Camille virginia lærer klienter at oprette offlineforbindelser for at finde datoer i den virkelige verden

10 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Efter flere år med at skubbe forbi hende generthed, Camille Virginia fundet en passion for at skabe meningsfulde forbindelser med mennesker. Efter tilslutning med mænd i caféer, købmandsforretninger, og barer, besluttede hun at fortælle, hvad hun havde lært med sine venner. Camilles råd var så populær, at hun besluttede at lancere sin egen dating coaching virksomhed. Nu, hendes Mester Offline Dating coaching program, workshops og bøger undervise singler rundt om i verden i dybden strategier for at gøre disse i-personers-forbindelser.

For et par år siden, Monica var i hendes sene 50'erne, da hun indså, at hun havde brug for hjælp til at finde et forhold. Selvom hun var en snakkesalig og entusiastisk person i de fleste områder af hendes liv, opdagede hun, at hun var selvbevidst omkring mænd. Hun besluttede, at hun ønskede at arbejde gennem hendes problemer og finde en partner, med hvem hun kunne dele sit liv og erfaringer.

load...

Da Monica meldte på en sejlbåd én sommer, faldt hun for en af besætningsmedlemmerne, men hun havde ingen anelse om, hvordan man kan forbinde med ham på en romantisk niveau. Så vendte hun sig til dating coach Camille Virginia , der har specialiseret sig i at hjælpe enlige kvinder lære strategier til at møde partnere i den virkelige verden situationer.

”Jeg lærte hende konsistens og hvordan til at tale med alle, som om du er allerede venner med dem,” sagde Camille. ”Jeg fortalte hende at tale med ham, ligesom han var hendes bedste ven.”

Camille Virginia giver singler teknikker til at skabe forbindelse i deres dagligdag.

load...

Camilles strategi arbejdede for Monica, som hun og hendes sømand virkelig er bedste venner og romantiske partnere i dag.

Monicas dilemma er ikke en usædvanlig sag for Camille. Faktisk, masser af singler ønsker at møde partnere på den gammeldags måde - ansigt til ansigt - men på grund af dating app kultur, er de ikke nødvendigvis velbevandret i de interaktioner.

Camille erkendte, at underliggende interesse i dating over apps. Som svar, hun udviklede en filosofi for møde romantiske partnere personligt og aktier hendes indsigt på hendes hjemmeside.

”Det nye ved online dating er iført slukket, og sociale færdigheder er ligesom muskler; hvis du ikke bruger dem, du mister dem,”sagde hun.

Hvorfor det er vigtigt at mødes ansigt til ansigt i en Tech-Driven Samfund

Camille sagde mange mennesker forbinder med hendes filosofi, fordi de ofte går glip væsentlige og meningsfulde forbindelser i deres liv. Hvis de har problemer møde romantiske partnere, de sandsynligvis ikke ved, hvordan at få venner, enten.

load...

”Folk er sultet for forbindelser,” siger Camille. ”De går glip af betydning i deres liv ved ikke at forbinde med folk -. Romantisk og ellers”

De kan ønske, de kunne have mere uventede møder med interessante mennesker i deres dagligdag. Men tiderne har ændret sig. Ude i den virkelige verden, er mange mennesker helt fokuseret på deres enheder i dagligdags situationer - fra at købe kaffe til at spise på restauranter. De kan være for nervøs til at se på - endsige engagere sig med - andre.

Camille foreslår enkeltpersoner kan ændre det aflukket mentalitet ved at tage et par enkle trin.

Master Offline dating program dækker tilslutning strategier i-person, herunder hvordan at strejke op en ægte samtale.

”Hvis du giver nogen endda et smil, er du nødt til at føle sig opfyldt, og være på forkant med så mange mennesker, der ikke kan gøre det, selv hvis de ønsker det,” sagde hun.

Efter at første forbindelse, interagerende er ikke så svært. Efter et smil, kunne en person kick off en samtale med et simpelt ”Hej” eller bede en afslappet spørgsmål som ”Kan du anbefale dem?” Til den søde mand i Bilka, hvem der holder en kasse med Granola barer. De fleste mennesker er ikke så standoffish eller isoleret som de kan synes. Camille metoder har også været en succes, fordi hun er en empatisk person, der har været i de samme situationer.

”Jeg har været igennem alt på dating spektrum mig selv,” sagde hun. ”Jeg kan identificere sig med mine klienter, men jeg udviklede også den viden, der kommer med disse erfaringer.”

