Datingeksperter kan bruge ziprecruiter til at ansætte tekniske sus, marketingguruer og andre fagfolk

23 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Til dels takket være online dating, er dating industrien vokset med stormskridt i de sidste par årtier, efterlader mange iværksættere ile til at holde op og udvide deres virksomheder til bedre at tjene singler overalt. At finde kvalificerede job kandidater til at deltage i teamet, kan dog tage tid og kræfter væk fra virksomhedens drift. Heldigvis ZipRecruiterkan gøre ansættelsesprocessen en leg ved at forbinde arbejdsgivere med over 100 millioner job kandidater med den rette erfaring. Online beskæftigelse markedsplads s matching algoritme bringer relevante job eller job kandidater til eventuelle jobsøgende og SMB'er. Det er en hurtig og præcis måde for virksomhedsledere til at gøre en leje. Faktisk er 80% af arbejdsgivere, som sætter en jobannonce på ZipRecruiter matchet med en relevant kandidat inden for 24 timer. Hvis du er en matchmaker, dating coach, dating site / app ejer, eller anden industri professionel søger at udvide dine ressourcer og holde trit med de krav, som en voksende kundebase - kan du bruge ZipRecruiter s leje tjenester til at finde din næste store teammedlemmer.

I 2010 fire mænd fik sammen at lancere en online job fordeling tjeneste kaldet ZipRecruiter. Ian Siegel, Joe Edmonds, Willis Redd, og Ward Poulos arbejdede på hjemmesiden som en side-projekt, men i sidste ende de afslutter deres corporate karriere og lægge al deres energi ind i bootstrapping en virksomhed og producerer en strømlinet web service til at matche arbejdsgivere og arbejdstagere.

load...

”ZipRecruiter blev grundlagt specielt til at hjælpe små og mellemstore virksomheder at overvinde unikke udfordringer, de kan klare, når de søger deres næste store medarbejdere,” siger Scott Garner, ZipRecruiter Corporate Communications Manager.

Til dato har ZipRecruiter online beskæftigelse markedsplads hjulpet over 1 million arbejdsgivere og over 100 millioner job kandidater på verdensplan. Hjemmesiden og app AI-drevne matching algoritme kan give arbejdsgiverne med en liste af dygtige job kandidater inden øjeblikke.

Virksomheder store og små har brugt ZipRecruiter værktøjer til at finde hireable mennesker i USA og Storbritannien.

load...

Når du ansætter, kan du gennemgå rГ © sumГ © s på ZipRecruiter brugervenlige betjeningspanel og vælge den ideelle medarbejder (e) til at føje til dit team og hjælpe dig med at udvikle din forretning. ZipRecruiter opsøger potentielle lejer og fortæller dig, når det er fundet en god en til dig via den største e-mail gjort opmærksom program i eksistens.

Uanset om du er en matchmaker søger at ansætte en assistent eller en iværksætter, der ønsker at opbygge et team til at oprette en snazzy ny dating app, kan du bruge ZipRecruiter at finde relevante job kandidater med en bred vifte af kompetencer og arbejde erfaringer.

Scott fortalte os, at ZipRecruiter har hjulpet utallige små virksomheder skalere op ved at udgive et job annonce og bruge en simpel søgning efter kvalificerede kandidater. ”De fleste af vores kunder er små og mellemstore virksomheder, der ikke har nok interne HR ressourcer,” sagde han.

Tilslutning Millioner af kandidater med Arbejdsgivere

For at udnytte ZipRecruiter netværk af millioner af kandidater, skal du klikke på Post et Job (eller downloade den app), og opret din virksomhed profil. Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed operation eller repræsenterer en stor virksomhed med 3,500+ medarbejdere, kan du identificere den type kandidater, du leder efter, og hvor mange stillinger, du skal udfylde.

load...

Du kan også tilføje pre-screen interview spørgsmål om personens baggrund eller færdigheder til at hjælpe dig med at frasortere ukvalificerede personer. En kunde succes team kan også hjælpe dig med ordlyden af ​​dit job annonce for at sikre, at du sætte din bedste mund fremad.

”Vi prøver at gøre det så let som muligt,” siger Scott. ”Når jobbet er udstationeret, vil vi identificere de mest relevante kandidater, der er tættest på dig meget hurtigt.”

Personer, der arbejder i alle brancher skrive profiler på ZipRecruiter i håb om at finde jobmuligheder eller dygtige medarbejdere. Hvis du er en matchmaker eller dating professionel, kan du gennemse hundredvis af kandidater, der specialiserer sig i webudvikling, markedsføring, rekruttering, eller andre færdigheder, der er nødvendige for at udvide din forretning.

Du behøver ikke at vente længe for ansøgere at finde dig - eller for dig at finde dem. Netværkets algoritme hurtigt forbinder arbejdsgivere med job kandidater med de rette kvalifikationer til business.According til ZipRecruiter interne data, 80% af arbejdsgivernes postingjob annoncer på hjemmesiden eller app finde en kvalificeret kandidat inden for 24 timer - og 40% får en kvalificeret kandidat inden en time.

