Ashley madison hjælper gifte mennesker med at have diskrete anliggender, mens de bevarer deres fagforeninger

4 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: AshleyMadison.comisn't en konventionel dating site, fordi de fleste af brugerne ikke ønsker at opbygge langsigtede relationer eller ægteskaber; de ønsker at finde partnere til udenomsægteskabelige affærer. Utroskab er ret almindeligt i ægteskaber, og Ashley Madison ønsker sine brugere at forstå, at anliggender, ikke behøver at føre til skilsmisse. Pladsen har robuste sikkerhedsfunktioner og giver brugerne mulighed for at interagere med hinanden diskret - både online og i person. På grund af dens effektivitet, Ashley Madison tiltrækker et mangfoldigt og køn-afbalanceret flok brugere, der er interesseret i at finde intimitet uden for deres ægteskaber.

Hvis et ægteskab mangler damp i soveværelset, betyder det ikke, de involverede parter er på vej til skilsmisse. Faktisk er masser af ellers lykkelige ægteskaber mangler fysisk intimitet. Selvfølgelig er det ikke en ideel situation, og det kan føre én eller begge partnere til at søge sex uden for forholdet.

load...

Utroskab er ret almindelig i ægteskaber , men at utroskab er ikke altid diskret. Ashley Madison , først blev lanceret i 2002, sænker element af risiko i at søge en udenomsægteskabelig partner ved at sikre alle handler på sin hjemmeside er private og sikre.

”Vores hjemmeside søger at hjælpe folk få en vellykket affære - hvilket er en uopdaget affære,” sagde en Ashley Madison talsmand.

Den udbredte forestilling om, at det hovedsageligt er mænd, der snyder er en myte.

”Utroskab er noget, der er forfulgt af både hanner og hunner,” talsmand sagde. ”Vi ser en afbalanceret samfund af mænd og kvinder. Globalt, i 2017, har vi en køn forhold på 1,13 aktive hunner for hver 1 betalt aktiv mandlig.”

load...

Ashley Madison har været at hjælpe gifte mennesker har diskrete anliggender siden 2002.

For at få ekstra diskretion, Ashley Madison har nyttige funktioner. Den ene er en sløring og maske foto værktøj, allowsusersto skjule deres ansigter i deres profiler når det er nødvendigt. Andre er Traveling Man og Traveling Woman funktioner, der hjælper vordende partnere mødes i ukendte byer.

”Hver dag spørger vi: 'Hvordan kan vi gøre Ashley Madison bedre?' Det er, hvad der driver os,”talsmand sagde. ”Vi lytter til, hvad medlemmerne har brug for fra platformen for at gøre det mere intuitiv og brugervenlig. Vi ønsker at gøre det så problemfri en oplevelse som muligt.”

Den nederste linje er, at Ashley Madison leverer en tjeneste, som mange gifte mennesker har brug for, men sitet kan også hjælpe brugerne bevare deres omdømme - og deres ægteskaber - ved at lade dem diskret opsøge anliggender online.

load...

”Vi er et firma, at folk er nysgerrig; Dette fremgår af de tusindvis af nye medlemmer, vi tilmelder hver dag,”sagde talsmand. ”Ashley Madison er her for at hjælpe folk med at finde, hvad de allerede leder efter.”

En Fokus på brugernes privatliv og tilfredsstillende Connections

Ashley Madison henvender sig til brugere, der ikke ønsker deres ægteskaber til ende, og ikke ønsker deres offentlige omdømme plettet. Med det mål for øje, Ashley Madison har stærke data beskyttelse på plads.

”Privacy er vores udgangspunkt, og vi behandler vores medlemmers data som ukrænkelig. I 2017, vi sikrede et privatliv certificering fra Ryerson University Privacy by Design Center for Excellence,”sagde Ashley Madison talsperson. ”Denne certificering bekræfter, at vi nærmer os privatliv som en proaktiv foranstaltning i alle vores forretninger.”

I gennemsnit mere end 15,542 medlemmer sluttede sig Ashley Madison hver dag i 2017.

