Blinddate.com: en genial datingside prioriterer, hvem du er over, hvordan du ser ud

6 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Det gamle ordsprog fortæller os, at kærlighed er blind. Nå, BlindDate.com lægger denne teori på prøve. Denne innovative dating-platform har vendt den moderne swiping modellen på hovedet ved at fremme gensidige attraktioner baseret på personlighedstræk i stedet for udseende. BlindDate.com unikke matching system slører brugerens billeder og opfordrer medlemmerne til at bedømme medfødte compatibilitybased på en 41-spørgsmål personlighedstest. Jo flere de to medlemmer kommunikerer med hinanden (freemium medlemmer kan sende op til 10 beskeder om dagen), jo mere af det profil billede, de vil se. Denne spændende proces opmuntrer singler at holde kontakt og forfølge et forhold baseret på flere væsentlige kvaliteter end hvad der møder øjet. Siden 1998 har BlindDate.com fremmet utallige venskaber og romantiske relationer gennem sine enkle og kvalitet-drevne funktioner.

Når du aflæse gennem dusinvis af dating profiler om dagen, kan det være let at stoppe med at tænke på de mennesker, som, ja, folk. De bliver udskiftelige billeder, et middel til ophør, eller bare en anden afvist date.Online dating kan tilskynde overfladiske snap domme, der billiggøre dating oplevelse for alle.

load...

”Et smukt udseende kan tiltrække folk, men det er ikke nok til at bygge et seriøst forhold,” siger Mikael LГ¶fberg, grundlægger af BlindDate.com. ”Jeg tror, ​​at forstå hinanden, kommunikere, og finde fælles interesser er grundlaget for at kunne opbygge langsigtede, sunde relationer og ægteskaber, og udseendet kommer sekund.”

I 1998 Mikael besluttet at anvende denne filosofi til online dating verden ved at oprette en dating hjemmeside, der tjente de dybere interesser hjertet. Han designede BlindDate.com, en innovativ dating site og app, at tilbyde en unik dating oplevelse bygget på personlighed i udseende.

BlindDate.com er en dating hjemmeside og app, der fører singler at se ud over overfladen, når de søger en dato online.

load...

I dag, BlindDate.com er et værdifuldt alternativ til overfladiske dating platforms.Free medlemmer kan sende 10 beskeder om dagen på BlindDate.com. Hvis du vil chatte mere end det eller se andre medlemmers fotogallerier, er du nødt til at opgradere til premium-medlemskab i en måned, tre måneder, eller et år.

Fra sit hovedkvarter i Stockholm, Sverige, fungerer den BlindDate.com hold sammen for at gøre online dating om noget mere end en hot-eller-ikke spil. ”Jeg håber, vi vil inspirere folk til at bruge tid og få at vide hinanden i dybden, hvilket giver inde i en chance,” siger Mikael ”, og jeg håber, at når du har mødt din 'heartfriend,' de vil give den bedste forudsætninger for et langt og lykkeligt ægteskab.”

Blander sig online med et Sløret profil Pic Under Blinddate Hour

Når du tilmelder dig BlindDate.com, kan du se det samme, at dette site er lidt anderledes end de fleste. Dens ligetil interface og dybdegående profil fosteran online dating oplevelse, der får til kernen af, hvad der betyder noget i relationer. Det er gratis at oprette en profil og markere dig selv som leder efter datoer eller venskab. Alle over 18, uanset om du er homoseksuel, lige, eller bi, kan tilmelde sig. Mikael sagde, at han er stolt over at have singler i alle aldre og baggrunde på BlindDate.com fordi det taler til webstedets bred appel.

load...

”Noget, der behager mig er, at ældre mennesker er blevet mere aktive online og fundet vores hjemmeside for at søge efter kærlighed eller venner,” sagde han. ”Vi har også medlemmer, der er fyldt 90, og det føles utroligt sjovt at se. Det er noget, vi er ved at uddybe os i endnu mere.”

BlindDate.com team har udviklet mange unikke funktioner til at motivere brugerne til at kommunikere med hinanden. Den BlindDate Match-funktionen, for eksempel, præsenterer singler til hinanden uden profilbilleder. Singler udfylde en 41-spørgsmål undersøgelse om deres temperament, holdninger og vaner. Den dating site derefter bruger disse oplysninger til at generere kampe baseret på personlighed. Du kan bestemme din kompatibilitet med en anden person ved at se deres svar på spørgsmål som ”Kan du gøre dine beslutninger nøje eller impulsivt?”

Du kan opdage din personlighedstype gennem BlindDate.com grundige spørgeskema.

Når du har fået tildelt en personlighedstype (viser sig jeg er en uafhængig Tænkeren), kan du få vist skræddersyede kampe, der er kompatible med dig. ”Du læser en kort præsentation, der beskriver, hvor godt du og den anden person ville matche,” Mikael forklaret. ”Teksten vil sige, hvad der virker godt, og hvad du skal tænke på, før du starter et forhold. Hvis du finder det interessant, du begynder at skrive hinanden.”

Du vil ikke se det hele profil billede, indtil du har været kommunikere konsekvent med din kamp. Det afslører sig lidt efter lidt, mens du besked frem og tilbage. Jo mere du taler til hinanden, jo mere den profilfoto blive afsløret.

