Bør du tage højde for din partners usikkerhed?

28 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

En af fordelene ved at være en enkelt hetero kvinde skriver om dating og sex er du får ind i hovedet på mænd for, øh, forskning for at opbygge læsere.

Her er en alvorlig spørgsmål fra en af mine mandlige venner , som jeg fandt interessant, og forhåbentlig du vil også. Hvad der følger i Q-og-En form er en dating dilemma fra en ”levemand” og min alvor svar.

Spørgsmål: Lad os sige, du kan lide nogen, men der er en vis mængde arbejde - adressering hinandens usikkerhed. Hvordan kan jeg vide, når der er for meget arbejde, og når det ikke længere det værd?

load...

Min første indskydelse er at tage fat, hvad min mandlige ven mener med ”for meget arbejde”, som i dette tilfælde han er defineret som ”adressering hinandens usikkerhed.”

Da han er tilbage denne del temmelig vag, vil jeg lave nogle antagelser, startende med den mest almindelige.

Som mennesker er vi Kabelforbundet at have usikkerhed.

Nogle mennesker er bedre til at maskere usikkerhed end andre. Nogle mennesker (både mænd og kvinder) bære deres usikkerhed på deres ærmer.

For en grund til denne klummeskribent finder utroligt rist, vores kultur elsker selvironi og finder den søde flaunting af usikkerhed indtagende.

For eksempel kan en kvinde, der tager på den usikre persona kommer ud som charmerende neurotisk, men en mand, der bærer den usikre hatten kommer som drenget sårbare. Pas på.

load...

Mænd, indrømme, at du kender de fleste kvinder vil blive tiltrukket til din sårbarhed, fordi de tror, de kan helbrede dig, som i deres sind vil få dig til at falde utroligt forelsket i dem.

Det er min erfaring, dette er sjældent tilfældet. Mænd kan være meget krænket over for kvinder, der har hjulpet dem gennem hårde tider. Bare et gæt her, men det er mest sandsynligt bundet til sociale forventninger om, hvad det vil sige at være en mand.

For det andet, i begyndelsen af ​​et forhold, skal du være ophidset og svimmel over den anden person, så meget, at der vedrører anekdoter om denne nye potentiel romantiske partner vil drive alle dine venner sindssyg (eller i det mindste tilskynde alt for mange øjne ruller: dvs. ”Her går han igen om så-og-så.”)

Disse anekdoter (og jeg hader at bruge direktiver som bør, men jeg bærer mit råd klummeskribent hat så...) skal være positiv, løssluppent (i det mindste for dig) og sød, ikke fuld af klager.

load...

Tænk over det: Hvis du får en melede æble, vil du spise igennem til kernen i håb om at det bliver sødere? Nej. Du kommer til at få et andet stykke frugt. Det vil sige, medmindre du nyde sure æbler.

”At arbejde på dig selv, vil tiltrække en person, der

har et samarbejde med usikkerhed.”

Til metaforiske formål, lad os holde fast i denne kliché.

Nogle mennesker, som regel dem, der frygter intimitet , bosætter sig ned, monogami og stabiliteten af en partner, med vilje opsøge rådne æbler. Så når ormen kommer sammen, kan han pege på det og sige, ”Se! Jeg var ret hele tiden. Intimitet er for chumps.”

Undervurder aldrig kraften i at bevise dig selv lige og styrke komfortable adfærdsmønstre.

Som så langt som ”adressering hinandens usikkerhed,” Jeg spekulerer på, hvordan min ven planer om at gøre dette, som i det væsentlige vil afgøre, om forholdet er spirende eller ” ikke længere det værd.”

Jeg tror det afhænger af, hvordan gennemsigtige han vil være om at behandle dette dilemma.

Hvis min ven betyder at have åbne diskussioner med sin partner om angst og selvopfattelse, kan dette være en vidunderlig måde at etablere kommunikation og nyfundne tillid. Det er den bedste fald, og godt for jer for at blive engageret nok til jer selv at være ærlig med en anden person.

