Berkeley, Californien - et modkulturparadis, hvor par kan binde sig sammen med naturen og det innovative køkken

20 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Med en spektakulær udsigt over San Francisco Bay og en one-of-a-kind kultur, Berkeley, Californien tillader par at indsprøjte en lille romance ind i deres liv. Under en tur til Berkeley, kan du og din date at deltage i et bredt sæt af aktiviteter - fra at deltage i en fri weekend for verdensmusik til at besøge en af statens smukkeste rosenhaver. Hvad mere er, er Berkeley ikke glemme sin fortid som fortrop af modkultur. Byens beboere er nede-på-jorden og indbydende, at hjælpe alle føler sig godt tilpas at udforske byen. Uanset om du ønsker at spise på cutting-edge spisesteder eller udforske byens fascinerende historie, er du sikker på at skabe masser af minder i Berkeley.

I vores hektiske, hektisk verden, kan dagen føle, at de har fløjet med i et blink. Du kan ikke stoppe tiden, naturligvis, men eksperter siger, hvis du tilbringe dine dage prøve nye ting, så tiden vil føle, at det bevæger sig i et mere adstadigt tempo.

I sin bog ” The Brain: Historien om du ,” Stanford neurolog David Eagleman tyder på, at vores barndom somre syntes at vare så længe, fordi de involverede mange nye aktiviteter. I vores voksne liv, dog har vi færre nye erfaringer, så tiden føles som om det går hurtigere.

load...

Den gode nyhed er, kan du stadig gøre nye ting at gøre tid sætte farten ned. Når du dating nogen ny, eller måske ønsker at genoplive den gnist i dit langvarigt forhold, ferie sammen til et sted du aldrig har været kan gøre dine dage sammen føler længere. Især hvis det er et sted, der har en særlig og storied kultur ligesom Berkeley, Californien.

Den mellemstore San Francisco Bay byen har ingen mangel på unikke oplevelser. Fyldt med historie, mad, og en smuk udsigt, vil tiden med din date bremse så meget du kan miste overblikket over den helt.

load...

Groove Med din date på Berkeley World Music Festival

Berkeley er kendt som en kunst-centreret by , hvor beslutningstagere og skabere kommer sammen for at udvikle deres stemmer. Jeffrey Kirke, Visitor Services Manager hos Visit Berkeley, beskrev eklektiske kunstscene i byen.

Visitor Services Manager Jeffrey Kirke sagde ”Berkeley er en destination, der henvender sig til alle.”

”Det er både en kollegial by og et mekka for kunst. Berkeley er en destination, der henvender sig til alle,”sagde han. ”Manglen på verdensrige og indelukkethed gøre Berkeley og dets folk tilgængelig og ned på jorden.”

En af de bedste måder at opleve byens kultur er ved at deltage i Berkeley World Music Festival, afholdes hvert år i slutningen af ​​foråret. Nogle af verdens bedste musikere - hvoraf mange kalder Bay Area hjem - udføre som en del af den tre-dages musik og kunst fest.

load...

Spillesteder hele Telegraph Avenue område, åbner dørene til gratis musik og forestillinger i hele weekenden. Den 2018 Festivalen vil være vært Yassir & marokkanerne (nordafrikanske rytmer), den Harlan James Bluegrass Band, og sikh Heritage Symphony (North indisk klassisk musik), bare for at nævne et par stykker.

Hvis du og din partner ønsker at opleve nye musikalske genrer, festivalen giver dig mulighed for at høre mange forskellige forestillinger i et kort stykke tid.

Udendørs Lovers Kan Udforsk Berkeleys Parker og haver

Beliggende i Berkeley Hills med en fantastisk udsigt over Golden Gate Bridge, byen har ingen mangel på natur, og ingen tur ville være komplet uden at bruge tid på at besøge de mange udendørs attraktioner.

Jeffrey anbefaler Berkeley Rose Garden, som har været et dagligt syn, da det åbnede i 1937. Det bedste tidspunkt for at se haven er i midten af ​​maj, når roserne er på deres smukkeste. ”Med over 1.500 rosenbuske og 250 sorter af roser, haven giver en duftende atmosfære til virkelig forbinde med din date,” sagde han.

The Berkeley Rose Garden har været fast inventar i byen, da det åbnede i 1937.

