Certificeret forholdstræner dr. Kimes inspirerer klienter til rigtig snak om, hvad der får ægteskaber til at vare

3 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I løbet af de sidste par år, Atlanta-baserede tandlæge Dr. Heavenly Kimes har udvidet sin rГ © sumГ © at omfatte de besættelser af reality tv-stjerne, bedst sælgende forfatter og certificeret forhold coach. Hendes inspirerende retningslinjer for at finde kærligheden i øjeblikket nå mere end 310.000 Instagram tilhængere samt utallige læsere og lyttere over hele verden. Tegning fra lektioner hun lært i sine 35 års ægteskab, himmelske guider enlige og gifte kvinder står over for en række forskellige relationer spørgsmål. Heavenly også vært for et populært radioprogram, The Open og Ærlig Show , på Worldstar HIT Radio - hvor hendes fortælle-det-lignende-det-er holdningen sætter en underholdende spin på traditionelle dating rådgivning. Hvis du spekulerer på, hvordan at tiltrække og fastholde en engageret partner, kan du lære en masse af Heavenly s salvie rådgivning.

Dr. Heavenly Kimes er en tandlæge ved handel og sammenhæng ekspert af natur. Hendes interesse i, hvordan engagerede relationer fungerer - og hvordan den enkelte kan få dem til at fungere bedre - førte hende til en karriere som compassionaterelationship træner for gifte kvinder.

load...

Forholdet træner Dr. Heavenly Kimes er en business kraftcenter med en lang liste af akkreditiver til hendes navn.

Mens hun stadig driver sin Atlanta tandlægepraksis at betale regningerne, himmelske nyder fastsættelse hjerter lige så meget som fastsættelse smil. Hendes erfaring jonglerer sin karriere og arbejde sammen med sin mand, der er en top kirurg, har givenher indsigt i holdninger, adfærd og principper, der opbygger et varigt og tilfredsstillende ægteskab.

”Først og fremmest, jeg begyndte at studere relationer for mig selv,” siger Dr. Himmelske. ”Jeg lærte alle disse ting, og jeg tænkte 'En masse mennesker skal kende disse principper' - men de gør bare ikke.”

load...

Forholdet-bygning er ikke undervises i skolerne, så dr himmelske har taget sig selv at give ud advicevia en voksende coaching praksis, en bedst sælgende bog, og ugentlige radio shows. Hendes straight-to-the-point forhold vejledning provideswomen med praktiske strategier til at fange og holde en mands opmærksomhed.

I dag er Dr. Himmelske kendt for sit arbejde som en inspirerende taler, forfatter og sammenhæng ekspert. Millioner af seere genkende hende fra Bravo kabelnettet reality show ”Gift med Medicine”, som fokuserer på de koner ofmen der arbejder på det medicinske område. Dr. Heavenly har været lykkeligt gift i mere end 35 år, så shecan tale med autoritet om, hvordan man dyrke en sund balance mellem arbejde og privatliv med den eneste ene ved din side.

”Det er en ny tid, og jeg kender en masse ting har ændret sig, men først og fremmest tror jeg, at de ting, der fungerede i gamle dage stadig arbejde i dag,” sagde hun. ”Det betyder, kur, der virker og bliver respektfuld, og kende vores stillinger som ægtemænd og hustruer - nogle mennesker forsøger at ændre deres roller, og det bare ikke virker.”

load...

At rådgive gennem hendes blog, Radio Show & Coaching Practice

Hvis du har brug for nogle reelle snak om relationer, The Open og Ærlig Show med dr himmelske og Dr. Jackie isthe radio showfor dig. Hver fredag, to forhold-kyndige kvinder går i luften til ligeud diskutere varme emner i dating verden, herunder hvad man skal kigge efter i en potentiel mand og hvordan at vise påskønnelse for din partner. Det er en lærerig og underholdende time, som har lyttere afspejler på deres liv et minut og sprænge ud i latter den næste.

Derudover dr himmelske s blog fremmer hendes perspektiv på ægteskab, relationer, og sex i engagerende artikler, som udstillingsvindue hende no-filter coaching stil. Hun er ikke sarte om at tackle personlige emner, herunder ”Ønsker du bule i Front eller bule i Back?” Og tilbyder relatable udtalelser fra perspektivet af en kvinde, der har været på forholdet vej i lang tid.

”Min absolutte top tip er at gøre, hvad der virker bedst for dig og din familie! - og hvad der gør dig glad” skrev hun i en vejledning for vellykkede mødre.

Dr. Heavenlyoften får lige til det punkt når De udleverer råd til hendes blog-læsere og hendes radio show lyttere. Hendes perspektiv på ægteskab kan virke gammeldags, men hun mener, det er vigtigt at holde sig til, hvad der er arbejdet i fortiden.

