Cleveland kunstmuseets århundrede gamle samling af udstillinger og programmering gør enhver dato mere oplysende

13 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Betragtes som en af de mest omfattende museer i verden, Cleveland Kunstmuseum har noget for alle - især dem, der ønsker at imponere en dato. Start med at vandre gennem gallerierne, diskuterer den brede vifte af kunst på skærm, og fortsætte samtalen over en håndværk cocktail på Provenance, museets fine restaurant. Med programmer, guidede ture og mere, er det sikker på at være en eftermiddag, der vil forlade du ønsker mere. Og det bedste er, at du kan vende tilbage til en dato som helst du vil, fordi der er gratis adgang.

I dating, man siger, ”Du får hvad du betaler for,” ikke altid holder stik. Sikker på, når jeg tænker på nogle mindeværdige datoer, jeg har haft for nylig, er der ofte et element af at være vin og dined. En mand jeg dateret elskede at spise på dyre restauranter, bestille lækker vin, og dele fancy desserter, mens vi talte om alt fra erhvervslivet til film til at rejse.

load...

Men, lige så meget som jeg elsker vidunderlig middag datoer og vin, de ikke imponere mig.

For nylig, en dato og jeg besøgte et kunstmuseum i byen, hvor vi mødtes. Som vi kom rundt, beundre værker af lokale malere og billedhuggere, vi blusse op igen vores passion for kunst - og samtalen flød derfra. Vi diskuterede de forskellige måder, vi set verden, hvad vi værdsatte, og hvad vi fandt smukt.

Og som vi bartenderen døren hånd i hånd, jeg indså noget andet vidunderlige: Dette luksuriøse og afslappende eftermiddag var helt gratis. Nogle gange er den bedste måde at forbinde med en person koster ikke penge, eneste gang.

Et sted, hvor lidt tid kan røre lidenskab mellem partnerne er Cleveland Kunstmuseum. Par kan tilbringe timer langsomt tager i mere end 45.000 objekter kurateret fra museets århundrede gamle samling.

load...

Roaming gallerierne på Cleveland Kunstmuseum med en dato, kan udløse en dyb samtale.

”The Cleveland Kunstmuseum konserves, undersøgelser, og deler sine fremragende samlinger af kunst fra alle perioder og regioner i verden,” siger Kelley Notaro Schreiber, museets Kommunikation og Media Relations Manager. ”Vi generere en ny forståelse og værdsættelse blandt de besøgende, mens der tjener som et socialt og intellektuelt samlingspunkt for samfundet.”

Som en af ​​de mest omfattende kunstmuseer i nationen, Cleveland Kunstmuseum skaber transformative oplevelser for alle sine besøgende.

En rig historie Fokuseret på Offering verdenskendte Artwork

Den Cleveland Kunstmuseum blev grundlagt ”Til gavn for alle de Folk Forever”, og dens slogan bør lægge besøgende, der måske anser sig kunst novicer på lethed. Museets mission at gøre kunsten mere tilgængelig er en af ​​grundene til det velkommen næsten 600.000 besøgende sidste år.

load...

Den Cleveland Kunstmuseum byder alle niveauer af kunstelskere, fra novice til ekspert.

Grundlagt i 1913, og åbnede tre år senere, har Cleveland Kunstmuseum vokset sin samling gennem køb, gaver og arv fra kunstsamlere over næsten et århundrede. At grafikken fylder sine gallerier og samtidig skabe en inspirerende kulisse for museets uddannelsesprogrammer i løbet af året. Besøgende kan se fotografering, moderne kunst, europæisk middelalder kunst, skulpturer og 20. Århundrede amerikansk kunst, blandt mange andre medier, stilarter og perioder.

”The Cleveland Kunstmuseum er kendt for kvaliteten og bredden af ​​dens samling, som omfatter næsten 45.000 genstande og spænder over 6000 år præstation i kunst,” siger Kelley. ”Historisk set har museet arrangeret mellem 13 og 17 særudstillinger om året, herunder dem trukket fra sin permanente samling, eller som har internationale lån.”

