Borgmesteralliance med NYCs dyr: samle hunde- og katteelskere i et venligt og frivilligt drevet samfund

14 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du er en New Yorker udkig efter nogen til at kæle, kan du tjekke de begivenheder, som borgmesterens Alliance for New York Citys Dyr. Denne mangeårige nonprofit organisation giver dyreelskere mulighederne for at redde livet for hjemløse hunde og katte i hele byen - og opfylde masser af levedygtige udsigter dato, mens de er på det. Du kan vedtage eller fremme en lodne ven til at holde dig selskab og fungere som din Wingman på hund parker eller animalske hændelser. Borgmesteren Alliance for NYCS Dyr vært hyppige adoption begivenheder, fundraisers og workshops, som kan hjælpe ejere af kæledyr netværke med hinanden. Du kan drage fordel af disse velgørende arrangementer til dit sociale spil og finde en hentning følgesvend i dit nabolag.

De fleste lørdag eftermiddag, du finder mig på hunden parken chatter med kolleger hundeejere og se vores hvalpe jage hinanden og derefter rulle rundt i snavs. Lige siden jeg reddet min 2-årige labrador mix, har jeg haft en grund til at vågne op tidligt-ish i weekenderne og tilbringe dagen under solen snarere end på min sofa.

load...

Min hund er uendelig behov for at lege og løbe og hoppe og sniffe har faktisk været gode nyheder for mit sociale liv, og jeg har mødt en hel del flotte naboer som resultat. Én gang, en fyr faktisk stoppet sin cykel for at introducere sig selv til os. Som enhver god Wingman, min hund griber nogens opmærksomhed, og derefter lader mig forsegle deal.I kan altid regne med hende at have min ryg... Så længe der ikke er et egern i nærheden.

Du kan møde dyreelskere ved at deltage med borgmesterens Alliance for New York Citys Dyr.

Have et kæledyr kan forbedre dit kærlighedsliv ved at indføre dig til en omsorgsfuld netværk af hunde mennesker eller kat mennesker og giver dig mulighed for at opbygge venskaber eller romantiske relationer baseret på gensidige interesser.

load...

Borgmesteren Alliance for NYCS Dyr forener dyreelskere hele året rundt ved adoption arrangementer, workshops og fundraisers. Den nonprofit organisation har indgået partnerskab med 150 rednings-grupper og krisecentre at omdanne New York i et samfund, hvor ingen sunde eller behandles katte og hunde bliver dræbt, simpelthen fordi de ikke har hjem.

Siden 2003 har den entusiastiske team af medarbejdere og frivillige arbejdede sammen om at støtte den indsats, lokale herberger og rednings-grupper for at redde livet for hjemløse hunde og katte. Til dato har borgmesterens Alliance for NYCS Dyr sparet mere end 320.000 menneskeliv. En af de mange positive bivirkninger af deres medfølende arbejde er, at utallige newyorkere nu befinder sig lidt mindre ensomme takket være den lodne ven ved deres sider eller på skødet.

”Mange mennesker oplever, at et af de bedste aspekter ved at have et kæledyr, især en hund, er at have flere muligheder for at komme ud og møde folk, enten en hund park eller ved arrangementer som vores,” sagde Steve Gruber, direktør for kommunikation til borgmesterens Alliance for New York Citys Animals. ”Mens mange newyorkere normalt holde sig selv, hvis du går en hund, folk er meget mere tilbøjelige til at tale med dig.”

load...

Frivilligt arbejde for en sag du tror på kan ændre dit liv ved at indføre dig til folk, der bliver dine bedste venner eller livsledsagere.

Kathleen O'Malley, direktør for Uddannelse for NYC Feral Cat Initiative, en af ​​Alliancens vigtigste programmer, fortalte os, hun mødte sin mand for 20 år siden, mens frivilligt arbejde på en lokal indsamling til en radiostation. De blev venner og fundet romantik. ”Det var en dejlig udbytte på frivilligt arbejde for denne nonprofit,” sagde hun. ”Jeg mødte en masse ligesindede der og fundet en kæreste, som nu er min mand.”

Lokale begivenheder Hjælp Folk Netværk på en engagerende indstilling

Siden grundlæggelsen i 2003, takket være indsatsen fra borgmesterens Alliance for New York Citys Dyr og dets samfund partnere, har udgivelsen på New Yorks kommunale krisecentre levende steget til over 90%. ”Vi er naturligvis meget tilfredse med, at fremskridt,” Steve sagde, ”og arbejder hårdt for at opretholde vores fremskridt og fortsætte med at redde så mange liv som muligt.”

