Coolidge-hjørneteatret: en uafhængig biograf giver en intim baggrund for en dato

3 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Coolidge Corner Theatre er en skattet dato destination for par i Brookline, Massachusetts. Dette uafhængigt betjent, ikke-for-profit teater behandler publikum til en old-school film igangværende oplevelse. Du kan kontrollere showtimes at finde en kult klassiker, dokumentarfilm og andre screeninger du ikke kan finde bare overalt. Fra stumfilm til sing-along svip, disse film repræsenterer det bedste af det bedste i alle genre tænkelige. Den Coolidge venlige personale elsker film og sætter sammen can not miss-programmer og film-serien til at give filmentusiaster høj kvalitet filmisk underholdning. Hvis du ønsker at op kvaliteten af dine datoer, kan du gå til Coolidge og få billetter til en romantisk eller tankevækkende screening i hjertet af New England.

Den Coolidge Corner Theatre er et mangeårigt og godt respekteret kulturelle centrum i Brookline, Massachusetts, men det var ikke altid så universelt populære. I 1933, da de lokale hørte om planerne at omforme en gammel kirke i en film palads, nogle bekymret for fremtiden for byen. De sidestilles biografer med tøjlesløs opførsel og førte kampagne mod dens konstruktion.

load...

Heldigvis protesten var ikke nok til at standse fremskridt, og art deco-stil film palads har glædet biografgængere lige siden. Den Coolidge var samfunds første biograf, og det var et hit.

Den Coolidge Corner Theatre viser uafhængige film, dokumentarfilm og kult klassikere.

Den Coolidge blev hurtigt en favorit tilholdssted for film buffs i town.When der var tale om ejerne lukke sine døre i 1989, så mange mennesker samledes bag biografen, at byen skabte en uafhængig non-profit gruppe at redde og bevare Coolidge for de kommende generationer.

Gennem hele sin lange historie har Coolidge tilbudt medlemmer af samfundet et sted, hvor de kan undslippe hverdagen og nyde en gammeldags biografoplevelse. Utallige par har gået på datoer i teatret, deler popcorn, holde i hånd, og limning over en kærlighed til klassiske og uafhængige film.

load...

”The Coolidge Corner Theatre har spillet en unik og uudslettelig rolle i udviklingen og sociale historie af byen Brookline,” ifølge teatrets hjemmeside. ”The Coolidge har faktisk oplevet intet mindre end en renæssance, omdanne sig fra en ned-på-de-hæle, men elskede eksperimentelle kunst mødested til et stabilt, velstående og højt værdsat institution i samfundet.”

A Go-To Date Spot til Movie Buffs i Greater Boston-området

Middag-og-en-film datoer er populære for en grund - de er fun.You få en nice balance mellem samtale og underholdning. Efter at have talt op en storm på middag, kan du slappe af i et mørkelagt teater og måske putte op sammen, mens du ser en historie udfolde sig. En god film giver dig en fælles oplevelse, du kan diskutere og bruge til at finde fælles fodslag.

Film er fuld af muligheder for at forbinde med nogen. Måske du begge elsker skøre komedier eller sci-fi eventyr. Måske du sympatiserer med de samme tegn. Måske har du spottet den samme plot hul. Uanset om du planlægger en første date med en ny kærlighed interesse eller en ugedag date med en ægtefælle, gå til Coolidge er en fantastisk måde at slappe af med nogen speciel.

load...

Den Coolidge viser uafhængige film, dokumentarfilm og kult klassikere at løfte biografoplevelse. Kun de bedste film gøre det på denne skærm - du vil ikke finde store franchises eller flops her. Den Coolidge også viser ikke previews eller reklamer. I stedet fylder sine 14 teatre med kulturelt betydningsfulde film rettet mod tankevækkende tilhørerne.

Det luksuriøse og old-school udseende af Coolidge giver en unik kulisse for en dato.

Fra ”The Terminator” til ”Mean Girls”, den Coolidge giver unge biografgængere en chance for at se elskede blockbustere på det store lærred. Du kan også fange en screening af de nyeste Wes Anderson eller Woody Allen-film.

Billetter koster $ 13,50 for voksne, men medlemmer får en $ 3 rabat på almindelige billetter samt andre fordele. Du kan blive medlem for at støtte Coolidge Corner Teaters ikke-for-profit arbejde.