Efter at have taget i verdensmusik og slentrer gennem en romantisk have, kan du spille lidt. Lige over gaden fra Rose Garden er Codornices Park, hvor en 40-fods cement glide ned ad bakken vil lade dig holde på din date lidt strammere. Sørg for at bringe et stykke pap eller voks papir til at glide på.

California Cuisine, Farm-til-Bord Spisesteder, og Dessert Butikker vrimler i denne Foodie Haven

The Bay Området er kendt for sin californiske retter , som er en regional stil af madlavning, der har vundet popularitet på landsplan. I begyndelsen af 1980'erne, restauranter begyndte popularisering brug af årstidens friske og økologiske produkter på deres menuer. Således disse restauranter fremhæve bedst af sæsonen, ved hjælp af kun producere, der har nået toppen af smag. Disse er de vigtigste læresætninger Californien køkken.

”Berkeley bryster sig af at være midt i Californien køkken og jord til bord bevægelser - og det viser,” siger Jeffrey.

Hvis du ønsker at opleve en restaurant, der er indbegrebet af stil, prøv Chez Panisse for en bøde-spisning menuen. Populære tilbud omfatter en artiskok og nye kartoffelsalat med sennep vinaigrette og sprød pancetta, og safran nudler med røget sorte torsk og konserveret Meyer citron.

Prøv Chez Panisse for nogle fine restauranter, og besøge creme efter dit måltid til en one-of-a-kind dessert.

Men fine middage er ikke for hvert par - eller hver aften. ”Den kulinariske spektrum i Berkeley giver mulighed for folk med ethvert budget til at nyde en romantisk måltid,” siger Jeffrey.

Berkeley er kendt for finurlige, one-of-a-kind spisesteder som Skøjter on the Bay på Berkeley Marina. ”Med en flot udsigt over bugten og San Francisco skyline, en solnedgang middag er den måde at gå på Skøjter,” siger Jeffrey.

Sørg for at spare plads til en sød behandler med din elskede. Jeffrey beskriver en rejse, der et par fra London tog til flere af byens bemærkelsesværdige søde butikker. ”The London parret startede deres søde søgning på CREAM (Cookies Regel alt omkring mig) på Telegraph Avenue.” CREAM er populær blandt lokalbefolkningen på grund af sin unikke desserter - custom iscremesandwicher, med dit valg af toppings.

Dernæst londonere modregne til Ici Ice Cream i Elmwood distriktet, for naturlig og håndlavet is med varianter ligesom cikorie-chokolade valnød og bourbon pecan.

Men de vidste, at de ikke kunne forlade deres dessert smorgasbord uden at besøge Gourmet Ghetto, et mundrette navn til North Berkeley område Shattuck Avenue mellem Rose Street og Hearst, der tilbyder op en sværm af lækre restauranter og butikker. Kærlighed ved første bid, en Cupcakery, der fokuserer på gammeldags opskrifter, var parrets sidste stop.

Jeffrey forklarede en stor del af butikken appel. ”Både dej og glasur er lavet fra bunden, med flere opskrifter catering til glutenfri og veganske kost.”

Oplev Berkeleys Tie-farvet Past laver nye erindringer

Berkeley har en farverig og progressiv fortid, og at historien er eksemplificeret på Telegraph Avenue. Hjemmet af Free Speech Movement, der bragte civil ulydighed til borgerrettighedsbevægelsen i 1960'erne, Telegraph Avenue har en ny metode til udforskning og uddannelse - en mobil app tur.

”The smartphone tur på historie på Telegraph Avenue giver lokalbefolkningen og besøgende både mere indsigt i byens arv af ytringsfriheden og modkultur måder,” siger Jeffrey.

Ligesom en app, der dækker historien om Berkeley, selve byen er en modernisering, men vil holde sin hippie kerne. ”Berkeley ændrer sig med tiden, men det vil også holde sin tie-dye sjæl,” sagde han.

Byen Berkeley viser en ideologi, der virker for et forhold, også. Uanset om du har været sammen i et år eller har været gift i 30, du vil beholde kernen i din forbindelse, mens du prøver nye ting at holde din gnist i live. Og besøger Berkeley med nogen speciel kunne gøre det trick.