At møde russiske kvinder leverer scoopen om, hvordan man navigerer på niche-internationale dating-websteder for at finde kærlighed i udlandet

30 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Møde russiske kvinder har fungeret som en velrenommeret ressource og tæt sammentømret samfund for vestlige mænd søger at forbinde med russiske og ukrainske kvinder for det seneste årti. Sitet er propfyldt med anmeldelser på næsten alle dating site inden for denne niche, og dækker emner lige fra at overvinde sprogbarrierer og arrangere flyafgange til at opnå visum og rydde skikke. Målet er at fjerne den usikkerhed, der omgiver dating kvinder i udlandet, mens uddanne læserne om, hvordan man undgår svindel og upålidelige agenturer. Som følge heraf er de cirka 6.000 besøgende, der hyppigt Meeting-Russian-Women.com hver måned sikkert finde kærlighed og venskab med kvinder, der reelt søger varige relationer.

Da Bob startede sin hjemmeside Meeting-Russian-Women.com et årti siden, blev han have sine egne vanskeligheder med at finde kærligheden. Ligesom mange mænd, fandt han den dating miljø og moderne sociale scene svært at navigere.

”Jeg var 40, da jeg blev gift for første gang,” sagde han. ”Den sociale verden kan være virkelig fjendtlig hvis du ikke har en lille smule af nyttige oplysninger.”

load...

Efter år for at spille katten-efter-musen spil med svigagtige kontaktbureauer under forsøget på at møde en kvinde i udlandet, Bob valgte at starte sin egen ressource for mænd, der var med tilsvarende problemer. Som forfatter til en hovedparten af ​​indholdet på Meeting-Russian-Women.com, Bob anmeldelser, hvad han kalder legitime websteder, der hjælper mænd forbinde med internationale partnere og giver råd om en række emner.

Meeting-Russian-Women.com blev bygget til at uddanne mænd på sikker tilgange til internationale dating.

”Der er en masse mænd, der går på, og i årevis skrive breve til en kvinde, som de tror, ​​de er etablere et forhold til,” sagde han. ”Så de går derovre for at møde hende, og det viser sig, at hun ikke engang eksisterer.”

load...

Bob fortalte os svindel, såsom pay-per-brev, hvor bureauer håndtere korrespondance, har givet online russiske dating scene et dårligt navn.

”Man kan bebrejde mændene for at være alt håb og en lille smule naГЇve, men det er stadig nedslående, at folk ville benytte sig af det,” sagde han.

For et år siden, Bob flyttede til Ukraine for at være tættere på sin passion for at hjælpe vestlige mænd mødes kvinder, der lever i Rusland, Ukraine, Hviderusland, og Moldova. Han vænnet sig til den kultur og livsstil der - at undervise i engelsk del tid og arbejde på et par andre sideprojekter - samtidig med at være en entusiastisk forkæmper til at dyrke kærligheden over hele kloden.

En gennemgang platform Udviklet til at uddanne og opbygge forbindelser

Der er snesevis af sider dedikeret til at hjælpe vestlige mænd mødes russiske kvinder, og de fleste af dem levere den samme løfte om at indføre kunder til deres drøm partner. For Bob, stiftende møde russiske kvinder var en måde at hjælpe andre vestlige mænd navigere ofte bedragerisk og kostbar rejse for at finde en kærlighed forbindelse udlandet.

load...

”I denne niche, er der forskellige steder, der ramte det fra alle vinkler,” sagde han. ”Men mine er det websted, folk læser og komme væk med at sige 'Wow! Tak for at præsentere dette uden en skrå og give os sandheden om, hvordan man griber det uden at blive snydt til døden. "”

På Meeting-Russian-Women.com, lære mænd bedste praksis for tilslutning med partneren af ​​deres drømme i udlandet.

Møde russiske kvinder huser hundredvis af sider med dating site anmeldelser, udtalelser og bruger Q & As. Bob tilbyder også personlig rådgivning og konsultation via telefon for et gebyr samt en-til-en, hands-on støtte til mænd, der ønsker at rejse til Kiev, Ukraine, hvor han nu er bosat.

Bob fortalte os mange mænd, der besøger sitet er enkelt eller skilt og spænder i alder fra slutningen af ​​30'erne til begyndelsen af ​​60'erne. Men de har alle én ting til fælles: De leder til at opfylde internationale kvinder online og ikke komme væk skuffet eller snydt.

En one-stop Shop Delivering Ressourcer Fra Travel Tips til Tours

Med mellem 4.000 og 6.000 unikke besøgende om måneden, er Meeting russiske Kvinders popularitet centreret om dens ressourcer. Platformen dækker alt fra kommunikations platforme, såsom Skype, til at navigere en gruppe tur til Rusland. Bob leverer også oplysninger, som hjælper rejsende overvinde sproglige barrierer og ved, hvad emner, såsom kontanter, medicin, og travesko, at bringe.

