Dating genopfundet: vær dig selv med trueview

16 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Lanceret i 2012, TrueView.me fokuserer på én ting og gør, at én ting særdeles godt, og det er at forbinde folk throughthe ting, de elsker at gøre.

Må ikke du hader det, når du møder nogen, som du synes kunne være ”den ene”, blot for at finde ud af de ikke deler din kærlighed til mac og ost eller ”Breaking Bad”? Ordet deal-breaker kommer til at tænke.

Men med Trueview, en innovativ (og gratis!) Dating app, der sætter fælles interesser først, vil du aldrig behøver at bekymre dig om det igen.

load...

Efter voksende træt af at spilde tid og penge på dating sites, der ikke var der producerer kvalitets kampe, Andrew Ibboston, TrueView medstifter og administrerende direktør, så en mulighed for at skabe en service, der er mere i harmoni med den måde, folk mødes via deres smartphones og sociale medier profiler.

Således TrueView blev født.

”I sidste ende vores mål har altid været at give folk en bedre oplevelse online, så de har en bedre offline oplevelse,” sagde Ibboston. ”Vi ønsker at starte store samtaler på nettet, hvilket gør det meget lettere, når folk går på den første date.”

Det ansigt og funktioner bag TrueView

Bag enhver stor CEO er et godt hold, og det gælder for TrueView.

load...

Ibbotson medstifter af selskabet med design / kreative maestro Matt Verity, som han har været venner med i 20 år, og tech ninja Damian Mitchell, der har arbejdet med Verity i 10 år. Seks flere medarbejdere runde ud tæt sammenvævet besætning.

Ifølge Ibbotson, der arbejder med venner og i sådan en lille gruppe promotesa også mere samarbejdsorienteret og sjov arbejdsplads, som omfatter et udendørs område med en grill, hvor alle spiser frokost sammen.

”Vi arbejder hårdt, men nyder socialt samvær sammen, også,” hesaid. ”Vi forsøger at skabe en venlig atmosfære, med fleksibel arbejdstid og månedlige sociale arrangementer.”

Fra venstre mod højre, TrueView medstiftere Damian Mitchell, Andrew Ibbotson og Matt Verity.

Men det er ikke kun virksomhedens kultur, at TrueView fik ret. Det er også den platform og funktioner.

Ved at poste korte status-stil opdateringer af deres hverdag, hvad enten it'sthe nyeste binge Netflix orPinterest-inspirerede hjemmelavet måltid, brugerne er i stand til at opbygge en profil, der virkelig afspejler deres sympatier og hobbyer.

load...

TrueView derefter bruger disse oplysninger til at anbefale peoplebased på fælles interesser, affinitet og sandsynligheden for disse kampe, der har en stor samtale. Nogle andre smarte funktioner includelive chat, evnen til at skrive ubegrænset billeder og mere.

Platformen også er let tilgængelig for flere forskellige demografi, med en typisk TrueView userbeing en 28- til 35-årige bybo, der ønsker en meningsfuld sammenhæng.

”Med så mange mennesker, der anvendes til at dele deres liv via sociale medier, ved hjælp af TrueView er enkel,” Ibbotson sagde. ”Vi fortsætter med at bygge og teste funktioner, der tilfører værdi og give folk en stor oplevelse. Vi stræber efter at skabe en bedre online oplevelse for et bedre offline relationer.”

En lys fremtid

Med ugentlige succeshistorier og kaldes ”Newcomer App of the Year” i 2014 britiske Dating Awards 2015 ser ud til at være lovende for TrueView.

Men hvad der virkelig hjulpet appbecome en leder i rummet er, at holdet bekymrer sig om at lytte til sit publikum andusing at feedback til at forbedre servicen.

”Det har været en stor par år for hele holdet, og vi kan ikke vente med at vise, hvad vi bygger lige nu, som vil blive lanceret i løbet af de næste par måneder,” Ibbotson sagde. ”Holdet isfocused på at opbygge en platform og samfund, der introducerer ligesindede singler, der går ud over dating og kan forbinder mennesker socialt på tværs af en række forskellige brancher.”

TrueView er tilgængelig i Storbritannien viathe App Storeand Google Play. Holdet håber at bringe tjenesten til USA og flere othercountries snart. Besøg TrueView.mefor mere information. Du vil ikke fortryde det!