Berømthets matchmaker og dating coach Carmelia Ray har hjulpet 8.000+ kunder med at føle sig positive til deres datoudsigter

25 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Bakket op af mere end 25 år i dating industri, Carmelia Ray giver matchmaking tjenester, dating coaching og dating bistand til singler søger kærlighed. Hendes team arbejder en-til-en med kunder i en concierge firma, der har specialiseret sig i behandlingen af dato udsigter og arrangere kompatible datoer. Gennem hele sin karriere har Carmelia taget på over 8.000 matchmaking klienter og lettet over 1.000 ægteskaber. Den matchmaker er også en førende stemme i dating industri, arbejder withother eksperter og fagfolk til at udvikle proaktive tjenester, der hjælper folk forbinde. Baseret i Toronto, Carmelia Rays boutique matchmaking firma skaber skræddersyede dating programmer til at gøre det lettere for singler rundt om i verden for at finde en kærlighed interesse online Orin person.

Carmelia Ray har opbygget sit ry som en berømthed matchmaker og dating coach en samtale på en time.In 1992 sit første job som telefonsælger ata dating selskab lærte hende at tale med singler i en produktiv og positiv måde. Hun var på telefonen overalt fra 40 til 60 timer om ugen, læring som hun gik. I årenes løb, hørte hun tusindvis af singler taler om hvor udfordrende dating verden kunne være, og hun realizedhow universel mange af deres dating problemer var.

load...

Forgrener sig ud fra call center til at arbejde som iværksætter, Carmelia begyndte netværk med matchmakere og dating trænere og forstå mere om deres forretningsmodeller. I fortiden, matchmakere var ganske beskyttende overfor deres forretningsprocesser og holdes deres forretningspraksis fortrolige mellem fagfæller og andre dating konkurrenter. ”Jeg opdagede, at der virkelig var ingen hemmeligheder til succes,” sagde hun. ”Selvom der var nogle få forskelle i protokol eller erhvervsstruktur, hvad gør eller bryder en virksomhed i den kærlighed industri er de mennesker bag virksomheden og deres ægte ønske om at hjælpe folk.”

Matchmaker Carmelia Ray blev en bemærkelsesværdig dating myndighed gennem årtiers coaching singler og netværk med eksperter.

load...

Nu, med mere end 25 års erfaring i dating industri bag hende, har Carmelia etableret en omsorgsfuld og samvittighedsfuld matchmaking selskab til at hjælpe singler på verdensplan. Hun har hørt withhundreds af industriens ledere, includingtop navne i online dating, at vokse hendes videnbase, kundelisten, og henvisninger. Gennem hele sin karriere har hun holdt over 65.000 samtaler med singler rundt om i verden.

Samarbejde og teamwork har været Carmelia os ikke-så-hemmelige sauce at opnå landsdækkende berømmelse som en matchmaker. Hun er vokset sin forretning ved at enthusiasticallymentoring hendes jævnaldrende i branchen og hendes klienter i dating verden.

”Det har været den vigtigste faktor til min nuværende succes i branchen,” sagde hun til os. ”Jeg har valgt at operere med samarbejde og samarbejde som min ledende kraft.”

I dag, Carmelia driver en butik matchmaking firma samt en dating rådgivning blog kaldet Dating, kærlighed, og Sex Tips til at tilbyde daters så mange ressourcer som hun kan i eftersøgningen af alasting forhold. Hun har også skrevet en selvhjælpsbog for singler hedder ” At finde den ene ,” udråbt som A-til-Z guide til at tiltrække og fastholde en langsigtet kærlighed. Plus, shestill tager tid at holde individuelle samtaler til at instruere og bemyndige singler i dating coaching hører.

load...

”Jeg arbejder med singler fuldt ud at støtte alle aspekter af deres personlige og professionelle liv,” sagde Carmelia om hendes forskellige former for sejlads og ressourcer. ”Om mine kunder ønsker en henvisning til en ejendomsmægler, finansielle planner, stylist, salon, ferie, eller nye restaurant, vil jeg gøre, hvad jeg kan for at pege dem i den rigtige retning.”

Set på TV: Hendes Hands-On Høringer Support singler

Carmelia arbejder hårdt på at opbygge tillid hos de enlige mænd og kvinder, der kommer til hende for at få hjælp. Så snart hun tager på en klient, arrangerer hun en personlig matchmaking konsultation og dating strategi session personligt eller via Skype. Athorough forståelse af kundens dating historie og forholdet mål er grundlaget for hendes agenturets matchmaking og coaching arbejde. Gennem årene har Carmelia interviewet tusindvis ofsingles rundt om i verden og udviklet en skarp sans om hvem der ville være et godt match for hendes tjenester.

”Jeg har en meget hands-on, erfaringsbaseret og rådgivende tilgang til coaching mine klienter,” sagde hun. ”Jeg vil opfordre mine klienter til at stille spørgsmål. Jeg har ikke mødt nogen, der kan lide at blive toldwhat at gøre uden forklaring eller begrundelse.”

