Britt-musik- og kunstfestival: Det Stillehavs nordvestlige premier udendørs arrangement leverer en romantisk atmosfære og verdensklasse

29 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Beliggende i historiske Jacksonville, Oregon, Britt Music & Arts Festival har et naturligt dannet amfiteater sæt blandt majestætiske fyrretræer på en bjergside boet efter det 19. Århundrede fotograf Peter Britt. Dette one-of-a-kind, organisk indstilling er perfekt for par på udkig efter en romantisk landestandard at nyde verdensklasse musik i en vifte af genrer - fra jazz til blues til folkemusik til pop og land. I løbet af året, folkene hos Britt sat på snesevis af live events, herunder en sommer lineup med Britt Orchestra og den populære årlige Valentine Gala. Som et resultat, tusindvis af par lave årlige vandringer til denne herlige 2200-sæde spillested i Pacific Northwest.

Mennesker har produceret og tilslutning i løbet af musik siden forhistorisk tid. Faktisk har arkæologer afdækket beviser for rudimentære fløjter og andre instrumenter spredt rundt menneskelige samlingssteder helt tilbage til 50.000 f.Kr.. Mens teknologien af hvordan vi spiller og lytte til musik dramatisk har ændret sig, folk i dag stadig springe på muligheden for at gå sammen og bond over smukt udformet lyde, der bevæger dem.

load...

Ca. Halvvejs mellem Portland, Oregon, og San Francisco er den Britt Music & Arts Festival , en kulturel kunst mødested byder udendørs scener, Britt Pavilion, og Britt ydeevne Have. Omgivet af madrone, sequoia, og gul pines, Britt er mere end blot et godt sted at putte op med din date og fange en musikalsk præstation. Som Mike Gantenbein, Britt direktør for Marketing, fortalte os, at festivalen er en livsstil, der forbinder de besøgende til menneskehedens musikalske rødder.

”Jeg har været elev koncerter her, da jeg var teenager, og jeg er i min midten af ​​50'erne nu,” sagde han. ”Alle her er meget community-og musik-orienteret. Vi er ikke alle musikere, nødvendigvis, men vi alle har en form for interesse eller fodfæste i musik og kunst, og bringer det til vores samfund.”

load...

Beliggende på den smukke bjergskråning ejendom af det 19. Århundrede fotograf Peter Britt blev den levende musik mødested grundlagt i sommeren 1963, hvor frivillige rejst en improviseret scene af krydsfiner og hængte tin-kan lys over det. En lille kammer orkester blev samlet, og resten, som de siger, historie.

”Vi til sidst bygget en pavillon tilbage i slutningen af ​​1970'erne, som tilladt os at bringe i andre typer af kunstnere,” sagde Mike. ”Det startede med jazz og har forgrenet ud til country, rock, lejlighedsvis danse, og endda et par komedie handlinger. Det kører farveskala af forholdsvis store navne og er blevet en af ​​områdets perfekte date pletter eller steder at tilbringe tid sammen med deres kære.”

Støtte til Fællesskabet Én Koncert ad gangen

Folk på Britt Music & Arts Festival gør ikke noget i et vakuum. Faktisk er det deres hjemby Jacksonville, Oregon, og nærliggende byer Medford og Ashland at anspore denne lystige gruppe af gør-gooders at fortsætte rejse penge til musik uddannelse og til at støtte lokale virksomheder.

load...

”Vi er mere end bare en koncert promotor,” sagde Mike. ”Vi er alle om det samfund, fordi vi er bygget fra fællesskabet. Vi ville ikke eksistere, hvis det ikke var for deres støtte.”

Mike fortalte os Britts uddannelse afdeling er stærkt involveret i de lokale skoler, hvilket bringer musikprogrammer og forskellige koncert-serien til de studerende.

”Det er vores måde at give tilbage til samfundet og sige tak,” sagde han.

Britt er også passioneret om featuring lokale kulturformidlende på stedet for lånere at nyde. Deltagende område restauranter omfatter Fired Up Gourmet, Back Porch Bar & Grill, The Schoolhaus Brewhaus, og peruvianske Point. Festivalen fungerer også Drikofre fra nærliggende Edenvale Winery, Folin Cellars Ledger David Cellars Widmer Brothers Brewing, og 10 Barrel Brewing Co.

”Store selskab, god mad, god musik, og gode drinks fra vores lokale vingårde og bryggerier; du kunne ikke bede om en bedre dato plet i Pacific Northwest,”sagde Mike.

