Dating coach sierra faith tilbyder kvinder strategier for at finde partnere, der vil værdsætte dem

3 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Succesfulde kvinder, der er opnået på så mange områder af livet ofte føler sig forvirrede, når de ikke har succes i romantik. Forholdet og Dating Coach Sierra Faith mener stærke kvinder kan give for meget i relationer, hvilket igen skaber selvtilfredse eller narcissistiske partnere. Hun arbejder primært med kvinder oplever disse problemer, og hjælper dem med at udvikle romantiske forhold, hvor de er plejes og værnes. I stedet for at forbruge energi catering til deres partners ethvert behov, lærer Sierra kvinder dating adfærd for at hjælpe dem med at tiltrække dem, der har deres bedste interesser på hjerte.

Forholdet og Dating Coach Sierra Tro arbejder ofte med meget succesrige kvinder. Vellykket i alle aspekter af livet undtagen én: Kærlighed.

”Generelt er mine klienter er højtydende forretningskvinder eller kunstnere, ofte kvinder, der var rejst af narcissistiske forældre,” sagde hun. ”De er ekstremt dygtige og økonomisk bæredygtig. De har gjort et stort arbejde på sig selv. De er selv-reflekterende, og deres liv arbejde -. Undtagen i kærlighed”

load...

Men hvorfor sådanne vellykkede kvinder til tider svært ved at finde en romantisk forbindelse? Sierra tyder på, at de samme kvaliteter, der gør disse kvinder så udført i deres professionelle liv kan hindre deres evne til at forbinde med en partner.

Sierra Faith viser succesrige kvinder, hvordan deres drev kan påvirke deres relationer.

”Mange kvinder er store givere,” sagde hun. ”De er gode lyttere, forudse andres behov, og er stolte af det, de giver, men de behøver ikke nødvendigvis ved, hvordan man modtager eller slappe af. De ved ikke, hvordan man kan være nydelse-centreret.”

load...

Sierra er på en mission for at hjælpe sine klienter dyrke evnen til at acceptere og nyde generøse maskulin opmærksomhed, hvilket kan føre til gladere og sundere relationer.

Tilskynde kvinder til Trust Mænd Again

Et af de fælles træk Sierra ser i hendes klienter er, at mange af dem ikke har tillid til mænd.

”Mange kvinder går rundt med en skyldig-indtil-bevist-uskyldige holdning til mænd,” sagde hun. ”Og jeg er ikke bare taler om mændene, de er dating; de har en bitter eller kynisk holdning til alle mennesker.”

Denne holdning kan gøre kvinder misforstå mænds behov og gaver, og bliver skør, kontrollerende eller mothering i en sådan grad, at de mænd mister deres virilitet.

”En masse af mine klienter er blevet tiltrukket af narcissistiske mænd, eller har opført sig på en måde, der gør de ikke-narcissistiske mænd, de er med mere selvtilfredse,” sagde Sierra.

På grund af deres indlejrede overbevisninger, har disse kvinder ikke ved, hvordan man kan finde mænd, der er mere ideelle partnere. For at ændre den mentalitet, Sierra tyder på, at kvinder har brug for en komplet neurologisk skift. Den dramatiske skift er nødvendig, fordi hendes klienter deler fælles behov i parforhold, behov, der aldrig vil blive opfyldt, hvis de fortsætter med at tænke og opføre sig, som de har i fortiden.

load...

Sierra opmuntrer kvinder til at kramme mænd mindre og finde dem, der vil elske dem.

”De fleste af mine kunder ønsker det samme: En sund, langsigtet romantisk forhold, hvor frieri aldrig ender,” sagde hun.

Sierra har ikke planer om at blive en dating coach. Faktisk vidste hun ikke, at hun kunne opbygge en karriere som en dating coach, indtil hun faldt i erhvervet efter sortering ud hendes egne dating vanskeligheder.

”Jeg var dating online og have en forfærdelig tid. Så jeg begyndte at studere arbejdet i forskellige trænere om stadier af dating og min egen dating oplevelse radikalt ændret som følge af dette arbejde,”sagde hun.

Da Sierra implementeret løsningerne hun opdagede, hun begyndte at tiltrække de typer af mænd, hun ønskede. Senere, andre kvinder nærmede sig hende, der ønsker at vide, hvordan hun havde slået hende dating liv rundt.

”En ven ringede og sagde," Vil du hjælpe mig dato i din nye måde?”Sagde hun. ”Senere begyndte hun at henvise kunder til mig. De fleste af mine klienter var højtydende kvinder i området Bay.”