Hun understreger, klar og åben kommunikation med sine kunder, så de kan lære og vokse gennem hele processen, fra at fuldføre en fortrolig matchmaking-profil til at gå på en undersøgt date.You kan læse mere om, hvordan matchmaking processen fungerer her.

Carmelia s matchmaking firma understøtter proaktivt singler ved behandlingen af ​​deres datoer online og personligt.

Carmelia forklarede, at hendes typiske kunde er en person åben for at udvide deres søgeparametre og dating over store afstande, også på tværs af grænserne. ”Arbejde med en klient er altid en gensidig beslutning baseret på, hvordan komfortable vi skal arbejde sammen, og forventningerne til service,” hun sagde.

Med concierge dating-tjenester, Carmelia ser at itthat hendes klienter er involveret i deres egen dating succes. De dating coach og matchmaker parter nærmere med singler til at vejlede dem om, hvordan dating fungerer, og hvad de kan gøre for at gøre det nemmere og sjovere. Undervejs giver hun dem hjemmeopgaver, styling coaching og dating tips til deres dating dygtighed.

Hendes bemyndigelse teknikker og menneskelig intuition har imponeret publikum landsdækkende i hendes tv-show ” Mor vs. Matchmaker ”, hvor hun konkurrerer mod sin klients mor i at finde det perfekte match. Det er en sjov konkurrence og en bag-the-scenes se på dag-til-dag arbejdet i en professionel matchmaker.

Efter 45 minutters indtagelse og matchmaking-session (som er unscripted), at Carmelia racer arrangere en kompatibel dato, der vil wow både hendes klient og hendes klients mor - som også jage en dato for at gå head-to-head med matchmaker s valg. ”jeg er under the gun og trykket er på at producere en dato, der ikke kun er en kæmpefordel for min enkelt person, men vil også imponere mor!” Carmeliasaid. ”Hun er den ultimative udfordring.”

RightThisMinute nylig fremhævede Carmelia og hendes hit tv-show , deling detaljer om ”hele dramaet og spændingen ved at arbejde med mødre og opfyldelsen, der kommer med førende folk til at elske.”

Carmelia elsker fremvisning hendes styrker som matchmaker og dating coach på ”Mor vs. Matchmaker” og er stolt af showets succes ”. Den feedback på vores show har været bemærkelsesværdig. Vi er nu fordelt i mere end 72 lande, har vi vundet en tv-Silver Screen Award, og vi har været grøn-lit til endnu en sæson,”sagde hun. ”Nu, alt hvad jeg har at gøre, er at holde sparke mor-røv i sæson tre.”

Indstilling ClientsUp Med Online dating profiler For at dække alle baser

Noget, der gør Carmelia skiller sig ud som en matchmaker er dual-strenget strategi hun tager at finde hendes klienter en dato. Ikke alene hun rekrutterer undersøgt dato kandidater i sit eget netværk - hun skaber også en online dating profil for kunden at bruge på deres egen tid.

Den matchmaker hjælper singler navigere dating gennem en struktureret og personalizedprocess. Hendes team af eksperter kan håndtere og kuratere hele online dating oplevelse eller blot oprette profilen og lade klienten tage tøjlerne.

”Millioner af singler er dating, og jeg ville være dumt at tro, jeg kan være på alle steder til alle tider,” Carmelia sagde. ”Jeg har haft en masse succes hjælper mine kunder med at finde kærligheden på nettet. Det er bare en anden ressource for at finde store folk.”

”Jeg ønsker at skabe så mange muligheder som muligt for mine klienter at møde nogen. Online dating hjælper med at ”. - Carmelia Ray, matchmaker og dating coach

Carmelia ved, at hver klient er forskellige og har forskellige behov, så hun tilbyder skræddersyede matchende og coaching pakker. For bedst tjene singler af alle striber, skaber hun en dybt personlig oplevelse i dating verden, både online og i person.

”Mange mennesker kun gøre det ene eller det andet, men jeg gør begge dele,” sagde hun. ”Jeg tror virkelig på den fulde pakke. Mine klienter er meget involveret i at gøre sig selv en succes.”

Med populariteten af ​​online-dating vokset med en eksponentiel hastighed, Carmelia sagde, at det bare er fornuftigt at trække på disse effektive og innovative værktøjer til hendes klienter. Gennem online dating ledelse, kan matchmaking holdet giver enlige mænd og kvinder mulighed for at dato på deres egen tid, på deres egen måde, og med professionel støtte.

”Der er en niche dating site for næsten alle med en særlig interesse -! Ligesom landmænd dating, foodie dating, veganer dating, og selv klovn dating” sagde Carmelia med et grin. Ved at holde trit med de sociale funktioner og tendenser i dating, kan matchmaker mesterligt adviseand guide sine kunder til en hot date i den moderne dating verden.

