Beeminder-appen opfordrer par til at styrke deres forhold ved at sætte og opfylde deres mål

28 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 2010 ægtepar Daniel Reeves og Bethany Soule grundlagde Beeminder at hacke sig ind folks produktivitet og motivere dem til at nå deres mål. Den app og hjemmeside måle en brugers fremskridt i retning af en tilpasselig mål (dvs. Går på en dato en uge), og derefter vil tage løfte penge, hvis brugeren ”afsporer” fra programmet, og ikke opfylder de mål, de sætter for sig selv. Målrettet singler og par kan bruge Beeminder s nyttige værktøjer til at forbedre kvaliteten af deres liv ved at holde deres løfter.

Forfatter Nick Winter skrev ”Motivation Hacker” i 2013 for at udforske de attributter deles af selvmotiverende individer og anbefale genveje, der kunne hjælpe læserne gøre næsten alt de sætter deres sind til.

Hans højt motiverede tremåneders regime inkluderet læring over 3.000 kinesiske ord, uddannelse til en maraton, læse 20 bøger, øge hans bænkpres med 60 pounds, og går på 10 datoer. Alt mens du skriver en selvhjælpsbog.

load...

Nick opnået en masse i løbet af denne hyper-produktive gang i sit liv, og at erfaring drev ham til at fortsætte med at indstille ophøjede mål for sig selv. For et par år tilbage, han tiltrådte den Beeminder netværk til at holde ham på sporet, da han forfulgte hans personlige og professionelle mål.

Et ægtepar grundlagt Beeminder i 2010 som en motiverende ressource for mål settere.

Nick brugte Beeminder primært som et redskab til at forbedre sit forhold til sin kæreste på det tidspunkt. Han ønskede at gøre en romantisk gestus om ugen for at vise hende, hvor meget han brød, så han usedBeeminder hjemmeside og app til at sikre, at han fulgte op på hans planer uge efter uge. Beeminder indsamler data vedrørende specifikke mål og skaber en graf for at vise den enkeltes fremskridt mod dette mål.

load...

Generelt Nicks opgave påmindelse var en temmelig ligetil spørgsmål - han enten lavet en romantisk gestus eller han ikke gjorde - men andre har brugt den app til at hjælpe dem med at opnå mere komplicerede og vanskelige mål, herunder at tabe sig, lære et sprog, og udøver oftere.

Den motiverende mål-tracking system er alsidig og kan arbejde for alle interesserede i dygtiggørelsen sig selv, deres relationer, og deres liv ét datapunkt ad gangen.

Unique Pledge Systemet er fleksibelt til dine behov

Det Beeminder-systemet begyndte som en pagt mellem Daniel Reeves og Bethany Soule i 2005. Daniel arbejdede på sin Ph.D., og hans kæreste Bethany ønskede at motivere ham til at afslutte sin afhandling til tiden, så hun kom op med den frivillige Chikane-programmet. Programmet omfattede en række monetære incitamenter, der hjalp Daniel spænde ned og kandidat inden for et år.

Et par år senere, parret anvendte deres produktivitet ordninger til andre mål. De rekrutterede venner til at deltage dem i at tabe sig og skabte grafer, der ville spore den enkeltes fremskridt i retning af hans eller hendes ideal weight.To gøre tingene interessante, Bethany, Daniel og deres venner gjorde et væddemål: Enhver, der ikke levede op til deres vægttab mål skulle betale de andre. Dette spil motiverede mange af dem til at nå deres mål.

load...

Bethany og Daniel vidste, at de var på noget, så de afslutter deres dag job i 2010 andfounded Beeminder at tilbyde deres unikke motiverende proces til verden.

Den start firma legende navn taler til sin ultimative mission at tænde bål under sine brugere. Som hjemmesiden siger , ”Beeminder minder dig og binder dig. Det er Beeminder, den mig-bindemiddel. Det er påmindelser med en brod. Mind dine mål, og være indstillede.”

Bethany (aka Bee) er opmærksom på, hvad folk har brug for at gøre fremskridt i deres liv, og fortalte os Beeminder hjemmeside og app tilbyder en vedholdende endnu venlige påmindelse til mål-settere i alle baggrunde.

Brugere starter ud med ingen penge i fare, men det løfte beløber stigning, da de ikke lever op til deres mål (de kalder det afsporing). Hvis du går glip af en uge, din løfte til næste savnet uge er $ 5. Hvis du går glip igen, det stiger til $ 10, og derefter $ 30, indtil brugere føle sig motiveret til at holde sig til deres mål. Brugere kan sætte et loft over deres løfter og planlægge pauser efter behov.

Beeminder opretter automatisk en graf, der viser en persons fremskridt og skaber en fremskrivning af, hvor han eller hun har brug for at bo (de kalder det Yellow Brick Road) for at opfylde det ønskede mål i de næste par uger. Disse mål kan være alt kvantificerbare, og Bethany sagde, at hun har set par bruge den til at spore, hvor ofte de krammede hinanden eller gav hinanden små gaver.