”Vi er virkelig fokuseret på hastighed og præcision,” Scott fortalte os. ”Som vi gerne sige, 'Vi finder nåle i høstakke.'”

Frigivelse en prisbelønnet App til arbejdsgivere

For nylig har ZipRecruiter teamet banebrydende for en ny mobil værktøj til at hjælpe arbejdsgiverne ved at lancere den ZipRecruiter Employer app samt den Jobsøgning App til at matche arbejdsgivere og arbejdstagere på farten. På arbejdsgiveren app, vil du modtage besked, når en kandidat ansøger om et job, du udstationeret, og du kan bedømme ansøgerne for at vise din interesse. I mellemtiden vil kandidaterne gå gennem dine screening spørgsmål og forsøge at fange din interesse med deres profiler. Tænk på det som en dating app, men for job.

Den strømlinede ZipRecruiter app er tilgængelig på både iOS og Android-enheder.

Den ZipRecruiter Arbejdsgiver app i øjeblikket kan prale med en 4,6-stjernet rating på Google Play. Peter Chichester kaldte det en ”meget praktisk værktøj til hurtigt at se på kandidater, hvis du ikke er på dit skrivebord.” Den app smarte algoritme er det, der gør arbejdsgiveren app virkelig shine.The algoritme bemærker brugeradfærd (herunder browsing historie og kandidat ratings) og bruger den til at informere sine anbefalinger til arbejdsgivere og jobsøgende ens.

”The ZipRecruiter app er ikke bare et sted, hvor man kan gå og se indgående kandidater,” siger Scott. ”Som du bruger det, vores matchende algoritme gør det muligt, at appen kan lære, hvilke typer af kandidater, du leder efter -og det bliver klogere jo mere du bruger det.”

ZipRecruiter prisbelønnede app leverer arbejdsgiverne en fokuseret og relevant strøm af potentielle lejer, så du kan vælge den kandidat, der passer til din virksomhed.

En Driven & Smart Team Med en enestående kultur

ZipRecruiter har over 1.000 medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder på kontoret hovedkvarter i Santa Monica, CA. En elektrisk energi gennemsyrer kontoret som teammedlemmer fokusere på, hvordan de kan hjælpe millioner af mennesker med at finde deres næste store arbejdspladser og SMB'er finde deres næste store medarbejdere. Og, når de har brug for en pause, teammedlemmer kan altid få fat i en sund snack fra kontoret køkkenet eller deltage i en sportsklub eller yoga session under frokost timer.

Scott beskrevet ZipRecruiter teammedlemmer som smarte og innovative mennesker, der bidrager til virksomhedens vækst hver eneste dag.

”Alle her er virkelig drevet af den udfordring, hvordan man kan hjælpe jobsøgende finde job hurtigere og hjælpe arbejdsgiverne finde de rigtige kandidater til at hjælpe dem med at vokse deres forretning,” siger Scott. ”Det giver en forfriskende kultur af en masse drevet, smarte mennesker, der har det sjovt at løse store udfordringer.”

ZipRecruiter har også kontorer i Austin, London, og Tel Aviv, blandt andre steder.

”Der er et ton [af fordele]!” Skrev en tidligere ZipRecruiter ansat i en bedømmelse på Glassdoor. ”Fra fri sundhedsmæssige fordele til forplejning frokoster til en ledergruppe, der gør alt for muligt at forbinde individuelt med selv de mest entry-level positioner. ”

Udvid din virksomhed ved at søge Medarbejdere på ZipRecruiter

Fordi ZipRecruiter startede i det små - drevet af blot fire fyre med en idé - holdet føles slægtskab med små virksomheder, der søger at skalere og trives.

Næste gang du søger efter en kompetent dating coach eller webdesigner til at deltage i dit hold, kan du sende et job annonce på ZipRecruiter og få matchet med relevante kvalificerede ansøgere på ingen tid. Alt det kræver er et par klik til at ansætte dygtige medarbejdere og udvikle din forretning.

”ZipRecruiter har gjort vores ansættelsesproces hurtigere og nemmere end nogensinde før.” - Song Woo, Lighthouse Management Group

ZipRecruiter avancerede teknologi, tilgængelig på enhver computer eller mobilenhed, gør det muligt for arbejdsgiverne at sende deres jobannoncer på nettet og udpege de rette folk til jobbet i en dag eller endda en time.

”Vi bruger en masse af vores interne båndbredde forsøger at gøre det lettere for arbejdsgivere ved at tilføje præ-screening spørgsmål og gøre vores algoritme bedre og bedre,” siger Scott. ”At være i stand til at bringe virksomheden til det punkt, hvor vi leverer fantastiske kandidater hurtigt er forbløffende og super givende.”