Dating med en depression (5 ting at vide og 7 ting at gøre)

22 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Chancerne er du har dateret, vil dato, eller er dating nogen lider af depression - eller måske du er fortrolig med dig selv depression. Ifølge en 2014 undersøgelse fra National Institute of Mental Health, har en i 15 amerikanere haft mindst én depressiv episode i en 12-måneders periode.

Depression, ligesom andre liv udfordringer, kan forstyrre dit forhold, men det behøver ikke at være en deal-breaker.

5 ting du bør vide om depression

Hvad er vigtigst er en grundig forståelse af depression (ja, det betyder at gøre dit hjemmearbejde!) Og større indsigt i, hvordan man kan tage sig af både din partner og dig selv.

load...

Her er 5 fakta du bør vide om depression:

1. Depression er ikke altid ser det samme

Depression ser ofte forskellig fra person til person, og symptomerne varierer mellem mænd og kvinder. Færre end halvdelen af de amerikanske mænd, der lider af depression eller angst søge professionel hjælp , i henhold til en amerikanske Centers for Disease Control og rapport Forebyggelse. Kvinder, på den anden side, er mere tilbøjelige til at rapportere symptomer på depression, især i hormonelle forandringer og graviditet.

2. Depression er mere end Feeling blå og næ

Den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser har en fuld beskrivelse på depression.

load...

Mens en person skal udvise bestemte symptomer, der opfylder kriterierne for en diagnose af klinisk depression (alias Major Depression eller depression), kan depression forekomme i forskellige grader og manifester i en bred vifte af symptomer.

En fuld beskrivelse kan findes i den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser (DSM), der guider mentale sundhedspersonale i diagnosticering af psykiske lidelser, såsom depression.

3. Fra Sløvhed til Tilbagetrækning, de vigtigste symptomer på depression Vary

Så du ved hvad de skal kigge efter, er vist nedenfor, de primære symptomer udstillet af en person, der lider af depression:

4. De udløsende faktorer for depression er forskellige i hver person

Selv hvis en person ikke har vedvarende eller kroniske symptomer, der opfylder kriterierne for en formel diagnose, ignorerer de tegn på depression kan føre til et mere alvorligt problem. Depression kan komme fra livets overgange og justeringer, tab, stress, perfektionistiske tendenser, forholdet udfordringer, årstidernes skiften, og vanskelige livserfaringer. Depression kan også være resultatet af kemiske ubalancer. Hvad er vigtigst er at forstå din partners udløser.

load...

5. Depression er alvorlig, men kan behandles

Der er ingen one-size-fits-all tilgang til depression som behandling afhænger af hyppigheden og sværhedsgraden af symptomerne. De vigtigste behandlingsmuligheder er psykoterapi (samtaleterapi) og psykiatriske medikamenter (såsom antidepressive midler). At have en god støtte netværk og indgå i sunde vaner er nøglen til at styre depression. Forskning har vist, hvordan magtfulde og gavnlig rette behandling kan være. Med passende behandling, folk med depressioncan bly produktivt liv, der omfatter en vellykket karriere og blomstrende sociale liv.

7 Strategier for dating nogen med depression

Under strategier for sex person med depression er lige så vigtig som at kende fakta om depression.Watching en, du elsker lider kan være brutal. Det betyder ikke, du er nødt til at afslutte forholdet. Det betyder, at du nødt til at skride til handling, balancering din partners og dine følelsesmæssige behov.

Her er 7 vigtige strategier for dating nogen med depression:

1. Være støttende

Uanset om den person, du er dating har en formel diagnose af depression, afslører, hvordan han eller hun føler kan være overvældende og vanskelig.

Din partner kan bekymre hans eller hendes depression vil blive opfattet som en svaghed, og at du vil forlade, når du finde ud af.

Vær åben, støttende, og acceptere, når der kommunikeres med en partner, der lider af depression.

Hvis du vil have dit forhold til arbejde, skal samtaler om depression skal håndteres med medfølelse og følsomhed. For eksempel siger ”komme over det” hindrer kun åben kommunikation. At tale med accept, opmuntring og støtte er et must.

Berolige den person, du elsker af dine følelser. Depression ofte kommer med usikkerhed eller følelser af uværdighed, så det er vigtigt at vise urokkelig omsorg og interesse.

