Coach, forfatter og kvinders advokat claire cappetta har kuren til at helbrede smerter fra tidligere forhold og genoplive kærlighed

23 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: UK-baserede træner, forfatter og kvinders fortaler Claire Cappetta kæmper en kamp for kvinder over hele verden til at vide, hvad det betyder at være i et sundt, kærligt forhold. Efter flere år med oplever misbrug fra hendes intime partner, Claire fundet modet og styrken til at skabe et nyt liv baseret på kærlighed og selvaccept. I dag underviser hun andre kvinder hvordan man kan være modige krigere ved at lære at elske, hvem de er, og bruge støttende metoder til at frigive fortiden. Efter en vellykket går i gang med sin egen rejse til helbredelse, har Claire gjort det hendes mission at hjælpe kvinder får den tillid, de har brug for at stå stærkt i verden.

Claire Cappetta nået til et punkt i sit liv, hvor hun var nødt til at træde et skridt tilbage og tage opgørelse. En række mislykkede relationer havde ført hende til hvor hun var, og, træt, hun vidste, at hun var nødt til at foretage væsentlige ændringer i sit liv for at vende skuden.

load...

”Jeg var hoppende fra den ene dårligt forhold til en anden,” sagde hun. ”Jeg troede, at der må være noget galt med mig, fordi jeg var plukke og vælge sådanne dårlige relationer.”

Claire vidste ingen bør have til at leve med misbrug og vold, der plagede hendes tidligere obligationer, så hun begyndte at gå løs lag af skuffelse, frygt og sorg, at havde holdt hende fra ægte kærlighed.

Dette førte Claire til den erkendelse, at hun var blokerer hendes sande selv og acceptere meget mindre end hun fortjente. Hendes beslutning om at overleve bragte hende ud af mørket og ind i en nyfunden frihed, når hun accepterede, hvad hun kalder hendes indre gnist.

”Den indre gnist er en fornyet, ny energi, og inspireret lidenskab, der hjælper dig med at finde og forbinde med den autentiske, ægte dig,” sagde hun.

load...

Claire forstår, hvorfor mange kvinder tror, ​​fejlen ligger hos dem, hvis deres relationer ikke ligner skattede romancer, og hun har gjort det hendes mål at hjælpe dem med at helbrede fra tidligere smerte og komme styrket. Hendes her-og-nu coaching tilgang har tilskyndet kvinder rundt om i verden til at genopdage livet ved at vide, hvad det betyder at virkelig gnistre.

”Der er liv for enden af ​​tunnelen,” sagde hun.

Tappe den indre glød og afslører diamond i the rough er hvad der gør Claires coaching metoder så effektiv. Ikke alene er hun arbejder med klienter individuelt, men hun har også været en hovedtaler for vold i hjemmet begivenheder, herunder barrierer Living, Moving Beyond Skam, og splintres the Silence.

Claire gør sig let tilgængelige for kunderne ved at tilbyde coaching sessioner i person, telefonisk, eller via en online video-chat. Alle de kvinder, hun forbinder med er modstandsdygtige og har overlevet nogle af de mørkeste øjeblikke i livet.

load...

”Folk ønsker ikke at tale om vold i hjemmet, forfølgelse, eller mentale og følelsesmæssige overgreb,” sagde hun. ”Det er vigtigt for kvinder at vide, at de kan genopbygge deres liv og begynde at fjerne tidligere barrierer mod misbrug.”

Coaching pakker, fjerne hindringer Blokering Kærlighed

At have en coach, som har gået i dine sko er et spil-changer for Claires kunder. Hun hjælper mange kvinder opdager for første gang, hvordan en sund, kærligt forhold ser ud og føles.

”Hvordan kan du vide, hvad der er sundt og hvad der ikke er?” Spurgte hun.

Claire fortalte os coaching processen begynder ved at møde kunderne, hvor de er i deres nuværende forhold, sindstilstand, og følelsesmæssige opvågninger.

”Du har brug for at finde ud af, hvor folk kommer fra,” siger hun. ”Tilslutning med, hvor en person er, og hvilken type forhold, de er til fods væk fra.”

Oprettelse af en reel forbindelse er i toppen af ​​Claires prioriteringsliste, når det kommer til at møde nye kunder. Du kan opleve en gratis, 30-minutters konsultation med hende at vide, om hun er den bedste coach til at hjælpe du opleve kærligheden indefra og ud.

”Feeling forstået og valideret er de vigtigste behov for enhver kvinde, der kommer ud af et voldeligt forhold,” sagde hun.

Start forestille det nye liv, der venter på dig ved at tage dette første skridt i dag. Hvis du er klar til at helbrede og oprette forbindelse til din autentiske selv, Claire tilbyder en times pakke med fire sessioner og en enkelt-timers session, der skal bruges personligt eller online.

”The helingsprocessen ser ud og føles forskelligt for hver kvinde,” sagde hun. ”Du kan finde din indre gnist igen og leve et liv værd at leve, en, hvor du ikke behøver at bedrevidende enhver bevægelse eller beslutning, du foretager.”