Partnering med andre tjenester at spore dine fremskridt

Beeminder har tre premium planer , ud over den frie Core Beeminder plan, for at give brugerne en ekstra smæk for skillingen. Premium-funktioner omfatter evnen til at give løfte penge til en favorit velgørenhed eller fjerne løfter helt. Bethany fortalte os premium funktioner omfatter nogle store frynsegoder, men brugerne ikke har brug for dem til at nå deres mål.

”Man kan få succes med kernen planen,” sagde hun, ”men præmien planer er lidt mere kraftfuld.”

Beeminder gør det nemt at spore og visualisere forskellige mål, og det kan også automatisk ”bi-mine” data fra partnering companies.The kerne Planen omfatter Autodata integrationer med Duolingo, Gmail, Runkeeper, Slack, Epson, Twitter, Apple Sundhed, og andre populære platforme, der kvantificerer individuelle handlinger.

Beeminder kan trække oplysninger fra sine partnere til at spore en brugers fremskridt i retning af sat mål.

Hvis du vil spore dine skridt, for eksempel, kan Beeminder trække data fra din Fitbit og skabe en graf uden du behøver at gøre noget. Dette gør det muligt for app til at holde brugere ansvarlig og skabe et klart billede af deres fremskridt hen imod et bestemt mål.

Et blik på fremtiden, Daniel og Bethany sagde, at de ønsker at fortsætte støt tilføje partnere og gøre forbedringer til appens brugerflade. De planlægger også at dyrke deres afsides team af udviklere som Beeminder vinder trækkraft i det mobile rum.

”Beeminder er et kraftfuldt værktøj, og vi arbejder på at gøre det mere brugervenligt,” siger Daniel. ”Lige nu er vi populære i kvantificeres-selv samfund, og vi har potentialet til at vokse i andre rum, så godt.”

Alvorlige, engagement-orienterede mennesker mest gavn

Vær med Beeminder og skabe et mål er helt gratis. Så længe du checker ind og blive på sporet, behøver du ikke give nogen penge. Dog skal brugerne give et kreditkortnummer på tilmelde dig, og de vil blive opkrævet, hvis de vandre fra Yellow Brick Road. De kan også opgradere til premium konti for at skabe mere end tre mål og få andre frynsegoder.

Beeminder brugere har en tendens til at være meget intellektuelle og nysgerrige personer, der sætter pris appens data-tilgang.

Daniel sagde de mest succesfulde brugere har en tendens til at være meget disciplineret og bestemt individuals.Many af dem sammenligne historier og give tips i den Beeminder Forum.De er seriøs omkring deres mål og bruge Beeminder app og samfund til at holde sig selv ansvarlig.

Gennem årene har Beeminder lettet mange livsændrende historier, og dens Begejstring side taler til sin enorm indflydelse på forskellige områder af livet. Folk har forbedret deres helbred ved at tabe sig, har de repareret deres relationer ved at tilbringe tid sammen, og de har overgået sig selv ved at måle deres handlinger og ændre deres daglige vaner.

”Jeg har brugt Beeminder til vægttab, motion, tidsstyring og job jagt mål,” siger David MacFarlane. ”Det bringer en øjeblikkelig disciplin til alle disse og holder mig fra liggende til mig selv, at det er OK at lade i dag dias.”

”Folk, der er persistente tendens til at elske det,” sagde Daniel. ”Vores samfund tiltrækker den slags person, der har et konkret mål og ønsker at gøre det - de skal blot at ekstra kick i bukserne for at gøre det ske.”

Uanset om du er på en mission for at tabe sig, skrive en roman, eller komme i et forhold, kan du bruge Beeminder at motivere dig selv ved hjælp af en kombination af venlige påmindelser og monetære konsekvenser.

Beeminder Løser Self-Control Problem

Danny og Bethany har gennem en årrække perfectingBeeminder incitament proces og anvende deres viden om menneskelig psykologi og spilteori til at motivere folk, der arbejder på at opnå en række mål. Hvis du er træt af at falde kort af din New Years resolutioner, slutte sig til Beeminder netværk og give dig selv en ’sikkerhedsline for glatte skråninger.’

Nick brugte Beeminder til at styrke sit forhold, og hans kortsigtede mål udbetalt udbytte i det lange løb. Han og hans daværende kæreste er nu lykkeligt gift og har to børn.

Beeminder kan hjælpe par arbejde på deres relationer, og det kan være en wingman til singlesseeking en mere aktiv kærlighedsliv. Du kan sætte mål at nærme mindst to personer om dagen i weekenderne eller bede om ét telefonnummer om ugen. Disse dating-relaterede mål kan skubbe singler at overvinde deres frygt for afvisning og får tillid til sig selv.

”Beeminder kan hjælpe med at motivere singler til at træffe foranstaltninger og udvide deres komfort zoner,” siger Bethany. ”Hvis du er nervøs for at tale med folk, du ikke kender, er det en god ting at øve og tage risici, indtil du finder et forhold.”