Bagside: dømmefri støtte til dine mest personlige beslutninger

19 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den 411: Gennem sin en af en slags tjenester og forandringsstrategier sociale, backline er at skabe en verden, hvor hver person kan understøttes i at gøre de bedste reproduktive beslutninger for dem.

Uanset om du er gravid for første gang, overvejer en abort, bare er blevet en forælder eller overvejer adoption, kan det være svært at findsomeone at tale med hvem der rent faktisk vil lytte til din feelingswithout fortæller dig hvad du skal gøre.

Men det er præcis, hvad backline gør.

load...

Shelly Dodson, backline program direktør

Grundlagt i 2004 i Portland, Oregon, backline giver ubetinget og dom-gratis support til alle mennesker, når det kommer til nogen og alle reproduktive beslutninger, og måske den bedste måde, de gør det er med deres nationale, gratis Talkline.

”Vores grundlæggere så behovet for en dybere udforskning og sikker plads for folk at have samtaler på tværs af alle disse spørgsmål,” siger Shelly Dodson, backline program direktør. ”Vores Talkline er den eneste nationale, ikke-associeret Talkline, der tilbyder støtte på tværs af graviditet, forældreskab , abort, adoption, graviditet tab og infertilitet før, under og efter en hvilken som helst af disse erfaringer.”

load...

Kører på mere end 30 frivillige, backline ikke kun giver et sted, hvor folk åbent kan kommunikere, men det skaber også muligheder for folk tobecome engageret i samtaler, der udvider deres empati og medfølelse, som bliver uvurderlige livsfærdigheder.

”Med vores nationale Talkline, har vi ikke et sted, som vi har brug for at komme til med dem,” shesaid. ”Vores eneste dagsorden er at holde thatconfidential plads for folk at have ubetinget støtte, som er en sjælden ting at have i vores land,” shesaid.

Alle muligheder for alle mennesker

Fra hosting workshops og kurser til at bruge dialoger sociale medier, forskning og samfund til at foretage en ændring, har backline vision altid været torevolutionize nye og eksisterende tjenester, omdanne awarenessandweave netværk sammen.

Backline all-muligheder Graviditet Ressourcecenter vil åben fra maj 2 i Bloomington, Indiana.

load...

Den seneste måde de laver disse tre ting er med All-muligheder Graviditet Resource Center, en første af sin art center, der åbner 2. Maj i Bloomington, Indiana.

Denne nye plads vil tilbyde gratis graviditetstest, peer rådgivning, materialer som bleer og babytøj, henvisninger til sundhedspersonale, abort finansiering og mere - alle gratis.

”Det tager visionen og det arbejde, vi har gjort med Talkline og gøre det til en mursten og mørtel,” Dodson sagde.

Dodson tilføjede thatthis slags center er særegenhed vigtigt for stater i Midtvesten, som ofte bliver overset i samtaler om reproduktiv retfærdighed og reproduktiv sundhed.

”Folk her ønsker at blive inddraget i den samtale. Folk her ønsker at blive ansat. Folk her er ønsker denne plads til dem til at blive hørt og lyttet til,”sagde hun.’Vi er glade for at sætte Indiana på landkortet for noget positivt, der understøtter familier og mennesker.’

Effekten af ​​at lytte

Det er nemt at se, at ryglinien har gjort en betydelig indvirkning i løbet af de seneste 10 år, og de næste 10 år ser til at være lige så lyse, især med lanceringen af ​​alle muligheder.

”Et af vores mål er at åbne op for et rum, der giver åbenhjertig og fordomsfri støtte til mennesker på tværs af alle deres graviditet og forældreskab vendepunkter,” Dodson sagde. ”Vi kommer til at være her for folk med kærlighed, medfølelse og støtte uanset hvad de går igennem, eller hvordan de føler om it.To føler, at du er hørt, kan være virkelig kraftfuld og livsændrende for mennesker. ”

Backline fremmer ubetinget og dom-fri støtte til mennesker i alle deres beslutninger, følelser og oplevelser med graviditet, forældreskab, adoption og abort.

Fremtidige mål omfatter også interagere med flere organisationer og medlemmer af lokalsamfundet, åbner morepregnancy ressourcecentre, ekspanderende Talkline timer og giver flere workshops og kurser over hele landet.

”Vi ønsker at skabe et rum, hvor folk kan mødes, uanset hvilket område, de er i,” sagde hun. ”Vi giver et rum for folk til at grave ned dybe aroundfeelings og erfaringer og værdier på tværs af graviditet, forældreskab, abort, adoption og infertilitet. Vi vil have folk til at spørge sig selv, 'Hvordan kan vi støtte folk, hvordan kan vi pakke vores egne ting og sæt den til side for at støtte folk på en bedre måde?

Hvis du vil vide mere om ryglinien, visityourbackline.org. Du kan også ringe til Talklineat 1-888-493-0092from overalt i USA og Canada.