Dating regler for over 50 - (7 vigtige doer og ikke af en ekspert)

11 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Som en dato coach for kvinder over 50 og en forfatter, der er blevet skrevet om emnet i over et årti, jeg dækker en bred vifte af emner, herunder at komme tilbage i dating, forsøger dating for første gang, og kunsten at spørge en baby boomer ud. I dag, selv om, jeg har tænkt mig at tage dig igennem nogle af min samlede top dating må og må for singler, der er i deres 50'erne, 60'erne, 70'erne, og videre.

1. Gør Giv din Dating profil en makeover

Hvis der er gået mere end tre eller fire måneder, siden du har opdateret din online dating profil, er det tid til at gøre nogle frister. Din profil kan få forslidt efter et stykke tid , og brugerne vil se sidste profiler, der synes at være gammel. Tilføj nyere fotos og interesser, ligesom motionsaktiviteter, vandreture, tennis eller golf, fordi det vil gøre dig til at ligne en, de gik glip af.

load...

Ligesom dit hus eller lejlighed kunne bruge nogle rengøring hver nu og da, så kunne din online dating profil. Selv tilføje et nye billeder og hobbyer vil gøre en verden af ​​vidundere.

Omarbejde din profil tager en god mængde arbejde, men for at fange de store fisk, du har lært at bruge frisk agn. Mere end fire år siden, jeg mødte min nu-partner online, men vi havde været at undgå hinanden på det samme dating site for et år. Når vi glemte om vores ”typer” og udvidet vores parametre, nye muligheder åbnet op for os begge. Der er ingen præcise formel til dating, men det handler ikke kun om at kaste pile mod et bord eller kysse en masse frøer enten.

load...

2. Gør ikke Dato Ligesom du gjorde i 60'erne og 70'erne

Rocket Ride relationer opstår typisk på eller lige efter en første date. Et par bliver seksuelt med det samme uden nogen følelsesmæssig tilknytning, og forholdet tager ud som en raket. Desværre er forholdet går ned og brænder næsten lige så hurtigt, når både mennesker indser, at der ikke var nogen reel basis for et forhold ud over køn.

Det er godt at have begejstring for sex ligesom du gjorde, da du var yngre, men prøv at være realistisk og ikke hoppe ind i seksuelle forhold for hurtigt. Foto kilde: VisualVenturing.com.

De fleste enlige årgange har redet et rimeligt antal raketter, og et flertal af den tid, de har sprængt væk forhåbentlig men naivt. Mærkeligt, de rå nerver, der resulterer efter den anden i en serie af nedstyrtede raketter overraskende giver mange årgange kun en midlertidig pause, før de går om bord den næste raket. Hvis du stadig villig til at tage en raket tur med nogen lige vrangforestilling, og derefter overveje det være tid til at stoppe selv-sabotage.

load...

3. Må komme derud

Bare se uden for dit vindue, og du vil se verden er ved at vågne op igen. Vinteren er overstået, og hvis du har brugt de sidste par måneder ikke dating, er det tid til at vove sig ud. Men gør det på en helt anden måde.

Prøv nye aktiviteter og gå ud over din dating ”type” - du vil blive overrasket over de muligheder, der åbner op til dig.

Hvis du har fisket i samme dam i lang tid, foråret er den ideelle sæson for at prøve en ny. Drop din gamle til kroppen type og udvide dine søgeparametre. Det vil forbløffe dig, hvor mange date muligheder vil poppe op, når du gør det.

4. Ikke opdrage Ex Indtil det er det rigtige tidspunkt

Nogen, der taler nonstop om deres ex er nogen, der ikke er helet fra bruddet endnu. Din date ansvar er ikke at være din terapeut - og omvendt. En masse af ex snak gør også for en kedelig dato, og en kedelig dato, især hvis det er en første, betyder, at du ikke vil få nogen mere.

Intet vil gøre en første date mere akavet end nogen taler om hans eller hendes ex. Hvis du ikke er over dem, ikke starte dating. Hvis din date er at holde på fortiden, skal du gå videre.

Hvis du ikke er over din ex, sætte dating på lavt blus, indtil du er. Tilbring tid med venner, som kan hjælpe dig og der bekymrer sig for dig. På bagsiden, hvis det er din date, der ikke er' over hans eller hendes ex, du måske ønsker at genoverveje situationen. Jeg fortæller altid mine klienter ikke til dato nogen, der har været ude af et forhold for mindre end et år.

5. Gør Keep It Positiv

En klient af mine var på en kop kaffe date med en mand, der startede ved at liste alle sine sundhedsspørgsmål og den medicin, han tager for dem. Dette er en enorm bandlyst. Selv medicinalfirmaerne vil redde deres ansvarsfraskrivelser for den bitre ende.

Datoer er muligheder for at komme til at kende hinanden, men du bør ikke raslende off alle de negative ting, der foregår i dit liv. Foto kilde: ElephantJournal.com.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor nogen ville dele denne type oplysninger på en første date. Det er rigtigt - en alvorlig sygdom skal oplyses. Men måske der bør ske før den dato, især hvis det begrænser en persons evne til at fungere normalt. Men hvis det er historier om din dårlige knæ eller Skibakke ulykke, de er bedre til en anden gang.

6. Lad ikke din angst få det bedste af jer

Følelsesmæssigt trængende datoer gøre den anden person ønsker at skrige ”Skaf mig ud herfra.” Hvis du ikke er villig til at holde en persons hånd 24/7, du bør gå væk fra en person, der er følelsesmæssigt trængende.

Enhver person og ethvert forhold har problemer, men prøv at holde dine nerver på et minimum for at undgå at blive en følelsesmæssigt trængende dato eller partner.

Ja, alle relationer har deres problemer, og det tager to mennesker , der har gjort det følelsesmæssige arbejde for at løse dem. Dette er imidlertid ikke en anden karakter dygtighed. Det tager tid og kræfter, og én person kan ikke redde et forhold.

7. Må Efterlad dit ego derhjemme

Husk, at du er nødt til at indløse den kontrol, dit ego skriver, så vær ærlig og ægte over den mand eller kvinde du er. Kvinder behøver ikke nødvendigvis ønsker at møde en romance roman version af en mand. Faktisk er de fleste ville foretrække en, der blot bor med integritet og behandler folk omkring ham med venlighed og medfølelse.

Forsøg ikke at vinde din date over af overdrive, hvem du er. Til sidst, er du nødt til at indløse de checks dit ego skriver. Foto kilde: ABCNews.com.

En anden tidligere klient af mine fortalte mig om den første og sidste dato hun havde med en mand, der verbalt misbrugt tjeneren uden grund. Hvad beseglede hans skæbne var han fortsatte fantasmer om ikke at få sit vandglas genopfyldes under hele middagen. Intet er mindre attraktiv end mangel på selvkontrol.

Følg disse få grundlæggende tips & Du er allerede kommet godt fra start!

Dating kan ikke være så kompliceret som raketvidenskab, men det har stadig sine vanskelige øjeblikke. Prøv at finde en dato, der er lige så meget som dig som muligt, og aldrig forsøge at passe en firkantet pind i et rundt hul. At vide hvornår man skal gå væk kan spare dig en masse sorg nede ad vejen. Ær dig selv og dine værdier ved dating nogen, der deler dem. Held og lykke på din søgning. Hvis du har brug for hjælp, jeg er til rådighed til dato coaching.

Cover image source: thyblackman.com