Boganmeldelse af hvorfor ham? Hvorfor hende? Videnskaben bag kærlighed

12 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: ”Hvorfor ham? Hvorfor hende?”Er den banebrydende bog skrevet af Dr. Helen Fisher, Ph.D., der har vendt dating industrien på hovedet. Ved hjælp af en one-of-a-kind personlighedstest, Fisher afslører de biologiske årsager til, at vi falder i kærlighed med en person frem for en anden.

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du er tiltrukket af og forelsket i visse mennesker? Er det deres udseende? Er det deres historie? Eller er det noget dybere?

Dr. Helen Fisher, seniorforsker ved Kinsey Institute, besvarer disse spørgsmål og flere i hendes revolutionerende bog ”Hvorfor ham? Hvorfor Hende:? At finde ægte kærlighed ved at forstå din personlighed type ”.

load...

De fire forskellige personlighedstyper stilarter

Rejsen til at bringe ”Hvorfor ham? Hvorfor hende?”Til livet begyndte i 2005, da Match.com nærmede Fisher med spørgsmålet:’Hvorfor gør folk falder i kærlighed med én person frem for den anden?’

De fleste psykologer siger folk forelske sig i en person, der har samme interesser og samme baggrund som dem, men Fisher vidste, at der var mere i det.

Efter at have studeret romantiske relationer i 30 år, Fisher vidste de ord, vi bruger, vores kropssprog og endda hormoner som østrogen og testosteron kan alle afslører vores personlighedstyper, og derfor den type person, vi vil sandsynligvis falde i kærlighed med.

”Tænkte jeg, 'Kunne det være, at din grundlæggende kemi, som spiller ud i personlighedstræk, trækker dig naturligt til én person frem for en anden?” Sagde hun.

load...

Dr. Helen Fisher, forfatter til ”Hvorfor ham? Hvorfor hende?”

Fisher, der haswritten fem bøger om den menneskelige seksualitet, monogami, utroskab, skilsmisse og kønsforskelle i hjernen, brugte dette spørgsmål som en base for at begynde en unik personlighed test for Match seneste dating site på det tidspunkt, Chemistry.com.

Med sin baggrund i antropologi og biologi, Fisher bestemt er der fire brede personlighed stilarter - dem højt på dopamin skala, dem højt på serotonin skala, dem højt på østrogen skalaen og dem højt på testosteron scale.Fisher kalder disse typer opdagelsesrejsende , bygherrer, forhandlere og direktører, henholdsvis.

Opdagelsesrejsende er mere tilbøjelige til at nyde eventyr og spontanitet, mens bygherrer er mere tilbøjelige til at nyde tradition. Forhandlerne er mere tilbøjelige til at være pleje, mens direktører er mere tilbøjelige til at være ambitiøs og elsker at diskutere.

load...

Ifølge Fisher, forståelse, som personlighed stil er mest dominerende vil drive folk til at vælge en person til at elske mere end andre.

”Vi har alle de samme hjerne systemer, men nogle mennesker kommer til at udtrykke dem mere end andre,” sagde hun.

Så hvordan kan du finde ud af, hvilken type du er? Du starter med Fishers undersøgelse.

Den ene-of-a-kind spørgeskema

”Hvorfor ham? Hvorfor hende?”Begynder med et videnskabeligt udviklet undersøgelse, den samme, som vises på Chemistry.com, der består af 56 spørgsmål, brudt op af hver personlighedstype at fastslå, hvilket der er mere fremherskende for dig.

For eksempel opdagelsesrejsende gruppe består af udsagn som ”Jeg finder uforudsigelige situationer spændende”, og bygherren gruppe består af udsagn som ”Længe, ​​skal respekteres og bevares etablerede skikke.”

Du canstrongly uenige, uenig, enig eller helt enig med disse statementsto se, i hvilken grad du udtrykker de træk der er knyttet til hver enkelt af disse grundlæggende hjerne-systemer.

Fishers videnskabeligt udviklede undersøgelse bestemmer hvilken personlighed type er fremherskende.

Ifølge hendes hjemmeside, ”Fisher kan fortælle dig, hvilken type person, du måske har kemi med, og hvordan man kan finde dem, tiltrække dem og holde dem” afhængigt af hvordan du enig eller uenig i hvert udsagn.

”Så vidt jeg ved, er det den første spørgeskema, der nogensinde er startet fra biologi og derefter bragt tilbage til biologi,” sagde hun.

Den utrolige resultater

Med personlighedstest også på Chemistry.com, hvilke brugere nødt til at tage, før de begynder at modtage kampe, Fisher var i stand til at studere personlighedstræk af millioner af medlemmer og se dem for at se, hvem blev trukket til hvem, som de rent faktisk går på datoer med og mere.

Den personlighed test er nu blevet taget af 13 millioner mennesker i mere end 40 lande.

Fisher fundet dem højt på dompamine og serotonin skalerer begge ønsker en person, der er ens, men dem højt på østrogen og testosteron skalaer ønsker en person, der er deres modsatte.

Et godt eksempel på dette er Hillary og Bill Clinton. Ifølge Fisher, Hillary er højt på testosteron skalaen og Bill er højt på østrogen skala, så de gør et godt team, fordi de udligne hinanden.

Hvad enten enkelt eller i et forhold, ”Hvorfor ham? Hvorfor hende?”Giver folk en bedre måde at forstå relationer og giver dem de nødvendige værktøjer til at danne og opretholde varige forbindelser.

Når du bedre forstå dig selv og andre, at få den kærlighed, du ønsker, er lige så let som at sige ”meget uenig, uenig, enig eller meget enig” på en undersøgelse.