Coaching tillid: marina lavochin lærer singler færdighederne til dato online og personligt

15 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Marina Lavochin trænere singler på, hvordan du opretter en dating profil, hvordan man kan flirte online, hvordan de skal handle på en dato, og generelt hvordan man kan tiltrække en kompatibel person. Hun anvender sin omfattende dating oplevelse at tilbyde direkte dating rådgivning til Seattle singler. Hendes mission er at lære sine kunder, hvad virker og hvad der ikke er så de føler sig bemyndiget til dato online og personligt. Uanset om det er at forbedre deres garderobe eller anbefale dating hjemmesider, Marina tilpasser hendes tilgang, der passer til den personlighed hver klient. På blot tre måneder herdating boot camp giver enlige mænd de værktøjer, de har brug for at blive deres mest attraktive, tillidsfulde selv.

Da Marina Lavochin pakket op hendes liv og flyttede til San Francisco på grund af et forhold, hun troede det var hendes lykkeligt. Det viser sig, dette var blot præamblen til hendes historie.

Søger at beskæftige sig med kommunikationsproblemer med hendes forlovede Г © , hun vendte sig til psykologi bøger om vejledning. Hvad hun opdaget i sine studier var hendes personlighed type ikke blandes godt med at hendes forlovede Г ©. ”Jeg indså, at vi havde meget forskellige vedhæftede stilarter,” sagde hun, ”så jeg endte med at kalde fra brylluppet og flytte tilbage til Seattle.”

load...

Marina Lavochinruns hendes egen dating coaching firma i Seattle.

Marina begyndte at arbejde som stylist til at hjælpe folk igen forestille sig deres udseende og opbygge tillid. I hendes hjerte, hun håbede at finde en måde at dele hendes nyfundne forhold indsigt med singler, men hun først ønskede at få mere dating oplevelse og blive en sand ekspert. Hun udfordrede sig selv til at sige ja til 100 første datoer, så hun kunne perfektionere sine online dating teknikker.

”Jeg er virkelig engageret i at opleve hvordan det er at være single og dating i Seattle,” sagde hun. ”Jeg var på en mission.”

load...

I den proces, fandt hun en kærlig partner til at helbrede hendes hjerte. Hun dateret første date # 74 i langt over et år.

Efter at have gået gennem hendes rejse i selvopdagelse, Marina følte sig mere lidenskabeligt end nogensinde, at hun kunne vise andre, hvordan tofind succes i dating verden. For hende var det en naturlig pasform. I 2012 startede hun sit eget dating coaching tjeneste , applyingher talenter for networking, styling, og dating at hjælpe singler i deres searchfor kærlighed både online og i person.

”Jeg er ligesom søster, de aldrig har haft,” Marina fortalte os med en lille kluklatter. ”Jeg er meget sløv og direkte med mine klienter, men min strategi er virkelig at lære dem de nødvendige færdigheder, så de føler sig selvstændige og tillid til at styre deres dating liv.”

Dating Boot Camp: Consults på 4 måder at tiltrække en dato

Marina kunder er typisk tech fyre - hårdtarbejdende fagfolk søger efter kærlighed - i midten af ​​30'erne, men hun har også coachet folk så unge som 18 og så gammel som 74. Uanset deres alder eller baggrund, Marina nærmer sit job med det samme mål : op deres tillid og forbedre kvaliteten af ​​deres dating liv.

load...

”På netværksarrangementer, bemærkede jeg, hvor frygtsomme mænd var i Seattle, og jeg virkelig ønskede at ordne det,” sagde hun. ”Det skred naturligt fra mig at give styling tip til dem beder mig om dating og forholdet rådgivning.”

Da hun møder en newclient, hun nøje overholder hans opførsel at få en fornemmelse af hans personlighed og derefter stiller konkrete forslag til, hvordan man kan tiltrække den rette person til ham. Hendes rådgivning kan komme i form af en komplet makeover eller en læsning liste over selvhjælpsbøger.

Marinas rådighedsvagt støtte guider sine klienter gennem hele dating-processen fra den første dato for shopping for en ring.

Hendes en-til-én dating pakke backs singler på fire måder og specifikt retter sig mod deres online dating spil til at give dem mulighed for at finde elske sig selv.

”Jeg baserer mit råd om, hvem kunden er i form af personlighed, hvad hans formål i livet er, hvad han ønsker at opnå, og hvilken type kvinde er ideel,” sagde hun. ”Det er en masse selvransagelse, virkelig, gennem dating-processen.”

1. Stil Session: Afgræns dit udseende & Up Your Confidence

Takket være hendes baggrund som stylist og indendørsarkitekt, Marina har aneye for hvad der ser godt. Hun giver personlige wardroberecommendations at komplimentere folk i alle kropstyper og hud.

”Når du føler dig sikker i dit udseende, du bærer dig selv anderledes,” sagde hun, ”og derefter folk begynde at kigge på dig anderledes.”

