Brennans: en ikonisk restaurant i nye orleans tilbyder daters i en romantisk ramme parret med et mindeværdigt måltid

11 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Brennans er en skattet dato sted for New Orleans beboere og besøgende i humør til en opskalere måltid. Placeret på Royal Street i det franske kvarter, den skelsættende restaurant har et ry for sine overdådige morgenmad, overbærende desserter, og high-samfund atmosfære. Owen Brennan grundlagde sin første restaurant i 1946 og tog en innovativ tilgang til klassiske Creole varianter. Brennans overrasket gæster ved betjener den første bananer Foster, som var flambГ © ed tabel-side, i begyndelsen af 1950'erne, og den prisbelønnede kulinarisk hold er fortsat med at komme med kreative og imponerende retter til morgenmad, frokost, middag og dessert.over årene har denne to-etagers lyserød bygning vært utallige bryllup receptioner, bryllup ceremonier, jubilæer fester, og andre store begivenheder i sin charmerende private værelser og udendørs gårdhave. Uanset om du skal på en dato eller planlægger et bryllup, kan du sætte stemning ved at bestille et bord Brennan.

Mere end 40 år siden, mine forældre har brugt deres bryllupsrejse i New Orleans drikke orkaner og savoring krydrede skaldyrsretter. De elskede byens unikke smag og er vendt tilbage mange gange for at genskabe disse særlige minder, og måske fange en ESK fodboldkamp, ​​mens de er i byen.

I 1950'erne, Brennans tilbudt den første nogensinde bananer Foster flambГ © ed ved bordet.

load...

Under et besøg, mine forældre havde middag på en klassisk New Orleans restaurant kaldet Brennan. De sad ved et bord til to og samplede rige fødevarer dryp med cremede saucer. Til dessert, besluttede de at prøve noget nyt og beordrede bananer Foster, en rom-infused is fad opfundet af restaurantens køkkenchef i 1951. De var forbløffet, da achef kom ved deres bord til flambГ © fadet foran deres øjne, og de karamelliserede bananer svømning i is og en sød rom sauce havde dem snart på cloud ni.

Brennans tilbyder meget mere end et måltid - det giver en uforglemmelig oplevelse i Paris i Syd. Den fornemme restaurant er beregnet til at ligne en gammeldags sydlige hjem med farverige tapet, hvide duge, og store maleriske vinduer kigger ud på Royal Street. Itsimpressive menu er forankret i Creole traditioner og serveret i en moderne stil.

load...

Chefkok Slade Rushing, en James Beard Award finalist, er ved roret i køkkenet og sætter en høj standard for kulinariske oplevelser. Han giver klassiske New Orleans retter et moderne twist ved hjælp af innovative teknikker og årstidens friske råvarer. Uanset om du hang til en seafood gumbo eller et rack af lam, kan du tilfredsstille dine smagsløg på dette elegante restaurant i hjertet af New Orleans.

Brennans har en dress code, så du ikke vil finde nogen i shorts, cut-off jeans, eller flip-flops her. De fleste gæster sætte på deres søndagstøj når stopper ved Brennans til morgenmad, brunch eller middag. Du vil se en blanding af turister og lokale siddende inde og ude. Nogle er fejrer bryllupper, fødselsdage eller jubilæer, og nogle er der bare for at nyde en enestående service og førsteklasses mad.

Ifølge publicist Meaghan Donohoe Regan, ”Brennans er et dejligt sted for en dato på grund af sine gamle verden-inspirerede spisestuer og nacn, opmærksomme service, der skaber en unik og romantisk madoplevelse.”

load...

Den historiske Pink Building Blev fødestedet for bananer Foster

Du kan ikke gå glip af Brennans når du går ned Royal Street i det franske kvarter. Det er en to-etagers lyserød bygning, der oprindeligt blev bygget i 1795. Denne skelsættende bygning er en del af byens historie. Før det blev en af ​​de mest kendte restauranter i New Orleans, husede den første bank i Louisiana Purchase territorium.

I midten af ​​det 19. Århundrede, en velhavende skak ved navn Paul Morphy tog ophold her i 40 år. Hans familie solgte palæ i 1891. Det skiftede hænder et par gange, før det leaset af Owen Brennan i 1954.

