Datingekspert, hypnotisør og livscoach: jay cataldo motiverer singler til at leve op til deres fulde potentiale og tiltrække forhold

1 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Til dating coach Jay Cataldo , selvstændig forbedring begynder i sindet. Efter nearly20 år på at studere menneskelig adfærd, han mestrede differentways til at udnytte folks potentiale og inspirere dem til at nå deres mål. De coaching sessioner varierer alt efter den enkelte og kunne omfatte alt fra dating råd til hypnotisk terapi. Hvorvidt resultatet er livet-changingweight tab eller sammen-varige forhold, Jay hjælper kunderne tackle alle mulige spørgsmål om deres rejse til selv-forbedring. Hans mission er at give sine clientsthe værktøjer til at overvinde deres frygt og usikkerhed, så de bliver den bedste udgave af sig selv. I therealm af dating, det betyder at hjælpe singler at føle sig trygge, attraktive og værd at elske.

For et par år siden, følte en enkelt katolsk kvinde mistede i det pulserende liv i New York City. Hun var 33, en advokat, og så drevet at hun fandt successin alle områder af sit liv - undtagen i spørgsmål af hjertet. Hun havde ikke meget erfaring på dette område, og hun følte sig som en udstødt fra byens hurtige paceddating liv, fordi hun stadig var jomfru.

load...

Hun vendte toa erfaren dating coach ved navn Jay Cataldo om hjælp med hendes kærlighedsliv. ”Jeg føler det i mit hjerte,” sagde han dengang, ”den rigtige fyr for dig er derude, og han er så unik - han måske ikke engang bor i byen, men han venter på dig. Hvad jeg kan gøre, er at få dig gør alt på din ende til at være klar til ham.”

I løbet af tre år, Jay arbejdet tæt sammen med hende til at opbygge hendes selvtillid andkeep hendes åbne for muligheden for kærlighed, hvor det kan finde hende.

”Jeg har set mirakuløse ting happen.It s mindre om teknik og mere om at udvikle dig selv at være det bedste du kan være.” - Jay Cataldo

load...

I fortiden, ville hun veg tilbage fra dating, men Jay opfordrede hende til at sætte sig selv derude og se hvad der sker. Hun vidste ikke, det, men dette var begyndelsen på en langdistance kærlighedshistorie.

Hendes dating profil tiltrak en 37-årig manwith et hjerte af guld. Han havde ikke bor i New York, men han var slået med hende fra det øjeblik, de mødte.

Da hun beskrev sin nye kærlighed interesse for Jay, fortalte han hende, ”Jeg garanterer dig, denne fyr kommer til at gifte sig med dig. Jeg ved bare det. Det kommer ikke til at ske i morgen, men bare tage din tid og nyde forholdet.”Hun var kun alt for glade for at følge hans råd.

Sikker nok, efter kun et års dating, fik parret gift i en smuk ceremoni. ”Det er en særlig historie, utrolig inspirerende,” siger Jay. ”To nåle i verdens største høstak fundet hinanden, og de gjorde det ske.”

Jay Cataldo liv-coaching forretning er baseret i NYC.

load...

I sin karriere som et liv coach, er Jay motto ”At bygge bro mellem det umulige og det opnåelige,” og det er det, han hjælper sine klienter gør hver dag. Han giver dybe livsændrende strategier for, hvordan folk canchange deres tankemønstre til det bedre.

For at fremme personlig vækst, han usesneuro-Lingvistisk Programmering, akupressur, mentale øvelser, og hypnose.

Jay arbejder en-til-en med sine klienter og usesa række værktøjer tohelp dem behersker sig selv, så de er åbne tolife s opportunities.His support og rådgivning guider singlesalong deres rejse til at elske.

Uanset hvad står i en persons måde, Jay ved, at hans klienter har evnen til at overvinde det - hans job er at få dem til at indse, at også.

”Jeg er ikke en typisk dating coach,” sagde han til os. ”Jeg hjælper folk med alle aspekter af deres liv, og jeg kan lide at være, at ressource for dem.”