Samtidig, hjælper hun sine klienter tage konsekvent handling, fordi hun vil have dem til at se resultater så hurtigt som muligt.

”Jeg holder mine klienter bevæger sig fremad ved hjælp af ansvarlighed, så jeg siger 'Vi har fået lektier i denne uge. Hvordan skal vi sikre, at dette sker?”Sagde hun.

Men i sidste ende, Camille minder hendes klienter, som alle ønsker det samme: ”Vi ønsker alle bare accept, anerkendelse og påskønnelse, og husk, det gør hver person, du taler med,” sagde hun.

Undervisning interpersonelle færdigheder til singler vant til dating apps

Som en ung voksen, Camille fundet ringe succes i dating på grund af hendes generthed. Men i stedet for at træde tilbage selv at opholder sig stille, besluttede hun at begynde at gøre ting, der skræmte hende.

”Jeg snart faldt i kærlighed med at forbinde med mennesker, og der er oversat til mænd spørger mig ud i hverdagens steder,” sagde hun.

I en tid hvor de fleste af hendes venner kæmper for at finde datoer på Tinder, blev Camille blive spurgt ud på Starbucks. Alle ønskede at vide hendes hemmelighed.

”Jeg lavede en PowerPoint-præsentation, som jeg gav til nogle venner,” sagde hun. ”Og jeg holdt bygge denne repertoire af rådgivning og i sidste ende skabt en workshop, som jeg gik på at undervise mere end 100 gange. Efter det, jeg vendte mine ideer ind i en online-klasse, og så blev det en forretning.”

På mange måder Camille strategier handler ikke kun om at hjælpe sine kunder med at finde datoer som hun også lærer dem måder at være mere åbne over for at møde andre.

Hun kalder det den praksis imødekommenhed eller ”at tiltrække folk uden at sige et ord.”

For at gøre dette, hun foreslår iført tøj, der gør du føler dig selvsikker og vælge lyse farver eller erklæring stykker. Imødekommende mennesker også smile ofte, gøre øjenkontakt, og demonstrere modtagelig kropssprog såsom afslappende dine skuldre og undgå at krydse dine arme.

Hun foreslår, at enkeltpersoner, især kvinder, kan gøre det lettere for potentielle partnere ved at demonstrere deres interesse i at møde nye venner.

En anden strategi hun underviser er, hvordan man bevæge sig ud over small talk. I mange situationer, folk ikke ved, hvordan man starter en oprigtig samtale, så de fokuserer på upersonlige emner.

”Small talk er ikke opfylder; det kan næsten føle sig mere isolerende,”siger Camille. ”Jeg lære folk, hvordan at komme i gang small talk og ind i en mere meningsfuld og underholdende samtale.”

Camille Virginia: At finde tilfredsstillelse i at sprede sit budskab

Gennem årene har Camille metoder til at undervise hendes skridt til offline dating udviklet sig. I første omgang gav hun oplæg og undervist værksteder , hvorigennem hun finjusterede hendes indhold. Nu er hun fokuserer på privat og gruppe coaching.

På ethvert givet tidspunkt, er hun arbejder en på én med omkring fem kunder, typisk kvinder. Hun arbejder med hver enkelt kunde i omkring 90 dage, en tidslinje sagde hun er perfekt til at hjælpe dem med at opnå de resultater, de ønsker.

Camille tilbyder også en gruppe coaching program kaldet Offline Dating Academy. Kvinder indskrevet i løbet praktisere en ni-trins metode til at lære at møde mænd i forskellige sammenhænge.

”Mit coaching er den mest tilfredsstillende ting i mit liv. Jeg elsker at komme op og gå på arbejde ”. - Camille Virginia, dating coach

Snart vil Camille udvide hende nå til endnu flere mennesker. For dem, der ikke kan deltage i coaching, hun udvikle en bogserie, der vil bringe hendes strategier til læserne. Hendes første bog, med titlen ”The Offline Dating Method”, er planlagt til udgivelse i september 2019. Hun planlægger at frigive yderligere to bøger om emnet i 2020.

Som hendes metoder bliver mere populære, Camille forbliver brænder for at udvikle sin ekspertise i strategier, der fungerer for alle.

”Mit coaching er den mest tilfredsstillende ting i mit liv,” sagde hun. ”Jeg ser den menneskelige erfaring i alle forskellige former. Jeg elsker at komme op og gå på arbejde.”