Aste - Undersøgelser, der er drevet af mennesker, bekæmper svindel med dating på nettet for at beskytte dig i din søgen efter kærlighed

24 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Grundlagt af Julie Nashawaty, som næsten blev wooed af en bank røver på et dating site, Aste er på en mission for at reducere de risici, der er forbundet med online dating. Aste team af professionelle efterforskere tilbyder en hands-on, proprietær service, der gennemsøger internettet, sociale medier, officielle registre, og andre kilder til at opdage alle relevante oplysninger om en potentiel bejler før du møder. Ved at levere data om dit match inden 24 timer, er Aste hjælpe verden kæmpe online dating svindel og give singler ro i sindet, at deres datoer ikke gemmer nogen røde flag.

De fleste singler, der har været i online dating spillet i et stykke tid er kommet til at forvente en dårlig oplevelse eller to. Men ikke mange er blevet bejlet af en person ud mod kaution afventer retssag for bankrøveri. Det er præcis, hvad der skete med Julie Nashawaty.

Hun sagde, at han syntes at have den ideelle profil - fra hans ”mission for at finde nye og sjove aktiviteter” ned til hans perfekte hund og hans modvilje af grønkål. Han var perfekt til hende, eller i det mindste han syntes at blive.

load...

De tilsluttet, tekstet og Snapchatted non-stop, og arrangeret en dato. Julie besluttede derefter at spille privatdetektiv på nettet forud for at møde ham personligt, og hun var ikke forberedt på, hvad hun fandt.

På en nyhedsside, hun opdagede hendes potentiale dato var blevet anholdt et år tidligere til røve en bank. Hun gik længere nede i kaninhullet og fandt ham på et bryllup websted. Det er overflødigt at sige, gjorde dette forhold ikke træne. Da Julie sendte ham sit mugshot, indrømmede han, at han prøvede bare at leve et normalt liv før de går i retten.

Julie Nashawaty skabte Aste at beskytte singler fra dating svig og andre svindel.

load...

Det er, når Julie realiserede online daters havde brug for en mere sofistikeret metode til at beskytte sig mod bedrageri, så hun skabte Aste - en virksomhed, der kontrollerer de mennesker singler mødes online er legitime og ikke holder store hemmeligheder.

En personlig PI at hjælpe Opdag Hvis en kamp Hiding Røde flag

Mange mennesker spøge web stalking en dato for at indsamle oplysninger, før en meetup, men Julie erfaring og den grasserende catfishing og svindel vise online, at det er noget, vi skal tage alvorligt. Julie sagde fleste baggrund kontrol sites giver urigtige eller forældede oplysninger - hvis de kan finde nogen overhovedet. Men Aste s personlige metode giver en bedre tilgang.

Brugere indsende oplysninger om en potentiel dato, og Aste leverer alle de data, som kan findes online. Du få oplysninger om større anholdelser, køn gerningsmanden status og sociale profiler. Den bedste del er dette ikke er nogle klik-agn fidus; virkelige mennesker gør undersøgelsen for dig at gennemskue eventuelle røde flag, før du fange et tilfælde af de føles.

load...

Julie sammenligner tjeneste til en ven, der ønsker at hjælpe med at holde dig sikker. ”Det er ligesom at gå til din bedste ven, som er virkelig god til at krybe på folk online og beder hende om at tjekke en fyr ud,” sagde hun. ”Din ven kommer til at gøre alt, hvad hun kan for at sikre den fyr er legitim eller se, om han har tre Facebook-konti under forskellige aliaser.”

I modsætning til andre sites, der kun giver Mugshots eller standse oplysninger, Aste team er i stand til at identificere de mere subtile data, der ikke kan blive opdaget ved en web-crawling program. Holdet bruger menneskelige instinkt og indsigt til at fange risikable og mistænkelige oplysninger.

Et eksperthold Bringer Menneskelig indsigt i behandlingen proces

Algoritmer er ikke perfekte, og mennesker har ofte brug for at få deres hænder beskidte at få et job gjort. Det er derfor, Aste beskæftiger et menneske-drevne behandlingen proces. Snarere end at trække oplysninger fra data-lossepladser og give brugerne for meget information, Aste bekræfter din potentielle date s byen, alder og telefonnummer og leverer profiler på forskellige sociale medier websteder.

