B’nai b’rith international: en nonprofitorganisation, hvor jødiske medlemmer finder samfund og kameraderi

5 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: B'nai B'rith International, Som er verdens største jødiske organisation, har brugt de sidste 175 år hjælpe sine medlemmer fejre deres kultur samtidig hjælpe andre - lokalt og rundt om i verden. Ved at tilmelde sammen, har den elastiske B'nai B'rith samfund gjort store fremskridt i at beskytte civile rettigheder for alle mennesker. Organisationen yder humanitær bistand og nødhjælp både i USA og i hele verden. B'nai B'rith går også ind for ledende rettigheder i Washington, DC, og rundt om i landet, især formidling af boliger for personer med lave indkomster. Organisationen udvikler sin fremtid gennem Young Leadership Network, som giver de unge voksne muligheder for at mødes og frivillige i USA og i udlandet, mens påvirke forandring. Siden 1843 har B'nai B'rith været engageret i sin mission om at forbedre livskvaliteten for det globale samfund.

Doing slags ting for andre kunne gøre dig til en gladere, mere medfølende menneske. Ifølge en undersøgelse i Journal of Social Psychology, kan gode gerninger forbedre personlige liv tilfredshed - og virkningerne kan mærkes i så lidt som 10 dage.

load...

Men ikke kun gøre, altruistiske mennesker får et løft fra at gøre godt, men gode gerninger kan også oprette en positiv spiral, der forplanter sig gennem hele livet. Forskning fra Harvard Business School viser folk, der reflekteres tilbage på et øjeblik af venlighed positivt var mere tilbøjelige til at gøre filantropi en central del af deres lykke model.

At finde måder at gøre gode gerninger alene er én ting, men at forbinde med en organisation af ligesindede forpligtet til at hjælpe gennem mange veje og initiativer er endnu bedre.

B'nai B'rith International er verdens ældste og største jødiske organisation, og dens medlemmer er kommet sammen for at bringe den filantropiske ånd til andre for 175 år.

load...

Rhonda Kærlighed, Vice President for programmering på B'nai B'rith International, forstår, at fremme en altruistisk ånd er godt for alle.

”Vi ser på frivilligt arbejde som noget godt for dig og godt for alle. Nogle gange den frivillige får mere ud af programmet, end den person, de hjælper,”sagde hun. ”På samme tid, det er virkelig en fantastisk måde at møde folk og gøre noget anderledes end bare en typisk komsammen, film, eller middag. Det bliver sammen og gør noget, der har et meningsfuldt resultat knyttet til den.”

Med udgangspunkt i en 175-års Legacy of menneskerettighedsarbejde

Siden 1843 har B'nai B'rith International været afsat til at sikre en livskvalitet for alle, der betjener samfund i mere end 50 lande verden over. B'nai B'rith har grundlagt hospitaler, børnehjem, katastrofehjælp kampagner, senior bofællesskaber, børns sikkerhed initiativer og uddannelsesprogrammer tolerance.

load...

Organisationen arbejder også for at fremme forståelsen og bekæmper antisemitisme ved at arbejde med embedsmænd, indflydelsesrige forretningsfolk og verdens ledere til at beskytte og sikre de borgerlige rettigheder - samt støtte til Israel.

Rhonda og resten af ​​personalet er særligt begejstrede for at fejre B'nai B'rith s 175 års fødselsdag.

B'nai B'rith fejrer 175 års effektfuld arbejde.

”Vi er rigtig glade for at være nået denne milepæl. Vores 175:e Anniversary Gala vil være i oktober i New York sammen med en ledelse konference. Konferencen vil være en mulighed for medlemmer og tilhængere til at være en del af det arbejde, vi gør. Det er, hvor der er lavet politikker, præsentationer er færdig, og interessante mennesker er bragt til bordet til diskussion,”sagde hun.

B'nai B'rith er et fristed slags for folk at genskabe kontakten med deres jødiske kultur, socialisere med deres samfund, og gøre store ting i verden.

”Folk kommer, fordi de har en særlig interesse. De har grupper, der er forbundet med erhvervslivet. Vi har folk, der er forbundet med, hvor de bor. Vi har folk, der bekymrer sig om et bestemt emne, så de kan være involveret i begivenhederne,”siger Rhonda.

Det er også et godt sted at møde folk med samme baggrund og interesser for venskab, kammeratskab, eller endnu mere.