Uanset om hun førende par rådgivning sessioner eller besvare et lytterens spørgsmål om hendes radioprogram, dr himmelske afhængig af traditionelle værdier og hendes egne erfaringer som en gift kvinde toshape hendes råd.

Mange af de principper, som dr himmelske går ind kommer direkte fra Bibelens lære. ”Jeg er en spirituel person” shesaid ”og jeg tror, ​​at Bibelen giver os alt, hvad vi har brug for et succesfuldt forhold.”

”The Business of Love” Underviser Kvinder hvordan man kan tiltrække en god mand

I januar 2016 offentliggjorde dr himmelske hendes første selvhjælpsbog, The Business of Love , at forklare kvinder, hvordan business-færdigheder kan oversætte til forholdet succes. Bogen detailsher samtaler med flere kvinder, der er ledere i deres industrier, herunder en Fortune 500 udøvende making over seks tal, og alligevel kæmper for at opretholde kærlige relationer.

I ”The Business of Love,” Dr. Heavenly Kimes trækker fra forholdet erfaringer seks kvinder til at give praktiske råd.

”Kærlighed som en forretning. Du kan ikke bare lave en helt følelsesmæssig beslutning,”Dr. Heavenly forklaret. ”Når man gør det ultimative fusion, kan det ikke bare være for følelsesmæssige årsager.”

Gennem hele bogen, himmelske bruger real-life erfaringer kvinder i dating verden for at vise, hvordan folk håndtere relationer og hvilke råd hun ville give dem. Tonen er venlig og optimistisk, men den 165-siders bog beskæftiger sig med alvorlige emner, som påvirker ægtemænd og hustruer overalt.

Business of Love er en vigtig vejledning for karriere-orienterede kvinder, der ønsker at finde og holde en god mand.

”Mange kvinder har succes i erhvervslivet eller deres karriere,” sagde hun, ”men de har brug for hjælp til at opbygge stærke, bæredygtige relationer.”

Over 310.000 følgere Syng Hendes roser på sociale medier

Glødende feedback fra sine lyttere, læsere, kunder og fans holder Dr. Heavenly motiveret dag ud og dag ind. Hun sagde, hun elsker at høre fra nogen, der tog hendes råd til hjerte og så umiddelbar forbindelse forbedringer på grund af det.

Dr. Heavenly s Instagram side er fyldt med komplimenter fra hendes mest tilbedende fans.

Dr. Himmelske indvirkning kan lettest ses på de sociale medier, hvor hun har mere end 310.000 tilhængere på Instagram. Hun stillinger regelmæssige opdateringer om hendes daglige liv samt oplysende indhold med en masse kærlighed og humor kastet in.Her Instagram indlæg modtager tusindvis af sympatier og hundredvis af kommentarer fra folk over hele verden.

”Hold gøre dig!” Skrev madamefly på et af billederne Heavenly s. ”Du er en engel, og vi elsker din realness!”

”Jeg elsker dig, dr himmelske,” lød sandtierra i en kommentar. ”Du inspirerer mig og give den bedste skygge.”

På sociale medier, Dr. Heavenly har en direkte linje til de mennesker, hun ønsker at hjælpe - og hun gør hyppig brug af det. Hendes ned-til-jord indlæg få folk til at smile og give dem noget at tænke på, da de går igennem deres dag.

Fra hendes sociale medier konto til nationale radio shows, Dr. Heavenlygives forholdet rådgivning onevery platform hun kan. ”Det er mit kald,” sagde hun til os. ”Jeg gør det, fordi det er min passion, ikke for at tjene penge. Jeg bare kan lide at gøre det.”

Dr. Heavenly: En åndelig person Ledende Par til lykke

Efter 35 års ægteskab, har Dr. Himmelske lært en ting eller to om, hvad der gør relationer arbejde. Hendes kliniske og ligetil tilgang til forholdet coaching har hjulpet tusindvis af mennesker med at forbedre deres kærlighed forbindelser.

Dr. Himmelske ekspertise og karisma har tjent sine mange anerkendelser samt en hovedrolle i en Bravo tv reality show. I de kommende måneder, forholdet ekspert håber at udvide sin indflydelse og hjælpe kvindelige daters ved at lancere en revolutionerende dating app kaldet Piq. De appallows brugere til at screene, hvem der ser deres billeder ved at spørge isbryder eller deal-breaker spørgsmål. Heavenly sagde denne app vil supportvalues-baserede mænd og kvinder, der ønsker mere end blot en opkobling.

I sin bog, radio show, blog, og coaching sessioner, Heavenly dispenserer praktiske grillbarer om kærlighed og parforhold. ”Jeg giver råd hele tiden,” sagde hun. ”Jeg henvender dating, ægteskab, sex, parforhold - alle aspekter af relationer.”