Bay-området dating coach lærer kæmpende singler strategier for at opbygge tillid og finde kærlighed

26 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Bay Area Dating Coach blander traditionelle og innovative strategier for at hjælpe kunder lykkes i online dating verden. Mange af tegnestuens kunder kæmper med angst, når de forsøger at finde en ny partner; nogle har ikke dateret til år - eller overhovedet. Med hjælp fra Bay Area Dating Coach og grundlægger Jessica Engle, der er uddannet mental sundhed terapeut, nervøs, novice, eller mislykkede daters kan lære strategier til at finde opfylder, langsigtede relationer. Nogle af de teknikker Bay Area Dating Coach bruger til at hjælpe kunder omfatter mock dating, in-the-field dating analyse, dating rådgivning, og drama terapi.

At finde en dato online er ofte en trættende og tidskrævende proces. Ikke alene har du nødt til at oprette profiler på flere websteder - du skal også bruge timer slogging gennem uegnede kampe.

Det kan fremkalde endnu mere angst, hvis du ikke er bekendt med processen og ikke sikker på, hvordan at sætte dit bedste selv derude.

load...

Det er derfor, Bay Area Dating Coach, der ligger i Emeryville, Californien, en forstad til Oakland, skabt en genial løsning: Online dating Concierge. Tjenesten ikke kun skaber dating profiler til kunder, men også hjælper dem tage de næste skridt i retning af in-person datering.

”Gennem Online Dating Concierge, vi overtager en kundes online liv,” sagde Jessica Engle, grundlægger af Bay Area Dating Coach. ”Vi har oprettet profiler, oprette konti, sende beskeder, og selv oprettet datoer.”

Frustrerede singler drage fordel af den innovative form for online dating hjælp.

”For nylig har vi haft stor succes med online dating Concierge service for folk, der ikke har været på datoer i årevis eller på datoer overhovedet,” sagde Jessica.

load...

Bay Area Dating Coach viser folk, hvordan man mødes og holde den rigtige partner.

Bay Area Dating Coach demonstrerer sin forståelse af de behov, som moderne daters, der kan kæmpe for at opfylde passende partnere eller finde ud af at interagere i dating situationer.

”Vi arbejder meget med folk i 20'erne og 30'erne, mange i tech industrien, der kæmper for at opbygge intime relationer,” siger Jessica. ”Det kan være relateret til tidlig dating spørgsmål eller mangel på sociale færdigheder. Mange mennesker i tech er også indvandrere, så de er ikke altid sikker på om, hvordan man kan navigere i dating verden i USA.”

Andre daters der tiltrækkes til Bay Area Dating Coach er dem, der ikke har haft meget erfaring i dating verden.

”Jeg har haft klienter kommer i nærheden af ​​40 år uden nogen dating oplevelse, nogle af dem jomfruer,” siger Jessica. ”Nu ser jeg dem dating regelmæssigt og komme ind i langsigtede relationer. Jeg har også haft klienter i deres 70'erne kæmper post-skilsmisse for at finde deres næste partner og få lykkeligt gift.”

load...

Kunder øve teknikker til at imødegå den modløshed mange online daters føler, og Bay Area Dating Coach tilbyder strategier, der gør dem mere tiltrækkende for romantiske partnere.

Jessica Engle Bruger Drama Terapi til at finjustere Skills

Bay Area Dating Coach er i modsætning til andre dating-tjenester, fordi det bruger drama terapi til at hjælpe kunderne praksis dating, en tilgang Jessica implementeret tidligt som en central del af hendes praksis.

Jessica Engle grundlagt Bay Area Dating Coach og bruger drama terapi til at hjælpe kunderne.

”Jeg startede firmaet, da jeg var i graduate skole at få en kandidatgrad i rådgivning psykologi,” sagde hun. ”Mit graduate-program understregede noget, der hedder drama terapi, som bruger drama og teater til at hjælpe mennesker vokser. Da jeg lærte, det virkede som sådan en perfekt pasform til mennesker, der kæmper med dating spørgsmål.”

De fem trænere på Jessicas hold har samme baggrund til sin egen: De er licenseret mental sundhed terapeuter, der bruger drama terapi i deres arbejde.

”Jeg har fem deltidsansatte trænere og klinikere,” siger Jessica. ”Hver enkelt har en kandidatgrad i rådgivning psykologi. Vi har alle en psykologisk baggrund. En masse af mine trænere og terapeuter er uddannet i drama terapi.”