En malerisk naturlige omgivelser at skabe varige minder

Uanset om du besøger Britt Music & Arts Festival for en specifik Britt Orchestra ydeevne eller har en hel uges sommeren seriens klassiske shows på din rejseplan, vil Jacksonville maleriske naturlige omgivelser skabe varige minder.

Tjek nærheden Oak Hill Bed & Breakfast i Ashland. Kendt for lækre fuld morgenmad og friskbagte lækkerier, Oak Hill tilbyder op komfortabel indkvartering sat i maleriske haver og byder nådig værter, der betaler opmærksomhed på alle detaljer.

Den Britt Music & Arts Festival byder på en verdensklasse mødested omgivet af ærefrygtindgydende natur.

En anden populær bolig er Bybees Historic Inn, som ligger kun en mile fra Britt Gardens. En elegant 1857 klassiske genoplivning viktoriansk bed and breakfast, Bybees er på 3 1/2 smukke acres pyntet med frodige træer og blomster haver.

Hvis du ønsker at udvide dit perspektiv af Southern Oregon ud over eklektisk levende musik, tage en to-timers smuk køretur til Crater Lake National Park i Cascade Mountains. Dannet af en kollapset vulkan, Crater Lake er den dybeste sø i USA og funktioner vandrestier, Ranger-ledede sneskovandringer og ski stier, blandt andre aktiviteter.

Efter en hel dag med Vandreture en af ​​landets mest forskelligartede og fredfyldte nationalparker, kan du og din date nyde nogle lokale køkken på de snesevis af forskellige spisesteder i området. Bella Union (eller ”Bella”, som lokale kalder det) tilbyder frisk fisk og skaldyr, hjemmelavet pasta, og dekadente desserter. Tjek Larks Restaurant i Ashland Springs. Det har en menu propfyldt med lavet fra bunden komfort mad.

Den årlige Valentinsdag Gala inspirerer Kærlighed

En gang hvert 365 dage, Britt Music & Arts Festival vælger den mest romantiske dag i året at være vært sin årlige Valentine Gala til gavn for Britt Orchestra. Sommeren festival orkester blev grundlagt i 1963 og har 90 professionelle musikere, der kommer til Rogue Valley fra på tværs af USA i tre uger af verdensklasse præstationer.

”Vi har denne store musikchef ved navn Teddy Abrams, der også er leder af Louisville Orchestra,” sagde Mike. ”Han er en ung whippersnapper af en fyr og en fantastisk komponist samt en pianist og klarinettist.”

Mike fortalte os Britt normalt par Teddy med vokalister, såsom den berømte Morgan James og Britney Simpson.

”Gala er en stor affære at bringe din betydelige andre til,” sagde han.

Under denne roste musik instruktørens stafetten, hver Britt Orchestra sæson består af syv orkestrale koncerter, herunder en Symphony Pops ydeevne og Britt Orchestra Spectacular. Yderligere festligheder vrimler og inkluderer gratis BrittKids koncerter og samarbejder med en række forskellige samfundsgrupper.

”Vi byder omkring 200 gæster til galla hvert år,” siger Mike. ”Det er en virkelig speciel ting for par at gøre på Valentinsdag. Sikker på, de kan gå ud til en af ​​de store middag steder rundt omkring her, men en aften med levende musik, der er et skridt over de fleste gør en aften, som du aldrig vil glemme.”

Bedst af Britt: skaffe midler til musikpædagogik mens underholdende

En anden filantropiske årsag folkene hos Britt Music & Arts Festival har kært er bedst af Britt, en årlig ydelse med musik, mad, vin og auktioner til gavn for organisationens uddannelser. Sidste år bedste af Britt hilste Lyle Lovett og hans store band, og Big Bad Voodoo Daddy har udført i de foregående år.

”Dette er en anden sjov begivenhed for par at gøre sammen,” sagde Mike af fordelen koncert typisk afholdt i juni. ”Vi har denne store tavs auktion, hvor vi tilbyder vinsmagninger, river rafting eventyr, og weekendture til bjergene. Det er en unik mulighed for at virkelig imponere din date.”

Fra par bare at få hinanden at kende til familier, der har været på besøg Britt Music & Arts Festival i årtier, har Mike og hans team fået at vide en hel del om deres publikum.

”Vi tilbyder lidt af noget for alle,” sagde han. ”Fra yngre publikum til pensionister og alle i mellem, Britt er et magisk sted, der skaber minder for livet med en bred vifte af programmering.”