Bootsnall: 20 år med at hjælpe eventyrsøgende med at planlægge livsændrende oplevelser og komme i kontakt med nye mennesker

23 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I næsten to årtier, BootsnAll har hjulpet eventyrere planlægge og udføre komplekse rejse rundt om i verden. Betjening på en filosofi om, at rejser er en vital og givende del af livet, organisationen giver DIY artikler og destination guider til at lære folk, hvordan man kortlægge langsigtede udflugter, herunder gap-årig, orlov, og 'rundt i verden (RTW) ture. BootsnAll kender gå til udlandet handler om muligheder for at gøre forbindelser med enkeltpersoner og deres kulturer, og dets ressourcer og stort fællesskab af globetrottere tilbyde erfarne voyagers og de nye til rejse spil, hvad de har brug for at blive borgere i verden.

En uge-lang ferie på Disney World eller en afslappende dage på en tropisk strand kan lyde som den drøm ferie for nogle mennesker. Men for andre, udstopning en rygsæk fuld af nødvendigste til en trek rundt om i verden er lige så vigtig for deres liv som at trække vejret. Jennifer Miller falder i den sidstnævnte kategori. For hende rejse var nøglen til at genopfinde sit liv.

load...

Jennifer og hendes mand gjorde, hvad mange visning som det utænkelige; de opgav normen for den transformative magt rejse. De planlagde, havde vanskelige samtaler, og konfronteret deres personlige frygt. Men ifølge Jennifer, deres to-årige cykel tur rundt i Europa og Nordafrika var det værd.

”Jeg kan ikke engang forestille mig, hvad livet ville være, hvis vi ikke havde gjort det pause,” sagde hun, ”hvis vi ikke havde spejlvendt konventionelle forventninger fuglen og forfulgte vore lidenskaber.”

For at gøre det, Jennifer og hendes mand gjorde kræver to ting. Først skal du nødt til at indse, smerten ved ikke at leve din drøm er større end komfort i dit mere konventionelle liv. Og for det andet, er du nødt til at erhverve den viden til at planlægge og udføre din rejse ubesværet. Den første er helt op til dig; dog et fællesskab af ligesindede eventyrere venter på at hjælpe dig med den anden del.

load...

BootsnAll giver en guldgrube af ressourcer til at matche eventyr asylansøgere med drømme destinationer.

For næsten 20 år, BootsnAll har leveret rejsende ressourcer til at planlægge og udføre komplekse udflugter over hele kloden. Siden starten har sitet hjulpet mere end 4 millioner mennesker bringe deres langsigtede rejse drømme til livet.

BootsnAll forstår rejse er en måde at skabe forbindelser med nye mennesker og kulturer, de bebor. Og gennem sine destination guider, information om de forskellige stilarter rejse, og et stort netværk af globetrottere, BootsnAll har alt hvad du behøver at gøre en pause fra hverdagen og se, hvad der venter dig i verden.

Filosofien: Rejser er lige så vigtig som at trække vejret og spise

Filosofien bag BootsnAll er enkelt: langsigtede, uafhængige rejse er nøglen til en komplet uddannelse. Sean Keener, medstifter og administrerende direktør for BootsnAll forklarede hans vision for os.

load...

”Antallet én ting, vi mener, er, at rejse er afgørende,” sagde Sean. ”Det er lige så vigtigt som at trække vejret og spise. Mennesker har udforsket og lært gennem historien ved at forlade hjemmet og se verden fra et andet perspektiv.”

BootsnAll præsenterer rejsende med destinationer, der vil berige deres liv. Denne type rejse handler ikke om at ramme turistmål og kontrol elementer fra en spand liste. Disse lange ture er beregnet til at åbne dine øjne for verden omkring dig.

BootsnAll Sean Keene fortalte os, hvordan hjemmesiden har hjulpet millioner af rejsende planlægge langsigtede ture.

Global, langsigtet rejse giver dig mulighed for at lære mere om andre kulturer og overveje menneskeheden med et nyt perspektiv. BootsnAll hjælper folk indser dette ved at tilbyde tonsvis af ressourcer, tips og artikler om rejser, samt de ressourcer, til rent faktisk at bestille deres ruter.

Sean diskuterede også nogle af de skjulte fordele af væsentlig rejseoplevelse, når det kommer til at tiltrække og fastholde partnere.

”Vi har hjulpet millioner af mennesker gør denne form for rejse,” sagde han. ”Så mange mennesker kommer tilbage og, i forbindelse med dating, er mere selvsikker og forstå sig selv og hvad de ønsker bedre end før de forlod. Dette er attraktivt!”

At give 4M + Folk Værktøjer til Succesfulde Udflugter

Det er ofte sagt, at rejse er sjov, men planlægningen er det ikke. Med BootsnAll, dette er ikke tilfældet. Sitet tilbyder flere ressourcer - fra booking sites til checklister og rejseguides - at hjælpe med at gøre planlægningen let og sammenhængende. BootsnAll har taget den frustration og gæt arbejde ud af at kortlægge langsigtede ture.

