Central park bevaring - bevare New Yorks naturskønne tilbagetog og tilbyde naturelskende par fantastiske dato- og bryllupssteder

4 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Næsten 40 år siden, Central Park Conservancy blev grundlagt med en mission for at genoprette, administrere og forbedre New Yorks mest værdsatte grønne områder. Takket være organisationens indsats, byens 843-acre skattejagt huser over 42 millioner besøgende hvert år og indehaver af titlen som den mest-frekventeres park i USA. Gennem Conservancy s volontørprogrammer, selv-guidede vandreture, koncerter, og verdensklasse begivenheder, er naturelskende par flygter ind i de åbne rum i Central Park for at forbinde med udendørs og hinanden.

Fotograf Ash Fox bruges til at indfange de særlige øjeblikke, når et par forhold går til det næste niveau. For ikke så længe siden blev hun kontaktet af Florian, en New York lokal, der var klar til at pop det store spørgsmål til sin daværende kæreste. Florian fortalte Ash han havde valgt den Conservatory Garden i Central Park for hans forslag, fordi det mindede ham om de åbne rum i Paris - byen af kærlighed.

load...

Som så mange andre smukke steder i Central Park, var haven blevet restaureret af Central Park Conservancy , og takket være organisationens hårde arbejde, er den blevet en af parkens mest populære destinationer for bryllupper, forslag og romantiske gåture.

Hånd i hånd, Florian og hans brud-til-være vandrede op til et sted i nærheden af ​​springvand i midten af ​​haven. Han tog en dyb indånding, faldt til hans knæ, og holdt en klassisk robin's-æg blå ring kasse fra Tiffanys. Hendes svar var et rungende ja.

load...

Lokale par er ikke de eneste, betaget af Central Parks romantiske essens. For en duo besøger fra ud af byen, Ash anbefaler en plet med udsigt over parken berømte skøjtebane.

”Udsigten er fantastisk fra dette udsigtspunkt,” sagde hun. ”Den sydlige side af Central Park indfanger det moderne New York, mens den nordlige side har en mere klassisk gammeldags New York føler.”

Grundlagt i 1980, har Central Park Conservancy arbejdet utrætteligt for at bevare den skønhed og fornemmelse af New Yorks naturlige skat. Organisationen opererer med en mission for at genoprette, administrere og forbedre Central Park til glæde for alle. Som et resultat af den Conservancy indsats, parken fortsætter med at levere flotte baggrunde til byens kærlighedshistorier.

For dem, der ønsker at forbinde med ligesindede naturelskere, organisation byder på mange muligheder for frivilligt arbejde for at hjælpe understrege parkens miljømæssige topkvalitet. Med en bred vifte af sjove arrangementer og kulturelle aktiviteter, er der ingen mangel på nye dato ideer til at komme væk fra travlhed i byen og slappe af med nogen speciel i det fri.

load...

Hundredvis af aktiviteter Spark Romance i det fri

The Central Park Conservancy arbejder for at sikre, at alle besøger parken nyder kvalitets aktiviteter, begivenheder og attraktioner i løbet af året. Organisationen er forpligtet til konsekvent at levere interaktiv programmering, der gør det muligt for folk i alle aldre til at komme udenfor.

Næsten enhver dag i året, Conservancy tilbyder noget sjovt, informativ og sundt for par, der søger at undslippe den urbane grind og gnist udendørs forbindelser. Naturelskere kan vælge fra de hundredvis af udstillinger, ture, og året rundt attraktioner. Udendørs aktiviteter er for talrige til at nævne, men omfatter baseball, sejlsport, løb, svømning, basketball, og cykling. På forskellige tidspunkter af året, besøgende nyde Fugleopdræt, drageflyvning, slæde, og skøjteløb, blandt mange andre fritidsaktiviteter.

Populære med romantikere, hest og hestevognskørsel giver en afslappende og elegant måde at opleve parkens naturlige skønhed. Disse ture er en intim måde for elskere at tilbringe kvalitetstid sammen og kan tilføje en luft af elegance til ethvert tidspunkt. Vognene kan findes linet op langs Central Park South mellem 5th og 6th Avenue og kan reserveres af forslag, bryllupper, jubilæer, eller bare en sjov tur rundt i parken.

