Dating coach bobbi palmer lærer kvinder over 40 hvordan man vælger den rigtige mand og date som en voksen

10 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du er over 40 og syge af at være single, kan du få instrumentale dating viden ved at dreje til de ressourcer, Date Ligesom en voksen med Bobbi Palmer. Bobbi er seks-trins coaching system hjælper hundredvis af kvinder finder en kærlig, for evigt, voksen forhold. I en-til-en private coaching sessioner, Virtuelt værksteder, uafhængige programmer og gratis webcasts, dating træner fastholder, at det aldrig er for sent at møde nogen og falde i kærlighed. Hendes medfølende støtte og erfarne adviceempowers kvinder til at tiltrække den rette mand, ejer deres dating fejltagelser, og dato som en voksen. Med en positiv sindstilstand, Bobbiworks tæt sammen med modne kvinder til at hjælpe dem med at forbedre deres dating vaner og strategier, så de nemt kan tiltrække langsigtet kærlighed.

Enkelte hendes tidlige 40'erne, Bobbi Palmer havde prøvet næsten alt for at komme til en anden dato. Hun havde gået til hastighed dating arrangementer, forsøgte video dating, sluttede dating hjemmesider, sat ud avisannoncer - noget hun kunne tænke på at møde nogen. Ingen af det var i orden for hende. Endelig måtte hun indrømme for sig selv, at hun var problemet.

load...

”Jeg indså, at jeg må gøre noget forkert,” sagde hun. ”Jeg troede, det må være mig, fordi det eneste, konsekvent var mig. Så jeg var nødt til at regne ud, hvad jeg kunne gøre for at få hjælp og komme ud af min egen måde.”

Bobbi Palmer, af Dato Ligesom en voksen, har etableret et internationalt ry som dating ekspert for kvinder over 40.

I løbet af få år, Bobbi studerede, gik til seminarer, og investeret i rådgivning; som alle hjalp ændre hendes tilgang til sig selv, dating, og relationer. Hun voksede til at forstå, at hun var nok bare den måde, hun var. Hun var ikke længere beskæftiger sig med drenge - hun lykkeligt havde at gøre med mænd. Disse voksen mænd sætter pris på smarte, uafhængige, kærlige kvinder som hende.

load...

Da hun mødte en Mid-vestlige gris landmand på Match, var han ikke, hvad shehad forventet, men han var perfekt til hende. De blev gift inden for seks måneder. Singlewomen som hørte hendes historie sagde det gav dem håb for deres eget kærlighedsliv, og Bobbi følte draget til at hjælpe dem.

”Jeg besluttede at begynde at undervise kvinder til at gøre, hvad jeg gjorde,” dating coach fortalte os. Hun kaldte hendes forretning Dato Ligesom en voksen, fordi hendes coaching henvender sig til enlige kvinder over 40.

I dag er hendes i-depthcoaching programmer og opløftende webcasts hjælpe kvinder stoppe sabotere sig selv, vælge den rigtige partner, og forpligte sig til forholdet, de ønsker. Hendes hjemmeside ser i øjeblikket over40,000 unikke månedlige synspunkter, og hun har hjulpet tusindvis af kvinder skabe en succesfuld dating strategi og få resultater i kærlighed afdeling, uanset hvilken alder de er.

”Grownups har et andet perspektiv på dating. De har ikke brug for nogen til at bygge et liv med; de har brug for til at passe ind i hinandens eksisterende liv,”Bobbi forklarede. ”Efter at have dating i fem, 10 eller 20 år, er det svært ikke at give op eller miste håbet. Min coaching hjælper kvinder finder håb og finde ham.”

load...

En medfølende Sandheds-Teller med tre vejledende principper

I private coaching sessioner , Bobbi hjælper modne kvinder tage proaktive skridt for at finde kærligheden og opbygge et kærligt forhold med en god mand. Hun møder med kvinder i person, og over videokonferencer for at diskutere deres dating udfordringer. På bare et par korte uger, kan dating coach får dig følelsen af tillid, kompetence, og håber, at du har brug for at sætte dig på vejen til kærlighed. De første tre trin i hendes effektfuld sex-trins system indebærer interne arbejde på en person'as tankegang, tillid, og standarder, mens de sidste tre trin skitsere praktiske måder at opfylde, tiltrække og holde den rette mand.

