Christina leong: et transformatorisk liv og dating coach beriger livet for singler og par i Storbritannien

14 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ved at tage en holistisk tilgang til dating og livet coaching, Christina Leong har forvandlet livet for singler og par i hele verden. Hvis du føler dig utilfreds med, hvor du er i livet, kan du tilmelde dig en gratis strategi session med Christina for at finde ud af, hvad du kan gøre for at gøre positive ændringer. Hendes skræddersyede coaching virksomhed baseret i Storbritannien, tjener høj opnå singler, der søger kærlighed og fulfillment.The liv coach'sencouraging dating tips, forholdet viden, andlife filosofi give mænd og kvinder til at opbygge tillid og udmærke sig i deres personlige og professionelle liv.

Christina Leong voksede op i Malaysia omgivet bypeople af forskellige kulturer, overbevisninger og etniske grupper. Hun fulgte muslimske love, modtog en buddhistisk uddannelse, og udforskede kristne ideologier. Gennem sine barndomsoplevelser, lærte hun at respektere forskellige meninger og værdi multikulturalisme.

load...

Dating og life coach Christina Leong giver daters støtte og opmuntring, som de søger langvarige relationer.

Som en ung voksen, Christine var ivrig efter at se verden og deltage mere forskelligartede samfund, så hun pakkede sin kuffert og forlod den lille by, hvor hun voksede op tosettle ned i England. Hun gik alene, ikke at vide, hvad de skal forvente, eller hvad hun ønskede at gøre for et levende.

Christina fortalte os, hun kom i gang i dating industri ved et uheld. I første omgang blev hun bare at give forholdet rådgivning til venner, mens du gør generel rådgivning arbejde. Så den administrerende direktør for en af ​​Storbritanniens førende matchmaking virksomheder headhuntet hende til at slutte sig til holdet. Under hendes tid som et matchmaking konsulent, hun fik et førstehåndsvidne se på, hvordan en succesfuld dating selskab håndterer kunder og letter romantik. Sidste år besluttede hun at modregne på hendes egen andstart en skræddersyet coaching firma.

load...

I dag, Christina får folk til deres happy-stadigt aftersthrough herdating og livet coaching virksomhed, rammende navn gøre bedre relationer. Om du vil genstarte dit liv eller genoplive din romantik, kan den professionelle coach hjælpe dig med at få dit liv på rette spor. Hun har specialiseret sig i elite dating coaching for smart, succesfulde arbejder fagfolk, der stræber efter at finde en kærlig partner og at opnå en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

”Det er virkelig om at få dem til at vurdere deres underliggende relationer blueprint ,” sagde hun. ”Og derfra, opbygge relationer, de ønsker, optimalt.”

Skræddersyede Coaching pakker & Dating Strategi Sessions

Christina arbejder tæt sammen med vellykket fagfolk i den finansielle sektor samt andre områder. Hendes medfølende sindstilstand opmuntrer singler og par til at åbne op til hende og føle sig trygge taler deres problemsduring en-til-en sessioner. Selv om hun har fokus på coaching hendes klienter i kærlighed afdeling, kan hun også tilbyde indsigt i forretningsforbindelser og personlig udvikling.

load...

Du kan anmode om en gratis strategi session at komme i gang og se, om Christinas energi coaching stil er for dig.Alle herothercoaching pakker kræver en seks-måneders minimum medlemskab. Forholdet Ready-pakken er bedst for daters, der ønsker at dyrke en livslang relationship.Anyone træt af at være single kan hente værdifulde dating tips fra Christina.

”Christina har givet mig den klarhed for at se, hvad mine virkelige mål er i tåge af hverdagens problemer og udfordringer.” - Stewart, en pilot i Hongkong

Hver coaching pakke har tre prisfastsættelse tiers, så du kan få den grundlæggende, mellemliggende, orelite option afhængigt af dine personlige budget og forholdet mål. Denne forretningsmodel er designet til at være flexible.Christina vil med glæde arbejde omkring usædvanlige arbejde og rejse tidsplaner for at give hendes VIP klienter den støtte, de har brug for. Hun selv har rejst rundt i verden for at mødes med travle iværksættere, atleter, direktører og andre movers og shakers der wanthands-on guidancein deres personlige liv. Christina er der for hendes klienter hvert skridt på vejen.

”Jeg har fået feedback fra kunder, at de kan lide min zen-lignende kvalitet i sessioner, fordi det virkelig beroliger dem ned,” sagde hun. ”Jeg tager folk på en meget personlig, holistisk rejse med mig at få dem det resultat, de ønsker.”

