Cougared.com: hvor enlige kvinder i kvalitet søger yngre mænd

5 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Når cougars er på jagt efter datoer i naturen, er de ikke altid lykkes. Det er svært at møde potentielle datoer i den virkelige verden, og stadig sværere at fortælle hvilke unge mænd vil være åbent for deres fremskridt. Grundlagt i 2007, mødes Cougared.comhelps cougars deres kamp i et sikkert online-community. Cougars og unger kan tilmelde dig og begynde at chatte med hinanden gratis på dette dating site. I øjeblikket Cougared har over 378.000 registrerede brugere, og det har altid voksende til bedre at tjene den moderne cougar samfund. Uanset om du er på udkig efter en ny ven eller en kærlighed interesse, kan du bruge dating site er søgeværktøjer til at introducere dig til hundredvis af attraktive singler online.

Oliver Jameson startede ikke ud til at skabe en dating hjemmeside. Han arbejdede som indhold udvikler for en lang række online-tjenester, da han begyndte at skrive korte artikler om dating industrien. Han meste skrev om niche dating markeder, herunder vegetarer, japanere og cougars. Hans artikel om alder-kløften datering var langt den mest populære blandt læserne, så han begyndte at skrive opfølgende artikler rettet mod cougars og unger.

load...

Han så utrolig trafik pigge, og folk begyndte at kommunikere med hinanden i bemærkningerne afsnit i håb om at finde en dato. Oliver indså, at han kunne gøre meget mere for at hjælpe ældre kvinder mødes yngre mænd. Han kunne starte et diskussionsforum for cougars og unger. Over tid, dette åbent forum naturligt udviklet sig til en dating platform.

”Da jeg startede Cougared.com, kan man sige, det var næsten ved et uheld,” Oliver fortalte os. ”Det udviklede sig ud af en blog, som selv kom fra en enkelt artikel.”

Cougared er en 100% gratis dating site for modne kvinder og unge mænd.

load...

I 2007 Oliver lancerede Cougared.com som et altfavnende, community-orienterede cougar dating site. I dag er platformen tjener hundreder af tusinder af mennesker fra alle samfundslag. Det, der virkelig trækker singler til denne dating platform er, at det er helt gratis at bruge. Du vil aldrig nødt til at opgradere din konto eller vælge et abonnement plan om at kommunikere her. Cougared.com er 100% gratis for alle.

Uanset om du er en nylig fraskilt på udkig efter en frisk start eller en 20-noget søger en erfaren partner, Cougared.com tilbyder en dom zone til at chatte, flirte, og lave en date med nogen speciel.

Over 378.000 brugere fra USA, Europa og Australien

Ifølge Cougared.com interne numre, de fleste af de registrerede brugere på sitet bor i USA. Store byområder, især i New York, Californien og Texas, udgør en betydelig luns af Cougared.com medlemskab. Dateringen platformen har også en voksende international base i Europa, Australien og andre dele af verden.

load...

”Vi har over 378.000 registrerede brugere,” siger Oliver. ”De fleste af dem er mænd.”

Hvis du er en kvinde, har du din pick af varme unge fyre på Cougared.com. Cougars har en klar fordel på denne niche dating site fordi mændene overstiger antallet af kvinder her, og derfor er nødt til at konkurrere om deres opmærksomhed.

Det tager mindre end et minut at oprette en anonym brugernavn og deltag Cougared.com.

Det koster ikke noget at deltage Cougared.com og bruge hjemmesiden til at opfylde people.Cougared.com overskud kommer fra reklameindtægter, så det behøver ikke at opkræve betaling fra brugere for nogen af ​​sine online-tjenester. Du kan få adgang til alle beskeder, blinkede, og søge værktøjer uden at betale noget. ”Jeg vil beskrive freeness af lokaliteten som sin stærkeste appel,” siger Oliver.

Cougared.com giver medlemmerne mulighed for at gemme deres penge for deres datoer, og budget-bevidste cougars og cubs værdsætte chancen for at blande sig online uden et betalt abonnement.

”Cougared.com er en 100% gratis at bruge hjemmesiden,” Oliver understreget. ”Der er ingen fangster. Det er skabt for folk at komme i kontakt frit og nemt.”

Teamet manuelt godkender Alle nye konti

Vær med Cougared.com er nemt. Alt du behøver, er en gyldig e-mail-adresse. Dateringen platform spørger et par grundlæggende spørgsmål om, hvem du er og hvad du leder efter, og så skal du uploade et billede, skrive en personlig beskrivelse, og du er i. Cougared.com vil sende en bekræftelses e-mail til dig at kontrollere din konto.

Når din e-mail er bekræftet, vil din profil blive sendt til holdet for approval.You ikke kan få adgang til kommunikationsfunktioner på Cougared.com indtil din konto er blevet godkendt af holdet. Webstedets skærme øge sikkerheden for alle medlemmer ved at holde spammere og svindlere ud af fællesskabet.

”Vi har bragt dating ind i det 21. Århundrede. Det kunne ikke være nemmere at finde din perfekte partner ”. - Cougared.com

Cougared.com har strenge retningslinjer for, hvad folk kan skrive på sitet. Profiler med eksplicitte / pornografiske billeder vil blive fjernet fra databasen. Billeder af mindreårige vil blive fjernet, selv om deres ansigter er skjult. Cougared.com også tillader ikke billeder, der viser pistoler eller militær- eller nødtjenester uniformer.

Sitet administrator forbeholder sig ret til flaget noget indhold, som den finder upassende. Denne politik sikrer, at medlemmerne på webstedet overholde visse standarder for kvalitet og ægthed, når du opretter deres profiler. Du kan være sikker på at du ikke vil løbe ind dick billeder eller falske profiler, når du læser Cougared.com. Det er en sikker og respektfuld sted at møde nye mennesker.

”Vi har en meget loyal brugerbase, og forummet er fuld af medlemmer rose Cougared.com for sin enkelhed og bruger fokus,” Oliver fortalte os. ”Vi er ikke alle om at opgradere og gøre så meget som vi kan fra medlemmer. Det er meget ligesom et fællesskab.”

Cougared har etableret et fællesskab af Cubs & Cougars

Cougars og unger kan have svært ved møde i den virkelige verden, men, når du er online, hvilket gør en attraktiv bekendtskab er så let som at trykke på søgeknappen og sender en besked. Cougared.com giver singler frihed til at sende ubegrænset private beskeder til hvem de har lyst til på sitet. Du kan tilmelde dig og begynde at chatte inden for få minutter, og du vil aldrig brug for et abonnement plan for at holde forbindelsen til tusindvis af dato udsigter online.

Siden starten har Cougared.com tjent cougar samfund med en sikker, let at bruge, og helt gratis dating site. Som alder-kløften dating bliver mere populært, dating netværk fortsætter med at vokse, og det dating site team planer om at gøre det endnu mere tilgængelig og brugervenlig i de kommende år.

”Vi har planer om at opdatere udseendet og fornemmelsen af ​​hjemmesiden snart, da det ikke har ændret sig meget siden 2007!” Sagde Oliver. ”Nogle brugere kan tænke at have den samme hjemmeside for 10 år er en trøst i en verden af ​​forandring, men vi erkender det sandsynligvis er tid til en 'slikke af maling,' så se denne plads.”