Fra Shy Kid til Dating Guru, Jay Udviklet Hans repertoire af færdigheder

Vokser op, Jay var ikke den mest udgående knægt i sin klasse; i virkeligheden, det meste af den tid, han følte ligefrem akavet. Han watchedpopular og outgoingkids med undren, der ønsker han kunne være så naturligt begavet.

I stedet for at blive besejret af sin social angst, Jay ramte bøgerne. Omkring 18 år, han begyndte at læse alt, hvad han kunne finde om selvhjælp. ”Jeg var alt om, hvad der kommer til at ordne mig, og jeg er ligeglad med, hvad det er,” husker han. ”Jeg studerede alt fra hypnose til energi medicin -du name it, jeg sikkert prøvet det.”

Jay også studeret og afhørt sine mere socialt-dygtige kammerater til at finde ud af, hvordan de kunne interagere så ubesværet i situationer, der ville makea genert fyr som Jay fryse op.

Fra en ung alder, Jay indså thatbefore folk kan ændre deres adfærd, de er nødt til at ændre meget deres måde at tænke på.

Gennem års studier, Jay udviklede sig til en meget mere sikker, selvsikker, og social person.

Hans indsigter fra den tid på selv-udforskning og vækst nu guide ham, når man arbejder med mennesker med social angst. Hans mission som et liv coach er at hjælpe andre gennemgå den samme forvandling han gjorde - i en meget kortere tidsramme. Med henblik herpå løber han nu et gratis kursus kaldet ” 30 Dage til sociale Frihed ,” i whichhe giver folk korte opgaver og ord-for-ord scripts til at få deres tillid op i sociale sammenhænge.

”Det er ligegyldigt, hvad deres udfordringer er, hvis de får den rette uddannelse til det, hvis de havesomeone i deres hjørne, der kan hjælpe dem med at finde ud af, hvad der er inde i deres hjerne forhindrer dem i at få thatgoal,” sagde han, ”90% af den tid, vil de komme dertil.”

En one-man show: Holistisk Coaching for folk i alle typer

I sin virksomhed, Jay ser snesevis af kunder hver uge, og de alle kommer fra forskellige baggrunde og livsstil. Hehas coachedstudents, topledere og alle i mellem. Enhver, der ønsker at få mere ud af deres liv kan tilmelde dig en gratis rådføre sig med Jay at se, om de er et godt match for hans personlige coaching tjenester.

Når han tager nogen på, flytter han hurtigt. I løbet af to-timers sessioner, udfordrer han folk til at låse deres sind og ændre potentielt selvstændige saboterer vaner. ”Jeg kan lide at være i stand til at hjælpe folk med en bred vifte af emner,” han said.People kommet til ham at beskæftige sig med relationer, vægt, usikkerhed, fobier og andre personlige problemer.

”Takket være Jay, jeg endelig har den glade, sikker, og kærligt forhold jeg altid har ønsket. Tage hans råd alvorligt. Du vil blive glad for, at du gjorde ”. - Melissa Dobroshi, En glad klient

Efter næsten 20 års hjælpe singler, dato coaching er anden karakter til Jay. Hans intuition fortæller himwhatadvice at give og den rette teknik til at bruge. Hver situation kræver adifferent tilgang, sagde han, fordi folk har deres egne overbevisninger og erfaringer står i vejen for, hvad de ønsker at achieve.Jay har værktøjerne til at trække disse hindringer ned, så hans klienter ofte se substantialprogress inden for en lille mængde af tid.

Gennem støttende kurser, vejledende sessioner og terapeutiske hypnose, Jay vandhaner i kraften i sindet til at udvikle sundere holdninger og handlinger.

”En masse af disse teknikker har overlap, og de arbejder på grund af visse grundlæggende principper,” forklarede han. ”Programmerne i dit sind styrer hele dit liv.”

Hvordan til at omprogrammere dårlige vaner & nå dine mål

For at forbedre dagligdagen for hans klienter, Jay fokuserer sine energyonthe underliggende årsager bag dårlig opførsel. Han kender et væld af måder at påvirke individuel actionsand bringe ud en persons bedste selv.