Ved at samarbejde med andre rednings organisationer, har borgmesterens Alliance for NYCS Dyr gjort en betydelig indvirkning på livskvaliteten for tusindvis af hjemløse kæledyr. Den nonprofit har forenet et fællesskab af passionerede dyreelskere, der arbejder hårdt for at gøre det lettere adoptioner, mikrochip og billige dyrlæge tjenester. Alliancens Wheels of Hope transport program giver gratis transport for dyr, der overføres fra ACC krisecentre til partnerlandene herberger og rednings-grupper, der vil finde dem nye hjem.

Den Wheels of Hope er den eneste af sin art i området, og Steve sagde, det er en af ​​organisationens mest effektive programmer til at redde liv.

Borgmesteren Alliance for NYCS Dyr går den ekstra mil for at hjælpe og støtte dyr i need.You kan hjælpe ved frivilligt din tid på en adoption begivenhed eller købe en billet til en fundraising begivenhed. Tjek den aktivitetskalenderen for at finde muligheder for at få involved.These begivenheder giver dyreelskere en chance for at støtte en god sag mens møde mennesker, der deler deres passioner og interesser.

”Frivilligt ens tid er en uselvisk handling, der hjælper en person,” siger Melissa Donaldson, vicedirektør for borgmesterens Alliance for New York Citys Dyr. Hun mødte sin mand på en ferie fest kastet af en lokal animalsk husly. ”Frivilligt arbejde giver dig også sammen med ligesindede. Mens hjælpe dit samfund, kan du møde andre mennesker, der deler de samme værdier og interesser.”

”Hver begivenhed præsenterer vi bringer folk sammen,” sagde Steve. ”Uanset om det er en adoption begivenhed, modeshow, eller filmfestival, det handler om fællesskab banding sammen for at redde liv.”

1. Mega Adoption Begivenheder

Borgmesteren Alliance for NYCS Dyr værter op til 40 rednings organisationer og krisecentre på sine store adoption begivenheder i New York parker. Disse begivenheder tilskynde dyreelskere til at tage springet og gøre en yndig ud over deres familier. Hvert år hundredvis af dyr finde hjem som følge af disse mega adoption begivenheder.

Adoptapalooza, nonprofit underskrift begivenhed afholdt to gange om året i Union Square Park i samarbejde med Petco Foundation, showcases over 300 hunde, katte, hvalpe, killinger, og kaniner op til vedtagelse. Professionelle trænere fra Petco er klar til at tilbyde gratis tips til nye ejere af kæledyr, og fri mikrochip tilbydes af Vetco. Borgmesteren Alliance for NYC Alliance giver ansigtsmaling for børn, personlige kæledyr ID-tags, og familievenlige aktiviteter. En mindre udgave af Adopapalooza præsenteres hver sommer i Brooklyns Prospect Park.

Ud over den åbenlyse fordel ved at vedtage en ny lodne familiemedlemmer, de alliancer Adoptapalooza begivenheder gade festival vibes, musik, og sjove gør det til et ideelt sted for lokale singler for at støtte en god sag og møde andre dyreelskere. For datoer og tidspunkter for dette års Apotapaloozas og andre sjove arrangementer, besøg AnimalAllianceNYC.org.

2. TNR Certificering og relaterede workshops

Den NYC Feral Cat Initiative giver gratis uddannelse for personer, der ønsker at hjælpe herreløse og vildtlevende katte - kollektivt kendt som ”community katte” - og udfører Trap-Kastrat-Retur (TNR) i New York.

TNR certificering workshops bemyndige katteelskere at redde livet for herreløse katte.

Gratis TNR certificering workshops tilbydes i alle fem NYC buroughs. Fri speciale uddannelse og workshops i flaske-fodring, killing-tæmning, læ-building, og naboforhold er også tilgængelige.

Disse workshops giver katteelskere uddannelse og værktøjer til at passe NYCS vildtlevende og herreløse community katte. Ved at udfylde en TNR certificering værksted, kan du blive certificeret til at hjælpe lokalsamfundet katte får den pleje, de har brug for at leve trygt udendørs.

Fra at lære at humant fælde en vildtlevende kat til at understrege behovet for kastration og sterilisation kattene, værkstedet er en omfattende og praktisk vejledning for deltagerne.

Gennem årene har de værksteder certificeret i løbet af 2.500 newyorkere til korrekt pleje for NYCS community katte, og NYC Feral Cat Initiative i øjeblikket networking over 8.000 Certified TNR Pårørende. Disse gratis andopen-to-the-offentlige træning tillader kat entusiaster til at komme sammen for at understøtte trivsel af dyrene, de elsker. Hvis du ønsker at engagere sig med dedikerede katteelskere, kunne du ikke finde et bedre sted end en Feral Cat Initiative værksted. For at tilmelde dig en af ​​disse workshops, besøg NYCFeralCat.org.

”Vi yder rådgivning og støtte til katteelskere,” Kathleen forklaret. ”Vi bruger en masse tid på bare at hjælpe folk til at netværke med hinanden i deres egne samfund.”