Bred vifte af udstillinger er sikker på at behage alle slags Art Lover

For en insider perspektiv på udstillingerne i hele Cleveland Kunstmuseum, besøgende opfordres til at hente den gratis ArtLens App , som indeholder oplysninger aboutobjects på visning i museet. Dette prisbelønnede app giver par mere sammenhæng på hvert stykke i museet og gør navigation let med kort over gallerier - så vil du ikke gå tabt, medmindre du vil.

Selvfølgelig, nogle af udstillingerne er så kendt kan du ikke brug den app. Den berømte maler Georgia O'Keeffe er genstand for en kommende ”Living Modern” udstilling, mens Yayoi Kusama spændende og moderne ”Infinity Mirrors” udstilling har opnået international anerkendelse for sin enestående - alligevel let at identificere - stil.

Par kan diskutere kunstværket de ser og skabe varige forbindelser.

Men hvis du tager en særlig person, skal du sørge for at få billetter på forhånd for nogle af de særlige udstillinger. Mange af de særlige udstillinger er gratis, men nogle har en entré.

”Vi er meget glade for vores sommer blockbuster, Yayoi Kusama: Infinity År, som fejrer den legendariske japanske kunstner Yayoi Kusama er 65-år lange karriere,” sagde hun. ”Udstillingen spænder udvalget af Kusama arbejde, fra hendes banebrydende malerier og opførelser af 1960'erne til hendes bredt beundrede medrivende installationer. Besøgende har enestående mulighed for at opleve syv af Kusama s fængslende Infinity Mirror værelser.”

Museum udstiller rotere, så tøv ikke med at besøge, hvis du ser en, der pirrer din interesse. For nylig har museet viste værker af cambodjanske billedhuggere, tyske ekspressionister, og det 20. Århundredes franske billedhugger Auguste Rodin.

Special Events gøre for store dato nætter

En af de bedste dato nat muligheder på Cleveland Kunstmuseum er MIX på CMA. Denne begivenhed - for lånere over 18 år - omfatter kunst aktiviteter, galleri ture, og levende underholdning - herunder musik inspireret af aktuelle udstillinger.

”På den første fredag ​​i hver måned, MIX fremhæver et andet aspekt af museet og dets samling og funktioner musik, tema cocktails, kunst-making-aktiviteter, og sammenblanding,” siger Kelley. ”Det er en mulighed for at forbinde med samlingen mens forbinder med hinanden.”

Bland og blande sig med andre kunst entusiaster på museum begivenheder som MIX på CMA

At chancen for tilslutning er det der gør en dato på Cleveland Kunstmuseum sådan en mindeværdig oplevelse. Det er sjovt at slentre rundt i gallerierne og diskutere nogle af verdens bedste kunst - eller få billetter til at se en film, live kunst ydeevne, eller deltage i en inspirerende klasse sammen.

I slutningen af ​​aftenen, kan du endda hætten kulturen med en udformet cocktail fra Provenance, museets gourmetrestaurant. Den prix-fixe i restauranten og lounge inkluderer en brunch menu inspireret af værker i øjeblikket udstillet i gallerier.

”Mulighederne er uendelige,” siger Kelley.

Nye strategiske planer Har CMA Ser mod fremtiden

Selvfølgelig, med den lange historie og bredden af ​​skærme, er det ingen overraskelse, at Cleveland Kunstmuseum er på udkig efter nye måder at modernisere og indføre sin kunst til nye besøgende.

Sidste år, museet udgivet en ny strategiplan kaldet ”Making Art Matter:. Strategiske rammer for vores andet århundrede”

”Med denne plan, vi håber at aktivere de tre væsentlige elementer i museets erfaring: kunst, sted, og publikum. Vi ønsker at skabe oplevelser, der belyser relevansen af ​​kunst i dagens globale samfund, at skabe en platform for læring og engagement,”siger Kelley.

Denne mission vil hjælpe med at holde Cleveland Kunstmuseum et perfekt sted at forbinde med en dato i løbet delte lidenskaber for de kommende generationer.