2. Tillid at din partner erfaringer med depression er Virkelige

Husk, at depression er reel, og lider af depression er ikke din partners skyld. Selv om det er vigtigt, at din partner finde måder at håndtere det, er depression ikke gøre nogen skør eller ikke fortjener din kærlighed. Med udsigt symptomer på depression kan synes lettere og følelsesmæssigt sikrere for dig, men dette kun skaber sammenhæng konflikt og en mangel på forståelse.

3. Vær tålmodig

Selv i de bedste omstændigheder, depression tager tid at helbrede. At lægge pres på din partner til at snap ud af det er ikke svaret. Depression kan ikke slås fra som en lyskontakt. Som med enhver mentale helbredstilstand, skal det styres gennem aktiv og konsekvent støtte, sunde mestringsstrategier, og individualiseret behandling muligheder. Prøv at balancere validere din partners erfaringer samtidig med motivation og støtte (ikke tryk). Må ikke antage, at du ved, hvad din partner har brug for. Spørg, hvordan du kan hjælpe og lytte opmærksomt til svaret.

4. Ikke tage det personligt

Depression forårsager en mangel på entusiasme omkring livet. Denne negative holdning er ikke en refleksion over dig. Din partner kan føle sig mere irritabel, mere trætte, og mindre energi og måske endda skubbe dig væk, når du forsøger at hjælpe. Nogle gange kan det føles som om din partner ikke bekymrer sig om dig. Du må ikke tage dette personligt.

Depression og ordineret antidepressiva kan også forårsage et tab af interesse for sex, så skal du ikke tage din partners manglende sexlyst til hjerte. I stedet fokusere på at finde måder at forbinde følelsesmæssigt, fysisk, mentalt og åndeligt, og tror, ​​at din partner finder dig attraktiv, selv om han eller hun ikke altid er i humør.

5. Fokus på kærlighed du har, og finde kreative måder at have det sjovt

Depression behøver ikke at ødelægge et forhold. Faktisk et sundt, kærligt forhold er en helbredende og beskyttende faktor mod psykiske problemer. Være der foryour partner: vokse sammen og lære om hinanden og samtidig øge din forbindelse.

Getcreative og planlægge datoer, hvor du både kan føle sig godt tilpas og undgå udløser.

Når du forstår din partners udløser, vil du blive bedre rustet til at planlægge tid sammen, der er sjovt og afslappende. I stedet for at operere på antagelser, så spørg din partner, hvad han eller hun har brug for. Vær kreativ med aktiviteter og date ideer, der kræver jer begge at være aktivt engageret i at gøre det til en succes. Hvis din partner ikke op for at gå ud, planlægge en stor dato i.

6. Husk du er ikke ansvarlige for din partners Lykke

Så meget som du kan prøve, kan du ikke lave din partner eller deres depression. Forsøger at løse dem eller gøre din partner til et projekt, vil kun gøre tingene værre og føre til forholdet dysfunktion. Du er der for at tilbyde støtte og kærlighed. Mens du kan spille en aktiv rolle i din partners støtte netværk, det endelige ansvar for at foretage ændringer skal komme indenfor.

7. Pas på dig selv

Som din partners nærmeste fortrolige, vil du være den, der ved, hvad der virkelig foregår med din partner, og du måske bemærke, at din partner lægger på et show omkring andre. En sådan viden kan være smertefuldt. Du kan føle magtesløse, undvigende, bekymrede eller følelsesmæssigt forarmet til tider. Disse er normale følelser forbundet med kærlig eller pleje for en person med depression.

Giv ikke op dit eget liv og interesser. Du vil blive fyldt med energi, gladere og bedre forberedt til at stå over for udfordringer, hvis du deltager i din eksterne interesser. Hvis du ikke allerede har en, opretter en støtteordning for venner og familie til at betro sig til. Deres rolle er at være støttende, mens afvejning dine egne behov, hvilket betyder at tage sig af dig selv er lige så vigtigt. Oprethold realistiske forventninger og husk du er bare én person. Øv egenomsorg og møder op til dig selv.

Afsluttende tanker

De 7 strategier ovenfor, vil gøre dit forhold stærkere. Der er ingen skam i at søge professionel hjælp separat eller som et par. Rådgivning er en værdifuld afsætningsmulighed for behandling af følelser, fremme dybere forståelse, og forbedre relationer. Du kan reducere den stigmatisering ved at tale op og forbliver åben for hjælp udefra.

Husk, er kærlighed accepterer nogens fejl og vælger at elske dem alligevel. Depression behøver ikke at komme i vejen.