”Den gennemsnitlige sessionslængde eller mængden af ​​tid en besøgende kommer til stedet og bliver der indikerer for mig, at de er involveret med materialet,” sagde han. ”De får her og læse sitet som en bog; de tilbringer otte minutter på en side og 30 minutter på en session.”

Den side Dating russiske kvinder online: Korrespondancen Approach detaljer, hvordan at møde russiske kvinder via internettet og udvikle relationer på afstand. Dette afsnit rådgiver læserne til at indsnævre feltet ned til en kvinde og få hende at kende, før de køber flybilletter. Dette giver mulighed for et forhold til at udvikle før møde personligt og sikrer den mest frugtbare tur i udlandet.

Sitet tilbyder alle de værktøjer internationale daters har brug for at navigere på tværs af grænserne for kærlighed.

For Korrespondance Approach, Bob anbefaler mænd bruger direkte tilslutning steder, såsom Russian-Ukrainian-Women.com, RussianCupid.com, og UkraineDate.com. Disse former for hjemmesider fungerer meget ligesom match hvor medlemmerne betaler et fast gebyr for en periode, hvor de kan have ubegrænset kommunikation med ubegrænset medlemmer. Dette mindsker chancerne internationale daters vil støde uetiske agenturer søger at fidus dem tør for penge.

Den anden primære metode Bob anbefaler til møde russiske og ukrainske kvinder er Tour Approach. Her benytter man sig af agenturer til at lette møder mellem mænd og kvinder. Bob sagde disse organer fungerer som fronten og kan være integreret i at hjælpe en mand møder en kvinde på en rundtur i landet. Men han advarer også mod at bruge organer til at kommunikere uden forudgående fysisk kontakt.

Besvarelse internationale dating Spørgsmål fra Mænd Worldwide

På hans Din side Spørgsmål , har Bob besvaret dusinvis af spørgsmål fra mænd rundt om i verden vedrørende mødet, dating, og gifte russiske kvinder. Siden er interaktiv, så brugerne kan tilbyde deres egne kommentarer og personlige erfaringer til tidligere Q & As. Alt her er modereret af Bob, og brugerne har mulighed for at forblive anonym eller blot bruge deres fornavn og by, stat, land.

I en stilling, Mark fra Winston-Salem, North Carolina, spurgte, om de russiske kvinder på de steder antager de fleste amerikanske mænd er rige. Mark havde været til Rusland, og hans erfaring i landet førte ham til at tro, at det var tilfældet.

Sitet ejer, Bob, personligt besvarer læseren spørgsmål om en bred vifte af emner.

Bob svarede brugerens spørgsmål med ærlighed - refererer sine personlige erfaringer.

”Ja, det er meget almindeligt for folk i Rusland og Ukraine til at påtage amerikanere (især) og andre udlændinge har masser af penge,” skrev han. ”Jeg kæmpede med dette med min russiske ex. Hun syntes at antage, at der var altid flere penge, end der var virkelig ligegyldigt hvor klar jeg gjorde tingene.”

Bob fortalte os en stor del af webstedets indhold er bruger-genereret. Hans læsere søger hjælp og vejledning, og en læser post eller spørgsmål kan undertiden blive til oplysninger, der vil hjælpe tusindvis af andre.

”Der er virkelig ikke et emne, at nogen ønsker at vide om, der ikke er til en vis grad dækket på mit site,” sagde han.

Møde russisk WomenВ®- Ledende Tusindvis af besøgende på deres soulmates

Gennem det seneste årti, det aktive fællesskab af brugere på Meeting russiske kvinder hasfound støtte gennem webstedets ærlig og åben dialog, overflod af ressourcer, og anmeldelser af de online dating platforme, hvor vestlige mænd kan mødes russiske kvinder. For Bob, testimonials og ord påskønnelse fra brugere er hvad holde ham lidenskabelig.

”Mange af dem er fyre blot at sige 'Tak for en virkelig hjælpsom websted. Jeg kun ønsker jeg ville have fundet det før. Tak for en stor hjemmeside og fornuftige råd,”sagde han. ”Jeg hører dette igen og igen.”

Med sit nye liv i Ukraine, Bob sagde han arbejder på et par projekter, herunder et vægttab hjemmeside og en fokuseret på pension. I mellemtiden vil han fortsætte med at fjerne de unøjagtigheder omkringliggende møde en soulmate i udlandet.

”Det er uheldigt, det har at ry, fordi faktum er, at - som jeg påpege på min hjemmeside - så nemt som det er at finde et fupnummer, hvis du kun kender et par små ting og anvende sund fornuft og lidt vejledning, de er næsten ikke-eksisterende,”siger han.