Berømthets matchmakere og datingeksperter alessandra og cristina conti hjælper moderne datere med at fjerne mysteriet med at finde gode forhold

24 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når Alessandra Conti og hendes søster, Cristina Conti Pineda , co-grundlagt Matchmakere i byen , de havde ét mål for øje: at bidrage til at skabe varige kærlighed forbindelser fra kyst til kyst. Arbejde mellem Los Angeles, New York, San Francisco, og DC, har duoen parret clients- fra Hollywoods elite til højt profilerede Manhattanites- med partnere passer perfekt til deres livsstil. Hertil kommer, at for dem, der har brug for vejledning om at navigere dagens dating scene, Alessandra og Cristinas hands-on coaching sessioner levere værktøjssæt du har brug for at finde, tiltrække og opbygge langsigtede, succesfulde relationer.

Alessandra Conti og Cristina Conti Pineda har været matchmakere siden deres tidlige dage af at spille i sandkasser og klatring på jungle motionsrum. Søstrene fandt, at de havde et naturligt talent for at gøre deres venners barnlige knuser forvandle sig til noget virkeligt.

load...

”Vi har matchmaking før det var endnu socialt tilgængelig,” siger Cristina. ”Vores første rigtige match mellem vores venner var i anden klasse.”

Deres entusiasme, lidenskab, og instinkt for kærlighed tilslutninger kastet dem i et globalt brand efterspurgt af elite New York socialites og hvem der er hvem i Hollywood.

”Vi blev indarbejdet seks år siden og startede i LA med to matchmakere,” siger Alessandra. ”Vi har nu fire matchmakere og en utrolig personale, der understøtter alt, hvad vi gør.”

Med hovedkvarter i Los Angeles, duoens agentur, Matchmakere i byen , tjener tusindvis af kunder kyst til kyst fra kontorer i New York, DC, og San Francisco. Ideen bag denne brede spredning var til direkte levere de hands-on, in-person matchmaking magiske af Conti mærke til kunder i deres egne baghaver.

load...

Alessandra, Cristina, og deres team af Matchmakere hjælpe kunder med at finde kærligheden fra kyst til kyst.

Anerkendt som certificerede forholdet eksperter fra Den Matchmaking Institute og dating eksperter Bureau, de Conti søstrene mener sig gammeldags i nutidens højteknologiske dating kultur.

”Vi får initiativtagerne og shakers og folk, der er i et fantastisk sted i deres karriere,” siger Alessandra. ”Men de ønsker ikke at være aflæse gennem tusinder af mennesker på en varm-eller-ikke markedet.”

Kunderne kan være forvisset om, at dette hold leverer på sin ekspertise i at læse kropssprog og identificere personlighedstyper til at matche deres ideelle profil.

”Det er et kald, og vi føle, at vi er født til at gøre dette,” sagde Alessandra. ”Vi kunne ikke forestille sig at gøre noget andet.”

Dating Coaching udviklet omkring en kundes behov

Alessandra og Cristinas dating coaching er en engagerende, en-til-en oplevelse for kunderne at opdage nye værktøjer og metoder til at frigive gamle, ineffektive dating vaner.

load...

”Vi har hjulpet hundredvis omdanne deres kærlighedsliv gennem coaching ved at fokusere på bæredygtig forandring,” siger Alessandra. ”Alle coaching sessioner er personlig at målrette en kundes tidligere problemområder og udvikle en handlingsplan for fremtidige forhold succes.”

De Conti søstre har skabt fleksible coaching pakker til at opfylde behovene hos mange kunder. For $ 190 kan du tale med disse dating eksperter til en time hver måned. Et bundt pakke med 10 timelønnede sessioner er $ 1.810, og fire timeløn sessioner er $ 680.

Alessandra og Cristina skræddersy deres tilgange omkring klient tidsplaner og forholdet mål.

Alessandra eller Cristina kan hjælpe kunder, der er nyt for coaching eller kan have behov for forfriskende dating tips med en en-times session med en hastighed på $ 200 eller en 30-minutters session for $ 100. Du kan vælge en af de muligheder, direkte fra deres hjemmeside , og vælg en bekvem dato og tid.

Finansiel rådgiver Danielle delte hendes succes på søstrenes Udtalelser side.

”Jeg var virkelig tilbageholdende med at bruge en matchmaker i starten, men jeg er så glad for, at jeg tog springet,” sagde hun. ”Min date coaching sessioner har ændret den måde, jeg nærmer dating i min hverdag. Den personlige opmærksomhed de matchmakere gav mig har været fantastisk. Jeg er blevet kontaktet af flere mænd i min hverdag og har flere kunder end nogensinde.”

Hvis du vil føje til Danielle succes, sagde hun, hun for nylig blev forlovet og har planer om at blive gift i den nærmeste fremtid.