Den Conservancy arrangerer også en årlig filmfestival hvorunder par kan nyde film og musik i parkens åbne rum. Den ugelange begivenhed tilbyder gratis filmforevisninger hver aften, og optræden af DJs før filmene starter. Det er et budget-venlige måde at opleve kultur og udendørs med den eneste ene.

For civile-minded par, Conservancy giver gratis uddannelsesprogrammer , der fokuserer på miljøvidenskab og park historie. Programmerne foregår på forskellige steder i hele ejendommen, primært på Charles A. Dana Discovery Center, Belvedere Slot, Mejeri, og North Meadow Recreation Center. Deltagelse i programmerne er en fantastisk måde for par at lære sammen samtidig styrke deres obligationer.

Kulminere Your Love Story ved at binde knude i parken

Central Park er en ideel udendørs bryllup sted, der kan rumme en ceremoni med op til 100 gæster eller en lille, intim begivenhed. Bryllupper på Conservatory Garden kan planlægges gennem Conservancy, og andre centrale Park placeringer kan bookes gennem NYC Parks.

Parken tilbyder en vifte af romantiske steder for bryllup ceremonier og fotooptagelser. Mange steder, såsom Conservatory Garden, Belvedere Castle, Shakespeare Garden og Bethesda-fontænen, er blevet præsenteret i film og er meget populære spillesteder at udveksle ægteskabsløfter.

At blive gift på baggrund af Central Park er en romantisk måde at starte dit liv sammen.

UK indfødte Kimberly og hendes fiancГ © rejste over Atlanten bare for at binde knude i Central Park. Og de blev ikke skuffet.

”Vi havde vores ceremoni på Conservatory Garden i midten af ​​september,” sagde hun. ”Blomster var i fuldt flor; solen skinnede med temperaturen i midten af ​​70'erne. Indstillingen var maleriske med en smuk vand funktion i midten af ​​haven, hvilket giver nogle udestående fotografier.”

Som så mange andre, Kimberly fandt Conservatory smukt vedligeholdte landskaber til at være den perfekte ramme til at cementere sin fagforening.

Frivillige Muligheder for at Slut med ligesindede newyorkere

Par, der nyder udendørs og tror på at gøre verden til et bedre sted vil finde et væld af måder at arbejde frivilligt sammen i Central Park. Den Conservancy succes afhænger af engagerede frivillige, der hjælper udfylde en række kritiske roller. Med henblik herpå har organisationen udviklet programmer, der favner og velkommen støtte fra frivillige i alle aldre. Mere end 800 acres er en masse jord til at dække, og der er mange måder at give en hånd året rundt.

Par, der bekymrer sig for at bruge deres kærlighed til naturen for at give tilbage kan lære om frivilligt arbejde i Central Park ved at deltage i en åben-hus arrangement.Disse møder afholdes cirka to gange om måneden og tilbyde potentielle frivillige mulighed for at mødes direkte med medarbejdere og veteran frivillige der kan svare på spørgsmål om de typer af frivillige job til rådighed.

Mange frivillige aktiviteter er rettet mod at fastholde og renovere parkens grønne områder og andre faciliteter for sine millioner af besøgende. Frivillige kan hjælpe med plantning og rivearbejde; fungere som park greeters; male hegn, rækværk, og bænke; og deltag park oprydning hold, blandt andre opgaver.

Par på udkig efter en mere filantropisk og innovativ måde at forsegle deres kærlighed kan vedtage en bænk med en donation på $ 10.000.

Central Park Conservancy: Forbedring NYC skat i 40 år

I næsten fire årtier har Central Park Conservancy restaureret, lykkedes, og forbedret Central Park ved at placere stolthed, engagement og passion for offentlighedens interesse på forkant med sin mission. Den Conservancy udgang mål er at forme fremtiden for byparker.

Foruden at være vært over 42 millioner besøgende hvert år, er det Conservancy forpligtet til at yde par med kvalitet åbne rum, hvor de kan skabe skattede minder og undervise kommende generationer at værdsætte New Yorks naturressource. Som et resultat, par, ligesom Florian og hans brud-til-være, har fundet grund af Central Park er den ideelle baggrund for at uddybe deres forbindelser.

For mere information, eller hvis du er interesseret i at blive gift i Central Park, besøg centralparknyc.org/weddings eller ring (212) 360-2766 mandag til fredag.