikke, at de ikke er et perfekt match.

Nøglen? Finde ud af, hvad du virkelig har brug ud et forhold, før du begynder at lede, og lære at genkende disse kvaliteter, når du ser dem. ”Hvis en fyr har de ting du skal - hvis du har god samtale og kompatibilitet - derefter give ham et skud. Gå på en anden, tredje, selv fjerde dato.”

EZ dating coach Blog besvarer Vigtige spørgsmål til 100.000 Kvinder & Counting

Som professionel dating coach, Mike, naturligvis, gebyrer for sine tjenester; men han ønsker ikke at stoppe nogen fra at finde kærligheden. ”Jeg ønsker at hjælpe alle,” siger Mike, der beskriver hans inspiration til at skabe den EZ dating coach blog.

Et bibliotek af svar på spørgsmål om populære dating emner, bloggen er tilgængelig for alle. ”Man behøver ikke at blive min klient. Du behøver ikke at bruge penge på noget - du kan få mit råd gratis ”.

De videoer og artikler dækker alt fra hvordan man kan holde en person fra at forsvinde online, til når at indlede et seksuelt forhold med din nye partner. Mike forsøger at opdatere bloggen regelmæssigt, med tre til fire nye stillinger kommer ud hver uge.

Mike kan hjælpe dig Bliv en anden statistik (på den bedste måde)

Min værelseskammerat gjorde, sidst, komme over enden af ​​hendes store romantik. I modsætning til Mike, men jeg er ikke så sikker på, hun har lært meget fra hendes erfaring - det nuværende fyr har en frygtelig masse til fælles med den sidste. Ser ud som hun helt sikkert kunne bruge nogle af EZ dating coach ekspert råd.

Med hensyn til fremtiden, vil Mike fortsætte med at køre sine numre, forsøger at forbedre sin evne til at hjælpe sine klienter; han gerne vil øge sin succesrate endnu mere, at tilføje et par mere positive tal til hans statistik. Han ønsker også at udvide sin data pool.

”Jeg ønsker at udvide min rækkevidde; Jeg ønsker at være i stand til at hjælpe endnu flere mennesker.”For at gøre det, han designe en serie af online dating kurser, med den daglige dater i tankerne. ”Jeg indså, at jeg har brug for at rulle ud nogle online-indhold, der er overkommelig for alle.”

Selvfølgelig, Mike indser det er lettere sagt end gjort. ”Det kommer til at være virkelig udfordrende, fordi jeg ønsker at bygge det, så det virkelig fungerer. Det kommer ikke til at være en af de ting, hvor jeg bare give dem den strategi og håber de følge den. Jeg vil være sikker på de er virkelig vil have succes med det.”