Rapporten kontrollerer også køn gerningsmanden status og væsentlige anholdelser. Julie fortalte os hendes team bruger ikke Domstolen-løbere til at få oplysninger, men i stedet bygger på en omhyggeligt udformet tilgang.
”Vi bruger offentligt tilgængelige oplysninger, som er svært at finde,” sagde hun. ”De fleste mennesker er ikke i stand til at lokalisere disse data på egen hånd. Og hvis de gør, kan det være en meget tidskrævende proces.”

Den Aste holdet fungerer som en ven til daters, gør det benarbejde at opdage, hvis bejlere er legitime.

Aste ved, hvordan og hvor du kan finde relevante offentlige oplysninger, så du kan fokusere på dit liv i stedet for pinefulde i timevis end Google-søgninger, der ikke bærer frugt.

Det hold, der bringer forbrugerne disse oplysninger består af mennesker fra hele USA. Julie designet en meget vanskelig, stive intuition test Aste efterforskere skal passere, før de kom ombord.

Hun fortalte os hver medarbejder er blevet rørt dybt i en eller anden måde ved online dating svindel - enten personligt eller ved oplevelsen af ​​en nær ven eller et familiemedlem. Og denne beføjelser deres forpligtelse til at gøre alt, hvad de kan for at beskytte Aste brugere. Aste efterforskere ved, hvor smertefuldt kølvandet på en online fidus kan være, og de arbejder utrætteligt for at forhindre det i at ske for andre.

At give Daters på nettet Fred i sindet gennem proaktiv Forskning

Dating er hårdt nok uden at skulle spille CIA profiler. Det er derfor, så mange mennesker har henvendt sig til Aste at hjælpe med at sikre tilslutningerne de gør online er reelle. Og det er ikke kun daters.

”Nogle gange er det mødre der ikke kan lide hvem deres døtre er dating,” siger Julie. ”Nogle gange fyre vil køre en check på sig selv bare for at se hvad der er derude om dem. Vi er også på udkig efter de finansielle svindlere derude.”

Julie fortalte os at kunne hjælpe beskyttelsesforanstaltninger singler online har været en meget givende oplevelse.

Hun tilføjede, at hun har modtaget adskillige succeshistorier, men en af ​​hendes favoritter, er en tilbagevendende kunde, som tidligere var blevet såret af en online scammer.

”En af mine klienter, der ikke havde dateret i lang tid sendte mig nyheden om, at hun endelig havde mødt en mulig match,” siger Julie. ”De havde været på seks datoer, og hun følte virkelig godt om det. Men, på grund af hendes tidligere erfaringer, fandt hun det svært at give ham hendes tillid.”

Den Aste Holdet fik hurtigt arbejde og inden for en dag, var i stand til at bekræfte, at manden var i virkeligheden, som han sagde, at han var.

”Det gav hende tillid til at gå videre med ham,” sagde Julie. ”Det er givende for os at vide, at vi er i stand til at hjælpe folk på denne måde.”

Ser man på eksempler som dette, er det nemt at se, hvordan folk mister troen på online dating. Men tjenester som Aste s bringer det tilbage. Julie og hendes team giver kunder ro i sindet, at de kan åbne deres hjerter i deres søgen efter kærlighed.

Aste: dedikeret til at levere de oplysninger om dem, du møder online

Julie sagde hun er meget taknemmelig hendes forretning er at hjælpe så mange mennesker. At give singler tilbage en vis magt i deres dating beslutninger er en enorm gave og en hun tager meget alvorligt.

”Det er virkeligt menneske arbejde; det er ikke ligesom vi er at trykke på en knap,”sagde hun. ”Der er ingen genveje til dette, fordi det er når du begynder at mangle ting, og det er når pleje går ud af vinduet.”

Aste menneskelige touch er det, der gør hele forskellen i at beskytte online daters fra bankrøvere i verden. Selskabets efterforskere fungere som en ven, lytte til deres intuition og jagte hver bly for at sikre deres kunder er sikre. Aste har til formål at levere detaljerne hurtigt, med omhu og indsigt, før du bevæger dig fremad med din date.

”Det er fantastisk,” siger Julie. ”I slutningen af ​​dagen, at få e-mails tilbage fra klienter at sige, hvor meget det betyder for dem er helt værd alt det arbejde.”