Dating med den skabte hottie?

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Så hvad gør man, når genstanden for dit ønske er en homoseksuel mand, der er i skabet om hans seksualitet? Er disse dating relationer levedygtig?

Generelt prognosen for forholdet succes tendens til at være stærkere, når homoseksuelle mænd er af lignende ”outness” statusser. Der en tendens til mindre spænding og friktion på grund af de indbyrdes stillinger, de har med seksuel identitet komfort.

For eksempel i situationer, hvor én mand er ude og den anden er closeted, jo mere ud manden ofte føles som han har til at glide tilbage i skabet for at imødekomme hans partner. Dette kan føles som han vil tilbage i sin personlige udvikling og kan føre til vrede.

load...

Jo mere closeted mand kan ofte føle sig presset til at være mere synlig og udsat før han er følelsesmæssigt klar til at håndtere de situationer og kan forårsage en stigning i angst og måske endda tilbagetrækning og tilbagetrækning fra forholdet.

Det er sagt, intet er nogensinde i alt givet, og hvis dit hjerte går Pitter-trippen for en person, der ikke er så udviklet sig i den kommende-out proces som dig selv. Der er stadig en chance for, du kan gøre det arbejde.

Det vil sandsynligvis tilføje nogle unikke komplikationer til mix, men hvis det forvaltes ordentligt, kan det udvikle sig til noget meget væsentligt.

load...

Her er nogle ting at tænke på, hvis du finder dig selv i denne situation, og sætter spørgsmålstegn ved, hvad man skal gøre:

1. Re-uddanne dig selv.

Når du har nået denne fase af selvaccept og ære i at være homoseksuel og er ude på at dig selv og andre, kan det være let at tage for givet, hvad det hele kommer ud rejse er ligesom, især i de tidlige stadier.

Du har været igennem, hvad han går igennem nu, så det kan være nyttigt at huske alt, hvad der blev medførte når du kæmpet gennem processen.

Denne fornyede empati og medfølelse kan hjælpe buffer frustration for din forskelle til tider.

Den berømte Cass model af Homoseksuel Identity Development kunne være en god læser for dig at få en bedre forståelse af både dine holdninger til den kommende-out kontinuum.

2. Tålmodighed er nøglen.

Hvis du vælger at dato ham, din nye kæreste er tilbøjelige til at tage dig med på en rutsjebanetur, og du er nødt til at være opmærksom på og åbne for denne mulighed.

load...

Angst, humørsvingninger, intermitterende fremskridt og derefter pludselige tilbageslag... Disse er alle en del af pakken, når nogen forsøger at føle sig godt tilpas med deres identitet.

Disse vaklen kan være meget frustrerende, men det vigtigste er at forstå, fleksibilitet og indstilling nødvendige grænser for dig selv at undgå at blive fejet ind i hans problemer han forsøger at tackle i denne svære tid.

”Nogle relationer har

blomstrede givet tid.”

3. Lad ham til at være føreren.

Alle bør have kontrol over deres egen coming-out proces.

Selv om det kan være fristende til tider, er det afgørende, at din nye kæreste ikke outed eller skubbet ind i situationer, han ikke er følelsesmæssigt udstyret til at håndtere endnu. Dette vil give bagslag.

Ved at vælge at dato ham, er du også lovende at respektere hans behov for tid og plads til at komme overens med sin seksualitet , og dette varierer betydeligt med hensyn til varighed fra mand til mand.

Og husk samtidig være ud kan være transformerende og forbedre livskvaliteten for de fleste af os, for mange kommer ud er ikke sikker, og kunne åbne døren for yderligere traumer.

4. Tag små skridt.

Din partners coming-out processen er hans problem og ansvar og er ikke noget, der kan (eller bør være) forhastet.

Selvom du ikke kan få ham til at bevæge sig langs etaperne noget hurtigere, kan du kommunikere dine behov og følelser for ham og opmuntre langsomme, gradvise risikoadfærd de to af jer kan gøre sammen, der ville udsætte dig som et homoseksuelt par.

Disse forslag skal anmodet ham dog at lade ham valg i beslutningsprocessen.

5. Bestem dine personlige behov.

I slutningen af ​​dagen, det vigtigste er for dig at gøre status over dine behov for en partner og forhold, og hvis dating nogen, der er indesluttede er omsætningspapirer eller en deal-breaker.

Du bliver nødt til at måle de ofre, du ville have til at gøre for at være i denne type forhold mod de fordele, du kan se. Gennemførelse af en gode værdier afklaring med dig selv, kan også hjælpe dig med dette beslutningsprocessen.

Som du kan se, en af de primære årsager disse typer af relationer kan således udfordret skyldes den iboende magt ubalance , der eksisterer.

Jeg har set nogle mænd håndtere dette ved at give sig selv et ”vindue periode” mængde tid til dato, og observere deres kærestes fremskridt med den kommende-out rejse og derefter foretage en evaluering og endelige beslutning med deres kompatibilitet, når den tid ophører.

Der er aldrig nogen garantier, men nogle differentierede outness relationer har blomstret givet tålmodighed og tid, der anvendes til at få mere i synkroniseret. Det er en meget individuel beslutning.

Hvad har din erfaring været med dating mænd i den modsatte niveau af outness som dig selv?