At yde humanitær bistand og katastrofehjælp Worldwide

Virkningerne af B'nai B'rith humanitære indsats mærkes vidt og bredt. I første omgang, grundlæggerne kom sammen for at bidrage til at give leveomkostninger, uddannelse og endda begravelsesomkostninger for medlemmernes familier for at sikre, at de ikke falder på endnu hårdere tider efter at have tabt en elsket. At generøsitet nu strækker sig til mennesker over hele verden.

B'nai B'rith har givet katastrofehjælp siden midten af ​​1860'erne og har hjulpet samfund generelt siden 1880'erne.

Rhonda fremhævet en mangeårig program, der afspejler traditionen med den filantropiske ånd på B'nai B'rith.

”Projekt HOPE, som står for Hjælp Our People Everywhere, er en uddeling af fødevarer projekt, og vi har folk, der har været involveret i programmet, som nu bringer deres børn til frivilligt, fordi de kom som børn med deres forældre,” sagde hun. ”Det er den form for aktivitet, hvor de kan mødes socialt såvel som med deres naboer.”

Organisationen understøtter også igangværende internationale projekter som Helping Haiti. Ikke kun gjorde det yde støtte, når 2010 jordskælvet ramte, men det er fortsat med at gøre dette gennem Haiti Vokser, en landbrugs program, der giver haitianske landmænd uddannelse, penge og adgang, de har brug for at investere i - og vokse - deres egen jord.

Effektfuld Advocacy for seniorer i 28 Fællesskaber

Omsorg for og støtte den aldrende befolkning er en af ​​de mest kritiske spørgsmål i vor tid. B'nai B'rith forstår, at ældre borgere værdiansættes medlemmer af samfundet og tager en ledende rolle i at yde - og fortaler for - ældresektoren.

Rhonda Kærlighed talte med os om B'nai B'rith International mission at hjælpe andre.

Partnerskab med HUD, har B'nai B'rith bidraget til at skabe 38 bygninger i 28 lokalsamfund udtrykkeligt for lav indkomst senior befolkning. Dette har gjort organisationen den største nationale jødiske sponsor af sociale boliger i USA. Disse samfund inkluderer 4.000 enheder, som en positiv indflydelse mere end 8.000 mennesker. Organisationen sponsorerer også forælder hjem over hele verden i England, New Zealand og Canada, blandt andre lande.

”Vores senior boliger faciliteter, der er placeret i lokalsamfund rundt om i USA skaffe boliger til de personer, der har et særligt behov på grund af deres økonomiske situation,” siger Rhonda. ”I forbindelse med det, der er B'nai B'rith ledere og frivillige, der arbejder i disse bygninger og skabe et fællesskab for beboerne. ”

B'nai B'rith Senior Advocacy Initiative arbejder med politikere over hele landet om ledende spørgsmål såsom Social Security, Medicare, stamcelleforskning, og finansiering af netværk Den aldrende tjenester. De også sende ”Action Alerts” at lade folk vide om verserende og foreslået lovgivning, og hvordan de kan kontakte valgte ledere hurtigt og nemt.

B'nai B'rith: et netværk af jødiske ledere

The Young Leadership Network er en effektfuld gruppe af kommende ledere i B'nai B'rith. De mødes med andre unge ledere til at udveksle ideer og hjælpe kæmper samfund gennem begivenheder på ambassader, missioner, katastrofe ombygning websteder og fundraisers.

Disse unge ledere, ofte i alderen 21 og 40, er en vital kraft for fremtiden for B'nai B'rith. Der er unge Leadership Network grupper i seks byer over hele USA: New York-New Jersey, Chicago, South Florida, Washington, DC, Denver, og Los Angeles.

Det er også et godt sted at mødes på samme måde sindede mennesker for venskab og potentielt romantik. ”Så mange mennesker har haft en B'nai B'rith forbindelse. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange mennesker har kaldt mig og sagde, "Mine forældre mødtes på en B'nai B'rith begivenhed,” sagde Rhonda.

Interesserede kan deltage i denne gruppe, der fejrer jødisk kultur og arv, fortalere for andre, giver støtte, hvis det er nødvendigt, og forbinder med et internationalt jødiske samfund. Det er også et sted at socialt forbinde med en ny, anden familie.

”Vi har grupper, der mødes for sabbat middage. Vi har grupper, der mødes til diskussionsgrupper og læring erfaringer,”siger Rhonda. ”Folk, der er involveret i organisationen virkelig bekymrer sig om hinanden og er der for hinanden; det er deres B'nai B'rith familie.”