Brennans er beliggende i en historisk to-etagers palæ med høje vinduer mod Royal Street.

Owen Brennan var indehaver af den berømte gamle Absinthe House bar på hjørnet af Rue Bourbon og Rue Bienville. Han havde besluttet at udvide at åbne sin første restaurant i 1946 efter at være teasedby Count Arnaud Cazenave (ejer af Arnaud s), at alle irere vidste hvordan man laver blev kogt kartofler. Brennan følte fast besluttet på at bevise ham forkert.

Hans første restaurant, Owen Brennan Vieux Carre Restaurant på Bourbon Street, var en bemærkelsesværdig succes. Restauranten blev kendt for sin dekadente morgenmad på Brennans buffeter og klassiske Creole mad. Når Brennans flyttet til den historiske lyserøde bygning på Royal Street, loyale lånere spiste på den gamle restaurant før skue ned på gaden til sit nye hjem.

Den Chanteclair Room, der åbner ind i gården, er den største spisestue på Brennans.

I 1951, Owen udfordret hovedet kok til at komme op med en dessert, der indarbejdet bananer til at hjælpe sin lillebror, som ejede en producere selskab, beskæftige sig med et overskud på frugten. Chef Paul BlangГ © og Ella Brennan (Owen søster) stak hovederne sammen og kom op med en is fad svømning i en brun sukker og rom sauce med bananer flambГ © ed i spektakulær vis. Owen opkaldt fadet efter sin ven og tilføjede bananer Foster til menuen. Det er nu den mest bestilte fadet i restauranten.

Igennem årtier har ejerskab af Brennans opholdt sig i family.In 2013 tredje generation restauranteur Ralph Brennan (Owen nevø) overtog Brennans på Royal Street. Han og hans partner Terry White tilbragte derefter $ 20 millioner at renovere den gamle bygning til at returnere det til sin fordums glans. I dag er denne historiske og moderne restaurant minder New Orleans besøgende og beboere i traditionen for fine middage, som gjorde byen store.

Nyd en Festlig morgenmad eller en overbærende middag

Du behøver ikke at vente, indtil spisetid at have en sjov dato Brennans. Restauranten gjort et navn for sig selv på grund af sin fulde buffet-stil morgenmad serveres dagligt.Personalet menu indeholder søde og krydrede retter, der repræsenterer det bedste af Creole varianter. Du kan grave i en bagt æble med en brun sukker glasur eller en languster og champignon omelet med hummer sauce med en Cajun Bloody Mary eller New-Orleans stil kaffe at vaske det.

”Breakfast at Brennans †<en elsket institution,” sagde Meaghan. ”Det er en fest, en tradition, og et udtryk, der ture ud tungen. ВЂ <Gæsterne elsker the†<†<opleve †<fordi det er en lang og festlig formiddag parade.”

Restaurantens Turtle Soup omfatter Baby spinat, revet æg, og alderen sherry.

Middag på Brennans er også en behandler. Serverne er kendt for at præsentere visuelt imponerende retter, hvoraf nogle er flambГ © ed foran gæsterne. Restaurantens signatur retter bl.a. Louisiana Seafood FilГ © Gumbo, Turtle Soup, Blackened rødfisk, og Røget Amish Duck Breast.

Og, selvfølgelig, du kan ikke gå glip af den legendariske bananer Foster, en perfekt dessert for par med en sød tand. Denne sjove dessert er en stor samtale starter og vil have mange diners eyeing dit bord med misundelse.

Før eller efter dit måltid, kan du hovedet til Roost Bar, hvor smilende bartendere tjene sydende champagne cocktails fra 09:00 indtil 10:00 mandag til fredag ​​og fra 08:00 indtil 22:00 i weekenden. Brennans er krediteret med at opfinde den blodige Bull cocktail, som er dybest set en Bloody Mary beriget af oksekød bouillon, så du kan forvente sine drikkevarer til at være på punkt. Plus, restaurantens to-etagers vinkælder har over 1,4000 valg, herunder over 100 champagner og mousserende vine til at parre med dit måltid.