Nogle rejsesider gøre at bestille rundt-verden rejse forvirrende og vanskelig. Men BootsnAll giver sine brugere adgang til Indie, den eneste flybillet motor til at planlægge ture med et sted mellem seks til 25 stop. Indie er nemt at bruge og giver den perfekte blanding af enkelhed og funktion. Platformen giver flere valgmuligheder for booking, der tilbyder både fleksibilitet og den billigste mulige billetpriser.

BootsnAll giver også Master Tjeklister til planlægningen af din rejse. Separate tjeklister er tilpasset for enkeltpersoner og familier, så alle dine ænder forblive pænt på række. Der er endda en liste for dem at tage en karriere pause , som inkluderer overvejelser om steder at besøge og erfaringer til at have, der vil forbedre et rГ © sumГ ©.

Rejseguider er en vigtig del af at planlægge din langsigtede rejse. For eksempel, måske du ønsker at besøge Afrika for første gang, og er ikke sikker på, hvad områder er bedst for rejsende, og hvad du ikke bør gå glip af. Hvis du klikker på det afsnit af styrene Afrika uddanner rejsende på søjlerne afgørende for den afrikanske erfaring. Oplysninger om transport, tour selskaber, og muligheder for overnatning er også tilgængelige. Og med Afrika Fællesskab Message Board, artikler og rejse historier om Afrika, BootsnAll er en one-stop-shop for alt, hvad du behøver at vide om at besøge kontinentet.

Design RTW Ture til sejle jorden rundt & Mød nye Explorers

Alle har drømt om at rejse rundt i verden på et tidspunkt i deres liv. Med rejse RTW , disse drømme bliver en håndterbar realitet. RTW nedbryder rundt-verden rejse i fem hoveddele: Inspiration, Planlægning, mens du er væk, Coming Home, og rejse fora.

Inspiration dækker alt fra rejser myter til de bedste værdi steder for den amerikanske dollar. Planlægning dækker alle Ofte stillede spørgsmål og planlægning guider du måske brug for, så du ved, hvad de skal gøre. Mens du er væk giver kritiske indsigt på Sund og rask på vejen og hvordan man kan styre arbejde og frivilligt arbejde i udlandet. Kommer Hjem omhandler ting ikke alle tænker ligesom omvendt kulturchok. Endelig Rejser Forum forbinder rejsende til vigtige diskussioner og spørgsmål svar om hele verden rejser.

BootsnAll tilbyder også gratis 30-dages kurser for at hjælpe rejsende med at planlægge deres RTW tur. Hver dag modtager du en e-mail, der fører dig gennem alle de detaljer, såsom planlægning, opsparing, og budgettering, der går til at gøre din rejse til en realitet. For eksempel kan dag tre e-mail dække hvor de skal gå og dag sytten fokus kunne være på vaccinationer. Planningtrips i denne størrelsesorden kan være overvældende, så den 30-dages kursus er nøglen til at styre hver enkelt del af rejseoplevelsen i daglige doser.

Sean belives foregår en rundt-the-verden tur er en unik oplevelse, der isimportant til alle.

”En stor tur, normalt mindst to eller tre uger går op til et år eller mere, er en måde at lære om dig selv og den verden, der ikke kan kopieres via online-læring eller læser alene,” sagde han. ”Hvor er det, at vi vokser op er blot en måde at leve og læring. Og omkostningerne til at rejse langt sigt eller rundt om i verden har aldrig været mere overkommelig.”

At være en global borger åbner du op for at lære mere om verden og hvordan man virkelig forbinde med og relatere til andre.

BootsnAll - dedikeret til at gøre Journeys en vital del af livet

BootsnAll ønsker at fjerne alle obstaclesto lærerig oplevelse ofbeing en borger i verden. Faktisk er Sean gør meget for at hjælpe studerende og andre nå dette erfaring gennem sin nye bestræbelse, Rejser Access Project.

”Jeg medstifter en 501 (c) (3) kaldet Travel Access Project, der giver stipendier til studerende, der ønsker at gøre rejse uddannelsesmæssige,” sagde han. ”Vi vil gerne se et sabbatår på hver rГ © sumГ © , fordi vi mener rejse er afgørende... Så enhver form for erfaringsbaseret rejseoplevelse, ligesom RTW eller Sabbat, på hver rГ © sumГ © kvalificerer mod vores mål, også.”

Rejse verden gør folk mere medfølende, informeret, samt bedre arbejdere, lærere og kammerater. Jennifer Miller indså, at der vil altid være naysayers at afholde dig fra at køre ud for at se verden. Og Sean ønsker folk at marinere på dette, når de søger inspiration til at rejse.

”Som unge og gamle mennesker navigere livet og kærligheden, overveje at tage en alternativ vej end den, alle andre er på,” sagde Sean. ”Når du finder dig selv bekymret hvad andre mennesker vil tænke, hvis du rejser i verden, eller gøre X, Y eller Z, STOP. Alle er ligeglade. Gå gøre og udforske som du ønsker.”