Mange af de dating trænere sessioner tilskynde singler at praktisere erfaringsmæssige færdigheder, de mangler, når det kommer til at gøre vellykkede romantiske kampe. Disse omfatter væsentlige færdigheder som flirt, berøring, og kropssprog.

Banebrydende Services Lift Up Singler Skuffet af samtaleterapi

Enkelte kunder Bay Area Dating Coach opfordres til at praktisere de strategier, de lærer både på kontoret og uden for det.

”Mennesker mødes med en coach på en ugentlig basis for at arbejde på dating strategi og dating færdigheder,” siger Jessica. ”Desuden har vi out-of-office specialkemikalier tjenester, ligesom en mock dato. Du kan gå på en date med en coach, som vil give detaljeret feedback om din dating færdigheder bagefter.”

Themock dato involverer en klient møde op med en blind date - hvem er en dating coach - på en restaurant eller café. Når datoen konkluderer, træneren giver feedback om kundens udseende, færdigheder inden for konversation, og intimitet bygning dygtighed. Denne service giver dater en ærlig perspektiv på, hvorfor de ikke får så mange første eller anden dato, som de gerne vil.

Mens mock datoer give kunderne praksis, kan Bay Area Dating Coach også tilbyde rådgivning i virkelige situationer.

”Ugentlig terapi fokuserer på det, vi kalder 'dating tillid' og 'dating visdom,' som er de dybere dele af at opbygge et varigt forhold. Terapien vi tilbyder er formuleret i en forståelse af, hvad det vil sige at opbygge sunde relationer og arbejde med sindet.”-Jessica Engle, grundlægger af Bay Area Dating Coach

”Vi laver også felt coaching, hvor vi slutte klienter ud i den virkelige verden,” siger Jessica. ”Vi giver dem støtte og coaching der, som er kraftfuld, fordi vi kan se, hvad der foregår i deres virkelige liv.”

Ud over disse ydelser - som alle falder ind under paraplyen af ​​coaching - den praksis, også tilbyder dating terapi. Psykoterapi kan udrydde underliggende problemer, der kan forårsage kunder til at kæmpe for at finde en partner.

”Ugentlig terapi fokuserer på det, vi kalder 'dating tillid' og 'dating visdom,' som er de dybere dele af at opbygge et varigt forhold,” siger Jessica. ”Behandlingen vi tilbyder, er formuleret i en forståelse af, hvad det vil sige at opbygge sunde relationer og arbejde med sindet.”

I sidste ende, de praktiserende læger til formål at gøre coaching og terapi som low-stakes og ikke-truende som muligt.

”Vi har en tendens til at være legende og varme mennesker, der er tiltrukket af dette område, fordi vi brænder for kærlighed og parforhold,” siger Jessica. ”Alle er en lille smule besat af hvad det betyder at finde lykkelige relationer og falde i kærlighed.”

Bay Area Dating Coach: At hjælpe Daters Overvind Angst

Singler søger kærlighed kan kæmpe for at finde egnede partnere i et frakoblet verden, men Bay Area Dating Coach tilbyder værktøjer, der hjælper kunderne lære de færdigheder til at opbygge succesfulde partnerskaber.

”Vi arbejder med mennesker med dating angst, der ikke engang forsøger at starte dating. Eller, når de forsøger, de trækker en blank og begynde rysten,”siger Jessica. ”Vi arbejder med dem fra et terapeutisk linse, fordi der er nogle angst spørgsmål der. Vi arbejder også med mennesker, der er post-skilsmisse eller aldrig blev gift og kæmper for at opfylde kvalitetskrav hjælpere.”

Bay Area Dating Coach har hjulpet masser af singler finde succes, især dem, der kan have en gang været selvstændige beskrevet håbløse daters. Det holder team af trænere optimistiske omkring hver kundes mulighed for kærlighed.

”Det er utroligt givende og tilfredsstillende. Det kan være let at føle håbløs, når du er single, og du har haft dating problemer,”siger Jessica. ”Vi møder vores kunder i deres desperation, så vi kan give empati og støtte; det er ikke altid let, men at se vores klient succeser gør det det værd.”

Snart kunne flere singler i Bay Area har adgang til praksis tjenester.

”Vi er i gang med at fortsætte vores ekspansion,” siger Jessica. ”Vi er støt stigende, og vi vil sandsynligvis tilføje flere medlemmer til vores team. Vi håber at tilføje et par flere steder i området Bay.”