Bobbi sagde, ”Mit mål er, at efter du er færdig med at arbejde med mig, du har de værktøjer og tankegang at gå ud i verden og undskyldning gå efter hvad du ønsker.”

Som en dating coach, Bobbi udmærker sig ved at påpege, hvad voksen daters kan gøre for at vælge den rigtige partner og gøre et forhold arbejde.

Dateringen ekspert også vært en gratis webcast kaldet Girls' Night Out at inspirere kvinder over 40 at frigøre sig fra, hvad der er at holde dem enkelt. Hver måned, takler hun et nyt dating emne såsom hvor at møde mænd af høj kvalitet, og hvordan man vælger en mand, der vil gøre dig glad. De webcasts giver en stor mulighed for selv-motiverede womento lære om dating huskeliste og hvad enten levende eller på deres egen tid via replay.

Bobbi er der for enlige kvinder hvert skridt på vejen. ”Det store flertal af mænd er på udkig efter de samme ting, du er,” sagde hun. ”Vi ønsker alle nogen til at tage sig af, og dele vores liv med.”

Ved at give råd i en ned-på-jorden måde, opmuntrer Bobbi kvinder til at vurdere sig selv, nappe deres dårlige vaner, og lære at forelske sig i en voksen mand. Kernen i hendes tilgang, hun fortalte os, er tre grundlæggende principper: Staying afbalanceret, være venlig, og tage ansvar.

1. Balance Your Head & Your Heart

Sommetider kvinder havein deres sind en tjekliste, de holder fast i den type person, de ønsker, den slags kærlighedshistorie de leder efter, og hvad de er villige til at gøre for det. Dating er ikke om at tænke, men; det handler om følelse. Bobbi lærer kvinder at afbalancere hoved og hjerte og bruge både når det besluttes, hvem der skal forfølge romantisk.

I erhvervslivet og andre dele af deres liv, kan kvinder helt være i deres hoveder, ledet af deres intellekt. I deres kærlighedsliv, det modsatte er ofte tilfældet. De valg, reaktioner, og måder, de dukker op med mænd kommer fra deres følelser. Bobbie lærer kvinder at balancere deres hoved og hjerte og bruge både når det besluttes, hvem der skal forfølge romantisk.

2. Vis Venlighed til dig selv & The Mænd Du Meet

Trygge vedholdenhed er et andet centralt punkt for Bobbi. Hun vil ikke have hendes klienter til at føle sig demoraliserede eller ned på sig selv for at være single. At være alt for kritisk over for hvad der går galt i dig selv er ikke en produktiv løsning, så den dating coach har til formål at kvæle disse usikkerheder i opløbet.

”Det er vigtigt ikke at slå dig op eller føle sig som en fiasko,” sagde hun. ”Der er ikke noget galt med dig. Der er bare nogle ting om dating, som du endnu ikke ved - det er her, jeg kommer i ”.

”Det er også vigtigt at huske mændene du opfylder er ligesom dig,” fortsatte hun. De har frygt, usikkerhed og frustrationer om dating. Viser dem medfølelse er nøglen til at gøre en meningsfuld sammenhæng.

3. Tag ansvar for dine handlinger og Resultater

Sidste af alle, Bobbi giver singler at tage kontrol over deres kærlighedsliv og realizewhat de kan gøre for at komme i et romantisk forhold. Hvis enlige kvinder ejer deres handlinger, der er ingen undskyldninger, bare resultater.

”Sandheden er, du er single på grund af dig. Og det er en god ting, fordi du kan ordne dig. Du har kontrol og kan foretage ændringer ”. - Bobbi Palmer, dating coach

Når Bobbi tog ansvaret for sin egen del i hendes mislykkede romancer, for eksempel, hun var i stand til at rette sine fejl og i sidste ende gifte sig med den perfekte mand til hende. Det handler ikke om at føle sig dårligt om dig selv; det handler om at lære nye ting og tage kontrol over din adfærd for at få et bedre resultat.