”Brennans er, hvor du kan spise som en lokal på high-end franske Creole køkken,” siger Meaghan. ”Chef Slade Rushing tager en moderne tilgang til klassisk traditionel New Orleans billetpris.”

Alt på menuen i Brennans er nøje gennemtænkt af kulinariske mestre på en mission for at fremhæve krydret og sjælfulde smag på en måde, der er aldrig blevet gjort before.The website endda indlæg opskrifter for sine retter, herunder dens Artisanal æg Benedict, så du kan tage en smag af New Orleans med hjem.

En prisbelønnet Spot til et privat arrangement eller bryllup

Brennans tilbyder en overdådig ramme om en klassisk New Orleans måltid eller en problemfri privat party.The ikoniske pink bygning, som ligger i det franske kvarter i byen, fungerer som en dejlig mødested for øvelse middage, bryllup ceremonier, receptioner, brude fest frokoster , bachelor eller bachelorette parter, og farvel morgenmad. Du kan bestille en privat begivenhed online , og en medlemmer af arrangementer team vil være i kontakt for at gøre alle de nødvendige foranstaltninger.

Restaurantens otte spise rum kan rumme op til 350 gæster ad gangen. Du kan vælge at blive siddende på første sal i den elegante Chanteclair værelset, eller du kan have en intim modtagelse i et af de fire værelser på anden sal, som kan rumme 200 gæster reception style.The gården er et populært sted for bryllup ceremonier på grund af sin maleriske udendørs atmosfære (restauranten tilbyder et telt i tilfælde af regn).

”Vores ceremoni i gården kunne ikke have været mere smuk,” sagde Lyndsey E., der havde både hendes afprøvning middag og bryllup ceremoni i Brennans. ”De ansatte på Brennans sat alle sejl til for at sikre, at det var alt, hvad vi håbede på.”

”Gorgeous plads, ud-af-denne-verden mad, og fantastisk service.” - Alice L, en brud, der havde sin modtagelse på Brennans

”Brennans er det perfekte sted for et bryllup,” Meaghan fortalt os. ”Brennans tilpasser hvert arrangement, baseret på individuelle ønsker og krav, og vil bidrage til at skabe en mindeværdig begivenhed, hvert skridt på vejen.” Brennans partnere med blomsterhandlere, musikere, fotografer og andre leverandører til at sikre, at alt går glat.

”Hvad var virkelig forbløffende var niveauet for opmærksomhed og service, som holdet på Brennans forudsat,” sagde Alice L. Om hendes modtagelse. ”Vi har aldrig bekymret for en ting, og altid havde en drink i hånden... Indretningen på Brennans er også fantastisk og følte så kvintessensen franske kvartal.”

Brennans har glædet Par i over 70 år

Mine forældre er ikke den eneste par at vandre ind Brennans og nyde en romantisk måltid på et bord til to. Den mangeårige restaurant har været vært utallige datoer, bryllupper, familiefester og andre særlige begivenheder gennem årtier. Da det åbnede sine døre over 70 år siden, har Brennans været en skattet dagligt syn i hjertet af det franske kvarter.

Brennan kan være gammel, men det er stadig i fuld vigør. Restauranten blev opkaldt blandt de ti bedste New Orleans Restauranter i 2017 og 2018 af avisen Times-Picayune. Brennans selv offentliggjort sine første børnebog ” En Topsy, Turvy History of New Orleans & Ti Tiny Turtles ” i januar 2018 genkende byens farverige 300-årige historie.

Brennans tilbyder daters en mindeværdig spise oplevelse i hjertet af det franske kvarter.

Uanset om de kommer tableside at indstille desserter flammer eller rullende den røde løber ud for nygifte, restaurantens personale gå den ekstra mil for at give diners med minder, de vil værne om i lifetime.What overraskelser gør Brennans har i vente næste? Gæt du bliver nødt til at besøge New Orleans restaurant og se for dig selv.

”Ralph Brennan mener, at det er vigtigt at fortsætte den tradition og historie i den ikoniske franske kvarter restaurant,” sagde Meaghan ”og bringe den tilbage til sin oprindelige pragt som et sted med fest og fine dining.”