Datingsphere bruger peer-to-peer-anbefalinger til at give troværdighed til potentielle kampe

14 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: DatingSphere har taget en kvalitet tilgang til dating ved at fremhæve ven og familie anmeldelser på hver dating profil. Den dating site godkender sine medlemmer gennem en unik vetting system kaldet Sphere of Trust. Du kan vælge dine besties, dine forældre, dine bofæller, eller endda dine exes til at slutte din Sphere of Trust og beskrive din kerne personlighedstræk til potentielle kampe. DatingSphere kan derefter beregne kompatibilitet og kuratere kampe baseret på præcise personprofiler.

Du kan fortælle en masse om en person ved, hvad hans eller hendes venner og familie siger. I gymnasiet, en fyr jeg var venligt med, men ikke nødvendigvis venner med, inviterede mig over at hænge ud med en lille gruppe af mennesker. I løbet af aftenen, jeg endte chatter med sin mor i køkkenet.

load...

Hun fortalte mig, hendes søn havde altid været genert og ikke gøre venner hurtigt. Det var nyt for mig. Hun fortalte mig, at han ville gå ud af hans måde at være venlige over for andre. At jeg vidste. ”Han har sådan et godt hjerte. Han ville være meget loyale over for dig,”sagde hun, tydeligt at antyde noget. Selvom min ven ville har været krænket at høre hende, hans mors ros stukket med mig og fik mig til at se ham i et nyt lys.

En personlig anbefaling kan være yderst værdifuldt at moderne singler søger en dyb forbindelse. Venner og familiemedlemmer kan lokalisere definere personlighedstræk med en ægthed, som du ikke kan se på mange dating profiler.

DatingSphere skaber tillid blandt online daters ved at fremhæve tredjeparts anbefalinger.

load...

DatingSphere er et unikt dating site, der får til kernen af en brugers personlighed ved at aktivere hans eller hendes sociale netværk. Takket være denne platform, kan du give din inderkreds for at beskrive din personlighed og anbefale dig til potentielle datoer.

”DatingSphere er noget, som jeg er særligt brænder for,” sagde grundlægger Ming Li. ”Fordi jeg er skilt, jeg forstår, hvor vigtigt personlighed er i et forhold.”

Ming og et lille team af eksterne medarbejdere arbejder sammen om at skabe en sjov dating rum, hvor singler kan få det fulde billede af, hvem deres potentielle match er. Den dating site har udviklet en stærk følgende i USA, især i Californien, og dens følgesvend app er indstillet til at blive frigivet i midten af ​​november.

”Jeg ønskede at fokusere på personlighed,” Ming fortalt os. ”Hvis vi kan søge dominerende personlighedstræk, der konsekvent minder os om, hvad vi elsker ved hinanden, kan vi kigge forbi eventuelle mangler, som personen har.”

load...

Du kan tilføje op til 10 personer til din Sphere af Trust

Når du opretter en profil på DatingSphere, du udfylde de sædvanlige grundlæggende oplysninger og uploade et foto, men du har også mulighed for at handpicking folk til at deltage din Sphere of Trust. Du kan tilføje op til 10 personer til din inderkreds, og disse personer kan derefter tilføje til din profil.

Disse betroede individer uploade et billede af jer to sammen, stat, hvor længe de har kendt dig, skal du vælge personlighedstræk til at beskrive dig, og dele en historie om en personlighedstræk. De leverer vigtige oplysninger om dig på en måde, der er mere troværdigt og mindre braggadocious end den gennemsnitlige dating profil.

Den Sphere of Trust holder online daters ærlig og låner indsigt i deres personligheder.

Du kan vælge nogen tæt på dig at være din personlige cheerleader på DatingSphere. Det betyder ikke noget, hvis det er et familiemedlem, ven, kollega, eller endda en ex. Du kan tilføje alle, der kan bevidne din karakter.

”Det er en unik fordel på DatingSphere,” siger Ming. ”Vildledning er et temmelig stort problem i online dating. Vi løser det ved virkelig at komme på en persons dominerende personlighedstræk gennem Sphere of Trust.”

Hvis du ser en, du kan lide, kan du sende en af ​​tre på forhånd skrevet isbrydere. Din crush har derefter mulighed for at acceptere din invitation til at chatte og starte en ny forbindelse. Alle kan starte en samtale på DatingSphere, men en chat åbnes kun, hvis attraktion er gensidig.