Hjælpe Voksne Damer Bo Hopeful & Find Happiness

Gennem årene har Bobbi martret op hundredvis af succeshistorier fra tidligere klienter, der har fundet kærligheden på grund af hendes sjælfulde rådgivning. ”Jeg var på min laveste nogensinde, da jeg mødte dig,” skrev Giselle , som sendte Bobbia takkebrev sammen med et foto fra hendes bryllupsdag. ”Jeg var nødt til at lære at elske mig selv og være min egen bedste ven... Mine bønner blev besvaret smukt. Jeg er den lykkeligste kvinde i live.”

Nogle gange alt det kræver er et lille skub til at inspirere mangeårige singler at fastsætte deres negative dating mønstre eller holdninger. Bobbi forstår at levere de hårde sandheder med en opmuntrende og medfølende tone.

Bobbi beskrevet en klient ved navn Jeanine som en badass advokat, tjene til livets ophold ved at retsforfølge sager og argumentere hendes punkt. Enkelt på 47, fortalte Jeanine dating træner hun var på udkig efter en mand, der kunne håndtere hende. Hun forestillede en cowboy eller en policeman.She havde en stor personlighed, så hun troede, hun havde brug for nogen hård og selvhævdende nok til at matche hende. Dybest set, en mandlig udgave af sig selv.

”Bobbi hjalp mig med at få ren på min must-haves, som egenhændigt reddet dette forhold.” - Vicki R., en 48-årig klient af Date Ligesom en voksen

I stedet Bobbi udfordrede hende til at vende scriptet og plukke datoer med mere rolige styrker som venlighed, generøsitet, og pålidelighed. I private coaching sessioner, de talte abouthow at fastsætte Jeanine s mand picker og hvilke skridt hun kunne tage for at sætte sig selv derude (ligesom sammenføjning en all-mandlige poker gruppe) og møde en partner, hun kunne respektere.

Endelig mødte hun Ron online og foundthe perfekte partner i en utraditionel pakke. I stedet for en hård kraftcenter af en mand, hun fik sig en omsorgsfuld partner, der gør hende kaffe om morgenen, og varmer op sin bil på kølige dage. ”Han balancerer hende i sådan en smuk måde,” Bobbi fortalt os. ”Efter fire års ægteskab, hun er lykkeligere end hun nogensinde har været.”

En anden tidligere klient ved navn Lisa troede, hun blev beskadiget gods efter hendes anden skilsmisse. Hun havde ikke store forhåbninger til hendes udsigter, men Bobbi opfordrede hende til at prøve online dating. Dateringen træner forsikrede hende, at der var lys for enden af ​​tunnelen. Hun havde bare brug for at stoppe dating narcissister. I sidste ende, Lisa mødte en vidunderlig mand, som er en god omsorgsperson, og hun nu passerer forholdet færdigheder hun lært af Bobbi til hendes teenage døtre.

”Det arbejde, vi gør hjælper med dating andin andre dele af livet,” sagde Bobbi. ”For virkelig at være i stand til at hjælpe seje kvinder som dette er så fantastisk. Jeg er ud over taknemmelig for.”

Bobbi Palmer Upends Dating Myter & Styrker selvværd

Fordi Bobbi har været, hvor hendes klienter er, hun ved hvad de skal sige til at vejlede dem ud af deres funk og ind i et kærligt forhold. Hun har gjort det transformerende rejse og nu giver empatisk bistand til modne kvinder, der søger deres egne lykkeligt-nogensinde-dessert. Uanset om det er gennem en-til-en coaching sessioner, magtfuld gruppe og hjem uddannelser eller månedlige webcasts, Bobbi leverer den inderlige peptalk mange singler har brug for at komme tilbage derude.

”Jeg kan ikke gøre fnug,” sagde Bobbi om hendes coaching stil. ”Jeg ønsker at være en ressource for kvinder over 40.”

Som Veronica A., en 45-årig enlig kvinde, sagde: ”Hvis du virkelig er forpligtet til at gøre din del i din søgen efter ægte kærlighed, være sikker på, at Bobbi vil medfølende, helhjertet, og lidenskabeligt være din bedste partner til at hjælpe du finder det.”

”Der er så mange myter om dating, ligesom at en vellykket og uafhængige kvinder nødt til at opgive noget til dato,” Bobbi fortalt os. ”Jeg vil have kvinder til at vide, når du vælger den rigtige mand, det er et plus, ikke et minus. Du har brug for en person, der forbedrer din allerede store liv.”