”Hvis du konsekvent arbejder på dig selv hver dag i seks måneder, kan du foretage store ændringer,” sagde han. ”For mig handler det om rejsen.”

Jay tilbyder målrettet selvstændig forbedring teknikker til at hjælpe sine klienter getwhat de ønsker i livet.

Jay-adresser defekte tankemønstre eller følelsesmæssige usikkerhed, så han canempower sin klient til at føle sig mere attraktive i deres dagligdag. Han er en stor-billede fyr, der sigter forlasting personlig vækst for sine klienter.

”Jeg kan ikke uddele den typiske dating rådgivning eller hjælp gutter bliver pickup kunstnere,” sagde han. ”Jeg er mere interesseret i at hjælpe folk havelong sigt relationer, der er massivt opfylder på et dybt plan.”

Sådan får du en Ex tilbage efter en Breakup

Jay bogstaveligt skrev bogen om, hvordan man ” Get Your Girl Back ” efter hun har brudt op med dig. ”Den største takeaway,” sagde han, ”er ikke gør noget. Tag din tid, bevare roen, og lad hende komme til dig.”

Hisbook blev en sensation, og Jay udvidet det snart ind i en mini-kursus skitserer fire trin towin sikkerhedskopiere en ex.Of selvfølgelig ofte mere permanente personlige ændringer skal ske for at holde hende. Han opfordrer sine kunder til at følge op på forholdet for at gøre det fast.

”Det er ikke en hurtig løsning,” sagde han i vores snak. ”Det er virkelig om fastsættelse dig selv, der arbejder på dig selv, og blive en bedre mand til at reparere forholdet.”

Hvordan hypnose kan forbedre dit kærlighedsliv

Hvis hans klienter er åbne over for idéen, vil Jay sommetider bruge hypnose som en form for terapi. Det er ikke for alle, men nogle finder det transformative. ”Hypnose er blot et værktøj til at ændre disse programmer i dit sind og give din thoughtsa ny retning at gå i,” sagde han. ”Realistisk set er det bare en genvej.”

Denne direkte linje ind i en persons underbevidsthed kan forbedre, hvordan folk forbinder med hinanden ved at fjerne mentale blokke eller hæmninger.

I et gratis nyhedsbrev, Jay lærer folk, hvordan at hypnotisere andre og tilbyder information om kommende workshops om emnet. For par i et tillidsfuldt forhold, kan hypnose være en måde at slappe af din partner eller endda spille en fantasi inguided visualisering.

Jay ved også, hvordan man kan udløse hypnotiske orgasmer - det er en intens åndelig og fysisk oplevelse, sagde han - og kan showpeople hvordan man kan stimulere deres partner gennem hypnotiske forslag.

Jay Hjælper Singler komme ud af deres egen måde og ind i et forhold

Efter næsten to årtier som en dating og life coach, har Jay vidne til mange livsændrende transformationer, men hans øjne stadig lyser op, når han får et bryllup invitation fra en tidligere klient. Han føler stadig undre på uventede måder hans klienter finde, hvad de vil have ud af livet.

Uanset om du er en katolsk udkig efter kærlighed eller en fyr der beskæftiger sig med en opløsning, Jay tilbyder værdifuld guidanceon hvordan man achieveyour livsmål. ”Jeg har set mirakuløse ting sker,” hetold os. ”Det er mindre om teknik og mere om at udvikle dig selv at være det bedste du kan være.”

Jaycoacheshis klienter med medfølelse og ekspertise, ved hjælp af en kombination af terapi, hypnose, og rådgivning til at inspirere personlig forandring. Han mestre sine klienter i alle områder af deres liv, herunder datering.

”Jeg får folk til at arbejde på deres egen usikkerhed og udfordringer til at blive et bedre menneske generelt,” sagde han. ”Hvor jeg gør det virkelig afhænger af den person, men når du kommer til roden af ​​problemet og ændre det -. Alt ændrer”