Fastsættelse af høje standarder Baseret på Core Principles

DatingSphere er et bootstrappet dating selskab etableret for alle de rigtige grunde. Ming så en mulighed for at gøre online dating en mere værdibaseret drevet erfaring, og han har arbejdet hårdt for at vise singler en bedre måde at blande og mingle.To herpå har han etableret seks centrale principper (også kendt som seks bud ), der guide brugerne på sitet.

Det første bud er gensidig respekt. DatingSphere forventer sine brugere til at yde hinanden en vis grad af høflighed og for at være forstående over for forskelle eller uoverensstemmelser.

Det næste bud er ærlighed. Brugerne skal være ærlig med datoer og med sig selv, hvis de vil have succes og tiltrække de rigtige mennesker. Uanset om du er på udkig efter en afslappet dato eller et virkeligt forhold, skal du være ærlig om dine intentioner.

”Jeg elsker at jeg kan få personlighed indsigt umiddelbart før spilde tid at finde ud af mange datoer senere.” - Alicia S., et DatingSphere medlem

Dernæst dating site prioriterer alles sikkerhed. Peer-to-peer anbefaling system kan hjælpe dyrlæge brugere, men det er stadig op til den enkelte at være opmærksom og bruge sin sunde fornuft til at beskytte sig selv online. DatingSphere eksperter anbefaler at mødes på et offentligt sted på den første dato og tillidsfuldt dine instinkter om personen.

Åbenhed er det fjerde bud. Online daters kan finde det fristende at dømme en bog på dens omslag, men det kommer ikke til at føre til ægte, dybe forbindelser. Du er nødt til at komme til at kende nogen til at beslutte, om han eller hun er et godt match for dig.

Endelig er de to sidste bud er at sprede ordet om dating site og have det sjovt at møde nye mennesker.

”DatingSphere er for folk, der er på udkig efter en meningsfyldt forhold,” siger Ming. ”Og hvis du leder efter en meningsfyldt forhold eller forsøger at forstå, hvem du er mest kompatible med, er du nødt til at dykke ned i personligheden.”

Rigtige mennesker med rigtige venner skille sig ud

DatingSphere tiltrækker singler i alderen fra 18 til 60, men Ming fortalte os, at dens kerne publikum er alvorlige daters mellem 25 og 38 år. Mange af disse singler har prøvet andre dating sites eller apps og været frustrerede over de flygtige samtaler og uærlige profiler. De leder efter autenticitet, og det er derfor, de tilmelder dig DatingSphere.

DatingSphere kamp algoritme beregner kompatibilitet baseret på dominerende personlighedstræk.

Denne dating site kamp algoritme tager højde for dominerende personlighedstræk (bestemt af, hvad du siger om dig selv og hvad din Sphere of Trust siger om dig) og matcher folk op baseret på dyb kompatibilitet. Sitet kuraterer tre kampe hver dag og opmuntrer singler at tage en lang, hård se på disse profiler.

”Når brugere beskrive sig selv ærligt og få deres venner til at introducere dig,” sagde Ming ”, kan du lære en masse om dem. Så er du ikke bare at dømme efter, hvordan de ser ud.”

Hidtil har DatingSphere fået en masse positiv feedback fra brugere, der værdsætter ægthed og gennemsigtighed. De personlige anbefalinger giver potentielle datoer værdifuld indsigt og bidrage til at skabe kampe baseret på ægte kompatibilitet.

”Det er bare mere personligt.” Sagde Ming. ”I det virkelige liv, bliver vi introduceret af folk hele tiden, men vi er begrænset til vores netværk af friends.By bringe disse introduktioner online, kan de mennesker, der kender dig bedst præsentere dig for mange flere potentielle datoer.”

Dating Sphere understreger Autenticitet & Personal Kompatibilitet

Hvis min ven var at sammensætte en dating profil, ordet ”loyal” sandsynligvis ikke ville komme op - det er bare ikke noget, han ville tænke at sige om sig selv - men hans urokkelige, ydmyg loyalitet er et afgørende træk, at han har, som andre don 't. Du kan tro mig på det - fordi vi har været venner i næsten 15 år.

Alle kan gå online og proklamere sig selv ægte genier eller lattervækkende hunks, men det betyder en lille smule mere kommer fra en person, der kender dem i det virkelige liv. DatingSphere har aflyttet i kraft af en persons ven og familie netværk til at bringe et ekstra lag af tillid og åbenhed til online dating. Denne up-and-coming dating site har skabt et værdifuldt introduktion system, der prioriterer hvem du er over hvordan du ser ud.

”Vi fremmer en sikker samfund af singler primært forbundet med personlighed kompatibilitet,” siger Ming. ”Det er, hvad det her handler om.”