Bedst sælgende forfatter gregg michaelsen afkoder det mandlige sind, så kvinder får bedre datingoplevelser

15 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du er en enkelt kvinde, chancerne er du har ønsket, at du vidste den måde at få en succesfuld mand til at svare på dine tekster, og holde ham interesseret i det lange løb. Nå, eksisterer tricks - og de alle starter med at forstå den mandlige perspektiv på dating. Med mere end 20 publicerede bøger til sit navn, bedst sælgende forfatter Gregg Michaelsen er ekspert i, hvordan man har det bedste dating oplever muligt - og endda få en fyr tilbage efter et forhold er slut. Han tilbyder også rådgivning via sin hjemmeside, som har været rangeret som en af de 50 bedste dating websites.

En dag, forfatter og dating ekspert Gregg Michaelsen fik en e-mail bøn om hjælp fra en kvinde, der var i en dårlig situation. Hendes mand havde mødt en anden, og havde efterladt hende alene med børnene, men han var ikke rigtig ud af hendes liv. Han ville stoppe ved hendes hus hele tiden, lege med hendes følelser, og gøre hende tror, ​​der var en chance for, at han ville komme tilbage. Nogle gange ville de selv falde i seng sammen - kun for ham at forlade og bryde hendes hjerte hele igen.

load...

Gregg Michaelsen hjælper kvinder forstår mænd gennem coaching og hans site, WhoHoldstheCardsNow.com.

”Han havde sin kage og spise det også, og behandle hende så dårligt. Hun var en rod,”sagde Gregg. ”Du skal have motivationen. Sommetider ting skal være så lav, at du vil ændre, og du har brug for køreplanen for forandring. Jeg tog hende i, jeg fortalte hende, hvad der foregår i hans hoved, og sagde: 'Dette er, hvad du skal gøre.'”

Det første, hun gjorde var sat nogle grænser, så han ville have til at ringe, før du besøger, og hun ville ikke være omkring, da han så børnene. Så, Gregg opfordrede hende til at begynde at gå ud og opbygge hendes tillid gennem motion og positiv tænkning. Pludselig fik hun et raise på arbejde, og hendes ex stoppet behandle hende som skidt.

load...

”Hun tog ham aldrig tilbage, og hun kunne have. Jeg advarede hende, 'Lige nu, du tror denne mand er den eneste, værd at leve for, og han er ikke. Når du får din selvtillid, vil du begynde at indse, at du er mere høj værdi, end han nogensinde vil være. Du kan finde dig selv ønsker til dato en anden,”sagde han. ”Og det er præcis, hvad der skete. Mine kunder er mine venner. Det var bare fantastisk.”

Med mere end 20 publicerede bøger og en succesfuld rådgivning hjemmeside, Gregg er go-to guy for råd om, hvordan man kommer ind i mandlige sind og vende rundt en dire kærlighedsliv. Hans hjemmeside er blevet kåret som en af ​​de øverste 50 dating rådgivning sites, og nu er han travlt med tv og radio interviews for at hjælpe kvinder med at forbedre deres tillid og position i dating scene.

Greggs Coaching Begyndte over barndommens Middage og Grew Gennem år i dating scene

Gregg vej begyndte, da han var dreng, og hans far var et liv coach, som kørte en motiverende institut. Over familiemiddage, ville Gregg far opmuntre ham til at gentage positive bekræftelser og sætte mål for at manifestere til virkelighed.

load...

Gregg far var et liv coach og bibringes en interesse i coaching på Gregg i en ung alder.

Han har blandet sin fars teknikker med, hvad han har lært af år på dating scene.

”Jeg er en gade fyr. Jeg var altid at single fyr, og nogle kvinder har det svært med det. De ønsker at vide, hvad der giver mig ret til at give dem råd,”sagde han. ”Men jeg var den fyr i min 20s der var en spiller og gjorde de forkerte ting. Hvem er bedre til at have på din side end denne person? Det er, hvordan mit liv plejede at være 30 år siden.”

Faktisk Gregg var også den fyr, hvis venner ville gå ned på hans sofa, når de ville splitte med deres koner. Efter de gemt deres placeringer i et hjørne, ville Gregg give dem den rådgivning, de havde brug for at komme på fode igen. Omkring syv år siden, en af ​​hans venner foreslog, at Gregg starte en hjemmeside til at tilbyde hans råd til andre mænd.