I en alder af stadigt stigende cyber trusler, har Ashley Madison fordoblet-ned på sin indsats for at skabe sikkerhed for sine brugere. Virksomheden udnytter AI og bruger machine learning til at opdage svigagtige profiler og afmærke dem til fjernelse. Det giver rigtige brugere mere synlighed og bedre muligheder for at oprette forbindelse.”

Når brugerne er på sitet, kan de finde andre kompatible affære-asylansøgere nemt.

”Det vigtigste træk fleste mennesker ønsker, da de tiltrådte AshleyMadison.com er evnen til at være forbundet til ligesindede - som er indbygget i alle facetter af vores hjemmeside,” sagde talsmand.

Webstedets sikkerhed og søgeværktøjer gøre flere brugere komfortabel med at udforske deres muligheder på Ashley Madison. Et gennemsnit på 15,542 medlemmer sluttede sig til stedet hver dag i 2017.

Udenomsægteskabelig Dating Hjælper selvværd - og ægteskaber

Ashley Madison brugere ved, hvad de vil have. De søger en udenomsægteskabelig forhold, og blot har brug for en nem måde at finde den rigtige.

”Medlemmerne af Ashley Madison er ligesindede - de har levet et liv før vores hjemmeside,” talsmand sagde. ”De er ofte mennesker, der føler noget mangler fra deres nuværende forhold, og søger at finde noget, der enten er blevet tabt eller aldrig har eksisteret.”

Men brugere opsøge Ashley Madison tjenester til mange andre grunde også. Nogle har endda deres ægtefæller tilladelse til at søge nye seksuelle partnere. Tag en 29-årig kvindelig bruger fra Storbritannien som eksempel.

”Hun har været gift i otte år; imidlertid hendes mand lider af en medicinsk tilstand, der fungerer som en barriere for deres sexliv. Med sin mands samtykke, hun bruger Ashley Madison for at forbedre sit sexliv, mens de resterende i et ellers lykkeligt ægteskab,”sagde talsmand.

Andre bruger Ashley Madison at opdage, at de kan blive lykkeligere i andre partnerskaber. Efter alt, nogle mennesker bare ikke beregnet til at være i relationen, de er i øjeblikket i, ligesom et 45-årig kvinde fra Toronto.

”Hun var der bor i en kønsløs ægteskab, og mødte en mand på Ashley Madison, der også var gift,” talsmand sagde. ”De har begge skilt og blev gift. De bor nu sammen og har været i et åbent ægteskab for de sidste tre år.”

Som disse eksempler bevise, kan en affære have vidt forskellige betydninger for forskellige mennesker.

”Vi finder, at flere og flere kvinder tager ansvaret for deres liv, tilføjer en frisk pust til deres til tider verdslige og forslidt ægteskaber,” sagde talsmand. ”Andre ønsker ikke at bryde op dynamisk deres familie, vælger i stedet at strejfe og bo i deres ægteskab.”

Ashley Madison Giver måder at supplere din Partnerskab, snarere end afslutter den

Som medlems erfaringer tyder, en affære er ikke altid en vej ud af et ægteskab. Det kan til tider supplere, hvad der mangler i en ellers sundt forhold. Eller det kan gøre nogen erkende, at det er tid til en skilsmisse. Mens Ashley Madison brugere er forskellige, de har flere ligheder end forskelle.

Ashley Madison kan hjælpe gifte mennesker fylde en intimitet tomrum i deres relationer.

”En stor del af vores brugerbase består af mennesker, der har haft mulighed for at gifte sig, har børn, og ejer et hjem,” sagde talsmand.

Alligevel mangler noget. Det tomrum er det, Ashley Madison sigter på at udfylde.

”Den oplevelse starter med en tillid til, at vi har bygget et fællesskab af ligesindede individer, tillid til, at du vil være i stand til at finde og forbinde med andre medlemmer i dette samfund, og tillid til, at din oplevelse vil forblive så diskrete som muligt,” sagde talsmand

Ashley Madison har forpligtet sig til at skabe en bedre oplevelse, der hjælper brugerne med at forenkle deres søgen efter en affære.

”Med mere end 100 medarbejdere, der har et væld af forskellige erfaringer og faglige baggrunde, vi alle kommer sammen for at skabe det bedste produkt muligt - ved at sætte brugernes interesser frem for alt andet,” sagde talsmand.