”Hvad gør Coolidge en stor dato-nat destination er det indhold, vi viser,” siger Beth Gilligan, direktør for Marketing og Udvikling Coolidge Corner Theater Foundation. ”Vi forsøger at være kreativ og vise tankevækkende film, der gør glimrende foder til samtaler.”

Særlige programmer Inviter Tankevækkende Samtaler

I løbet af året, den Coolidge vært hyppige særlige arrangementer for familier, par og børn. Uanset om det er en film under stjernerne eller en Q & A-session med en filmskaber, filmentusiaster i byen flok til disse særlige screeninger og begivenheder. Den Rewind-serien er især populært, fordi det showcases gamle VHS hits (herunder ”Jurassic Park” eller ”En vild pjækkedag”) på den store skærm. Plus, de Coolidge partnere med en lokal sushi sted og bryggeri til at give medlemmerne gratis mad og drikke på den after party.

Den Coolidge Corner Theatre skærme alt fra tilbagevenden film til fase forestillinger.

Par kan gøre deres nætter mere mindeværdige ved at deltage en af ​​Coolidge film serie. Du kan tjekke en midnat screening af en avantgarde film eller se en smukt restaureret stumfilm på teatret.

På Valentinsdag, den Coolidge viser rom-com klassikere, herunder ”Da Harry mødte Sally”, at sætte par i stemningen. I 2018, teatret selv tjente vin og chokolade-dækket jordbær som en særlig behandling for unge elskende i biografen.

”Film er en fantastisk indgang til samtale,” siger Beth. ”Man kan slappe af på film og tale bagefter over en kop kaffe eller middag. Det er bare et rart, behageligt måde at tilbringe tid med nogen.”

Fremme et fællesskab af Entusiastiske Biografgængere

Siden 1933 har Coolidge været en skattet tilholdssted for folk unge og gamle. Stort set alle i byen er vokset op at se film på denne uafhængige teater, gumlede på frisk smør popcorn, som Julia Child engang døbt ”den bedste popcorn i Boston.”

Mange mennesker elsker Coolidge, og mange kærlighedshistorier har blomstret i dets teatre. Beth sagde to af hendes venner gik på deres første date på Coolidge år siden. De er nu lykkeligt gift og tage deres børn til teatret hver søndag. Teatret er et fast punkt i livet for så mange familier i Brookline.

Anthony J. Fiore sagde han og hans fiancГ © var dybt imponeret af deres besøg i teatret. ”Det er kinda perfekt. Lille, men ikke for lille. Snarere komfortabel. Intim,” skrev han i en Facebook-gennemgang. ”Coolidge Corner Theatre har en charmerende, hjem-grown føler for det, at jeg ser frem til at opleve igen.”

”The Coolidge er vores foretrukne del af at leve i Brookline.” - Damon M., en lokal moviegoer

”Teatret selv er grund nok til at gå,” sagde Damon M. I en bedømmelse. ”Ligesom stepping tilbage i tiden til storhedstid at gå i biografen. Personalet er store, og det føles som et ægte fællesskab.”

”Hvis du har nogen forståelse for en klassisk føler, du bare vil ikke ønsker at gå hjem efter rulleteksterne,” sagde Jefferson P. I en bedømmelse. ”Samlet set en positiv fornemmelse for en person, der nyder en klassisk føler og god samtale med kolleger biografgængere.”

”Alle her er motiveret af en kærlighed til film,” Beth fortalte os. ”Den ægte begejstring og kærlighed til dette sted gør os skiller sig ud. Folk virkelig sætter en ære i Coolidge.”

Den Coolidge tilbyder en uforglemmelig filmoplevelse

Siden 1933 har den Coolidge Corner Theatre givet Brookline beboere noget at tale om og nyde sammen. Den uafhængige teater har fanget opmærksomheden og fantasi af publikum i alle aldre ved at tilbyde en prøvede og sande biografoplevelse. Du kan forkæle dig selv med old-school eller banebrydende underholdning ved at tage en dato til Coolidge.

Hver dag i ugen, det Coolidge showcases en række tankevækkende, sjove og originale film, som du ikke kan finde på en hvilken som helst teater. Uanset om du møder op i løbet af en matinéforestilling fremvisning eller en særlig begivenhed, vil du blive forbløffet over den venlighed, kvalitet og underholdning, der tilbydes af denne ikke-for-profit teater.

”Vi er stolte af at være et anker i samfundet,” siger Beth. ”Folk virkelig bekymrer sig om denne organisation. Den Coolidge føles hjem til dem.”