Men som Gregg snart opdaget fra ture ud til barer og klubber, det var ikke mænd, der ønskede at tale om metoder til at forbedre deres kærlighedsliv - det var kvinder. Så han begyndte at skrive bøger for kvinder og opdagede hans kald.

”Opbygger selv og han vil komme”: Rådgivning for damer, der kæmper for at finde Mr. Right

Finde, tiltrække, og holde en god fyr er ikke let - som næsten enhver kvinde kan bevidne. Det trick, Gregg sagde, begynder med en sund dosis af tillid.

”Jeg beskæftige sig med en masse selvsikre kvinder, men de er ikke tillid til deres dating liv og forstår ikke, hvorfor. Alle dating rådgivning i verden betyder intet, hvis du ikke har tillid til at udføre det,”sagde han. ”Du skal have en fantastisk historie at fortælle og lidenskaber eller fritidsinteresser, der motiverer dig, der gør dig interessant. Når du er optaget, og din tid er kostbar, er du ikke kommer til at stille op med en fyr, der kommer til at spilde den tid, og du har muligheder. Du er nødt til at opbygge tillid, som jeg starter med.”

”Når man forstår, hvordan den mandlige sind fungerer, kan hun kommunikere og få, hvad hun ønsker - og han er glad, også fordi han får de ting han har brug for,” - Gregg Michaelsen, Forfatter og dating ekspert

Når kvinder får denne tillid, Gregg hjælper dem med at forstå tingene fra en mands synspunkt. Mænd kommunikerer gennem handlinger, og de ønsker altid at vinde, siger han. Strøg deres egoer vil gå en lang vej til at få, hvad du ønsker. Han kalder det ”forståelse mand tilstand.”

”Når hun forstår, hvordan den mandlige sind fungerer, kan hun kommunikere og få, hvad hun ønsker - og han er glad, også fordi han får de ting han har brug for,” sagde Gregg.

Gregg tilskynder kvinder til Email Spørgsmål til Cyber-Coaching

Gregg sagde, at han foretrækker at coache kvinder gennem e-mail, fordi han kan bruge tid på at tilpasse en effektiv fremgangsmåde for at hjælpe dem med at finde - og holde - en dreng. Plus, er alle hans råd skrevet ned, så hans klienter kan gå tilbage og se hans ideer fra hvor som helst.

”Det er meget effektiv. Jeg har også en $ 25 Spørgsmål Knap på hjemmesiden, og jeg får tre om dagen. Folk ønsker at tale med mig om deres særlige situation,”sagde han. ”Jeg er enestående i den forstand, at jeg opfordre kvinder til at kontakte mig - og de gør.”

Gregg sagde, at han får omkring 30 til 50 e-mails hver dag, og han gør sit bedste for at svare på alle spørgsmål. Alle anmodninger og bekymringer giver masser af inspiration til sin næste bog.

Går i dybden med 20 + bøger og mere i Produktion

Mange af Gregg bøger , herunder hans seneste, ”Hvordan frasortere de brugere, Couch Potatoes og tabere,” er bestsellere, fordi de er baseret på kvinders behov. De genlyd så godt, fordi de spørgsmål, han beskæftiger sig med, er velkendt for mange kvinder - især dem på dating scene.

Han arbejder også på en bog om bedste praksis for sms'er og hvordan man kan komme videre fra en særlig hård bryde op. Plus, Gregg er blevet bedt om at gøre flere radio- og tv-interviews, så hans publikum er stigende.

Gregg ofte får bog ordrer, mens man kører rundt i sin tilpassede lastbil.

Men han er bedst, når der arbejdes direkte med kvinder, og selvom han er i et lykkeligt, stabilt forhold, er han stadig i byen.

Han kører en lastbil pakket med forsiderne af hans bøger. Ved stoplys, vil han få en meddelelse på sin telefon, at nogen har hentet en af ​​hans bøger. Når føreren ved siden af ​​ham ruller ned ad hendes vindue og beder ham om et råd om dating, han ved, hvem der gjorde købet - og er glade for at hjælpe.