3. Bark i parken Baseball spil

Hver sommer, Brooklyn Cykloner invitere baseball fans og hunde-elskere til at komme sammen for at nyde en baseballkamp på MCU Park i Coney Island. De kalder denne begivenhed Bark i parken. Du kan ikke hjælpe, men har en god tid, som du crowd ind bleachers sammen en flok hunde og deres ejere, og det er en fantastisk måde at møde mennesker, der deler fælles interesser.

Billetter koster generelt $ 12 for én person og op til to hunde. Ud over den boldspil, fans også kan nyde andre sjove aktiviteter såsom en pre-game parade rundt på området, hundetræning lektioner, og muligheder for at vedtage en hund eller kat eller købe en NYC hund licens for din hund. Hvis du ønsker at møde sjove folk i New York, få fat i en snor og en baseballkasket og hoved til MCU Park i Coney Island denne sommer. Kontroller Brooklyn Cykloner hjemmesiden for dette års dato.

Vedtagelsen af ​​en hvalp kan give dig nye datingside Paws-ibilities

Min hund iboende nuttethed og udadvendt personlighed er store dating aktiver på vores ture, fordi folk ofte stoppe for at klappe hende eller komplimentere hende, og det er en nem åbning for mig at starte en samtale. Hvem har brug for afhentning linjer, når du bare kan sige: ”Hvad slags hund har du?”

Mange hundeejere nyder at dele historier om deres hunde, så alt det tager at få en animeret chat i gang bringer op tidspunkter, hvor dit kæledyr gjorde noget dumt (ligesom jagter fugle på himlen) eller noget forfærdelig (som at spise et videospil controller). Disse samtaler tilbyder en nem måde for fremmede at finde fællestræk, udveksle tips, og obligation med hinanden.

Som Melissa sagde, ”Hvis du er heldig nok til at finde en person med hvem du deler interesser, at kunne dele erfaringer med dem vil kun styrke jeres forhold på lang sigt.”

Steve fortalte os, at han rent faktisk mødte sin partner på 16 år, mens frivilligt arbejde som en hund rollator på en lokal husly på Long Island. De bor i øjeblikket sammen i New York.

”Vedtagelsen et dyr åbner nye muligheder for at møde folk.” - Steve Gruber, direktør for kommunikation for borgmesterens Alliance for NYCS Dyr

Har du ikke en hund? Du kan bruge borgmesterens Alliance for NYC Dyr ressourcer for at finde ud af, hvor at vedtage din nye bedste ven i NYC. Ca. 30.000 hjemløse kæledyr er taget i hvert år i New York Citys municpal krisecentre, så du kan få din pick af kuldet og få en persons hale logrer på ingen tid. Uanset om du elsker store savlende hunde eller frække racekatte, kan din spinde-fect kamp venter på dig i læ lige nu.

Singler der er bange for engagement kan også skabe et dyr med behov for at gøre deres del for dyret samfund. For et par uger eller et par måneder, kan du give et midlertidigt hjem for et kæledyr, der har behov for det, og drage fordel af dit foster hunds nuttethed når tiltrækker datoer. Hvem ved? Din lodne ven måske bare vinde dig over alt! En god kitty eller legesyge hvalp kan smelte bare om nogens hjerte, så gør dem ideelle ledsagere til enlige mænd og kvinder.

”Vedtagelsen et dyr kan åbne nye muligheder for at møde folk,” sagde Steve. ”Så der er mange grunde og mange fordele ved at redde et liv.”

Borgmesterens Alliance for NYCS Dyr har sparet Over 320.000 Lives

Min hund har afgjort hjulpet min dating spil i det forløbne år eller deromkring. Ikke alene har hun givet mig en grund til at gå udenfor og møde hunde-elskere rundt i byen, men hendes narrestreger giver mig masser af ting at sige til mine knuser, når vi har været indført. Hun er ligesom en høj energi og udadvendt ven, der er bestemt til at godkende alle før jeg taler med dem. Plus, hun altid der venter på mig at komme hjem efter en dato, så hun kan danse med mig, hvis det gik godt eller trøste mig, hvis det gik dårligt.

Folk kan lide at sige, at redde en hund sparer et liv, men, fra mit perspektiv, blev jeg redde to liv ved at vedtage min hund. Jeg gav mig selv en bedste ven og gøre mine dage umådeligt bedre.

Hvis du er single, en dyreven, og klar til at møde nogen, der deler dine interesser, redning eller fremme en pelset ven er en vidunderlig måde at starte en hjertevarmende kærlighedshistorie. Du kan blive involveret withthe Borgmesterens Alliance for NYCS Dyr - enten ved frivilligt eller deltage i et arrangement - at kickstarte din dating liv og møde tonsvis af newyorkere, der bekymrer sig om sikkerhed og trivsel af dyr lige så meget som du gør.