”Hun er strategisk, smart, og holder til visionen, selvom det skubber konvolutten.” - Brian, en af Marinas glade kunder

En klient ved navn Brian kom til Marina for at få hjælp med hans blik, og inden for 20 minutter, han vidste, at han var i gode hænder. Han sagde, at hun virkelig syntes at ”få ham.” Da hun en overhaling sin garderobe, hun skræddersyet hendes forslag til hans personlighed. ”Processen var sjovt og smertefrit,” sagde han. ”Jeg får komplimenter dagligt på min stil, og jeg må sige, de damer opdager mig måde mere nu end nogensinde før.”

2. Foto Shoot: Tilføj Friske billeder til dit dating profil

Som en del af hendes online dating konsultere, Marina omfatter en fotooptagelse for alle hendes klienter. ”Weneed friske billeder til dating profiler,” sagde hun. Ved at få denne profil billede professionelt udført, giver hun thema ben op på konkurrence - som er virkelig nyttigt at mænd, der er oppe imod hundredvis af andre fyre på nettet.

3. Ressourcer: Få Anbefalet dating sites og bøger

Marinagives hendes klienter alt, hvad de har brug for at forbedre og styre deres egen skæbne. Som en del af hendes dating boot camp, hun anbefaler dating websites og selvhjælpsbøger at give sine klienter redskaber til dato med succes. Med disse ressourcer, kan singler lære at datere på egen hånd, picking up færdigheder, der vil vare lang sigt.

4. Meddelelse Strategi: Lær at møde folk online

Stoler på sin egen erfaring med online dating, Marina lærer singler hvordan man kan sende beskeder, der vil få svar. Hun vil også gennemgå din profil selv, hvilket giver linje redigeringer og overvejer hvert ord omhyggeligt. Dette kunne være de første ord din kommende ægtefælle læser om dig, så det er vigtigt at få det rigtige.

I ugentlige samtaler, hun vurderer og tweaks hendes klients dating præstation at få dem flere datoer hurtigere. Som altid, hun henvender sig hendes råd til individuelle personlighed typer.

”Vi tilpasser en plan for, hvordan man kan tiltrække sin ideelle person,” forklarede hun, ”og det vil ændre sig baseret på, hvem han leder efter.”

Stærke klienter om at skabe deres egen kærlighedshistorie

Marina har en smart tilgang til dating coaching. Hun tror ikke på one-size-fits-all teknikker, fordi folk er alle forskellige. Ved at lytte til og lære af hendes klienter, hun tilpasser sine taktik baseret på deres specifikke behov andcircumstances.

Siden 2012 har Marina Lavochin hjulpet utallige singler forbedre deres dating færdigheder og finde kærligheden.

Fordi hun forbliver åben for forskellige måder at maksimere en persons dating potentiale, hendes side Begejstring er fuld ofsuccess historier.

Hun fortalte os en sød historie om en kunde, der mødte en pige på Facebook og blev forelsket. Marina opmuntrede ham til at overvinde sin egen tvivl og tage en chance på kærlighed.

Han fløj over hele landet for at møde sin knuse, og de begyndte at date. ”Jeg hjalp ham med at pakke til turen, og jeg sætter ham gennem en mock dato, så han vidste, hvordan man bære sig selv,” hans dating guru sagde. ”Jeg var med ham hvert skridt på vejen.”

Hun lod selv at være på en dobbelt date med en fotograf måneder senere, så de kunne fange det øjeblik, han foreslog på video.Today, parret er lykkeligt gift med en baby, og de har Marina at takke.

At opfylde behovet for singler: Marina Gør Kærlighed mindre komplicerede

I løbet af årene, Marina overcomeconfidence spørgsmål og mislykkedes relationer, og hun er blevet en stærkere, mere medfølende person for det. Hun er ikke interesseret i at spille Amor, men i stedet hjælper sine kunder med at finde deres egen vej til love.Her dating rådgivning trækker fra hendes personlige erfaringer samt hendes viden om menneskets psykologi til op den tillid og færdigheder af singler.

For at nå ud til flere mennesker, hun arbejder på et interaktivt online-kursus, der går singler throughher vejledende principper. Hun har også en bog, der kommer ud på kunsten at sexting.

”Jeg har tænkt over, hvad det er, at du gør, og hvad er så nyttigt for mig. Det er, at du ser mig med nye øjne. Du har en ny tilgang, der er uddannet til at maksimere en persons egenskaber. Tak for hvad du gør, og for at være dig ”. - Sam, en tilfreds kunde hos Marinas

Hun har ikke blot fortælle en dater hvordan de skal handle, hun metodisk forklarer, hvorfor visse teknikker arbejde og giver hendes klienter specifikke anbefalinger. Marinas motto er hun ”gør kærlighed mindre kompliceret” for singler i Seattle ved at tilbyde tip til dato med succes både online og personligt.

”Al den dating råd jeg giver, er så personlige,” forklarede hun. ”Det er helt tilpasset til den enkelte kundes personlighed og mål, og jeg gør det muligt for min klient at tiltrække sin ideelle forhold.”