Mange af disse kvinder havde samme problemer som dem, Sierra havde. Nogle var i relationer, der hurtigt ville flytte ind i venner-med-fordele situationer. Andre kunder blev jaded om relationer helt.

”Over tid, indså jeg, at jeg var ved at udvikle en niche med disse kraftige kvinder, der sædvanligvis overgave i deres relationer,” sagde hun.

Efter at åbenbaring, Sierra begyndt at tilbyde mere målrettet rådgivning.

”Jeg indså, at der var et bestemt sæt af principper og færdigheder, jeg blev gentagne gange underviser,” sagde hun. ”Og de kvinder, der anvender dem havde meget forskellige resultater end kvinder, der ikke gjorde disse ting.”

Lær at skabe et sundt Attachment

Sierra kunder har ikke altid haft vellykkede romantiske vedhæftede filer, eller måske ikke være i opfyldelsen af ​​relationer, så hun lærer dem færdigheder til at overvinde deres udfordringer.

En meget effektiv måde, hun forbinder med disse kvinder er gennem sin bog , ”Absolut fra: Stop Valg Narcissistic Mænd og endelig være en elsket kvinde.”

Sierra bog handler om at komme ind i sundere relationer.

”Det er en metode til online dating, der hjælper kvinder, der var rejst af en narcissistisk omsorgsperson og lært at fokusere på andres behov, eller kvinder, der har været i høj-drevne business miljøer,” sagde hun. ”Når de kommer ind i dating arena med disse caretaking tankegang, enten generøs, cherishing mænd undgå dem, eller disse kvinder nægter at modtage fra disse mand, fordi de føler, at modtagende kommer med en pris.”

Bogen, så byder kvinderne mulighed for at lære et andet sæt af mønstre og adfærd.

”Jeg underviser kvinder principperne for at tiltrække og interagere med omsorg, kur, ridderlige mænd,” sagde hun.

Sierra opfordrer sine kunder til at bruge dating til at praktisere de færdigheder, hun underviser. Mange af hendes kunder er skeptiske over for dating, fordi de har prøvet det før med ringe succes, men hun guider dem igennem med nye processer.

”Jeg hjælper mine klienter oprette profiler, som skildrer dem som cherishing-værdig kvinder. De vælger tempoet i denne proces. Undervejs er der tidspunkter og barrierer, men jeg coacher den nye adfærd, og de neurologiske skift begynder,”sagde hun.

I første omgang, Sierra strategier synes ulogisk at hvad de fleste af hendes kvindelige klienter har lært.

”Jeg træner dem i adfærd, kan i første omgang føler udenlandsk eller uhøflige dem, fordi de har misforståelser om de måder, at mænd tænker eller føler,” sagde hun. ”Jeg bo tæt på dem i de første tre til fire måneder, mens de er ved at bygge de nye færdigheder og nervebaner. Jeg er deres uddannelse hjul.”

Til sidst, Sierra kunder finde disse færdigheder, mere behagelig og naturlig. Mange af dem endda indgå langsigtede relationer med mænd, der elsker dem. Efter at de forstår disse færdigheder, Sierra giver dem mulighed for at øve strategier i deres eget tempo.

”Som de bevæger sig ind i relationer, kan jeg kun arbejde med dem en gang om måneden,” sagde hun. ”Jeg er til rådighed for dem i alle faser af opbygningen af ​​en sund paradigme for sig selv.”

Sierra kan føre dig til en langsigtet Bond

Sierra kender sine metoder arbejde, fordi hun har set dem arbejde.

”Jeg ønsker at hjælpe mine klienter genkende og forholde sig til mænd, der er sunde vedhæftede filer. Disse mænd som intimitet og gøre deres partnere royalty. I deres relationer, de tilbyder deres kvinder forståelse, kommunikation og tryghed,”sagde hun. ”Det er himlen.”

”Hjælp mænd og kvinder finde hinanden og få det bedste frem i hinanden, er min supermagt.” - Sierra Tro, Forholdet og Dating Coach

Sierra hjælper også kvinder forstår stadier af dating.

”Når kvinder tager sig tid til bevidst at navigere alle stadier af dating, de katalyserer en livslang romantisk dynamik, der er betagende,” sagde hun. ”Hvad de kvinder fortæller mig er, at deres partnerskab holder får bedre og bedre.”

Som for Sierra, tager hun en ære i at hjælpe sine klienter danne meningsfulde, sunde obligationer.

”Hjælp mænd og kvinder finder en anden og få det bedste frem i hinanden, er min supermagt,” sagde hun.