Integrative Meditation Tunes Into Stress Relief & Soul Styrkelse

Claire sagde forbinder kvinder med meditation værktøjer har vist sig at være en succes med at styrke deres indre kerne og fundament som menneske. Hendes hjemmeside tilbyder en to-minutters meditation for stress og angst. Bare et par minutter om dagen kan hjælpe med at rydde det mentale rod at holde dit liv bevæger sig fremad.

”Det er vigtigt at huske, at der er en hel person bag hver brudt historie,” sagde hun. ”Tag en mental pause i fem minutter. Bare lyt til meditation og være til stede.”

Oprettelse af et øjeblik at være stadig forbinder med Claires stil af coaching. Dette er nyttigt for kvinder, der ikke har oplevet friheden til at gøre deres egne beslutninger. Meditation kan være en af ​​de første skridt i at skabe sunde grænser, hvilket er et centralt element i hendes samtaler med klienter.

”Alt er en grænse,” sagde hun. ”Jeg hjælpe kvinder lære at opretholde sunde grænser i alle relationer; at vide, hvad der føles sund, glad og komfortable.”

Claire opfordrer sine kunder til at lytte til de daglige meditationer, fordi det også hjælper med at bryde båndet til tidligere traumer, mental træthed og følelsesmæssige faldgruber. Teknikker, der underviser mindfulness, ligesom Claires, er at blive bemærket af den akademiske og videnskabelige samfund som værende effektive veje til psykologisk helbredelse.

”Mindfulness lærer dig at genkende 'Åh, der er den tanke igen. Jeg har været her før. Men det er netop det - en tanke - og ikke en del af min kerne selv, "” Dr. Elizabeth Hoge, Psykiater ved Center for Angst og Traumatisk Stress Disorders, blev citeret for at sige i en nylig artikel.

Claire enig i, at denne unikke kombination af coaching og meditation er et liv-changer for kvinderne hun forbinder til hele verden.

Publikationer der guider kunder gennem Journeys of Self-Care

For en mere intim oplevelse i selv-kærlighed og healing, Claire inspirerer kvinder til at opsøge ressourcer og rådgivning, der fokuserer på at være i nuet.

”Læs bøger, der hjælper dig med at holde til stede,” sagde hun. ”Du skal vinde påskønnelse for det er her nu.”

At være taknemmelig for, hvad livet har at tilbyde, er en af ​​de vendepunkter for mange kvinder, herunder Claire. Hun opdagede sin egen stemme som hun lærte at sætte pris på den nuværende og opleve livet ét åndedrag ad gangen.

Claire er en selvstændig offentliggjort forfatter, der har brugt sine egne livserfaringer til at skabe relevante læsning emner for kvinder. Hendes bog, ” genoplive din indre Sparkle, en alternativ måde at helbrede fra traumer og misbrug ,” tilbyder enkle svar på de dybeste spørgsmål om daglig angst og depression. Hun sagde, at hendes bog er baseret på kærlighed, positivitet, og glæden ved at opdage, at indre gnist, at så mange kvinder mister.

”Vi har svært ved at se lyset, men vi kan finde det,” delt hun. ”Der er dage, hvor vi næsten ikke kan trække os ud af sengen, endsige sætte noget musik på, eller gå en tur, men det er virkelig disse enkle ting, redde os.”

De, der abonnerer på Claire hjemmeside kan downloade en PDF-kopi af ”genoplive din indre Sparkle” gratis.

Hendes Ride til Liberty serien er baseret på en sand historie og fortæller historien om en fiktiv kvinde ved navn Lydia, der giver sig selv at flygte manipulerende og usunde relationer. ” A Broken Ring: En kvindes rejse fra misbrug til empowerment ” og ” Stalking Liberty: Er du sikker? ”Er begge tilgængelige til at købe i paperback og på Kindle gennem Amazon. Tjek Claire blog for mere nyttige tips om stalking bevidsthed, angst, healing, traumer, mindfulness, og kærlighed.

Claires Mission: At hjælpe kvinder finder Frihed & deres sande selv

Claires passion for healing liv er banebrydende og inspirerende flere kvinder til at leve autentisk, sundt liv. Sammenstykke de knuste dele af livet med kærlighed, accept og tilgivelse er byggestenene for hver ny dag.

”Jeg fortæller kvinder, at de aldrig kan modtage en undskyldning,” sagde hun. ”Det er noget, du ikke kan kontrollere, men du kan skelne, hvad styrer du give til folk, og hvad du tillader.”

Denne træner er klar til at forbinde med dig og hjælpe dig leve et liv uden grænser. Rive ned disse mure smerte, beklagelse og mishandling er blot en del af rejsen, sagde hun. Du kan stadig opleve kærligheden fra omverdenen på en måde, der er sundt, støttende og meningsfuld. Claires livserfaringer gøre hende værdi hver kundes unikke stemme og selverkendelse.

”Lær at afkode det liv sti, du har tegnet på det stykke papir,” sagde hun. ”Du skal ikke tænke så meget på fremtiden på længere sigt, fordi stien kommer til at ændre sig.”