En Tværkulturelle partnerskab med eksperter på området

Med udgangspunkt i Storbritannien, er Christinas coaching virksomhed støttet af teamet på SimonX.com og har international rækkevidde takket være sin tværkulturelle team og partnering virksomheder. Ved at samarbejde med fagfolk i dating industri, kan Christina levere rigelige ressourcer til daters fra New York City til London.She er afhængig af en betroet netværk af partnere til at tjene kunder rundt om i verden.

Christina tager en verdslig udsigt over love.In de kommende måneder, vil hun iværksætte en række podcasts fokus på internationale tværkulturelle relationer og medforfatter en bog om fremtidens relationer.

Christina Leong, grundlægger af Making bedre relationer, hasbeen i dating branchen i årevis.

Christina sætter den langsigtede velfærd af hendes klienter først. Hun vil gøre, hvad muligt at give dem den hjælp, de har brug for at komme i glade, sunde relationer. Nogle gange, det betyder at henvise en person til en partnering matchmaker eller dating coach. Hendes højeste prioritet er at gøre dating bistand tilgængelig for alle, hvor som helst i verden, så hun samarbejder med private virksomheder i flere lande.

”Vore partnering dating fagfolk søger at opbygge relationer,” sagde Christine, ”og det er det, vi kommer alle sammen til.”

Forpligtet til at hjælpe klienter Byg bedre relationer

Christinas positivitet smitter og giver ofte singler tillid og mod til at foretage ændringer i deres dating liv. Måske det betyder nærmer en attraktiv kvinde på en bar eller sende en opfølgende meddelelse til en crush på nettet. Uanset omstændighederne, Christina er der for at heppe klienter om og tilbyde proaktive rådgivning undervejs.

”Gennem hendes store spørgende færdigheder, Christina hjalp mig præcisere, hvad der var vigtigt for mig og guidede mig hen imod nogle store løsninger,” sagde Steve, en Forex erhvervsdrivende og investor i London. ”Hun er meget tålmodig og vidende, og jeg ser frem til vores næste session.”

Den lejlighed, Christina leger matchmaker og forbinder kompatible singler på middagsselskaber. Et par år siden, en London-baseret kok mødte en kvinde, der boede i Beijing, og parret blev så taget med hinanden, at de gjorde den lange distance forhold arbejde, indtil han flyttede. De sender nu Christina billeder af deres voksende baby dreng.

”Hver session udbytter håndgribelige resultater og længe kan det fortsætte.” - Kem, en marketing konsulent i London

En enkelt kvinde kom til Christina efter en dårlig opløsning forlod hendes følelse håbløs om hendes dating udsigter. Hendes såkaldte drøm mand havde dumpet hende for ikke at være muslim, selv om hun var ved at tage skridt til at konvertere, og hun ikke føle sig trygge i hendes evne til at tiltrække andre. Christina fortalte kvinden, at hun fortjente bedre og hjalp hende komme med dating strategier for at få en real-life drøm mand.

Efter måneders arbejde, kvinden købte et hus og mødte en mand, der var glade for at forpligte sig til hende. De er nu lykkeligt gift.

”Coaching gav hende et sikkert rum, hvor hun kunne lære, vokse og udforske,” sagde Christina. ”Så hun fik det gode forhold, men arbejdede på sig selv så godt.”

Christina Leong er en holistisk guide til livs rejse

Whenshe var ung, Christine lært vigtigheden af ​​samarbejde, inklusion og medfølelse, og hendes multikulturelle udsigter stadig informerer hendes tilgang til dating og livet coaching. Nu sheaims at bringe flere stemmer ind i samtalen og understøtte flere veje til forholdet succes. Som en professionel coach, arbejder hun sammen med industrien ledere til at tilbyde de bedst mulige ressourcer for singler og par i hele verden.

Når Christina arbejder sammen med dig, hun er i det for langt, sejt træk. Hendes coaching pakker omfatte mindst seks måneders engagement, fordi sheendeavorsto give mere end hurtige tips - shewants at ændre dating tankegang andtransform liv. For at gøre dette, hun har brug for tid. De kunder, der har tillid til hende og investere i hendes hjælp ofte se fantastiske resultater og komme i tilfredsstillende relationer.

”Dating kan være en rutsjebane, men det er en proces, og du er nødt til at arbejde gennem det,” sagde hun. ”Det gør mig så opfyldt, især når et par møder gennem mig, at vide, at jeg hjalp med at ske for nogen. Det er en win-win-win.”