Medlemmer trives Med All Inclusive Matchmaking Bundles

At blive en bachelor eller Bachelorette medlem kan ske i et par enkle trin. Det tager to minutter at oprette en gratis profil. Den angivne oplysninger holdes 100% fortroligt og er beregnet til de matchmakere kun øjne. Inden for 48 timer, vil en medarbejder arrangere en tid til at mødes.

Ifølge Cristina, den bedste måde at holde kontakten med din Matchmaker er gennem de Matchmakere i byen App (MITC).

”Den app forbinder dig til din helt egen certificeret personlig Matchmaker,” sagde hun. ”Kunderne kan nyde et gratis møde med deres matchmaker via Skype.”

Alessandra og Cristina gøre at komme i gang med Matchmakere i byen hurtigt og nemt.

Denne session giver dig mulighed for at vælge et medlemskab indstilling, der passer til dine behov og budget. Grundlæggende Medlemskab begynder ved $ 100, og Prioritet Medlemskab spænder fra $ 1.850 til $ 25.000.

”En af de mange frynsegoder ved at være medlem er at forbinde med vores team af eksperter,” siger Cristina.

Holdet består af håndplukkede fotografer, kropssprog eksperter, dato trænere og stylister, der er klar til at hjælpe forvandle dig indefra og ud. Denne kritikerroste hold har været med i store medier, herunder Vanity Fair, Essence Magazine, MSNBC, The New York Times, The Oprah Winfrey Show, Elle, og Glamour Magazine.

All inclusive-medlemskab pakke leveres med ansigt-til-ansigt tid med hver kamp.

”Vi har opfyldt alle vores kunder personligt,” sagde Alessandra. ”Vi gør baggrund, sociale medier, og seksualforbrydere kontrol.”

Medlemmer sætter pris på dette vigtige sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at alle potentielle datoer er nøje undersøgt. De matchmakere håndtere det hårde arbejde, så du kan nyde alle de frynsegoder for at få klar til din næste date.

Spids Advice Uddanner på Relationship-Byggeskik

Matchmakere i byen prale relevante artikler og varme dating tips til mænd og kvinder til at bruge dagligt. Oplev bedste dating praksis, rådgivning om sex og seksualitet, og hvordan man tager små skridt i et nyt forhold.

Alessandra og Cristina mest populære artikler er også delt på Elite Daily, YourTango, Gæst af en Guest Dating, og Fox News Channel. Du kan også være en del af deres blomstrende sociale medier samfund på Facebook, Twitter og Instagram.

De Conti søstre holde fans informeret via deres podcast, sociale medier kanaler, og publikationer.

”Vi elsker vært de Matchmakere i byen Podcast ,” siger Alessandra. ”Det er en måde for os at fortælle vores hemmeligheder om kærlighed og relationer til vores mest dedikerede og nye tilhængere.”

Hver uge, lyttere kan tune ind for at høre de nyeste måder at tage deres relationer til et nyt niveau af kærlighed. De Conti søstre dækker hvert emne - fra første date dilemmaer til at flytte ud af ven zone og ferie romancer.

Alessandra & Cristina Hjælp Transform kærlighedsliv af Busy & Elite

Ud over personlig coaching, vært for en podcast, og bliver professionelle matchmakere, er Conti søstre banebrydende på andre områder.

”Vi er både i gang med at lancere en dato rense i de kommende måneder,” siger Cristina. ”Dette er en 40-dages rense for kvinder, der er enige om at holde op med dating for den tid, så de kan helbrede og finde den rette mand.”

Denne rense uddyber den interne transformation for kunder, der oplever fordelene ved deres dynamiske coaching stilarter.

”Jeg arbejder på et program kaldet Dating som en dame boss,” siger Alessandra. ”Vi arbejder med så mange dame chefer, at jeg vidste, at der var behov for det.”

Lady chefer er Alessandra betegnelse for højt drevet, succesfulde kvinder, der er spil-skiftere i deres professionelle karriere, men har brug for den ekstra støtte til at finde kærligheden. Hun forudser denne workshop at være til rådighed for nye og tilbagevendende kunder i 2018.

Matchmakere i City er klar til at guide dig lige i armene på denne særlige mand eller kvinde, du har været længsel at mødes. På grund af den store mængde af medlemskab ansøgere, vil Matchmakere i byen kun opkræve dig en $ 100 ekspeditionsgebyr, hvis du er valgt. Og kunderne har fundet duoens energi og dedikation til service er værd at hver øre.

”Når du er en Matchmaker, det er ikke alle positive,” siger Alessandra. ”Det kan være en rutsjebane af erfaringer fordi at finde kærlighed til en person kan være virkelig svært. Men når man elsker, hvad du gør, og når du er god til det, kan du høste fordelene af alt vores hårde arbejde. Vi gør det af kærlighed.”