Desværre er det ikke alle mennesker opfører sig på denne måde mod hinanden, især omkring stikkende genstand for usikkerhed og især mens i de spirende stadier af dating. Det er fordi usikkerhed i parforhold enten har at gøre med ens egen pose psykosociale hang-ups eller sten-kolde kendsgerninger.

Hvis din usikkerhed stammer fra dine egne problemer (tidligere forhold uheld, Heartbreak, selvopfattelse, en unsupportive familie dynamisk), er du højst sandsynligt på udkig efter validering, hvad du opfatter som modgift til din usikkerhed.

Ærligt, (og du sikkert kender dette) kun kan du (og en god terapeut) hjælpe dig til at føle valideret og nyd din følelse af værd. Det har været min erfaring, at folk, der kommer ind relationer med en sund sans for sig selv har en bedre chance for at gøre forholdet arbejde.

Din partners enkelt funktion er ikke at validere dit liv. Det er at være støttende og tror på dig. Hun burde mester dig og alle dine luftkasteller fordi disse luftkasteller er en del af hvad der gør dig dig, ikke?

En partner værd at holde fast i, bør også lukke din usikkerhed ved at gøre du føler dig sikker, men på ingen måde bør validering en afgørende faktor for et romantisk forhold.

Med andre ord:

Få dit lort sammen, før forfølger partnerskab.

Hvis du er usikker på en person, fordi hun har ført dig til at føle sig usikker, har hun været uregelmæssig i sin stræben efter jer?

Er denne person konstant opdrage tidligere forhold? Har du allerede fanget den person i en løgn? Har du hænge ud kun i særlige omstændigheder, især dem, der ikke fører til virkelig at komme til at kende hinanden? Så komme ud med det samme!

Hvis dette er ”en vis mængde arbejde,” tænk på slid at komme.

Der er legitime grunde til at føle sig usikre.

I øvrigt, du bliver en stærkere, mere selvhævdende person, når du anerkender din usikkerhed og lytte til den. Stol på din intuition og handle derefter. Dette er det eneste universalmiddel jeg har fundet for voksne usikkerhed.

Du er nødt til at gøre noget anderledes. Break adfærdsmønstre, der hjælper usikkerhed gnave.

Jeg ønsker også at drøfte, hvordan vores kultur - og dating kultur i særdeleshed - byttedyr på vore usikkerhed.

Uanset om det er den argumenterer for en ny seksuel stilling , der ligner en bevægelse ud af en avanceret Bikram yoga klasse, numeriske nedbrud af, hvor meget en kamp, du er med nogen, produkter, som forbedrer seksuel vitalitet, presset for at efterligne, hvordan berømtheder har babyer eller vores afhængighed af meget kuraterede, filtreret og overfladisk validering sociale medier til at komme til at kende en person, er det ikke let at være helt sikker på dig selv, når du er på markedet singler.

Multimillion dollar industri lave en Mint off produkter designet til at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan tiltalende vi er, og derefter tilbyde løsninger til at gøre os bedre.

Jeg siger ikke, kvinder bør ikke investere i Lacy lingeri eller mænd bør ignorere den fornemmelse af woodsy aftershave, men jeg opfordre dig til at være bekendt med virksomhedens maskine, der er fremstiller dagens Kærlighed Potion # 9.

Ingen magisk sex position, perfekt dating profil eller udseende / ydeevne ekstraudstyr vil gøre dig mere tiltrækkende for en anden.

Arbejde på dig selv, for at være det mest gennemskuelige og ærlig person, du kan være, vil tiltrække den type person, der har en lignende samarbejde med hendes usikkerhed.

Arbejde i et forhold er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Du er nødt til at gøre skolearbejde, husarbejde og selv-arbejde, hvis du ønsker at være smart, nationalt komfortabel og i stand til at leve i din egen hud med en grad af tilfredshed.

Jeg gætter det virkelige spørgsmål bliver: Hvad melodi vil du fløjte, mens du arbejder?

Foto kilde: bp.blogspot.com.