En indflydelsesrig Industri LeaderWith en 95% Match godkendelse rating

I sin karriere har Carmelia hærget op nogle imponerende statistik, letter mere end 1.000 ægteskaber og kan prale med en 95% match godkendelse rating fra hendes klienter. Hendes ekspertise har udviklet sig i de seneste to årtiers arbejde i matchmaking business.The berømthed matchmaker har deltaget i mere end 65.000 personlige samtaler med singler over telefonen, på messer, og i en-til-én appointments.She har været keynote taler ved utallige arrangementer. Hun har også perfektioneret sit håndværk på dating arrangementer og konferencer arrangeret af industrien ledere som Match.

Carmelia er i færd med at kærlighed til alle de rigtige grunde.

For nylig Match inviterede Carmelia og 14 andre dating eksperter for at få et smugkig på nye dating udviklingen i dating på deres Dallas hovedkvarter. Industrien leaderscame sammen for at tale om, hvordan de kan opfylde behovene hos singler overalt med innovative og støttende tjenester. Hver Match ekspert haft lejlighed til at mødes med ledende medarbejdere i Match team, herunder deres Chief Science Officer Dr. Helen Fisher, og havde middag med Match CEO Mandy Ginsberg.

”Jeg vil have en mulighed for at arbejde tæt sammen med Match skabe vigtig uddannelsesmæssig og instruktions indhold,” Carmelia forklaret. ”For eksempel kan du se mig førende en online dating kursus gennem deres med samarbejdspartnere webinarer hosted af dating eksperter.” Hun arbejder i øjeblikket på en spændende dating webinar indstillet til at lancere i løbet af ferien til at hjælpe støtte singler 50+ ønsker at finde kærligheden på nettet.

En fraskilt med to smukke børn fra sin eksmand, Carmelia er nu i en glad, engageret partnerskab med faderen til hendes et-årige pige. Carmelia har kendt den enorm indflydelse en kærlighed forbindelse kan have på en persons liv. Hun har lært meget gennem hendes egne erfaringer og har brugt denne viden til at give singler håb i deres kærlighedsliv.

Én Toronto single kom til Carmelia føler trist om hendes dating chancer, men dating coaching holdet vendte hendes forventninger rundt ved at koble hende op med online dating. Carmelia skrev hendes dating profil og hjalp hende filter mænd til at passe sine parametre. I dag er det 32-årige single er otte måneder inde i et seriøst forhold og planer om at leve med sin partner ved udgangen af ​​året.

”Jeg kan ikke tænke på en mere positiv indvirkning på en persons liv end at være i stand til at hjælpe dem med at finde kærligheden,” siger Carmelia. ”Når jeg hører og se spændingen fra mine kunder, fordi de ser frem til at møde dagens kamp eller de har endelig mødt den ene - intet er mere givende.”

Fortsætter med at vokse, Samarbejd & bringe folk sammen

Årtiers arbejde med dating eksperter og enlige klienter har givet Carmelia unik indsigt intothe matchmaking proces. I dag er hun på en missionto aktie, hvad hun har learnedabout dating, parforhold, og matchende med mennesker over hele verden.

Hvert år, Carmelia co-værter i iDato industri konference for fagfolk i dating coaching og matchmaking industrien. Det er et venligt forum til at dele tips andnetwork med initiativtagerne og shakers. Carmeliaalso holder hendes færdigheder skarpe og hendes kontakter frisk ved at deltage i Matchmaking Institute konference og Matchmaker konference Alliance som en højttaler og træner. Hun elsker at hjælpe andre matchmakere og dating coachesdevelop deres virksomheder gennem markedsføring, kundeservice og salg træninger.

”Et samarbejde er så vigtigt for mig, fordi det er hvad der er ændret mit eget liv og erhvervslivet,” forklarede hun. ”Samarbejdet har åbnet så mange døre for min virksomhed og mine klienter.”

I dating industri, Carmelia s mentorskab giver en himmelsk eksempel for matchmakere overalt.

Uanset om hun deler hendes faglige udtalelser på en talende begivenhed, en personlig konsultere, eller på tv, Carmelia bringer en kraftig positivitet til dating industrien. Gennem teamwork og medfølelse, har hun inspireret tusindvis af singler at finde og holde et fast forhold. Nogle gange tager det er at beslutte at have tillid til en matchmaker at gøre arbejdet for dig. Carmelia s matchmaking CRM er med SmartMatchApp , en innovativ software hun bruger til at hjælpe kamp og styre hendes matchmaking kunder, og også giver hende mulighed for at samarbejde med over 150 matchmakere på verdensplan.

”Mange singler er stoppet af deres perceptionof dating og arbejder med en matchmaker. Jeg ændre denne opfattelse og overbevise dem om at ansætte en matchmaker,”Carmelia sagde. ”Jeg er beæret over at være i stand til at arbejde med mine kammerater i branchen og til at kende min rådgivning og ekspertise har hjulpet forvandle virksomheder gør en massiv forskel underprogrammet livet for tusindvis af singler.”

Sidst men ikke mindst, Carmelia er den vigtigste rådgiver af en innovativ dating app indstillet til at lancere i Toronto den 31. Oktober 2017. Hun mener, at det vil tage den digitale dating verden ved overraskelse. Som en sand troende i både online dating og offline matchmaking, kan denne app være den perfekte løsning til dating for både Millennials og Generation X.