Derudover dating site tilbyder det, der kaldes BlindDate Hour, hvor alle profiler vises sløret i en time af anonym chatter. Det giver singler mulighed for at obligation med hinanden på et dybere level.By tappe de vigtige aspekter af en persons personlighed, snarere end deres evne til at tage en stor selfie, BlindDate.com har rejst standarderne for singler på et dating site og givet mennesker med engagerende personligheder et ben op på dating scene.

”I en sjov endnu motiverende måde, har vi skabt en kommunikation mellem to mennesker baseret på, hvor du er, i stedet for hvad du ser ud,” siger Mikael. ”Selvfølgelig har vi alle de andre basale funktioner, som en dating site skal have, det vil sige, chat, søgesider, profilsider, seneste besøgende, favoritter osv”

En kvalitetsbevidst Team Fokuserer på User Experience og sikkerhed

Ifølge Mikael, den BlindDate.com holdet føles som en familie. De arbejder tæt sammen om at udvikle nye værktøjer og funktioner til at gøre dating site det bedste det kan være.

CEO Mikael LГ¶fberg mener, at hjælpe folk forbinde på BlindDate.com er det rigtige at gøre.

”Vi støtter altid hinanden, i og uden for vores arbejdstid,” Mikael fortalte os. ”At arbejde med dette projekt er blevet en livsstil for os alle.”

Teamets hovedopgave er at forbedre dating oplevelse for singler rundt om i verden. De spørger sig selv hele tiden, hvordan de kan gøre BlindDate.com bedre for medlemmer og tilskynde til kommunikation, inspirere gensidig tiltrækning, og lette real-life datoer. De vil have medlemmerne til at føle sig trygge om deres chancer for at møde deres kamp på sitet.

Online sikkerhed er en stor bekymring for dem så godt. BlindDate.com kan fremme foto-mindre dating profiler, men det betyder ikke webstedets administratorer ikke verificere og screene webstedets profiler. Holdet gør alt for at sikre sine medlemmer har et sikkert miljø, hvor de kan mødes virkelige individer - ikke svindlere.

”Noget vi fokuserer stærkt på er at sørge for, at vi har ægte profiler på sitet,” Mikael forklaret. ”Vi har altid været på forkant, når det kommer til sikkerhed, og vi vil snart være den første dating site i verden til at implementere en ny identifikation metode, der sikrer, at alle medlemmernes identitet.”

Medlemmer Nå ud for at sige de har fundet et forhold

BlindDate.com har set store succeshistorier i årenes løb. Dens værktøjer har hjulpet tusindvis af mennesker etablere varige relationer, og det kan prale af mange gode ratings på iTunes og Google Play. ”Jeg elsker denne app,” siger Tjp1978. ”Jeg har fundet rigtige mennesker til at tale med og mødes. Jeg har allerede datoerne for to weekender.”

Mange singler har brugt denne premier dating netværk for at finde nogen, der har lignende mål, værdier og livsstil vaner, og nogle har skrevet til holdet for at udtrykke deres taknemmelighed for alt sitet står for.

En kvinde sendte en e-mail til den BlindDate.com team til at sige tak for at introducere hende til manden i hendes drømme. The New Yorker mødt nogen, der boede i Florida, men deres forbindelse var ubestridelig så de begyndte en lang-distance forhold. Halvanden år senere, blev de gift.

”Jeg elsker denne app. Jeg har fundet rigtige mennesker til at tale med og mødes ”. - Tjp1978, en BlindDate.com bruger

En anden kvinde skrev til holdet, fordi hun havde spørgsmål om svensk kultur. Hun var en amerikansk, forklarede hun, men hun havde mødt en attraktiv svensk fyr på BlindDate.com og ønskede at forfølge et seriøst forhold med ham. ”Det var en usædvanlig spørgsmål for os,” Mikael sagde, ”men vi er altid glade for at hjælpe, hvis vi kan.”

BlindDate.com hold ofte oplyser daters om, hvad der betyder noget i relationer, og hvad de kan gøre for at forbedre deres kærlighed lives.The tips og tricks sektion af hjemmesiden giver generel vejledning for at hjælpe singler finde vej.

”Vores mål er altid at forbinde og matche folk med hinanden,” siger Mikael. ”Ikke bare som en forretningsmodel, men også fordi det føles som en god ting at gøre, det rigtige at gøre.”

BlindDate.com Hjælper Singler Oplev Ægte Kompatibilitet

Dating-apps, der behandler vælger en dato som det er et spil gå glip af den virkelighed, at nogle alvorlige singler søger at spille for holder, ikke for funsies. Det betyder, at grave forbi profilbillede og få at vide nogen for alvor. BlindDate.com kan hjælpe singler etablere dybe forbindelser, som intet har at gøre med, hvor fotogen den anden person er.

Siden lanceringen i 1998 har BlindDate.com gjort et navn for sig selv som en kvalitet dating platform, hvor engagement-minded mænd og kvinder kan undslippe de overfladiske domme den generelle dating scene. Hvis du ønsker at møde nogen, der har langsigtet potentiale, kan du tilmelde dig BlindDate.com gratis og søge en partner med dit hjerte i stedet for din eyes.After alt, er seriøs dating ikke starte med at aflæse; det starter med en ægte samtale mellem to mennesker.

”Det er altid dejligt at hjælpe andre mennesker,” Mikael sagde, ”og med denne hjemmeside kan vi hjælpe folk med en af ​​de vigtigste ting i deres liv:. At finde den rigtige partner”